HVEM ER DU?
Heisann folkens,

ettersom jeg har hatt denne bloggen i 3 år, og jeg har skrevet om meg og livet mitt i like lang tid - har dere nok blitt ganske godt kjent med meg. Så nå syns jeg det er på tide at jeg blir litt bedre kjent med dere! Derfor vil jeg gjerne at dere skriver en utfyllende tekst om deg selv i kommentarfeltet, slik at jeg blir litt bedre kjent med hver og en av dere ♥ Hvis du har en blogg eller youtubekanal kan du nevne den også, så tar jeg mer enn gjerne en titt på den også. Hvem er du?

ps: Hadde vært fint hvis dere ville ha tatt med ting dere liker å lese om på min blogg (innlegg, ikke videoer), nederst i kommentaren. Har virkelig planer om å skjerpe meg på bloggfronten, så hadde vært fint med litt hjelp. ♥ Takk på forhånd, loveyouuu

89 kommentarer

Mathilde

06.04.2015 kl.10:43

Jeg heter Mathilde og er 13 år.

Jeg bor i Oslo

Jeg elsker dyr og kan ikke leve uten<3

På fritiden går jeg på dans og er med venner.

Jeg har 4 brødre og 2 søstre😂

Jeg elsker bloggen din!

Det jeg liker best at du legger ut er vel innlegg som handler om sminke, tips til ting, motegreier og sånne ting😘 Ikke så veldig lang tekst jeg skrev nå, men håper det går bra:) hilsen Mathilde💕

Maja

06.04.2015 kl.10:49

Jeg er en jente på 12 år som kommer fra bærum jeg har lest bloggen din i ca 1 år.

På fri tiden spiller jeg fotball og vasketball. Jeg liker også å spille minecraft med tvillingene Thomas og Kristian de har you tube så hvis man hvill kann man sjekke ut dem de heter Just Kris og Thomhungry.

Jeg liker att du skriver om ting du har opplevd eller funnet ut som kann hvere nyttig får oss lesere

Jeg elsker å lese bloggen din å abonerer så klart på deg på you tube.

(Kann hvere mye skrivefeil men jeg har dystleksi)

Christina

06.04.2015 kl.10:55

Jeg er en jente på 13 år (02) og heter Christina, og er fra Oppegård :)

Jeg spiller også fotball, og syntes ting som volleyball og badminton også er suuper gøy ♥

Jeg kan vel si mildt at jeg er en directioner, de betyr virkelig masse for meg!

Jeg liker når du lager videoer om innkjøp, sminkevideoer, (du er virkelig flink til å sminke deg!) og det er også utrolig morsomt når du foreksempel hadde den "Ting du kan gjøre når du kjeder deg" og sånn :) ♥

06.04.2015 kl.11:07

Hei! Jeg er en 13 år gammel jente som kommer frå Vestlandet. På fritiden liker jeg å danse og å synge med gode venner. Utenom dans og sang, er jeg som oftest ute å gjør noe morsomt med venner, eller så sitter jeg i sengen og stirrer på PLL på netflix. Jeg er veldig glad i tv-serier, og nå ser jeg PLL for tredje gang. Jeg er ganske utadvendt og jeg er ikke redd for å drite meg ut. Jeg har lest bloggen din i cirka et år. Jeg elsker å se outfits, sminke anbefalinger og jeg liker faktisk å lese om andre sin hverdag :)

Elise

06.04.2015 kl.11:12

Heihei jeg heter Elise . Jeg er 15 år og blir 16 år i juli . Jeg går på dans men har en pause nå siden jeg skal ha konfmasjon i mai . Jeg pleier å bare se på YouTube videoer og bare høre på musikk og lese blogger . Jeg blogger selv og min blogg heter vlogelise .blogg.no og gjene sjekk den ut hvis du vil det :) ha en fin dag videre :)

Hennie

06.04.2015 kl.11:27

Hei <3

Jeg heter Hennie og er 14 år. Jeg bor på Skedsmokorset. Mine hobbier er riding, venner og blogg. (http://hennielivet.blogg.no)

Jeg synes det hadde vært litt kult om du kanskje hadde et sånt "would you rather"-innlegg. Om du ikke vet hva det er så er det masse om det på google :)

Mia

06.04.2015 kl.11:35

Hei❤️ Jeg heter Mia og er 12 år (03)jeg er fra Bergen, jeg har lest bloggen din i ca 3 år nå☺️Jeg spiller fotball og avogtil håndball😊 jeg også reiser en del til USA men som oftes reiser jeg når du kommer eller når du reiser da kommer du😔😁 men ha en fin dag videre❤️

Mia

06.04.2015 kl.11:37

Når jeg kommer 👆

06.04.2015 kl.12:17

Hei, jeg er en 15 år gammel jente, som bor i nærheten av Gjøvik. Jeg er en potterhead, en directioner og en mainer. Jeg elsker å høre på musikk. Mine favoritt filmer er hele Harry Potter serien. Jeg liker også å se på Hobbiten og Ringenes Herre. Og favoritt serien min er Teen Wolf. På fritiden liker jeg å henge med venner, trene og slappe av. Jeg har fulgt med på bloggen din i ca et år.

Og jeg liker mest de innleggene der du viser litt innkjøp og sånne ting.

Andrine

06.04.2015 kl.12:22

Andrine, 18 år og bor på en liten plass i Møre og Romsdal. På fritiden bruker jeg å spille guitar, være med venner, kjæresten og familien. Jeg bruker også å trene en til to ganger i uka på treningsenter. Er en livlig å glad jente som er med på det meste, sier aldri nei til noe spontant!

Bloggen min er: andiy.blogg.no

instagram- andrineas

sUSAnna♡

06.04.2015 kl.12:35

Jeg heter Susanna, jeg er 14 blir 15 I desember og bor ved Oslo! I fritiden liker jeg å synge, danse og trene. Før gikk jeg på fotball!! #gøy!!! Men ikke affal så er jeg 1.60 cm høy og jeg blogger ikke, men jeg har veldig lyst til å begynne en gang! Jeg skal konfirmere meg I mai også!♡ gleder meg veldig! Mitt yndlings innlegg fra din blogger er fakta om deg og sminketips/innkjøp! Ha en fin dag videre!

klem sUSAnna!♡

Andrea

06.04.2015 kl.12:35

Jeg er en jente på 12 år og bor i Oslo. Jeg har lest bloggen din i ca. 2 år nå og eeelsker den (og videoene dine på YouTube da)! I fritida spiller jeg håndball og leser bloggen din (haha).

