FRAMME I CALIFORNIA// Lokal tid: 22.19

Hei folkens! Da var jeg vel framme i California, og den første hele dagen er snart ferdig. Har hatt det veldig fint og allerede opplevd mye! Men een ting som er litt kjipt er at jeg har glemt ledningen jeg trenger for å overføre bilder fra kameraet til pcen. Skal prøve å få kjøpt det imorgen, men inntil videre må dere nøye dere med mobilbilder.. Tok egentlig veldig mange fine bilder idag, men får spare de til en annen dag! 

Idag har vi egentlig gjort ganske mye forskjellig. Vi startet dagen med å spise en god frokost (med supermye utvalg!), før vi fortsatte dagen med å få litt info og litt navneleker. Etter det dro vi på target, som har vært en av favoritt-butikkene mine i lengre tid. Det var såå fint å komme tilbake dit, haha. Deretter dro vi på skolen, og fikk vite klassene vi kom i. Derifra, dro vi på Seal Beach som var en utrolig fin strand. Det var dessverre litt overskyet imens vi var der, så soling får vi ta en annen gang - men fint var det! Nå skal det bli veeldig godt å finne senga ♥ Vi snakkes!

2 kommentarer

Frida Sulistiono

25.06.2016 kl.11:14

Åå høres helt fantastisk ut! Herlig å ha deg tilbake på bloggen<3

lisarorvik

25.06.2016 kl.11:48

Så herlig, kos deg masse :)Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Lena, og er ei jente på snart 15 år fra Trondheim. Her kan du lese om min hverdag, outfits, sminke og alt som faller meg inn. Håper du vil like bloggen min!Kontakt:
Lena_ Romo@live.no
bilde bilde bilde


design av Tonjemt
hits Design av Tonjemt