FERIE


Hei folkens,

Long time, no see - og det beklager jeg! Denne siste uka har vært en såkalt helvettesuke, og vi har hatt veeldig mye å gjøre på skolen. I tillegg til det har jeg vært syk, så jeg hart ikke vært tilstede hele tiden. Nå begynner jeg heldigvis å bli frisk, og endelig er det ferie!! Jeg skal virkelig nyte det, for denne ferien trengte jeg virkelig. Jeg skal ikke gjøre noe spesielt, men det å slappe av blir nok veldig prioritert haha.

Nå skal jeg i alle fall stå opp, før jeg må få i meg noe frokost. Vet ikke helt hva planene for dagen er, men jeg finner nok på noe! Jeg har veldig lyst til å kjøpe nye gardiner (hahaha), så forhåpentligvis får jeg med meg mamma på det. Ellers skal jeg ta noen bilder, filme inn en video og nyte at det er <3 ferie <3

Har du ferie nå?

Edit; dette innlegget skulle blitt postet for en time siden, så jeg har stått opp nå hehe. 

3 kommentarer

20.02.2016 kl.17:40

du må virkelig slutte å benytte komma (,) i hver eneste setning.

<3

21.02.2016 kl.19:02

Føler du bare blogger når du gidder det.. Skjønner veldig godt at du har et liv. Du har venner, skolearbeid, trening osv. Men når ble blogg og youtube sist prioritert før netflix og sånne ting? Når du vet at du ikke klarer å nå de altfor høye målene dine innenfor blogg/youtube så burde du ikke skape forhåpninger og rykter. Hvor er julegavevideoen din for eksempel? Du har fans, seere og lesere. Du svikter dem/oss litt for ofte.

Du har til og med fått en CALIFORNIA reise gratis, klær, sminke, sponsorer, you name it. Og alt det på grunn av denne bloggen. Om du setter deg ned og tenker over mulighetene dine og hvor heldig du er, så ville du kanskje prioritert ting litt annerledes. Merker jeg synest det er litt urettferdig hvordan du bare får ting, for å blogge 2 ganger i måneden. Du er så veldig heldig. Men er du klar over det selv?

Stå på Lena. Du kan skrive og lage gode youtube videoer, du må bare ha lyst.

Sigri

13.03.2016 kl.12:26

Det der var utrolig dårlig sakt. Du som kaller deg <3

skjønner du ikke at det er så mange som som har et liv uten ytb og blogg og de har det travelt de. Så når Lena har både ytb og blogg skjønner man jo at det blir travelt. Men det er så og si min mening! 😊Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Lena, og er ei jente på snart 15 år fra Trondheim. Her kan du lese om min hverdag, outfits, sminke og alt som faller meg inn. Håper du vil like bloggen min!Kontakt:
Lena_ Romo@live.no
bilde bilde bilde


design av Tonjemt
hits Design av Tonjemt