Jeg liker best å lese om innkjøp, outfits osv.

Stooooooor ''fan'' <3

instagram-andreahbe

viktoria

06.04.2015 kl.12:36

hei! har fulgt med på bloggen din en stund, og vil bare si at du virker kjempeherlig <3 jeg er femten år og fra trondheim, har nettopp begynt å blogge selv hehe :)

håper du får en fin dag videre <3

Silje Gundersen

06.04.2015 kl.12:58

jeg heter silje Falck gundersen kommer fra oslo. jeg flyttet ned til Arendal når jeg var nesten 5 år. her bor jeg nå.

før så spilte jeg håndball men sluttet etter 7 år. nå svømmer jeg (holdt på i 3 år snart) og har basistrenig vær onsdag.

jeg blir 15, 24.juni, så jeg er 00èr.

jeg har ikke en blogg men har veeeldig lyst på en men jeg tørr ikke! haha! men jeg elsker og lese din! har lest den gaaanske lenge nå og har sett absolutt alle videoene dine på youtube! du er så søt på de gamle videoene haha helt herlig!

jeg synes at ukens spørsmål er ganske genialt!da får man vite det man lurer på og man trengerikke å vente til neste spørsmålsrunde. gjerne fortsett med de! og innkjøps innlegg (eller videoer) og outfits <3

stå på! klemmm

Elise

06.04.2015 kl.13:54

Hei! :D

Jeg heter Elise, er 14 år og kommer fra Bergen. På fritiden pleier jeg å trene, være med venner og se på <3<3 netflix <3<3. Jeg går på fotball, men elsker også løping og styrketrening. Jeg har blogget og drevet med youtube i 3 år, men sluttet for ca 1 år siden da det tok for mye tid.

Jeg har fulgt bloggen din fra starten av, og jeg elsker den! Du er en utrolig flink blogger, stå på!! :) Innleggene jeg liker best er q&a, innkjøp, diy, lifehacks/tips og hverdagsinnlegg :D

Mrs.Dicaprio

06.04.2015 kl.14:52

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si ettersom jeg ikke er flink med akkurat dette haha. Jeg heter vel Helene, er 00'er og jeg hater spørsmålet *Hva gjør du i fritiden?*, fordi om jeg er helt ærlig så vet jeg ikke hva jeg gjør i fritiden ahah. Kaster bort tid, tenker jeg. Vel, jeg kan jo si jeg driver med skriving, og jeg elsker det, også lesing. Jeg tror ikke jeg kommer til å bli forfatter i og med du ikke tjener så mye penger med mindre boken din blir verdenskjent.

Dette er vel egentlig alt jeg kan si for nå, egentlig. Jeg har gjerne lyst til å bli mer kjent med deg, ettersom du virker som en utrolig hyggelig person, men jaja.

Du kan vel skrive om ting som inspirerer deg, guide (siden du er jo så kjent med amerika hahah 7 ganger, wow. Jeg vil bare få muligheten til å i det minste gå dit en gang.), hvilken blogger du leser, ukens spørsmål, outfit, osv. Skriv om det som intresserer deg, rett og slett :) Uansett, ha en fin dag videre!

Mrs.Dicaprio

06.04.2015 kl.15:01

Du kan skrive om trening eller fotball, siden det er noe du sikkert liker haha :)

Ronja

06.04.2015 kl.15:10

heihei, er egentlig ikke så veldig flink til å skrive sånne greier, men anyways; jeg er en jente på 13 år fra Vestlandet, på fritiden eeeelsker jeg å ta bilde av av random shit og alt sånn der, haha. jeg føler jeg har ganske mike hobbier som deg, bare at jeg ikke spiller fotball da.. jeg er syykt redd for hunder, men eeeeelsker katter, har 3 katter selv haha

på sosiale medier og sånt heter jeg;

insta; @baesic.wuut

og yt; rovally

Aile

06.04.2015 kl.15:34

Først og fremst; elsker bloggen din!

Jeg bor i Finnmark og holder for det meste på med fotball, men holder også på med hest og musikk på fritiden. Jeg er utrolig sjenert, og har sosial angst. I tillegg til fotball, ridning og musikk, elsker jeg å ta bilder, for det meste av naturen. Ellers er jeg litt på den late "guttete" siden. Jeg ligger heller hjemme å ser på YouTubevideoer og netflix enn å dra ut på shopping o.l, og sees oftere i joggebukser og store hettegensere enn kjoler. Min mest "jentete" side er min avhengighet av mobilen, tumblr og weheartit, i tillegg til instagram.

På bloggen elsker jeg "bildedryss" og sånne inspogreier (ja, avhengig av weheartit og tumblr), interiør, LIFEHACKS, og sånne innlegg med klær man kan kjøpe på nettet (kun 2 klesbutikker til vår aldersgruppe her hjemme...)

Du gjør en utrolig god jobb med bloggen!

instaen min er @ailekjakobs1

Aile

06.04.2015 kl.15:36

glemte å nevne at jeg er utrolig interessert i USA, og at min store drøm er å dra til New York og California, derfor elsker jeg innleggene fra USA :))

Andrea

06.04.2015 kl.16:01

hei:) jeg heter Andrea er 14 år(15 nå i April,altså 00), og jeg liker veldig godt å lese bloggen din, og følge deg på dine sosiale medier:) Jeg kommer fra Vestlandet men er født i England, derfra flytta når jeg var 3 pga pappa skifta fotballlag.. På fritiden spiller jeg mye fotball, er med venner og familie, og gjør skolearbeid:) Jeg liker best q&a innleggene dine, og videoblogger! En av grunenne til at jeg liker å følge med på bloggen og yt er fordi du er sykt morsom, haha, og så har du en mye lik hverdag som min:) Du er en utrolig flink blogger og jeg kommer til å følge deg så lenge du blogger!:)

instaen min er: andreaaflo, om du vil følge:)

maren

06.04.2015 kl.16:12

hallo, Jeg heter maren og er 13 år (født 2001). Jeg bor i sandnes , på fritiden går jeg på fiolin og hiphop ellers elsker jeg mote, sminke ta bilder og inspirere andre. startet blogg selv for ikke så lenge siden:)) liker å lese alt, outfits, hverdag osv

instagram : @marenfelicia

Miriam

06.04.2015 kl.16:26

Jeg er ei jente på 12 år. Jeg har lest bloggen din ganske lenge nå og jeg synes det er gøy. Jeg liker å synge og spille piano, jeg har ei storesøster og en storebror. Mamma jobber som en slags psykolog og pappa er prest. Jeg er veldig pratsom og blid hele tiden og noen kan sikkert bli lei av det i lengden, men jaja det er jo sånn jeg er.

