mac fix +heisann, nå tenkte jeg at jeg skulle ha en anbefaling, siden det er aalt for lenge siden sist! Fordi en leser hadde såå lyst til at jeg skulle skrive om mac fix+, så skal jeg gjøre det :-)

Mac fix+ er et skikkelig multitasking produkt. Den kan brukes som en base før du legger sminke, gjøre pigmenter om til faste øyenskygger, gjøre øyenskygge om til eyeliner og som en siste finish på sminken din, for at den skal sitte lenger. Hver eneste gang jeg tar på denne, får jeg en oppfriskning med en gang, og føler meg 100x freshere! 

var også noen som lurte på om det vits i å kjøpe den om man ikke bruker hudsminke, og ja, det er det virkelig! Den er utroolig god å bruke om sommeren, når du er varm og svett, som en liten "refresh". er såå deilig, og disse var til stooor hjelp til meg i sommer, spesielt da jeg var i Italia!
som dere sikkert ser, har jeg jo to stykker, så det er vel et tegn på at jeg liker de? :-) kjøpte den lille i new York for ca. 60 norske kroner (den er snart tom), og den store kjøpte jeg i Italia for ca. 147 norske kr. har du noen gang prøvd mac fix+? 

Bobbi Brown


Som lovet skal jeg ha en anbefaling ikveld, og valget falt på disse leppestiftene fra bobbi brown. Disse er egentlig mamma sine, meen det går bra hehe.

Jeg har tre stykker, i disse fagrene dere ser over. Liker Sandwash pink best, fordi det er en farge som passer best til meg, og ser mest naturlig ut. Disse leppestiftene er velidg myke, og har helt vanlig "leppestift" lukt, synes den er helt grei egentlig :-)♥ Sandwash pink ♥ Nude ♥ Soft Rose ♥Her har jeg på favoritten

Jeg kjøpte disse leppestiftene på flyet til USA en gang i fjor (det var tre i en pakke), men de selges vel overalt der det selges bobbi brown. anbefaler virkelig disse leppestiftene, selv om de kan være litt stive i prisen, er de virkelig verdt det!

Har du prøvd disse?

Moroccanoil


Hei igjen! 

Som jeg lovte dere skulle jeg jo komme med en anbefaling idag, så jeg tenkte jeg skulle anbefale dere dette produktet fra moroccanoil, nemlig deres hårkur!

Bilde fra google

Jeg har jo snakket en del om det før, men tenkte bare jeg skulle skrive et litt mer utfyllende innlegg om den!

Dette er en utrooolig god hårkur, og håret blir virkelig silkemykt av den! Jeg tar en liten klump hver gang, og fordeler den jevnt utover håret, og særlig tuppene. Jeg lar den virke i 5 - 10, før jeg skyller den ut. Og etter det, blir håret utrolig mykt, og det lukter i tilegg utrolig godt!

Det eneste minuset med denne hårkuren, er at den er ganske dyr! Koster ca. 300, og kan kjøpes på de fleste frisør salonger. Men det er virkelig verdt hver eneste krone, er virkelig et supert produkt! Jeg anbefaler også de andre produktene fra moroccan oil, alle lukter helt himmelsk! også er de veldig gode da, haha.Bildene er tatt fra google, fordi jeg ikke har fått tid til å ta bilder selv.

Har du prøvd noen av disse produktene?

 

Lush twilight


Hei! Nå har jeg nettopp tatt meg et heeerlig bad, og brukte en badebomble jeg kjøpte på lush i Oslo, som het twilight. Den lukter himmelsk, sånn serriøst. Huden blir supermyk, og glatt. Og det kuleste av alt, er at når du først tar den i vannet, blir vannet rosa. Også etterhvert blir vannet mørkelilla med blått glitter i! Superkult! Kan kjøpes her for kun 59,-! Er virkelig verdt hver eneste kroner, lover!

Oi dette ble en liten anbefaling det!

Tok dessverre ikke noe bilde av badebomben, men det er bilde av den på nettsiden :-)

Har du prøvd denne?

matblogger'n jo


Weird innleg. Er på bussen til hytta nå, thank god for forhåndsspublisering!

Hei! Tenkte jeg skulle ha en liten matanbefaling. hahah, rene matblogger'n jo. Uansett, så er dette jeg da skal anbefale (↑) en kornblanding med musli, og tørket blåbær. Helt ærlig liker ikke jeg blåbær, men siden det ikke er supermange blåbær oppi, tar jeg de bare ut, noe som ikke er noe problem. jeg bruker å spise denne sammen med yoghurt, eller melk. tror også den er ganske sunn, så smaker den bare sååå godt hahha. Ok, klein anbefaling. Kan kjøpes på matbutikker yey.

