VITNEMÅLSUTDELING


// Språkreisen jeg skal på er sponset

Heei folkens! Wow, long time, no see? Nå er det evigheter side sist jeg har blogga, og grunnen til det vet jeg egentlig ikke. Har gått siste halvår av tiende, og jeg har egentlig bare levd litt mer i nuet, og fokusert på å være med vennene mine istedet for å blogge. Burde nok sagt ifra tidligere, men det ble som det ble. Merker egentlig at jeg har litt skrivesperre nå, og at jeg er liitt ute av bloggverdenen haha. Men det føles godt å være tilbake! Skal i alle fall blogge hver dag neste 4 ukene - så får jeg se hva som skjer etter det.

Hvordan går det med dere? Her i huset går egentlig alt i et - har vært et par late sommerdager de siste ukene, og igår hadde jeg faktisk vitnemålsutdeling. Veldig rart å tenke på at jeg er ferdig med ti års grunnskole. På torsdag drar jeg jo til California (!!) på språkeise, noe som blir helt sykt. Skal lage en pakk med meg-video, ettersom det er veldig etterspurt! Kommer til å blogge hver eneste dag når jeg er der nede, noe jeg tror kommer til å bli veldig bra. Jeg reiser med ef, hvis noen skulle lure, og du kan klikke HER om du skulle være interessert i å lese mer om det. Ellers håper jeg alle dere har det fint, også snakkes vi veldig snart ♥Noen bilder fra igår, kommer til å savne klassen min så ufattelig myee! Hvordan går det med dere?

7 kommentarer

Guro

21.06.2016 kl.20:17

Elsker bloggen din over alt på jord. Du er helt fantastiske! Tenkte meg det at du drev med skole siden du ikke blogget. Har klikket meg innom bloggen din hver dag, selv om det ikke har kommer en update. Bare stå på videre.

Marit

22.06.2016 kl.14:39

Bra du er tilbake! ♥

Kaia

22.06.2016 kl.19:46

Veldig bra at du er komme tilbake:-)

Håper du kommer til å blogge i lang tid framover<3

22.06.2016 kl.21:06

Hvilken skole skal du gå på til neste år?

Oda

25.06.2016 kl.01:15

hver dag ja.... Det har gått 4 dager ........ bra jobba

Em -

25.06.2016 kl.20:18

kordan bunad har Du/ho ?? :3

.

05.07.2016 kl.21:40

Hva fikk du i snitt?Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Lena, og er ei jente på snart 15 år fra Trondheim. Her kan du lese om min hverdag, outfits, sminke og alt som faller meg inn. Håper du vil like bloggen min!Kontakt:
Lena_ Romo@live.no
bilde bilde bilde


design av Tonjemt
hits Design av Tonjemt