SAN DIEGO


Lokal tid: 23.43

Hei! Idag var det opp tidlig, for idag har vi nemlig tilbringet hele dagen i San Diego! Dagene er så urolig innholdsrike, og jeg føler jeg har opplevd veldig mye forskjellig og nytt, hver eneste dag. Bare idag har vi vært på to forskjellige strender (begge var superfine!), men på grunn av overskyet vær fikk vi dessverre ikke solt oss så mye. Vi fikk også tilbud om å surfe på en av de, meen siden jeg er litt pysete valgte jeg heller å spise på restaurant haha. Etter det dro vi til Fashion Valley, som var verdens koseligste utendørs kjøpesenter, med butikker av alle slag. Vi fikk endelig dratt på abercrombie og hollister, hvor en del av oss svidde av litt penger heheh. Som jeg har nevnt - superinnholdsrike dager, og som vanlig er jeg suupertrøtt nå haha. Heldigvis får vi sove til klokken ti imorgen, noe jeg merker blir veeldig deilig ♥ Good night folkens, see yaaa!


See hva som lå på den ene stranda vi var på idag! Skikkelig kult at vi fikk gå så nærme de 

Ah, merker jeg skaper minner for livet imens jeg er her - hvis du vil lese mer om språkreise og har vurdert det selv, kan du trykke HER for å sjekke ut mer info ♥ Hva synes dere om bildene?

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Lena, og er ei jente på snart 15 år fra Trondheim. Her kan du lese om min hverdag, outfits, sminke og alt som faller meg inn. Håper du vil like bloggen min!Kontakt:
Lena_ Romo@live.no
bilde bilde bilde


design av Tonjemt
hits Design av Tonjemt