Dina ❤

06.04.2015 kl.16:31

Heihei, mitt navn er Dina, jeg er 13 år og kommer fra Hamar. Jeg er en one direction fan som HATER skole av hele mitt hjerte. (det er jeg sikkert ikke alene om, hahah) Jeg hater spørsmålet: "hva gjør du på fritiden?", for selv er jeg egentlig ikke sikker. Hahahah, jeg kaster sikkert bort tiden på mat, insta og netflix. Også er jeg med venner da. Jeg har lest bloggen din siden starten, og jeg liker spessielt godt videoene, hverdagsinnlegg og outfits-innleggene dine❤

OM DU VIL KAN DU FØLGE MEG PÅ INSTA: @Dinaamble

sUSAnna♡

06.04.2015 kl.16:36

Forresten kan jeg si at jeg er utrolig pratsom. Og begynner alltid morsome diskusjoner!(Haha) Men iallefall så elsker jeg bloggen din! Stå på videre!♡

Maja

06.04.2015 kl.16:43

Hei, mitt navn er Maja jeg er 13år fra Trondheim. På fritiden holder jeg på med Turn på Basis. Og ser litt på netflix,heh. Jeg er sikkert ikke alene. Favoritt serien min er The Vampire Diares. Haha. Jeg ELSKER bloggen din kjempe mye, og det var du som inspirerte meg til å lage blogg. Bloggen min heter majabye.blogg.no.

Jeg liker best videoer men det hadde vært kult om du hadde laget en mine 5 favoritt plagg eller sminke eller noe sånt.

INSTAGRAM: @majabyee

VIDEOFYME: majabye

BLOGG: majabye.blogg.no

Lotte

06.04.2015 kl.16:55

Hei jeg er ei jente på snart 14 år! På fritiden spiller jeg håndball og er med venner og familien.

Jeg har 3 lillesøstre og skulle gjerne ønske jeg hadde en storesøster som deg! Jeg ser utrolig opp til deg Lena! Jeg elsker bloggen din å liker å lese om hva du driver med på dagene, litt om hvor du er å sånn! Håper vi kan bli bedre kjent!

Instagram: lottebl_

Snapchat: lotte456

Kik: lotte456

Håper du fikk vite det du ville om meg!

Hannawold.blogg.no

06.04.2015 kl.16:56

Heihei! Jeg heter Hanna, er tretten år og kommer fra Orkanger. Det er en liten by litt utenfor Trondheim! Jeg elsker å se videoene dine på youtube, og lese bloggen din. Jeg har selv en blogg linket ovenfor, men det er en stund siden jeg tok en langvarig pause. Har også en youtubekanal som heller ikke er i bruk for tiden:)

Du er i alle fall et forbilde for meg med tanke på både en framtidig youtubekanal i drift, og for å evt. jobbe bedre med bloggen min!

Elsker slike "fakta om meg" - innlegg, og outfit-innlegg!

På fritiden spiller jeg fotball og håndball, synger, og tilbringer tid med venner og familie. Du virker som en utrolig herlig og snill jente som det absolutt hadde vært morsomt å bli kjent med:)

Har også en instagramprofil - hannaw0ld heter jeg der!

Ha en fin dag videre!:)

Torhild

06.04.2015 kl.17:08

Jeg heter Torhild, er 13 år (02'er) og kommer fra Trondheim. På fritiden spiller jeg hånball og fotball og så danser jeg. Nå kan jeg ikke gjøre noen av delene på en stund fordi jeg har nettopp brukket armen min:( Men jeg klarer meg fint:)

Jeg synes du er kanskje den beste bloggeren jeg vet om, og innleggene og videoene dine gjør meg alltid glad. Ut i fra bloggen din virker du kjempesnill og omtenksom og at du vil alle bare godt, og jeg håper du er sånn i virkeligheten:D

For meg så er det ikke noen spesielle innlegg jeg ønsker for uansett hva du legger ut er det like bra hver gang!<3

Carina

06.04.2015 kl.17:58

Jeg heter Katrine, jeg er 14 år og går i 9kl i Sandefjord. Jeg har hele familien min i Trondheim. På fritiden er jeg mye med venner og shopper. Men jeg går på fotball og teater. Jeg jobber som teaterlærer og noen ganger i NRK super.

Ingeborg Andrea

06.04.2015 kl.18:39

Jeg heter Ingeborg Andrea og er 11 år ( blir 12 om 6 dager)! Jeg bor i Hønefoss❤️På fritiden synger jeg i kor, spiller fotball, shopper, er med venner og slapper av☺️ Jeg liker veldig godt å lage mat siden har tenkt å bli kok når jeg blir stor også liker jeg å rydde♡ Jeg liker best sommer og favoritt maten min er pizza og sushi! Liker de innleggene som du skriver om hva du gjør i hverdagen😚 håper dette ikke ble en alt for lang tekst😁

Anette

06.04.2015 kl.19:37

Hei, jeg heter Anette og kommer fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord.Jeg er 13år. Jeg er en opptatt jente. Jeg går på svømming. Og trener flere ganger i uka, og elsker det, haha. Jeg er veldig mye med venner også. Har ikke lest bloggen din så altfor lenge men ble tipset av min beste veninne, og nå har jeg blitt helt avhengi av å lese bloggen din.

Elsker alle oufitinnleggene dine. (liker egentlig alle innleggene)

Mali, vet det, snålt (kanskje ikke snålt da, men uvanlig..) navn....

06.04.2015 kl.20:07

Jeg er ei jente på 12 år.

