VIDEOBLOGG UKE 1


Kommer til å begynne å vlogge en god del mer, så dere får en enda nærmere titt på hvordan det er her - høres det greit ut? ♥ Håper i alle fall dere likte denne første videoen, selvom den kanskje ble litt rotete. Her er i alle fall en liten oppsummering av hva vi har gjort den siste uka! Hva syns dere?

8 kommentarer

03.07.2016 kl.11:26

Morsomt å se kjent folk i vloggen. Som Glenn Adrian, han gikk jeg sammen med på grunnskolen, kos deg masse!!

Hannah

03.07.2016 kl.20:02

Heter du Lena Redmo, eller Rømo

Tidligere reisende med EF

10.07.2016 kl.13:51

Det ser kanskje idyllisk ut, men jeg har vært i California på språkreise selv. Det var kjempedårlig! De turene som "skal være inkludert" er ikke inkludert, og du får ikke dra med mindre du betaler ekstra da du er på Campus. De prøver også å tvinge deg til å betale 10 dollar for mat du selv kan gå å kjøpe for max 4 dollar. Også lovte lederne oss mat en kveld, men det kom aldri. Mange gikk å la seg sultne den kvelden, fordi de ventet for lenge i håp om å slippe å måtte dra å kjøpe mat selv. De ventet så lenge at de ikke fikk lov til å gå å kjøpe selv, siden klokken ble noen minutter over 22 på kvelden, og vi har innetid der. Lederne sa ingenting om at maten de lovte oss, ikke ble å komme. Min oppfordring er å IKKE reise på språkreise med EF. Iallfall ikke til California. Men hvem vet, kanskje det er bedre i år? De hadde ikke mye planlagt i fjor da jeg var der, iallfall, og det var utrolig frustrerende, i og med at de hadde et år til å planlegge i forveien. Det er en veldig dyr reise, hvis man ikke blir sponset, og dersom du betaler 40.000-60.000 kroner for reisen, da er det overhode ikke verdt det.

15.07.2016 kl.23:13

Hei Lena! Jeg har nettopp begynt med sminke, og jeg bruker bare en blyant på brynene. Men brynene mine er så lyse, så jeg prøver å legge litt mørkere så formen viser bedre.. Men formen er ikke så fin, hvordan får du så fin form på de? Har brukt pinsett, men da er det ikke lett:(

Karoline

18.07.2016 kl.09:21

Hei, jeg skal på språkreise til Long Beach sommeren 2017, og lurer på om du kan svare på noen av disse spørsmålene.

Hvor langt måtte dere gå for å komme til target og andre butikker i næromerådet?

Måtte dere gå et stykke for å komme til klasserommene?

Hadde dere mye fritid i Las Vegas og på de andre plassene dere var på utflukter?

Håper du svarer, og kanskje lager en spørsmåls video å legger ut på youtube eller noe sånt :)

inabellee

24.07.2016 kl.23:26

Åhh, jeg er faktisk så sykt sjalu <3

Emeilyy

02.08.2016 kl.20:42

Lenaa!! Koffer har du ikke blogga på en måned? Du har jo nættop hadd en pause på 3 måna?!

02.08.2016 kl.21:23

måtte foreldrene dine høre på at du snakket engelsk når du hadde intervju og sånt med ef?Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Lena, og er ei jente på snart 15 år fra Trondheim. Her kan du lese om min hverdag, outfits, sminke og alt som faller meg inn. Håper du vil like bloggen min!Kontakt:
Lena_ Romo@live.no
bilde bilde bilde


design av Tonjemt
hits Design av Tonjemt