Avslutter innlegget med et fint bilde av meg og pusen, naaw. Vi er søte da. og ja måtte mose trynet hennes, fordi hun ikke ville ha nesa si mot meg. Ja fælt liv osv.

Har du smakt dette?


Verdens beste håndkrem!


Dette er serriøst verdens beste håndkrem. det er en tykk gjennomsiktig krem som blir hvit når du smører den på. Du får kjempe myke hender med en gang, og hendene bli ikke "stick" (husker ikke hva det heter på norsk..). Jeg får ekstremt tørre hender på vinteren, og da er denne virkelig en livredder. Bruke rogså eos sin håndkrem av og til, eller en feitkrem, hvis det virkelig er ille. (Da blir hendene mine så feite å ekle..)

hva syns du om anbefalingen? Har du prøvd denne? Hva er din favoritt håndkrem?

Lush lipscrub's


Idag tenkte jeg at jeg skulle anbefale dere en lipscrub:Disse lipscrubbene er virkelig helt herlige! Jeg fikk de til jul av mamma, og elsker dem allerede! de smaker, og lukter himmelsk (!!!), Scrubber leppene skikkelig bra og gjør til at du får supermyke lepper! kommer i smaker for alle også, og det beste av alt er de også er spiselige! Så man kan spise scrubben etter du har scrubbet leppene ferdig. Naaam!

Mint juups er nok favoritten, fordi bubblegum lukter så sterkt, men elsker begge to over alt på jord! Skjønne rikke ossen jeg overlevde uten disse før. Karakter 6/6 av meg, helt fantastiske! De kan kjøpes hos lush.

Har du prøvd disse?

MAC leppestifter


Er på shopping nå, forhåndsskrevet innlegg.

Hei dere!

Tenkte at jeg skulle ha en anbefaling til dere, nemlig disse herlighetene her:

MAC leppestiftene! Jeg har 4 stk og jeg elsker de virkelig! De finnes i forskjellige finisher, som matte, lustre, creamsheen etc. Jeg har ganske like farger, men har en som skiller seg ut. Disse leppestiftene lukter herlig vanilje, og jeg elsker virkelig den lukten. Den glir fort på leppene dine, og blir der en god stund. Designet liker jeg også veldig godt, syns det ser ganske luksuriøst ut. Nedenfor ser du fargene jeg har.

Ladybug er en nydelig glossy rød farge. Den har en lustre finish, og er veldig fin på. Jeg har ikke brukt den så mye pga. at jeg nettopp kjøpte den.

Please me er en nydelig knæsj rosa farge, og det er en matte finish. Den er skikkelig pigmentert, og jeg elsker virkelig denne her. Grunnen til at den ikke er brukt så my er den samme som på lady bug, at den er veldig ny.

Pink plaid er også en matte leppestift. Det var den første mac leppestiften jeg fikk. elsker fargen, den er absolutt helt nydelig!

Cremecup er en cremesheen lipstick. Det er en kjempe søt lys rosa farge, som jeg absolutt elsker.

Disse leppestiftene er virkelig herlige! De kan kjøpes på mac butikker for 175,-. Det er en litt stiv pris, men absolutt verdt pengene! De har dessverre bare mac i Oslo og Trondheim.

Har du prøvd disse leppestiftene? Hva er din mening om dem?

 

Anbefaling; Bare escentuals


Idag tenkte jeg at jeg skulle anbefale en superbra mascara for dere, nemlig denne mascaraen her:

Big tease - Bare escentuals

Dette er en superbra mascara. Du får skikkelig fine vipper, med masse volum, og en passe fin lengde, akuratt som du ser på bildet under. Dette er den beste mascaraen jeg har prøvd. Min er litt tørr, fordi den er ganske gammel. Men den er superfin forde. Jeg kommer helt klart til å kjøpe denne igjen!

 

Slik ser kosten ut - ganske spesiell!

Her ser dere hvordan øyenvippene mine blir etter å ha brukt den. Jeg synes den er superfin!

Jeg fikk mascaraen min av mamma, men du kan kjøpe mascaraen her til 96 kroner, eller steder der de selger id bareMinerals sminke (Parfymerier ol.).


Åuu, har kanskje brekt tåa! Uff, skal på røntgen i morgen, vi får håpe på det beste!

Bandasje..

- Lena

Jeg er våken!


Hvææ, litt skummelt.. Våknet av meg selv nå! Men idag blir det tur :)

Gamer wordfeud! :D

Er du våken nå?

- Lena :)

Gratulerer med dagen Norge!


Hei!

