ENDELIG HELG


Hei folkens (og god helg!!) ♥ Akkurat nå ligger jeg i senga, og jeg er veeldig klar for å legge meg. Etter bare en uke tilbake på skolebenken, er jeg helt utslitt haha, så det var deilig å få helg idag. vi har nemlig startet veldig rett på, med både lekser, fag og alt  annet skole bringer med. Har egentlig ikke gjort noe spesielt etter skolen idag - tok meg en dusj, lagde litt mat og ellers har jeg egentlig bare slappet av. Været er fortsatt (utrolig nok) veldig bra, og sola skinner hele dagen. Det er utrolig deilig, men veldig varmt.

Ellers er det også nytt design på vei, noe som jeg gleder meg såå mye til! Har hatt det jeg har nå altfor lenge, så det blir godt med litt forandring. Det er veldig vinteraktig, og jeg har jo hatt det heele sommeren haha. Nå begynner det jo nesten å bli vinter igjen, så kanskje jeg slipper å bytte igjen? Neida, men designet jeg har nå irriterer meg veeldig, så blir deilig med noe nytt. 

 

Hm, her ser dere noen av mine misslykkede forsøk på å ta bloggbilder idag haha.. Hvordan håper dere det nye designet blir?

5 kommentarer

Susanna <3

22.08.2015 kl.11:28

Jeg har ikke peiling om hvordan det nye designet blir... men jeg tror det blir fint! <3

Ingeborg Andrea

22.08.2015 kl.20:46

Det blir fint uansett❤️ Skal du forsette å ha videoer hver Onsdag og Søndag?

22.08.2015 kl.22:13

blir sikkert bra!! :)

23.08.2015 kl.12:36

kjedelig at du blogger bare 1 gang i uka

25.08.2015 kl.21:06

Proff blogging ..Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Lena, og er ei jente på snart 15 år fra Trondheim. Her kan du lese om min hverdag, outfits, sminke og alt som faller meg inn. Håper du vil like bloggen min!Kontakt:
Lena_ Romo@live.no
bilde bilde bilde


design av Tonjemt
hits Design av Tonjemt