nattea finee


hallooo fine lesereee ♥

nå ligger jeg heelt utslått i senga etter å ha hatt en fin, men slitsom daag! Var på fotballbanen i over 3 timer idag (wii jeg elsker fotball), som var skikkelig morsomt. Fikk vært på trening, sett på fotballkamp oog spilt fotball ofc. Imorgen er det jo også helg, som skal bli såå deilig! Skal virkelig nyye de timene vi har med fri, can't wait

imorgen kommer det forresten en konurranse igjen, så det kan dere gleede dere til! Det du kan vinne er perfekt å ha nå som skolen har startet, noen som har en aanelse om hva det kan være? :-) 

NATTA FINEEE LESERE

sliteeen pike


heei,

i skrivende stund ligger jeg i senga etter en laang dag. Tror ikke vi trenger å snakke om dagens kamper i detalj, annet enn at vi tapte begge haha, noe som betyr at vi kom i b-sluttspill. Har nettopp badet nå, og er nærmere død i hele kroppen (ikke av å bade da, men dere skjønner). Tror jeg skal sette på en film nå, og bare slappe av resten av kvelden. 

haha følte meg som the king av puter her, meen når jeg ser på bildet i ettertid ser jeg ut som en idiot .

Har du hatt en fin dag?

Kveldstid


Hei! Nå sitter jeg å spiser tosat og drikker kakao, og skal straks lege meg nå. Skal vise dere innkjøpene fra idag imorgen, kjøpte en del! Har også begynt å få litt vondt i halsen, men satser på å å ikke bli forkjølet! Uintressant innlegg, men vi blogges iallefall imorgen! :-)

Hatt en fin dag?

Rain makes everything better
Småfeila duckface..?

Nå ligger jeg i senga, slapper av og hører på musikk! Nyter livet, med andre ord! Skal opp å se litt på tv nå, og steke vaffler med vaffelrøra jeg lagde før idag. Har ingen bilder til dere, så dere får nyte noen vakre morgenbilder av meg! Ser ganske lik ut nå, haha!Og forresten! Dere mååå bare høre på  deres favorittsang og denne lydeffekten, gjør alle sanger 100 ganger bedre! hahah er så sykt avslappende, blir skikkelig trøtt. Bare ta på din favoritt sovesang samtidig, og alt blir plutselig perfekt ♥

Hva syns du om lydeffekten?

I am a lion


Heidere! Nå ligger jeg i senga, og hører på sovelista mi på spotify. Er utrolig trøtt nå, så skal vel legge meg snart nå. Kvelden har bare gått til det vanlige, Idol, popcorn, sjokolade og Fredagskos ♥ Og unnskyld for at bildet er i så triste farger , men blir sånn når det er mørkt ute :-( Men er vel bedre enn gule bilder, i think!

Bare jeg som syntes jeg så litt ut som en løve på det bilde? :pp Hahha, ok men sånn serriøst da!

Hatt en fin kveld?

Kveldstund


Heisann dere! ♥

 Var en tur på city syd idag, og der var det salg på bik bok! Var skikkelig masse for 20,- , men kjøpte bare en ting, fordi vi hadde ganske dårlig tid. Så kjøpte en "skjorte, i kjoleform"? haha, vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men har i alle fall brukt kvelden på å ordne den litt (Sette på nagler osv..), og lage en chanel pute! Tenkte jeg kunne vise dere det imorgen siden dagslyset er borte nå!Nå driver mamma på å lager egg og bacon til meg, så skal vel gå opp å hjelpe henne nå (Nei skal jo ikke det da hahah :( Unnskyld mami, but i still love you)

Hva har du gjort idag?

 

 

nattiii
Heihei dere! Nå SKAL jeg faktisk legge meg, men må bare blogge litt først! Hver gang jeg sier at jeg skal legge meg tidlig skjer det aldri, men nå skal jeg klare det. Etter treninga idag hadde pappa og broren min tatt med macDonalds mat til meg (♥♥♥) og etter jeg spiste den har jeg bare slappet av! Er utrolig sliten idag etter å ha stått 4 timer i slalombakken, og trening. Så kjenner det skal bli deiligå sove nå!

Har du hatt en fin dag? :-)

Natta!


Tar tidlig kveld idag!

That moment when u cant find perfect light to pic's
hahahaha, bra lys. Och nyyydelige bilder hahah. men hadde ikke annet å blogge om.. men nå skal jeg sove, NATTA ♥ sov søtt alle sammen!Hva syns du om bildene?

Bokeh - Bilder
Nå skal jeg ta kvelden, har blitt alt for sent i det siste! Har blitt 12-1, så skal bli deilig å legge seg "tidlig". Skal bare lese topp først, som kom i posten idag! Har forresten juleavslutning imorgen, vet ikke ossen blogginga blir. Hva syns du om bildene?

03.12.2012


rekker ikke komme med bilder idag, akn gjøre det imorgen. men nå skal jeg snart legge meg tror jeg, eller ikkert en stund til, men ja. Godnatt verdens beste lesere! Er forresten sykt kaldt her idag, har fryst hele tiden når jeg har vært ute. Det er jo rå kladt i hele landet nå da, såå..

Min userriøse side ja.. Haha, ser dere neglene mine forresten? Er en snømann på ringefingern ♥ Kan vise dere bedre bilde imorgen vis dere vil.

Dream sweet! Hva gjør dere nå?

 

I'm gonna fly into my dreams


Hva syns du om redigeringen?

Et lite nattapip fra meg


Nå skal jeg straks gå å legge meg i senga og se på litt beautyvideos på youtube før jeg sovner ikveld. Alle dere i Norge ser sikkert dette i morgen (Som blir for dere idag, fordi klokka er 04.10 på natta). Kvelden har bare gått til å spise middag og se på en snedig (Elsker det ordet hahahah). Vi blogges senere verdens beste lesere ♥

Good night


Kommer hjem imorgen, da er det tilbake med vanlig bloggrutine! :)

Randomt bilde fra bussturen hit!

Hvor er du hen nå?

Bloggfri helg


.. Ikke noen internett, 3G nett nå. Blir blogging Tirsdag eller noe!

Cant wait!

Liggeover


...av Erle! Blogger mer i morgen! :))

God natt! ♥♥

Hva gjorde du idag? 


Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015hits