Jeg bor på en plass som heter Søgne, et lite stykke utenfor Kristiansand.

Jeg har lest bloggen din i nesten 2 år og jeg er din STØRSTE FAN!!

Har fortalt deg det før men jaja...

Jeg liker når du legger ut, ja, jeg kommer ikke på noe..! Jeg liker alt du legger ut, uansett hva!

Men sånn generelt liker jeg å se på DIYs, Lunch ideer, og Back to school greier.. Elsker å se på MylifeasEva, MayBaby, SierraMarieMakeup, AlishaMarie og Krazyrayray.😉👌

På fritiden liker jeg å være med venner, gå på shopping, bade, reise til andre land (er også helt inlove i USA..❤️) tegne, nei kanskje ikke..., bake, se på tv og se og herme etter DIY på YouTube.

Jeg eeeeelsker sukkerspinn og tyggiskuler!

Fun fact!: jeg har aldri smakt på sennep og kommer aldri til å gjøre det heller...😣

Er helt hekta på PLL, eeeeeelsker det!!

PS så er du utrolig god til å sminke deg! Du er så utrolig pen!

Kommer alltid til å lese bloggen din, (nå ser jeg at denne teksten blir litt FOR lang så tenkte bare å runde av nå..!

❤️-lig hilsen Mali❤️

Karine

06.04.2015 kl.20:09

Jeg heter Karine, og jeg bor i Fredrikstad ❤️❤️ Jeg har adhd👍 jeg elsker bloggen din lena👌

Beate

06.04.2015 kl.20:14

Hei, jeg heter Beate og kommer fra Haugesund :) Jeg er 14år og elsker bloggen din. Jeg har lest bloggen din i over 2 år <3 du er den første bloggeren jeg begynte og følge med på. På fritiden liker jeg og vere med venner, og gå på teater <3 Den første gangen jeg "så" deg, var på youtube med sminkekollesjonvideoen din<3 Siden det, har jeg følgt med på dine videoer og bloggen din <3 virkelig elsker dine blogginnlegg og videoene dine <3 Jeg har ikke blogg eller youtubekanal (har bruker men bruker den ikke), men jeg har VIDEOFY (app).

Videofy: beasol

Instagram: Beate_solheim

Loveu <33 forsett med blogg+ lage videoer <3

Sofie

06.04.2015 kl.20:24

Hei<3 Mitt namn er Sofie. Eg er 13 år og komme fra ein plass i Hordaland. Høyrt at det ikkje er så lurt å sei kor du bur på nettet...så då seie eg ikkje det, hehe. Eg har spelt fotball siden eg va 7-8 år og er fortsatt lika glad idet. Trur faktisk det ikkje er ein dag utan at eg har spelt fotball (dette året;-)). Eg lese eit par blogger og må sei at din blogg er min favoritt:-) du skrive om så mykje "vanlege" ting så er lett å kjenna seg igjen i og forstå. Har vurdert sjøl å starta ein blogg. Er ganske glad i å ta bilder...så ein bildeblogg er noko eg har lyst te å starta:-P har ikkje eit "skikkelig" kamera, men iPhone er nå like bra...iblant. Håpe på å vær fotograf når eg blir stor, eller som hobby<3

Anne

06.04.2015 kl.20:27

Jeg heter Anne og er 13 år. Jeg har ei katt og skal få en hund snart. Jeg, lik deg, bare måå ha noe å tygge på. Altså ganske så avhengig av tyggis, heheh. Jeg har tenkt utrolig lenge på å starte enten blogg eller YouTube kanal, men jeg har ikke god nok motivasjon til det. Jeg er heeelt apple-frelst, og alt jeg kjøper meg av tekniske dingser skal helst være apple. Jeg prøver alt for hardt å holde rommet mitt ryddig, but as we alle know, så er det ikke så lett. Jeg liker egentlig veldig godt å lese bøker, men det å starte på en ny bok er vanskelig for meg (ikke direkte vanskelig, men jeg bare gidder ikke.) Jeg spiller curling, noe de fleste dessverre ser ned på. Folk tror som regel at det ikke er noe trening i curling. Heeheh, vet ikke om jeg var så veldig god på dette her, men nå vet du kanskje litt mer om meg?;)

Jeg liker veldig godt outfit innleggene dine, og de innleggene du legger ut som egentlig ikke handler om noe, de som du bare legger ut for en oppdatering på en måte;) Men egentlig så leser jeg bloggen din uansett hva du legger ut:*

Mrs.Dicaprio

06.04.2015 kl.20:31

Wishlistene dine kan du legge ut. Hva du ønsker deg og gjerner ha lyst til å ha/kjøpe. Kommer til å lese bloggen din uansett hva du legger ut egentligl. Syntes også det er litt deilig med slike innlegg hvor det er ikke akkurat om en spesiell ting, om du skjønner. En ting til g meg, jeg suger baller (sorry for språket haha) på å forklare, ja vell heh :)

06.04.2015 kl.20:36

Jeg liker veldig godt innleggene dine med outfitbilder, musikktips (eller tips generelt), innlegg med fakta om deg selv, spørsmålsrundene, innkjøp osv. Elsker bloggen din! Du er utrolig inspirerende (og pen da! (: )

Rebekka Storøy

06.04.2015 kl.20:41

Jeg er ei livlig og glad jente fra Klepp (25 minutt utenfor stavanger, ved kysten). Jeg er 14 år (01) og har en katt. Jeg har vært treningsnarkoman i tillegg til fotballen og ridningen i et år nå. Jeg har ridd i 5 år, og spilt fotball og trent styrke/kondis i 1 år. Når jeg ikke trener er jeg med venner eller slapper av. Jeg har en blogg (bekkysmile.blogg.no), men har hatt pause en stund nå. Jeg er kortere forklart en treningsgal, livsglad, energisk og en direkte person som ikke er redd for å si meningene sine! Jeg har mange uvenner pga at jeg har en sterk personlighet, til og med lærere har mislikt meg pga det. Foreldrene mine har alltid trøstet meg med at sterke personligheter av og til oppfattes som noe fiendtlig.

