PROSJEKT OPPUSSING


Hei dere,

For et par år siden, bygde vi på huset vårt, for å få et bordtennisrom. Det er et veldig fint rom i den nederste etasjen, men det har ikke blitt så veldig masse brukt. Så, for et par uker siden bestemte jeg meg for å gjøre noe med det! Så jeg dro på IKEA sammen med mamma, for å kjøpe møbler til det, og andre småting. Vi har bla. malt et skap som var trefarget hvitt, og kjøpt en stoor tv til å ha der nede. En ting vi alltid har manglet (i følge meg) er en "kjellerstue", hvor jeg kan være når jeg har vennene mine på besøk - men nå blir ikke det et problem lenger! Begynner virkelig å se fint ut der nede nå, og jeg tilbringer masse tid der. Får på en måte inspirasjon av å være der? Hahah merkelig, men jeg elsker virkelig dette rommet!! Mngler bare å henge opp et par bilder og slikt, så blir det veldig fint der.


Og i hjørne av rommet, står det faktisk et helt bordtennisbord haha. Vil fortsatt at det skal være plass til å spille der, for bordtennis er egentlig veldig gøy! Syns dere det ser bra ut?

2 kommentarer

Kaja

21.01.2015 kl.06:41

så fint det ser ut!

Lena marie

21.01.2015 kl.19:14

Kjempe fint lyse farger og fine møbler!! Elsker bloggen din hilsen lena marieSkriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Lena, og er ei jente på snart 15 år fra Trondheim. Her kan du lese om min hverdag, outfits, sminke og alt som faller meg inn. Håper du vil like bloggen min!Kontakt:
Lena_ Romo@live.no
bilde bilde bilde


design av Tonjemt
hits Design av Tonjemt