typisk hytteliv


heei,

her i Bøverdalen lever vi egentlig et heelt typisk hytteliv, noe som egentlig ikke er alt for spennende. Føler ikke dette kommer til å bli super spennende å lese om, men bedre enn ingenting da, hihi. Vi dro jo først på tur, og deretter dro vi rett inn til Lom, som er sentrum her. Der badet vi, noe som var superherlig. Såå dro vi hjem å spiste vi medisterkaker, som faktisk er favorittmaten min, naam. Så har egentlig vært en veldig fin dag idag! :-)

Oppi alt dette har vi også fått spilt endel yatzy. Så kort sagt, lever vi egentlig hyttelivet fullt ut. Det eneste som er litt dumt er at internettet ikke funker helt bra, men man kan jo ikke forvente alt av 2G nett heller, haha (ok hvaa er egentlig 2G nett??).

Hatt en fin dag?

Lang Fredag


Hei!

Fikk ikke blogegt igår, fordi internettet ikke funket på hytta vi var på, men nå er jeg iallefall back on track! Er faktisk hjemme igjen nå, og kvelden har bare blitt brukt til å bade, slappe av, spise pizza. Med andre ord har jeg levd ferielivet! Sminkekolleksjonen kommer forresten snart, skal bare legge på musikk, og laste den opp på youtube, so stay tuned, haha :-)

Vi var på en liten skitur før vi dro fra Sverige idag, ble ikke så langt, fordi vi hadde med oss en amerikaner som aldri hadde gått på ski før! Men var koselig da, til tross for at jeg egentlig ikke liker å gå på ski.

 

God morgon från Sverige


Hei!

Nå er vi vel plassert i Åre, og idag skal vi dra å bade, og shoppe litt. Tror ikke det blir noe ski idag, siden det ikke er så veldig fint vær. Vi har nettopp spist frokost, og nå ligger jeg bare i senga å hører på musikk. Skal vel ordne meg litt nå, fordi jeg har fortsatt på meg kosebuksaa. Men er vel sånn hyttelivet skal være! :-)

Ok disse bildene tok jeg når vi var på bestemor og bestefar sin hytte, meeen det går bra!

Er du i Åre?

Lever livet på hytta


Hei! Idag har vi vært i "byen" her, altså lom. Vi bare spiste litt, og gikk litt rundt. Har redigert ferdig en innkjøpsvideo i tilleg, men vi har ikke fått nett enda, så den kommer vel imorra, når vi kommer hjem. Føler det ikke er så mye å si når man er på hytta, det samme skjer liksom hver enste dag. Nå sitter jeg bare å ser på tv, og stikker litt på Skappel genseren min.

Her er meg og søskenbarnet mitt :-)

Noe intressant du gjør om dagen?

Oppdatering fra hytta


Hei!
Nå er vi godt plassert fremme på hytta, og koser oss. Vi har dessverre ikke internett her, men vi får det heldigvis imorgen. Vi har spist middag, spilt kort, og levd et heeltvanlig hytteliv! Har fått lånt søskenbarnet mitt sin Skappel genser, og jeg elsker den! Må bli ferdig med min snart, såå behagelig, og ikke minst fin! slenger med noen mobilbilder som jeg tok istad med den på! :-)

har du dorthe skappel genser?

 

 

Fredagskozz


Heiaa! Hahahha, så kreativ overskrift, meeen ja. Vi spiste pizza for en time siden, og nå ser vi på idol! Vi har ogsås pist is og kake, og straks skal jeg finne godteri. hahaha, og skikkelig intressant innlegg, men ja ville bare oppdatere. ok hade hahah.Hva har du gjort idag?

Todays plans


Hei!

Er ganske trøtt idag, siden vi la oss ganske sent igår. Haahah, men idag skal vi bare dra på skitur her, og kanskje dra en tur til bygda hvis jeg får meningen min. Egentlig ikke så mye mer fortelle, spiste nettop et sjokoladekake stykke. Kommer svar på ukens spørsmål idag, so stay tuned! :-) Ok hade.

aw jeg erlitt søt da.

Hva skal du idag?

Bilder fra idag
Heidere! Nå sitter jeg å rediger ferdig videoblogg, ikke den ukens spørsmål, men den med småklipp fra vinterferein! Har mange videoblogger på lur nå, bare å glede dere! :-) Vi spiste nettopp middag, og om noen timer kommer søskenbarna mine hit. Var en fin dag i bakken idag, som dere sikkert ser på bildene over!

Hva syns du om bildene?

black n' white


Heiaa bloggæææn

Har blitt flink på sånn morgenblogging, eller hva? hahahja, nå ser jeg på Øysteins blyant, og det er jo ganske gøy! Ok, ikke så, men dere skjønner. Nå skal vi spise frokost, og idag skal vi i bakken. Jeg står på snowboard, og suger hahaha. Menmen, er jo artig forde da!

 

Hva syns du om bildene?

 

Halveis i vinterferien


Heidere! Først og fremst må jeg si tuuuuusen takk for så mange spørsmål på innlegget under, dere er best! Skal spille inn videoen imorra. but anyways idag har væt en perfect dag! Vi var først bare på hytta og slappet av, så gikk vi ut entur. deretter dro vi å badet, og vi avsluttet dagen på peppez pizza. Kjempekoslig, elsker å ha ferie! :-)

Har faktisk brukt 1 time på dette innlegget pågrunn av internettet, men alt for dere ♥ Nå sitter jeg å ser på idol å spiser is (nei skal spise is, men ingen i familien gidder å hente hhaahha). Det er så syyykt mange flinke med i idol, men favoritten idag ble nok steffen, han har så sykt behagelig stemme å høre på! 

Har du hatt en fin dag? 

Dagens planer


Heihei folkeeeens!

Nå sitter jeg å ser på mummitrollet (det er det det heter, sant? hahah). er faktisk ganske spennende, neida. Men er sånn fast tradisjon når jeg er på hytta å se på nrk supeeer♥ hahah ja, nå skal jeg straks spise god frokost, og idag tror jeg vi skal til bygda å bade. Ja, bygda er byen her, skikkelig kult. Så skal jeg ut å ta bilder!

Hva skal du idag?

Videoblogg coming up


Hei, og god keld! Sitte rå redigerer en videoblogg nå, og spiser fastenlavensboller (nei vi er ikke sene. Var en fin tur idag, men ble litt kladt på slutten. Videoen kommer forresten i slutten av vinterferien fordi det er en video med klipp fra vinterferien hahahha. Men vi blogges imorgen! :)

Hva har du gjort idag?

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015hits