Noe jeg virkelig brenner for (utenom trening) er rettferdighet. Jeg har vært opptatt av det helt siden jeg var bitte liten og fikk egne meninger og kunne ytre meg. Gjennom hele min 8 år lange skolegang har jeg kjempet for at alle skal bli rettferdig behandlet, noe som har skaffet meg trøbbel med lærere. Jeg har vært med på flere amnesty underskrift kampanjer, og ofte får jeg mail om at jeg har vært med på å redde et liv. Det kaller jeg en bra følelse.

Min store drøm er å stifte familie med en som alltid kommer til å stå ved min side, og få hjelpe enda mer til med å få mer rettferdighet og likestilling i verden. Jeg håper å få utdannet meg lærer innen norsk og fysisk aktivitet. Jeg har nemlig bestemt meg for å bli den rettferdige læreren jeg aldri fikk.

Jeg har lest bloggen din i litt mer enn 1 år nå, og blir aldri lei! Håper du fortsetter en god del fremover!

Ana

06.04.2015 kl.20:52

Lena jeg lurer på om du har videofyme og om hva du heter på videofyme?😜. MVH ANA FRA OSLO / FURUSET😄

Elise

06.04.2015 kl.20:57

Ër 14 år (2000) og kommer fra Steinkjær.

Er mye trist i denne tiden pågrunn av familien

Jeg har tenkt og lage blogg

<3 - lig hilsen meg

Vilde

06.04.2015 kl.20:57

Hei eg er en jente som heter vilde, og er 12 år

Eg ELSKER BLOGGEN DIN

Eg spiller håndball og fotball

Eg bor i Rogaland

Eg elsker vennene mine

Og YouTube-kanalen din er bare best!

Eg er opptatt av familie

Og hadde ikke klart meg uten mobil,macen og ipaden

Eg liker innleg som om

Klær

Dagen din

Sminke

Tips

Anbefalinger

Fra VILDE❤️💖

Emma

06.04.2015 kl.21:21

Jeg er tolv år og jeg driver med dans og fotball. Jeg liker å ta bilder. Bildene du tar er veldig fine❤ Jeg føler meg alltid liten og jeg føler at alle synes jeg er teit. Jeg veit ikke helt hvorfor jeg skriver det, men det er sånn det føles ganske ofte. Jeg har gode venner og har lite lekser (noe jeg er glad for) Jeg har brunt hår, grønne øyne og er ganske ofte positiv (tror jeg).

Sorry hvis denne kommentaren ble så teit, jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive, men bloggen din er uansett veldig bra og du er veldig pen. Og de spørsmålsinnleggene er de beste❤

annavagen

06.04.2015 kl.21:54

Sjekk bloggen min, haha orker ikke skrive en lang tekst akkurat nå.

Liker best å lese om sminketipsene dine og spørsmålsinnleggene:))

Ingeborg

06.04.2015 kl.22:46

Æ hete æ Ingeborg og kommer fra Nord-norge.

Æ e 01er

På fridtia spille æ fotball,syng og spille gitar

Æ har brunt hår og brune øya

Har lest bloggen din kanskje i et år no

Vilde Eriksen

06.04.2015 kl.22:58

hei jeg heter Vilde. Jeg er 14, blir 15 i Juli. På fritiden danser jeg ballett og jazz❤️

Jeg driver også med YouTube, jeg heter Vilde Marie Eriksen. Hadde blitt veldig glad hvis du hadde tatt en titt innom kanalen min:))

Celine

06.04.2015 kl.23:44

Æ kjæm i fra Trondheim

02'er

Spiller fotball i fritiden⚽️

Har en humd❤️🐶

Ida 🎀

07.04.2015 kl.00:03

Jeg heter Ida, 01'er 🎀 Jeg kommer fra et lite sted i Hallingdal✌️ På fritiden min er jeg med venner, eller spiller håndball 💪💕 Jeg elsker også og se på YouTube og serier, min favorittserie er Pretty little liars, det er utrolig trist at jeg må vente helt til 6.Juni/Juli før jeg kan se ny episode 😭

Ordene vennene mine oftest beskriver meg med er :

-Utadvent

-Snill

-Sporty

-Utspekulert

-Kan være bitchy ( vis folk irritert meg )

-Søt/Nydelig

Ahaha, ja det var litt om meg 💕

Instagram: idasevre

Snapchat : idasevre

Kik : idasevre.

Guro

07.04.2015 kl.06:56

JEg heter Guro og er 11 år blir 12 i mai. Jeg går på håndbal to ganger i uken og henger med venner.Jeg har en hund som heter albert og bor i Alvdal. Jeg inntriserer meg litt for sminke men bruker det ikke hver dag. Jeg har en Mac book air som jeg fikk til jul for to år siden.

Helt til sist vill jeg bare si at jeg har lest bloggen tin siden oktober og jeg elsker den.

pernille<3

07.04.2015 kl.07:32

Hei jeg heter pernille sjekk gjerne ut min blogg

Sigrid

07.04.2015 kl.08:30

Hei! Jeg heter Sigrid Haanshus og er 02'er. Jeg kommer fra ei bygd sør for Trondheim. Jeg elsker å synge, og har spilt inn sanger i studio og lagt ut på YouTube hvis du vil høre meg. Har også nylig gitt ut The Prayer som singel, og den finnes på både spotify og iTunes😀

Jeg liker egentlig alt på bloggen din, så jeg synes du bør fortsette sånn!😊

ingrid

07.04.2015 kl.15:35

hei,jeg heter ingrid og er 02´er.

har lest bloggen din i en god stund nå!!!og jeg elsker den!

liker å spille fotbal og gå på ski!

sta på videre lena!!

instagram @ingridsmorkved

Kamilla Tomine

07.04.2015 kl.15:54

Jeg heter Kamilla Tomine

På fritiden liker jeg å spillle håndball og fotball jeg liker også å synge

Jeg bor i nærheten av Stavanger

Jeg er yngst i klassen og fyller året 11.november

Julie Eikeland

07.04.2015 kl.15:59

Youtube-kanalen min heter Julie Eikeland.

Jeg er 13. år og går i 8. klasse.

Jeg bor i Tønsberg.

Stina❤️

07.04.2015 kl.16:00

Jeg heter Stina og er 11 år!

Jeg bor i Risør og har en lillesøster.

Jeg har en blogg som heter stinanipee.blogg.no oh youtuben min er Stina Nipe.

