OG VINNEREN ER...


Denne gangen ble det Sigrid som vant konkurransen om å få et 1000 kroners gavekort på junkyard. Hvis navnet ditt er Sigrid bør du sjekke emailen din innen et par dager, så skal junkyard kontakte deg. Gratulerer så masse til deg, håper du blir fornøyd med premien din, og finner noe fint du liker på junkyard. Til dere andre, så vil jeg si tusen takk for at dere deltok - det blir nok ikke altfor lenge til neste konkurranse, og da er det kanskje din tur til å vinne?



nike air max her ray ban solbriller her

Hva vil dere jeg skal gi bort i neste giveaway?

KONKURRANSE


I samarbeid med junkyard har jeg tenkt til å ha en kornkurranse, som er veldig lik den jeg hadde på instagramen min for et par uker siden (@lenaredmo). Denne gangen kan du vinne et gavekort på 1000kr, som vil si at du kan velge akkurat det du vil, fra siden dems til under tusenlappen. Det er ikke dårlig, eller hva? Det eneste du må gjøre er å:

Lik junkyard sin facebookside her.

Kommenter emailen din under, så jeg får til å kontakte deg hvis du er den heldige vinneren.



Lykke til alle sammen ♥ Trekker vinneren om ca. en uke!

SUMMER VACATION GIVEAWAY


I samarbeid med sheinside, har jeg vært så heldig å få lov til å ha en giveaway for dere! Kan nesten ikke huske sist gang jeg hadde en konkurranse for dere. I denne konkuransen kan vinneren få velge seg to ting/klesplagg fre denne siden HER. her er det bare sommer relaterte ting, så uansett hva du velger, vil det nok bli nyttig i sommer. 

Her er reglene:

1. Registrer deg på sheinside. Dette kan du gjøre HER (trykk). Du vil da få jevnlige mailer fra sheinside, om forskjellige tilbud og slike ting. 

2. Lik sheinside på facebook. Trykk HER for å gjøre det. Hvis du ikke har facebook kan du skrive det under.

3. Legg igjen epostadressen din i kommentarfeltet. Her er det viktig at du bruker den samme eposten som du bruker når du registrerer deg på sheinside sin nettside, så sheinside får kontaktet deg. 

En annen ting som er viktig å få med seg, er at du bare kan velge forskjelige ting. Du kan ikke ta to kjoler eller to bikinier - da må du ta en kjole og en bikini. Håper dere skjønner, og liker denne giveawayen! :-) Hvis du ikke skal på ferie i år, får du kanskje sommerfølelsen av å se på denne siden med masse fine sommerklær. 


her ser dere favorittingene mine:


solbriller her bikini her strandkjole her 

husk å kommenter epost adressen din i kommentarfeltet for å være med i trekningen! lykke til allesammen ♥

VINN PERSONLIG ALMANAKK


Hei alle sammen! siden det veldig snart er et nytt år, så tenkte jeg å kjøre i gang en konkurranse i samarbeid med personlig almanakk, med en av dere kan vinne en personlig almanakk! det dere må gjøre for å være med i trekningen eeer:

1. Skriv navnet ditt i kommentarfeltet, sammen med epost adressen din, + navnet ditt på instagram

2. Lik Personlig Almanakk på facebook (www.facebook.com/personligalmanakk)

3. Følg personlig almanakk på instagram (@personligalmanakk), hvis du har.

Hvis dere lurer på hva jeg får for denne konkurranse, så er det min egen almanakk, som er lik den en av dere vinner. Det er jeg utrolig glad for, fordi de er utrolig fine, og ikke minst praktiske! Jeg har en fra før, og jeg elsker den! Du kan designe de helt selv, både på utsiden og insiden av almanakken. Du kan også legge inn egne treningslogger, egne kolonner for skole osv. 

En annen ting som er utrolig smart er at du kan velge startmåned selv, så det passer deg etter ditt behov! Jeg trekker vinneren om 5 dager, så fram til da er det baå delta! :-) Og ja, jeg kommer til å sjekke om du har likt facebooksiden, og følgt de på instagram, så det ikke blir noe juksing! Hvis du ikke har facebook eller instagram, må du si det i kommentarfeltet.

lykke til alle sammen! 

konkurranse - personlig almanakk!


Hei alle sammen! Nå kommer eeendelig konkurransen jeg har snakket om, og en av dere kan vinne en personlig almanakk! det dere må gjøre for å være med i trekningen eeer:

1. Skriv navnet ditt i kommentarfeltet, sammen med epost adressen din, + navnet ditt på instagram

2. Lik Personlig Almanakk på facebook (www.facebook.com/personligalmanakk)

3. Følg personlig almanakk på instagram (@personligalmanakk), hvis du har.

Hvis dere lurer på hva jeg får for denne konkurranse, såå er det min egen almanakk, som e rlik den en av dere vinner. Det er jeg utrolig glad for, fordi de er såå fine, og ikke minst praktiske! Du kan designe de helt selv, på både utsiden oog insiden av almanakken. Du kan også legge inn egne treningslogger, egne kolonner for skole osv. 

En annen ting som er utrolig smart er at du kan velge startmåned selv, så det passer deg etter ditt behov! Jeg trekker vinneren om 5 dager, som vil si på Torsdagskveld, så fram til da er det baaare å kommentere under! :-) Og ja, jeg kommer til å sjekke om du har likt facebooksiden, og følgt de på instagram, så det ikke blir noe juksing!

lykke til alle sammen! 

