HOLLYWOOD


Hei igjen folkens! Da var enda en dag ferdig, og fysøren så fin denne dagen har vært. Idag sov jeg litt lengre enn de andre dagene, men jeg, Andrea og Sara startet likevel dagen med litt intervalltrening i noen trapper. Vi har planer om å gjennomføre en eller annen form for treningsøkt hver dag, så det blir spennende å se om vi klarer det. Har også facetimet med mamma, pappa og vennenne mine, noe som var suuperkoselig. Som jeg nevnte i gårsdagens innlegg, dro vi jo til Los Angeles idag, rundt klokka ett - der var det utrolig fint, og ikke minst varmt. Vi fikk sett på walk of fame, og shoppet litt på Victorias Secret, PINK, Sephora og andre kjente butikker.Hehe, liitt shopping da vettuu. Etterhvert tok vi bussen videre, å dro til The Grove som er ei kjent gate her i LA. Fikk shoppet litt der også, i tillegg til at vi spiste pizza på en italiensk restaurant. Etter å ha vært der et par timer, dro turen videre til et utsiktsted, hvor vi fikk sett Hollywoodskiltet, og en nyydelig utsikt over hele byen. Bare se bildene under! Vi kom tilbake på campus for en drøy time siden, og da fikk vi pizza i loungen. Kostholdet er ikke akkurat på topp her nede, men stemninga er det! (Noe som helt klart er viktigst, spørr du meg)

Nå skal jeg legge meg, imens dere hjemme i Norge sikkert står opp snaart.. Good night lovies ♥ Hva synes dere om bildene?

2 kommentarer

Henriette Celin

27.06.2016 kl.09:22

Elsker Victoria Secret og Forever 21 <3

Ah, heldig som er i Hollywood! er sikkert utrolig mye å se og finne på der (:

Maren Felicia

27.06.2016 kl.09:44

Ser kjempe kjekt ut, kos deg videre i LA!!Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Lena, og er ei jente på snart 15 år fra Trondheim. Her kan du lese om min hverdag, outfits, sminke og alt som faller meg inn. Håper du vil like bloggen min!Kontakt:
Lena_ Romo@live.no
bilde bilde bilde


design av Tonjemt
hits Design av Tonjemt