Jeg har lyst hår og blå øyne:D

Jeg liker at du skriver om hverdagen din og når du har vært på turer!

Jeg elsker bloggen din og deg!!<3😍

Hilsen Stina

Tamara

07.04.2015 kl.16:11

Hei eg er en jente fra Bergen. Som er 11 år og har lest bloggen din i ca 1 år eg har hat lyst til å lage en blogg sel men må vente til eg blir 12år. Eg liker å spille fotball og litt håndball eg har en tante,onkel og 2 fettre som bor i Trondheim så eg er fot kjent der og skall snart i en konfermasjon der. eg er glad i å ta bilder å høre på musikk

Du er værdens beste blogger Lena (min mening)

ronjavanja

07.04.2015 kl.16:56

Vi heter Ronja og Vanja.

Er 11 år og kommer fra stjørdal.

Vi har en youtubekanal og blogg.

Youtubekanal:VanjaRonja13

BLOGG:Ronjavanja.blogg.no

Ja ehh ka mer ska vi sei?

Men i hverfall så hva det du som inspiret oss te å lag

blogg og youtubekanal :-) Vi leser alle innlegene dine å elsker bloggen din!

victoria

07.04.2015 kl.18:08

Hei!Heter Victoria er 13 og har lest bloggen din i 1 og et halvt år.Jeg syntes å danse er veldig morsomt!Jeg har en hund som jeg har opalt etter yndlings filmen min:Harry potter<3

Jeg syntes det er morsomt og lese om nye innkjøp,Og ting du har fått f.eks sponset.

Liker deg veldig godt og vl fortsette og lese bloggen din!

June

07.04.2015 kl.18:49

Hei Lena!

Jeg heter June, ble 15 år i år (like gammel som deg altså, hahah). Jeg liker veldig godt å danse, være MASSE(haha) med venner, skolen er viktig (og til tider for kjedelig) og være aktiv og sånn!

Jeg har nå snart lest bloggen din i 1 år, og dette er altså min favoritt blogg, veldig klisjé, men sant.

Jeg synes det er veldig gøy å lese bloggen din fordi vi for det først er like gamle, jeg synes det er veldig gøy å lese om reisene din til utlandet, for jeg reiser en del selv (vært i USA tre ganger), og jeg kjenner meg veldig godt igjen i hverdagen din (liker også hverdagsinnlegg) Du kan forresten gjerne legg ut flere innlegg om det du kjøper og klærne du blir sponset med, også lurer jeg litt på hvordan de billige kostene var, hahah.

Håper du forresten ser denne, selv om jeg er en dag etter du la det ut.. ups! Keep up med blogginga, jeg er innom her omtrent hver dag, og leser alle innlegg, hihi!

Håper du enjoya å lese denne litt for lange meldiga, for hvis du har lest dissa ordene har du vel mest sannsynlig lest det andre XD

hahah, goodbye Lena

btw; det skrives "i hvert fall" (måtte sjekke det, glemmer det alltid selv også)

Lina

07.04.2015 kl.20:48

Hei jeg er Lina er ti år fra Bergen

Jeg elsker dyr ig å henge med venner blogger også.

Helt siden jeg så bloggen din har du hvert mitt forbilde jeg ser veeeeeeeldig

Opp til deg.

Hilsen en ekte Lenafan<3

Lina

07.04.2015 kl.20:51

Hei det er meg fra kommentaren åvenfor her er bloggen min

Linamarie.blogg.no

Ina

07.04.2015 kl.20:58

Hei!

Jeg er en jente på 12 år (snart 13😂)

Jeg elsker fotball, men jeg trener også langrenn<3

Jeg har lest bloggen din i kanskje 1-2 år, og jeg digger den!

Jeg liker faktisk at du skriver om hverdagen din, fakta om deg, osv...

Jeg er en ganske stor "fan" av deg❤️

Ina

Anette

07.04.2015 kl.21:15

Hei:) jeg heter Anette og er 11 år (03) og kommer fra ein liten plass i Sandnes på ein bondegård.

Der har jeg sauer, katter, en hund og to kaniner. På fritiden min spiller jeg fotball og driver med terreng sykling, går også på noe som heter 4h. Jeg leser bloggen din så og si hver dag og liker når du skriver om f eks. Fakta om deg og reisene dine. Liker også veldig godt bloggen din 😊

Hilsen Anette💜

amanda østhus beien

07.04.2015 kl.21:25

jeg er amanda

mia

07.04.2015 kl.21:34

Jeg heter Mia som du ser

er 13 blir 14

liker og klatre og være med dyrene min, vennene mine og familien min

jeg bruker masse av min tid på og vare på macen, youtube, netflix,facebook, og andre ting

jeg elsker stilen din, og youtub videoene dine er ELSK!

jeg liker alle inleggene dine!

INSTAGRAM--> miabremnes

Elise♥

07.04.2015 kl.21:34

Hei♥♥ Mitt navn er Elise, er 14 år om noen dager. Eg kjem i frå Naustdal i Sogn og Fjordane. Eg speler fotball, spiss på bana. Spiller på kretslag og akadmilag. Elsker å se på youtubere og lese bogger, spessielt din blogg.

Frida

07.04.2015 kl.21:36

Nei, det skrivest på mange måterr, det er ikke bare "i hvert fall" som er riktig.

Det kommer egentlig an på dialekta, og hvordan den har med skriftspråket å gjøre.

Kari

07.04.2015 kl.22:01

Hei, jeg heter Kari Kluge og kommer fra Sandnes. Jeg er tretten år om to dager så jeg er neesten tenåring;)) haha. Jeg har hatt blogg selv i ett år, men sluttet for en eller to måneder siden. Har fortsatt med yt og der heter jeg Kari Kluge. Jeg har en bror, en mot og en far. Jeg går i 7. Klasse, altså 02. På fritiden holder jeg på med volleyball, friidrett og cello.

IG: @karikluge

YOUTUBE: KARI KLUGE

Hege Marie

07.04.2015 kl.22:23

Hei, jeg heter Hege Marie💘 Jeg er en sangglad jente fra Nord-Trøndelag. Jeg er født i Trondheim. Jag har 3søsken og så klart en far og mor💘På fritiden ELSKER jeg og lese bøker og absolutt ikke minst bloggen din, jeg liker også å synge. I innleggene dine liker jeg og lese om nye innkjøp og spørsmål, men alt er egentlig bra. Jeg har lest bliggen din i 2år nå og sjekker hver dag om det har kommet noen nye innlegg. En gang for lenge siden sendte jeg deg noe på DM opå innstagram og du likte det,da trodde jeg at jeg skulle besvime.