Vinner av giveawayen!


halloo! :-)

Da var det endelig på tide å trekke vinneren av giveawayen min, og må bare starte med å si at det var supergøy å se at såå mange ville bli med! Var faktisk 279 stk som meldte seg på, og det er gaanske mange, med tanke på at jeg ikke har aalt for mange lesere! Vinnerene ble trekt på random.org, så er heelt tilfeldig hvem som vant! 



Og vinnerne er...

MAREN OG NORAAA

så hvis du heter enten Maren eller Nora bør du sjekke mailen din om ikke alt for lenge, så kontakter jeg dere snart! :-) Og til dere som ikke vant - det kommer flere konkurranser om ikke alt for lenge! 

hva vil du ha som premie i neste giveaway?

KONKURRANSE!


Husk å melde dere på konkurransen min jeg har pågående nå! Vinneren trekkes om to dager, altså på Fredag. Det går ikke an å delta i dette innlegget. Det er ganske stor sjangs til å vinne, siden det er kun 25 stykk som har meldt seg på. Trykk HER for å komme til konkurransen

MELD DERE PÅ NÅ!

KONKURRANSE!


Hei! Dere husker kanskje jeg hadde en konkurranse her på bloggen for en god stund siden, hvor man kunne vinne et gavekort fra coolstuff på 100 kroner? Vel, jeg glemte å trekke vinneren. Syns det ble litt dumt å trekke den nå, så jeg tenkte jeg skulle sette i gang konkurransen nå! men nå lover jeg dere å trekke vinneren! Dessuten har jeg mange flere lesere nå, så dette skal bli bra! Alt du trenger å gjøre er å kommentere under at du er med, med din e-post adresse, også er du med! :-)

Vinneren trekkes Fredag 22.Mars, så alle som vil har god tid til å delta. Du kan bare delta en gang. Lykke til!

// Sponset

Naissweetlife.blogg.no


Hei!

Tenkte å tipse der eom en konkurranse som Naissweetlife har gående nå hvor du kan vinne masse sminke! Skriver egentlig bare innlegget for at jeg ville bli med på konkurransen til IDA på bloggen hennes, naissweetlife.blogg.no. Håper jeg vinner, haha : ) Ida er i alle fall en veldig flink blogger, leser bloggen hennes fast hver dag! Hun skriver bra, og blogger mye. Er hennes største fan, : )

Her der det du kan vinne i giveawayen hennes:









Premiene er følgende:

Et stort sett med 2 eyelinere og 1 dipliner. 8 øyeskyggeduoer i nesten alle farger og en applikator

Et øyeskygge sett med hele 10 forskjellige farger!

Leppepenn fra gosh i en fresh rosa farge

En glitterpigment fra gosh i en brun tone

neglelakk fra gosh i en pastellgrønn farge

og sist.. en av mine største favorittmaskaraer One By One fra Maybelline i svart

Skal du melde deg på?

Konkurranse - Vinn gavekort!


Hei!

Etter en lang diskusjon med meg selv og mamma har jeg kommet frem til at jeg skal ha min første konkurranse her på bloggen! Jeg lurte på om jeg skulle bruke gavekortet selv eller gi det bort til en av dere, så kom jeg fram til at jeg ville gi det til en av dere!

Premien er et gavekort på siden coolstuff.no som jeg skrev om for en liten stund siden. Verdien er 100,-. Alt du trenger å gjøre er å kommentere under at du er med, sammen med epost adressen din. Så er du med! Gavekortet er en kode som kan sendes på mail, så du trenger ikke oppgi husadressen din eller noe. Vinnern trekkes selvfølgelig helt tilfeldig. Konkurransen avsluttes når det har meldt seg på nok.

Premien er sponset av coolstuff.no. Som jeg skrev over fikk jeg bestemme selv om jeg skulle bruke det selv eller på en av leserne dine.

MELD DEG PÅ DA VEL! ♥

 

Gjettelek


Gjett hva dette ordet betyr! Dette kan bli morsomt! Min fjorten år gamle bror bruker det mye, hehe.

Bloggens første "konkurranse", haha. Litt kjedelig men..

Vet du hva det betyr? :)

Max Factor deler ut 200 mascaraer!


 

Hei!

Tenkte bare jeg skulle skrive litt om en konkurranse blogg.no har i samarbeid med Max Factor. I august lanserer de nemlig en mascara som forsterker din øyefarge, men nå kan vi bloggere (200 stk) få være med å teste den først!

Hvis jeg hadde vunnet denne mascaraen hadde jeg blitt så glad, og selvfølgelig hadde jeg lage en omtale/anbefaling av den her på bloggen! Det er helt utrolig kult at en maskara kan forsterke din øyenfarge, syns du ikke?

Jeg har to maskarer fra Max Factor fra før, men begge to har begynte å bli tørre (altså, de har gått ut av dato). Jeg elsket virkelig disse to, så hadde vært spennende å fått en ny en

mx12cara
Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015 » Februar 2015

..............................................................



Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 14 år fra Trondheim, og på denne bloggen kan du lese om bla. min hverdag, skjønnhet, du kan se forskjellige antrekk og av og til kommer det også videoblogger. Håper dere liker bloggen min! ♥










design av Tonjemt



hits