I´M BACK


Hei igjen folkens!

Er evigheter siden jeg har skrevet sist blogginnlegg nå - men nå er det skjerpings! Synes egentlig blogginga gikk veldig bra, før det skjedde endel personlige ting som har gått veldig mye utover meg (..og bloggen). Men dette her er noe jeg vil holde på meg, så jeg gir meg ikke så lett  Skal virkelig prøve alt jeg kan å få til dette her nå, fordi blogging er jo egentlig supergøy. Bare gi meg litt tid, så ordner det seg etterhvert!

Ellers har det skjedd en del siden sist - jeg har blant annet vært i oslo på nordic screens, spilt fotballcup og drevet en god del med skole. Har gått litt nedover på sistenevnte i det siste nå, men endelig begynner jeg å få gode arbeidsvaner igjen!! Er deilig å se at arbeid gir resultater. Det har jo også kommet snø nå, noe jeg synes er bra ooog dårlig haha. Alt er jo så lyst og fint, men brrr så kaldt det er! Og for å ikke snakke om alle sminkeskillene som vises i alt lyset hahaha. 

Nå ligger jeg nydusja i rent sengetrekk, og er veeldig klar for å ta natta. Har dessverre ikke tatt noen bilder med kameraet i det siste, så disse får duge enn så lenge. Hva har dere gjort i det siste? Har virkelig savnet å skrive, så det er herlig å være tilbake! http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png I love youuu og good night

7 kommentarer

Dina

22.11.2015 kl.22:54

Gleder meg til mye blogging fremover! Tommel opp

Kristina

23.11.2015 kl.14:40

yeyyy❤️❤️❤️
Det var gøy å ha facetime med deg Lena😚😍😍😭💙🙏🙏🙏 #neverforget #starstruck

Iselin

23.11.2015 kl.18:58

Glad du er tilbake<3

Julie

24.11.2015 kl.20:18

Så bra😊 På hvilke dager kommer det videoer? Eeelsker dine videoer!!😍

Kristina

27.11.2015 kl.23:23

Hei Lena

Det var en utrolig fin jakke!😍

Hvor kjøpte du den?

Er den liten eller stor i størrelsen?

Hvilken størrelse har du?

Hilsen kristina😘❤️

inabellee

17.12.2015 kl.22:22

Elsker bildene!! <3Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Lena, og er ei jente på snart 15 år fra Trondheim. Her kan du lese om min hverdag, outfits, sminke og alt som faller meg inn. Håper du vil like bloggen min!Kontakt:
Lena_ Romo@live.no
bilde bilde bilde


design av Tonjemt
hits Design av Tonjemt