Anna

07.04.2015 kl.22:23

Hei:) Jeg er en jente på 14 år som nå bor i Bergen men er født i Tyskland. Jeg flyttet til Bergen når jeg var 6 år gammel. På fritiden min spiller jeg håndball og er med venner.. Jeg liker også å spille litt fotball for jeg spilte det før, men måtte slutte for det ble for mye med begge sportene. Jeg liker best når du legger ut dine ootd for da føler jeg at jeg får litt inspirasjon haha..

Frida❤️❤️

07.04.2015 kl.23:07

Hei, jeg heter Frida Nilsen og er en 13 år gammel jente fra en liten by i Nordland nært Tromsø som heter Narvik ❤️På fritida spiller jeg håndball og der er jeg nummer 14💗💗 jeg elsker å lese bloggen din og er utrolig inspirert av deg!!❤️Du er mitt forbilde fordeom vi er like gammel😂😍😍du er en helt utrolig herleg jente Lena!💕💕å jeg leser ikke bøker😂😂😂😂 jeg er utrolig redd for utrolig mange ting😂 jeg HATER insekter, jeg får helt panikk av dem😳 jeg bare elsker vinter💖💖jeg elsker også handball selvfølgelig, å stå på slalomski, danse💖💖 jeg hater langrennski😂

Hadde blitt utrolig gla å det hadde betydd utrolig mye for meg om du kiker meg: fridan5 ❤️

vilde

08.04.2015 kl.17:21

hei jeg er vilde, jeg er 12 år og jeg kommer fra Asker omerådet.. jeg liker skrekkfilmer, jeg er motstander av dyreplageri inkldert pels, jeg er også pescetarianer (det vil si at jeg spiser fisk men ikke annet kjøtt.

jeg har en blogg: www.vildegranerud.blogg.no og en youtubekanal, tror ikke at det kommer opp når man søker men jeg heter iallefall moon cat eller vilde granerud?

jeg har lyst til å starte med cosplay, men leter fortsatt etter con til sommeren. jeg har en katt, den er jeg veldig glad i

pappa bor i Moelv, så jeg har på en måte 2 hjem.

plis sjekk ut bloggen min?

jeg finner din blogg inspirerende, jeg vil gjerne at du skal lage flere videoer, kanskje en ebay haul??

Olivia

08.04.2015 kl.17:56

Jeg bor i Stavanger og har faktis flyttet en del. Jeg har bodd i både New York og Chicago. Jeg går ikke på noe etter skolen siden jeg rett og slett er lat. Nå er jeg 12 og bli 13 i juni. Liker bloggen din veldig mye. Jeg er veldig glad i å se på film og serier. Har en liten obsession med friends og Gossip girl. Er også veldig glad i bøker. Akkurat nå leser jeg boka Papertowns. Liker godt når du har innkjøpsvideoer, sminkevideoer og sånn jentete ting. Du kunne jo lagd en sånn Lifehacks for girls video?? i hvert fall så heter IG min: olivia.wittusen

thea emilie

08.04.2015 kl.21:13

jeg heter thea emilie

bor lier

er snart 12

elsker bloggen din har møtt deg 3 ganger og vil bli akkurat som deg

du er helt fantastisk og en veldig morsom person jeg synest bloggen din burde vert på 1plass av hele blogg.no

og har 2 søstere og 1 bror

2 katter 2hunder 2 hester 1 kanin 1 fisk 2 marsvin

mhv Thea Emilie

meg

08.04.2015 kl.21:39

Jeg heter Anniken og er 13 år

Jeg kommer fra Selbu, ikke langt unna Trondheim.

På fritiden min liker jeg og spille håndball gå på ski og nå som snøen er smeltet er jeg ute å løper ca. hver dag og går altså på friidrett. Elsker også å være med vennene mine og shoppe å sånt. Sminke og mote er også noe for meg.

Har lest bloggen din i 1 år snart. Liker å se outfit og sånt ;)

Anna

08.04.2015 kl.21:46

Hei Lena!

Jeg heter Anna og er 02er

Jeg kommer fra Arendal og på fritiden min liker jeg å danse, håndball, drama

Og ikke minst FOTBALL( THAT is veri fun)

Ja og jeg er en tullebukk, eller ja gangster er et finere ord?

Jeg liker å spise godteri, ikke noe nytt der nei!

Og træne! Eller jeg bare legger det ut på insta da meen.

Og hver eneste dag ser jeg tre episoder av pll, vampire diares og noen ganger ser jeg på paradies:-)

Jeg er en "youtuber" det vil si at jeg elsker foto, redigering og alt som har med det å gjøre!

Og jeg ser i snitt 4 timer på mac og mobil hver dag!

Jeg elsker sminke, fashion, diy og mat serriøøøst er med på tv for det assa!

Og design! Jeg har to søstre som heter Elise og Sanne

På bloggen din er jeg daglig følger!

Jeg vil ha flere blogginnlegg av alt for uansett innlegg

Elsker jeg det!!!!

Love from Gangster/ananass/ Anna ??

Hedvig

09.04.2015 kl.11:55

Hei! Jeg heter Hedvig og er 13 år (01-er)

Jeg har en blogg: hedvigb.blogg.no og jeg elsker å ta bilder. Er også glad i å lese blogger. Spesielt din og ericakvam sin. Jeg syns du er den beste og morsomste youtubern som fins!

På fritiden spiller jeg tennis.

Jeg bor forresten i Oslo.

Jeg har skikkelig lyst å møte deg og ta blide med deg. Det hadde vært så gøy!

Fortsett å blogg, og ikke minst lag videoer!

Du er verdens flinkeste i mine øyne!

martine

09.04.2015 kl.17:53

jeg heter Martine og kommer fra Askøy i Bergen

jeg er 11 år og spiller håndball og er mye med venner

jeg har lest bloggen din lenge og har sett mange av videoene dine.

liker best å se innkjøpsvideoene dine men liker best innlegg der du sier facts om deg.

