MINE 3 MUST-HAVES


Hei dere, idag tenkte jeg å vise dere mine tre favorittprodukter i sminkeveska. Får ofte spørsmål fra dere både på youtube, her på bloggen og på snapchat (heter ytlena på snap) om hvilke sminkeprodukter jeg bruker mest, så idag tenkte jeg at jeg kunne vise dere det! 

Legg forresten merke til at alle produktene jeg har valgt ut er basesminke og hudprodukter. Grunnen til det er fordi jeg synes det er superfint å ha en "flawless" hud, og jeg er ikke like avhengig av å ha på øyensminke.

PRIME TIME PRIMER: Før trodde jeg ikke primer gjorde noe stor forskjell på sminken, men da hadde jeg ikke prøvd det ordentlig. Nå er jeg avhengig! Sminken holder mye lengre, og jeg slipper å komme hjem fra skolen, og se ut som et vrak haha. Denne er fra Bare Minerals, og jeg har egentlig ikke prøvd så mange forskjellige primere (så jeg har ikke så veldig mye å sammenligne med), men dette er i alle fall min 2. tube med denne, og jeg synes den fungerer veldig bra. 

PRO LONGWEAR CONCEALER: Jeg klarer nesten ikke forlate huset, uten å ha på litt concealer. Favoritten min er denne fra MAC, fordi den dekker absolutt alt som trenger å bli dekka over. Det sier jo egentlig seg selv hva en concealer gjør, så vet ikke helt hva mer jeg skal, annet enn at jeg digger denne! 

BAHAMA MAMA: For noen uker siden bestilte jeg en pakke fra blivakker, og i den var blant annet dette produktet! Tipper de fleste av dere har hørt om dette, og det er selvfølgelig Bahama Mama solpudderet fra The Balm. Jeg har prøvd både chocholate solei (?) fra Too faced, og hoola fra benefit, og denne er heelt klart favoritten. Fargen er kjempefin, og det er veldig enkelt å jobbe med. Jeg bruker dette hver eneste dag, og klarer meg ikke uten det!! Hvis jeg skal velge en favoritt av de tre jeg nettopp har vist, er det helt klart denne som vinner. 

Liker du noen av de samme produktene?

5 kommentarer

Thale

24.01.2016 kl.19:25

Jeg har bestilt bahama mama bronzeren får den snart i posten yeeeey!

24.01.2016 kl.20:11

Elsker concealeren!

Kristina🎀🎀

24.01.2016 kl.20:19

Bahama mama bronzeren er kjempegod😍

Andrine

24.01.2016 kl.20:31

Kan du legge ut en fotballvideo der vi får se når du spiller fotball?

Meg

09.02.2016 kl.19:49

Jeg lurte på hvor du får tak i sminke? Om du bare kjøper på HM eller at du er på bilvakker.no eller blush.no ?Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Lena, og er ei jente på snart 15 år fra Trondheim. Her kan du lese om min hverdag, outfits, sminke og alt som faller meg inn. Håper du vil like bloggen min!Kontakt:
Lena_ Romo@live.no
bilde bilde bilde


design av Tonjemt
hits Design av Tonjemt