Først og fremst må jeg bare gratulere dere lesere så mye med dagen! Det er jo 17.Mai idag! Jeg skal gå i tog med skolen, og spise masse god mat. Haha. Jeg tror jeg skal ta med kamera, så hvis jeg gjør det, kommer bilder senere! Kampen igår gikk ilke bra, Rosenborg tapte 0-1 mot Hønefoss. Menmen. Har egentlig ikke tid til å blogge nå, må spise og ordne meg klar! Men ville bare si hei:)

Litt random bilde.

Og beklager dårlig IPad innlegg, men har ikke tid til noe annet!

Hvordan feirer du 17. Mai?

- Lena

Konfirmasjon


Heihei!

Jeg vil bare unnskylde meg for å være en så dårlig blogger. Igår ble det liksom bare et kort innlegg! Men nå går det jo mot lysere tider, og da blir blogghumøret på topp!

Men uansett, idag skal jeg på konfirmasjon til mitt kjære søskenbarn! Vi er faktisk i Lillehammer, så i går kjørte vi 5 timer i bil. Jeg synes bunad er bare så nydelig, så gleder meg virkelig til jeg skal bruke den. Blir bare IPad blogging, med mindre jeg får låne broen min sin mac.

Arkiv, ser helt forferdelig ut nå.

Ikke sikkert jeg får blogget mer idag, spørs når jeg kommer hjem. Men jeg tar med kamera, ofc. Så når jeg kommer hjem skal dere få se bilder.

Skal du på konfirmasjon idag? Liker du å gå i bunad?

- Lena

Cafe


Sitter på cafe nå :)

Herlig

Hva gjør du nå?

- Lena

Trekt tenner


Sliten pga. det. Blir ikke boe langt innlegg. Men fikk noe veldig fint idag også, viser det i morgen!

Fikk lykketroll hos tannlegen <3

Har du trekt tenner før?

- Lena :)

Off i go


Heihei!

Vi har fri idag, siden det er første mai! Så er på vei til pirbadet nå! Snakkes når jeg kommer hjem :)

Vi kjører i leiebil, den vanlige er på reprasjon!

Haha..

Hva gjør du på fridagen?

- Lena <3

Slitsom dag..


.. Orker ikke blogge!

Teenagerposts for evaaaahh <3

Hjelp meg.


Trenger jeg si noe??

..Alt dette må være ryddig om en liten time! Åhh, gud..

Nede igjen?


Heii, blogg.no er helt klikka igjen?
Åhh, det er klikk hele tiden.

Meeen, uansett, har nettopp vært på bursdag til en i klassen. Ser på meternes mester nå, det er finale! Åhh, heier på Roar Strand, han er jo trønder, sånn som meg. Spiser også pizza nå, mammas hjemmelagde <3

Uff, ser ikke så godt ut, men det er det!!

Hvem heier du på i mesternes mester?

- Lena

Nettet er nede..


.. Derfor kommer ikke coverbrands pakken i dag heller! Blogger fra Ipaden nå (med 3G nett), og jeg orker ikke sånn sugen kvalitet på bildene. Så da kommer den når elf pakken kommer! Ja, har bestilt derrifra også.

-.-

Instagram <3

Hva har du gjort idag?

- Lena

Treningsmandag


Hallo!

Sen oppdatering..? Ja, vet det. Men har hatt rening hele dagen. Svømming, gym og fotballtrening. Coverbrands pakken kommer i morgen. Skal ikke love noe, haha. Men uansett, idag skal jeg legge meg klokken 12, fordi det er da mamma og pappa kommer hjem. Pappa er på frøya, og mamma i Sverige.

Teenagerpost! Enig eller?

Nå skal jeg fortsette å se på TV, snakkes!

- Lena :)

Videoblogg


Heisann!

Trodde dere det kom videoblogg nå? Haha, nei, men det kommer snart! Har nemlig spilt inn en til dere. Jeg orker ikke laste den inn på youtube, men det blir jo en video forde! Den handler om hvilke hårprodukter jeg bruker. Ikke at jeg har så fint hår, men fant ikke på noe å lage videoblogg om.

Senere ikveld kommer det et innlegg. Jeg mottok nemlig en pakke fra coverbrands.no. Er storfornøyd med alt! Det var bare to ting, men jeg syntes det var nok.

Dagens lunsj! Osten der er til å ha på kjeksen, hadde ikke vanlig ost, så det ble strøost.

Hvordan har din dag vært?

- Lena

Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015 » Februar 2015

..............................................................Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 14 år fra Trondheim, og på denne bloggen kan du lese om bla. min hverdag, skjønnhet, du kan se forskjellige antrekk og av og til kommer det også videoblogger. Håper dere liker bloggen min! ♥


design av Tonjemthits