Minda

09.04.2015 kl.19:37

Hei, jeg heter Minda og er 13.år ( 01 )

Jeg bor på tretten i øyer kommune, og jeg liker å spille fotball, være med venner og jeg har en blogg jeg blogger på hvis jeg har tid. Jeg har 2 hunder, en sankt bernard som heter Bamse, og en irsk ulvhund som heter Odin.

Jeg går ofte turer i skogen med hundene mine. Jeg er super duper dilla på The Vampire Diaries & The orginales 💓

Elinor

11.04.2015 kl.08:48

hei<3

jeg heter Elinor og er 10år.

jeg er cheearleader( jeg skriver det alltid feil :( )

jeg leser bloggen din, og har sett alle youtube vidioene dine!

jeg har til å med skrivd om deg i en skoleartikkel!!

du er mitt STORE forbilde! PLIS les denne!

det hadde betydd sååå mye!

P.S jeg har en YouTube kanal uten vidioer: Elinor Love!

Aboner??

Sigrid

11.04.2015 kl.22:00

Hei, begynte å lese bloggen din når du la ut dei første new York innkjøpene dine. Synes i starten at du var ganske rar (d er eg og) men du har blitt meir og meir kulare.

Eg e 01 frå Florø ( Norges vestligaste by). Spiller håndball. Liker også å lage videofyme videoer og se på YouTube videoene dine <3 er stor fan:))))

Instagram : Sigridstavang

Snapchat: sigtas

MiaL

12.04.2015 kl.23:02

Hei, jeg er en jente på 11 snart 12år (03)❤️

Jeg liker veldig godt og lese bloggen din. Jeg liker også videoene dine!😂de er veldig bra og noen av dem er veldig morsomme.☺️

På fritiden liker jeg og turne, være med venner og familie...osv osv

Jeg bor i Kristiansund🇳🇴🏠

Det jeg bruker mest tid på er og turne, være på skolen, sove, gå på do,gjøre lekser, og være med vennene mine😂

Favoritt fruktene mine er: eple🍏 vannmelon🍉 ananas 🍍

Jeg har ikke et kjæledyr😓

Jeg elsker og være på tivoli det er bare alt for gøy🎠

Jeg elsker brownies😋

Jeg har lest bloggen din kanskje i 2år nå, og liker den fortsatt like mye. Jeg liker veldig godt innkjøps innlegg på bloggen din og hverdags innlegg 💖

Håper du ser denne❤️

❤️-lig Hilsen Mia

Instagram: @miaalyf

Oda

17.04.2015 kl.16:13

Hei, jeg heter Oda og er 12 år, blir 13 den 24 juli. På fritiden er jeg med venner og spiller håndball, jeg elsker også hester men går ikke på ridning. Jeg bor i hønefoss. Jeg er en mega Belieber. Jeg er 02'er, og har en egen YouTube kanal m bestevenninna mi Mina. Den heter Mina & Oda, hadde vært koselig om du ville ta en titt innom den💗

Du er en super blogger og youtuber, stå på videre☺️ PS: kanalen har 8 subscribers, vi prøver å få mer men det går ikke..😂

Line

17.04.2015 kl.23:14

Jeg heter line og er 14 år. Jeg liker å spille håndball med venner men jeg går bare på fotball og cheerlining. Jeg har lest din blogg siden jeg var 12 år cirka. Jeg bor i Bærum og har en bror på 17 (3 2/1 år eldre enn meg) jeg liker å være med venner på trening og etter skolen! Mamma kommer fra Danmark så vi drar ofte på besøk dit. Jeg høres veldig rar ut når jeg snakker dansk.

Jeg liker at du har en variasjon mellom hverdag, outfit, fakta, fasJon osv. Du er søt og kul, vil gjerne møte deg!!

Stå på videre-du er best

Tuva

20.04.2015 kl.10:20

Æ bor også i Trondheim, å tenke at det kanskje e litt passende å skriv på trøndersk men e litt usikker på om det blir teit, men sidn æ e en teit person passe det vel kanskje bra det å da? Æ e ihvertfall 14 år og har brunt hår å pannelugg, også elske æ å turn, hate vintern (hvis æ må ut), og for det meste e æ enten på rommet å ser på youtube, netflix å sånne ting, eller på kjøkkenet å spise hvis æ ikke går på rommet å spise mens æ ser på youtube, ellers finn du mæ i turnhallen og på trampolina!

Vilja

21.04.2015 kl.18:06

Hei, jeg er en jente på 14 (født kun noen dager etter deg, men er 01er hahh) og jeg heter Vilja. Jeg kommer fra Lillehammer, men bor i Spania ooog jeg er en trilling, men har en storesøster på 18 så vi er fire døtre til sammen. Pappa er svensk, mamma norsk og vi har en hund som heter bella. Mine interesser er musikk, kunst og innebandy.

Jeg elsker bloggen din og egentlig alt du skriver om. Jeg liker de lyse fine bildene dine, men mest av alt liker jeg hverdagsinnleggene dine (tro det eller ei). Jeg har lest din blogg i over ett år og love love love<3

Lina

25.04.2015 kl.17:14

Jeg heter Lina, jeg er 13 år og er veldig glad i å redigere og ta bilder. På fritiden driver jeg med turn, og leser blogger. Jeg har lest bloggen din i ca 2 år nå, og syntes den bare blir bedre og bedre. Jeg bruker mye tid på netflix (the walking dead hahah) det var litt om meg ((:

Anita Sissi

27.04.2015 kl.15:41

Jeg heter Anita og jeg er 12 år. I august blir jeg 13. Jeg bor i Skien og i fritiden spiller jeg i korps. Instrumentet jeg spiller er trumpet. Jeg har en søster. Jeg er veldig musikalsk.

Det jeg liker med bloggen din er egentlig alt. Du skriver så mye interessant og tar så veldig fine bilder.

Bloggen min: anitasissi.blogg.no

Anita SissiSkriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Lena, og er ei jente på snart 15 år fra Trondheim. Her kan du lese om min hverdag, outfits, sminke og alt som faller meg inn. Håper du vil like bloggen min!Kontakt:
Lena_ Romo@live.no
bilde bilde bilde


design av Tonjemt
hits Design av Tonjemt