MER OM MIN KONFIRMASJON


Siden jeg har fått endel spørsmål om konfirmasjonen min, skal jeg nå skrive et litt mer utfyllende innlegg om den :) Håper dere liker innlegget, for dette blir nok det siste innlegget om konfirmasjon på en god stund.. (eeeller ikke, for jeg skal i ny konfirmasjon allerede neste helg hehee)

Hvor og når: Jeg konfirmerte meg i Heimdal kirke, etter å ha vært flerårskonfirmant i nesten 2 år. Vi hadde festen hjemme, med 28 gjester. Det ble litt trangt, men det fungerte akkurat. Jeg hadde en vennine der, og ellers så var resten familie, og venner av familien.Antrekk: Jeg fikk sydd om bunaden mamma brukte da hun konfirmerte seg. Det var en svart lundebydrakt, som jeg syns er veldig fin. Den ligner litt på graffer, som jeg er sikker på at mange av dere har hørt om før? I alle fall, vi fikk kjøpt nye søljer, og sølvbelte (noe jeg synes gjorde den siste "finishen" på bunaden).

På morgenen, før kirka var jeg hos frisøren, for å flette håret. Jeg hadde en slags waterfallbraid, som jeg syns var veldig fin. Artig å være litt anerledes på en så viktig, og ikke minst minnerik dag!Dere får se bedre bilde av bunaden neste helg.

Bordene: Noen uker før konfirmasjonen, var jeg og mamma på nidaros lysstøperi (på ranheim, link til hjemmesiden deres her), for å kjøpe pynt til bordet. Der hadde de veldig mye fint, og jeg ville at bordet skulle ha fargene hvitt, sølv og babyrosa - noe de hadde veldig mye av. Der fikk jeg kjøpt både servietter, pynt til bordkort, lys og bordpynt. Tanta mi er blomsterdekoratør, så hun satt opp blomstene. De syns jeg ble utrolig fine!! Mat: Jeg er ganske kresen på mat, så da sier det vel seg selv at koltbord ikke akkurat er min favoritt. Med en gang jeg hører ordet koldtbord, tenker jeg på rekesalat, laks, pai og alle mulige slike ting. Derfor ville jeg heller ha taco å spise, noe mamma var litt imot. Vi endte midt imellom - vi lagde taco til ti personer, og bestilte koldtbord til resten. Vi hadde selvfølgelig mange kaker - bla. oreokake, pavlova, cupcakes, bildekake, ostekake og kransekake. Gaver: Jeg ble veldig fornøyd med alle gavene, og som sagt i ssit innlegg, ble det mest konvolutter. Fikk en sjekk, og endel satt inn på konto - men også noen penger. Fikk også et veldig fint armbånd, to øredobb par og en type dokke. Jeg har ikke planer om å dele akkurat hvor mye penger jeg fikk, men jeg er veldig fornøyd, og ommer til å bruke noe av det, og sette resten inn i banken.Hva syns dere om bildene?

9 kommentarer

Gratulerer så mye som konfirmant.:)

Gina angelica

05.05.2015 kl.22:34

Så utrolig bra du ble fornøyd! ha en super dag, setter pris på om du tar en titt innom bloggen min<3

sUSAnna

06.05.2015 kl.14:39

Gratulerer med overstått konfirmasjon! Det var bra du ble fornøyd! På Søndag er det min tur! Ønsk meg lykke til😊

� lykke til♡�😊😊😙♡♡♡♡♡♡

Elise

06.05.2015 kl.15:29

Grattis😍😍😍

Siri

07.05.2015 kl.21:23

Gratulerer:) Hva er flerårskonfirmant?

amalie

08.05.2015 kl.21:05

når kommer Q&A videoen??? foresten gratulerer!

Andy

08.05.2015 kl.23:23

Hvorfor legger du ut innlegg så sjeldent?? Er det for at du er opptatt med skolen, fotball og venner?✋🏻❤️

Anonym

17.05.2015 kl.15:08

Hun fikk rundt 10 800 kr.

😀😀😀

01.06.2015 kl.15:31

GratisSkriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Lena, og er ei jente på snart 15 år fra Trondheim. Her kan du lese om min hverdag, outfits, sminke og alt som faller meg inn. Håper du vil like bloggen min!Kontakt:
Lena_ Romo@live.no
bilde bilde bilde


design av Tonjemt
hits Design av Tonjemt