GOD NATT


Hei alle fine http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Nå stikker jeg egentlig bare raskt innom, for å si god natt og lykke til imorgen hehe

TENK at vi skal på skolen imorra da, det føles jo egentlig ut som vi fikk ferie igår. Så dagen idag har blitt brukt på forberedelser, som å bytte sengetrekk, lakke neglene og nappe bryna haahah. Det er jo alltid greit å komme inn i rutiner igjen etter ferier (selvom jeg ikke har noen??), men uansett kunne jeg gjerne hatt et par uker til med ferie og fri...... Imorgen starter vi rett på med prøvemuntlig, og jeg krysser alle bein og ledd i hele kroppen for at jeg ikke kommer opp i spansk. Da vet jeg ikke hva jeg gjør!! Må virkelig jobbe hardt dette halvåret, så hvis jeg skal satse både blogg og skole må jeg bli mye flinkere til å planlegge. Men med små skritt om gangen, skal jeg satse på at det går bra! Jeg lover ingen verdens ting, men jeg skal prøve så godt jeg kan.

Tipper egentlig de fleste av dere leser dette imorgen, meen det er vel sikkert noen av dere som har tidenes rævva døgnrytme og ikke har sovna enda? Hahah, well I feel youuu. Jaja, skal vel være litt sånn etter ferie. 

4 kommentarer

lovise

03.01.2016 kl.23:51

Haha... Ja jeg vet det blir slitsomt nå å startet på skolen igjen. Kjempe fine bilder og kjempe fine blogg du har:-) hvem er det som har laget headeren din foresten? For den var kjempe fine💖😍❤️👌🏼😇😎

Margrete

04.01.2016 kl.10:13

Hva skjedde med julaften vloggen?

Mathilde

04.01.2016 kl.14:21

Lykke til Lena💕 Du klarer det!

Mathilde

05.01.2016 kl.15:57

Hei Lena! Hvilket nr har du på fotballdrakten din? Og hvilke fotballsko har du? 💕Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Lena, og er ei jente på snart 15 år fra Trondheim. Her kan du lese om min hverdag, outfits, sminke og alt som faller meg inn. Håper du vil like bloggen min!Kontakt:
Lena_ Romo@live.no
bilde bilde bilde


design av Tonjemt
hits Design av Tonjemt