PRØVEMUNTLIG OG JULEGAVEVIDEO


Heiaa folkens,

Jeg kom opp i KRLE!! Haha, har egentlig synes det har vært en del vanskelige temaer i faget dette halvåret, men jeg er fortsatt superglad for at jeg ikke kom opp i spansk eller matte. Så dagen idag blir vel bare brukt til å lese igjennom alt stoffet, skrive en del, og bare forberede meg så godt jeg kan. Vi får vite temaet imorgen, så jeg kan ikke begynne på selve presentasjonen enda.

Nå har jeg spist opp frukta jeg skjærte istad som egentlig skulle være "øvingsmaten" min, så nå er planen å lage litt mer mat og skrive masseeee. Har egentlig lyst til å se keeping up with the kardasians klokka tre, men det ser ut som jeg må drøye det til en annen dag..

Ellers har jeg også fått masse spørsmål om julegavevideoen, og ikke minst om vloggen fra julaften. Sistenevnte ble det dessverre ingenting av, ettersom jeg glemte å filme mesteparten av dagen, og den ble veeldig dårlig. Jeg må tenke litt på kvalitet også, og ikke bare på kvantitet! Men julegavevideo, det skal jeg prøve å få til. Jeg er litt usikker på når den kommer (hahah det er såå typisk meg å laste opp disse type videoer en måned etter de burde kommet opp), men jeg skal prøve å få det til så fort som mulig! Her ser dere en sneakpeak på noen av gavene:

Men nå skal jeg ordne meg litt mat, så må jeg tilbake til øvingen.. -  Hva har du gjort idag?

6 kommentarer

Siri Lise

04.01.2016 kl.15:27

Vi har også prøvemuntlig snart. masse lykke til! I dag har jeg hatt vanlig skole. Gleder meg masse til å se julegavevideoen!

andrea

04.01.2016 kl.17:20

Starter i morgen! lykke til forresten.

Emilia😋

04.01.2016 kl.17:29

Kan du ha en sånn spørsmål runde igjenn som du har hatt dirigere jeg lurer på så mye?plis😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Thale

07.01.2016 kl.20:35

Lagde du video den gangen alle (+jeg) kommenterte på instagram at de ble ringt😊??

Kristina🌸💗🐚

08.01.2016 kl.14:10

kan du prøve å legge ut oftare sånn som før ?🌟💗

Mathilde

08.01.2016 kl.23:21

Kan du ha en sånn Spørsmålsrunde?💕

Lurte på hvilket nr du har på fotballdrakta og hvilke fotballsko du har?Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Lena, og er ei jente på snart 15 år fra Trondheim. Her kan du lese om min hverdag, outfits, sminke og alt som faller meg inn. Håper du vil like bloggen min!Kontakt:
Lena_ Romo@live.no
bilde bilde bilde


design av Tonjemt
hits Design av Tonjemt