TING SOM IRRITERER MEG


- Jeg kan vel ikke akkurat si at dette er en ting som irriterer meg, men det å bli ferdig med en serie er bare såå trist hahah. Føler hele livet mitt er over, spesielt hvis det er en serie jeg har fulgt med lenge på.

- Dette gjelder nok bare folk som er lave, men en ting som irriterer meg såå mye er de små skrukkene man får nederst på bena, av vanlige bukser. Det ser ikke bra ut, og man kan ikke gjøre så mye med det heller.

- Når jeg verken har med meg penger eller mat på skolen. Jeg er helt avhengig av å spise i løpet av skoledagen, og hvis jeg ikke får i meg næring, klarer jeg verken å følge med i timen, eller høre noe av det læreren sier.

- Når folk sier at de hater et helt årskull. Jeg mener, hvordan kan du si at du hater alle 00ere når du ikke engang har møtt alle sammen? Hahah, og særlig hvis noen som er 99ere sier det. Det er bare et år imellom oss, vi kan umulig være forskjellige.

- Hvis jeg har i øretelefoner, og ser på film eller hører på musikk, så begynner folk å prate til meg. Da må jeg ta de ut og inn av ørene igjen hele tiden, og det er såå irriterende haha.

- Spillforespørsler på facebook. Det var mye verre før, men det irriterer meg fortsatt grenseløst hver gang jeg får en ny varsling, om noen som inviterer meg til å spille farmville. NEI, jeg vil ikke spille det! - Når noen tar telefonen min. Altså, jeg har ingenting å skjule, men en telefon er privat, og når folk (særlig gutter) hele tiden skal ta den, og være borti den blir det veldig irriterende i lengden. En telefon skal være privat, dermed basta!!

- Lærere som ikke lar elever drikke i timen. Plager det deg virkelig så mye at jeg tar opp en flaske, og drikker litt vann? Det er ikke nødvendig å stoppe hele undervisningen, fordi noen er litt tørst.

- Når jeg ikke får sove. Det er så utrolig slitsomt, og dagen etterpå går jeg rundt som en trøtt zombie!!

- Den nye oppdateringa til snapchat. Nå går det jo ikke engang å se bestevennene til andre folk?

- Når jeg er et sted langt hjemmefra, og ser at telefonen min kan gå ut av lading når som helst. Og særlig hvis det ikke er noe kontakthull i nærheten, da aner jeg ikke hva jeg skal gjøre. Litt skummelt å tenke på, men slik er det jo i 2015.

- Når noe man har gledet seg til lenge, blir avlyst i siste liten. F.eks. hvis jeg og noen venner har planer om å dra ut å spise, men så endres planene i siste liten fordi ingen gidder. Da blir jeg sittende hjemme å furte resten av dagen.

- Hvis man har tenkt på en matvare man vet man har hjemme hele dagen, og når man endelig kommer hjem og er klar for å spise den, har noen allerede spist den opp. Det føles serriøst som verdens undergang, tuller ikke.

- Og sist, men ikke minst: folk som ikke greier å ta hint, selvom jeg nesten sier det rett foran dem. Særlig gutter, de er verdens verste til å ta hint!

Noe dere kjenner dere igjen i?

13 kommentarer

🌸

08.02.2015 kl.22:41

Den andt siste, åhhh så irriterende!!😂

09.02.2015 kl.06:44

Haha kjente meg igjen i maaasse

Torhild

09.02.2015 kl.17:29

Jeg kjente mæ igjen i alt😂

09.02.2015 kl.19:15

Ahahha, nesten alt((:

Mia

09.02.2015 kl.19:36

Kjente meg igjen i så mye haha

Guro

09.02.2015 kl.19:55

Ja, kjenner meg igjen i så mye av tingen. Særlig det ørproppene når du må ta de ut og inn og ut og inn.

meg

10.02.2015 kl.14:48

Unskyld at jeg spør, men hva er egentlig den greia du holder i hånda på så og si alle bilder, og som ligner på en garasjeportåpner?

Guro

10.02.2015 kl.17:49

Du meg det er en fjernkontroll til og ta bliden det er det som gjør bildene så perfrkte

10.02.2015 kl.20:39

Kjente meg igjen i såå mye! Hahah, spesielt matvare setninga. Forferdelig og være tom for noe du har sett frem til å spise så lenge. Off, jaja. Bra blogginnlegg! Stå på Lena, du er super

meg

10.02.2015 kl.21:34

Åja, okey Guro...der hører du jo hva jeg tenker med...

hiiii

13.02.2015 kl.20:26

enig i alt, spesielt den årskullgreia! Er 01'er, og 00'erne på skolen vår snakker til oss og ser på oss som om vi er barnehageunger, de klikker på oss hvis vi setter oss bakerst i bussen, og hvis de må sitte foran fordi det er for fullt bak, sier de ''herregud æsj vi må sitte foran med 01'erne!''

What's the point, det er 1 års forskjell liksom!:(

Vilde

15.02.2015 kl.18:13

Såååååå enig!! xD

sUSAnna

23.02.2015 kl.11:50

Alt!!!♡ det irriterer meg spesielt spillfårespørsler på Facebook! Så irriterende! Klemmer fra sUSAnna♡Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Lena, og er ei jente på snart 15 år fra Trondheim. Her kan du lese om min hverdag, outfits, sminke og alt som faller meg inn. Håper du vil like bloggen min!Kontakt:
Lena_ Romo@live.no
bilde bilde bilde


design av Tonjemt
hits Design av Tonjemt