TING SOM IRRITERER MEG


- Mennesker som aldri klarer å ta hint, uansett om du sir det rett opp ansiktet dems. Dette her gjelder særlig gutter, de klarer aldri å ta hint!! Hahah det er superirriterende.

- Når avtaler blir avlyst. Dette her er det kjedeligste som finnes, for da blir jeg sittende uten å gjøre noen ting i fler 

- Hvis man har tenkt på en matvare hele dagen, og gleder seg skikkelig til å komme hjem for å spise den - men så har noen allerede spist det. Det føles ut som verdens undergang, tuller ikke.

- Folk som alltid klager, og aldri har noe positivt å komme med. Er ikke så mye mer å si, unntatt at: Hvis du ikke har noe positivt å komme med, trenger du ikke si noe i det hele tatt.

- Når telefonen går ut av batteri. Hvis jeg sitter et sted der jeg ikke har lader tilgjengelig, og jeg ser det står 2% i hjørnet av iPhonen, blir jeg nesten lei meg. Litt sykt å tenke på egentlig, men slik er det i 2014.

- Det å ta feil er også veldig irriterende. Jeg er en ganske sta person, og jeg liker å ha rett. F.eks. hvis jeg og mamma har diskutert så lenge at vi ender opp med å søke det opp på google, og det var mamma som hadde riktig. Daa blir jeg litt småirritert i alle fall haha. I tillegg på man innrømme at man hadde feil, og det hater jeg å gjøre.

- Bad hair days er utrolig kjedelig, og hvis jeg våkner opp med flisete, ekkelt og stygt hår en dag, så føler jeg dagen er dømt til å bli dårlig. Rart at en så liten ting kan gjøre så masse, men slik er det bare. 

- Det å ha dårlig tid. Jeg hater å stresse, så naturligvis er det å ha dårlig tid ikke favorittingen min.

- Edge nett. Jeg hater edge nett mer enn alt på jord, og jeg klarer ikke gjennomføre noen ting med det. Det tar jo fler 100 år å laste inn ting, og jeg kan ikke fordra det. Det samme gjelder når internettet vårt kræsjer, hvis jeg er midt oppi noe.

- Mennesker som tar seg selv altfor høytidelig, og har null selvironi. Jeg ler av meg selv hele tiden (fordi jeg er utrolig morsom :p), og jeg kunne ikke brydd meg mindre. 

- Når jeg skal ut å ta bilder, men kameraet har gått tom for strøm. Dette er nok bare irriterende for oss bloggere, men dere skulle bare visst. 

- Når man har glemt å gjøre leksene. Det er så sykt irriterende, og hvis man er uheldig får man en såkalt "anmerkning". Skole i seg selv er egentlig ganske irriterende spør du meg. 

- Å ikke rekke bussen. Jeg bor omtrent. 150 meter fra bussholdeplassen, og siden jeg er verdens minst planlagte person. 

- Hvis jeg snakker samtidig som jeg skriver, så ender jeg opp med å skrive det jeg nettopp sa. Jeg gjør dette hele tiden, håper jeg ikke er den eneste?? 


Noe du kjenner deg igjen i?

12 kommentarer

Frida💘💘

15.11.2014 kl.21:44

Kjenner meg igjen i absolutt alt!😂😂😵❤️

junimyhre

15.11.2014 kl.21:56

hahahaha kjenner meg igjen i alt! <3

Eline

15.11.2014 kl.23:12

kjenner meg igjen i veldig mye!

15.11.2014 kl.23:42

Jepp, veldig mye.

Mathilde

16.11.2014 kl.09:41

Hahaha:) Enig i mye!

Julie Eikeland

16.11.2014 kl.09:45

Så enig!! Elsker bloggen din. :)

solveigbm

16.11.2014 kl.10:12

mye haha<3 bra innlegg

Mia

16.11.2014 kl.10:21

sååå enig

Julie

16.11.2014 kl.12:27

Kjenner meg igjen i det meste ja😂👍 Liker forresten de siste innleggene (hvis jeg kan kalle det det) veldig godt, morsomt når de er litt lange og i tillegg ganske forskjellige🌸 Det gjør det iallfall veldig interessant å lese✨

Mina04123

16.11.2014 kl.22:38

Kjenner meg igjen i alt spesielt den der med at internettet krasjer jeg hater at det skjer!! Da tenker jeg liksom: hvorfor meg liksom? Og jeg kjenner meg igjen i alt det andre også!!! PS: jeg elsker bloggen din og youtube kanalen din!!! Jeg har seriøst sett alle de 100 videoene dine og jeg elsker dem dyu er den beste youtuberen jeg vet om elsker bare hele deg og alt ved deg!!!!!!!!

andelly

17.11.2014 kl.09:37

Er veldig kjedelig med folk som klager hele tiden, det å ha dårlig tid, og når man er midt oppi noe, og internettet svikter ;P

Ronja

17.11.2014 kl.17:42

Hvor kjøpte du utløserknappen til kameraet ?Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Lena, og er ei jente på snart 15 år fra Trondheim. Her kan du lese om min hverdag, outfits, sminke og alt som faller meg inn. Håper du vil like bloggen min!Kontakt:
Lena_ Romo@live.no
bilde bilde bilde


design av Tonjemt
hits Design av Tonjemt