DREAMING


BLUE & WHITE

  -
 • 29.01.2015 kl:23:06
 • -
 • postet i: Outfits
 • -Bukse Junkyard Tskjorte Bershka Cardigan Primark Sko Converse

Hva syns dere om antrekket?

PERFEKT KVELDSMAT

  -
 • 28.01.2015 kl:23:04
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei alle fine ♥

I skrivende øyeblikk gjør jeg alt annet enn jeg egentlig burde gjøre - jeg har nemlig en ganske stor RLE prøve på fredag, som jeg ikke har startet å øve på enda. Såå typisk meg å utsette ting til siste liten haha, men overraskende nok har jeg fortsatt ganske gode karakterer. Har vært veldig sløv på leksefronten det siste halvåret, men nå er det skjerpings! Uansett, så har egentlig dette vært en ganske kjedelig dag, hvor jeg kun har sett på gossip girl, og tatt (enda) et bad.

Ellers har jeg klart å blitt forsjølet, noe som jeg syns er såå irriterende. Hater å ha vondt i halsen, livet er ti ganger bedre når man ikke har det. Men men, på denne tiden av året må man vel bare igjennom det et par ganger! Men heldigvis hjalp det litt på jumøret, når dette ble dagens kveldsmat:Ah, nam. Elsker virkelig smulteringer, det er helt klart min favoritt julekake! Mamma fryste ned ganske mange da vi ordnet smulteringer før jul, og nå var det helt perfekt å spise de. Og den varme kakaoen var utrolig god for halsen min.

Hva har dere gjort idag? 

FREMOVER

  -
 • 27.01.2015 kl:22:09
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

Hei folkens ♥

De siste ukene har det vært veldig opp og ned med blogginga mi - en uke kommer det flere innlegg om dagen, imens en annen uke kommer det kun to innlegg på fem dager. Og det er altfor sløvt! Blogging er veldig tidskrevende, men det er noe jeg virkelig vil, og skal klare. Så derfor har jeg bestemt meg for å faktisk prøve denne gangen, og blogge litt mer jevnt. Kommer alltid til å være noen dager hvor jeg rett og slett ikke har overskudd eller tid til å blogge, men bortsett fra det, skal jeg klare å blogge hver dag. Ingen unnskyldninger nå!

Så derfor lurer jeg på om dere har noen spesielle ønsker til ting jeg kan blogge om fremover? Bare skrik ut, jo mer tips dere kommer med, jo bedre blogging blir det!! Har virkelig lyst til å blogge bra nå, men da trenger jeg deres hjelp. Jeg aner ikke hva dere liker best å lese her på bloggen min - liker dere å lese om sminke og outfits, eller vil du kanskje heller ha tips til enkle frokoster? PS!! Det er ingen vits å nevne videoideer, de har jeg mange nok av fra før av. 

Hva vil du at jeg skal blogge om fremover?

OPS

  -
 • 26.01.2015 kl:20:07
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Her ser dere hvor jeg har tilbringt omtrent hele helga mi:

Nå for tiden er det fjernvarmecupen her i Trondheim, og det betyr at alle helgene mine går til å sitte i en hall omtrent hele dagen lang, og spise lunsj på mccern litt for ofte. Haha, det er også grunnen til at jeg ike har blogget i helga. Har egentlig bare vært i hallen og sett på fotball, og ellers har jeg kanskje sett litt for masse på gossip girl de siste dagene. Verdens dårligste unnskyldning for å ikke blogge, men jeg har ingen annen. 

Uansett, dagen idag har egentlig vært som alle andre mandager - men jeg har fått satt på nytt trekk på bøkene mine, og skrevet på innbydelsene til konfirmasjonen min. Deilig å få det gjort, så jeg slipper å tenke mer på det! Nå er planen å gjøre litt lekser, se litt mer på gossip girl, og deretter avslutte kvelden med et godt og varmt bad. En veldig fin start på uka, spør du meg ♥Har dere hart en fin start på uka?

5 MUST HAVES PRODUKTER


Nå begynner det virkelig å bli en god stund siden sist gang jeg blogget om sminke - og med tanke på at bloggen min heter upmake (makeup med en liten vri), var det nok på tide. I tillegg tror jeg dere liker sminkeinnlegg ganske godt? Har i alle fall fått veldig god respons på de andre sminkerelaterte innleggene mine. Gjerne si ifra hvis dere liker disse type innlegg - så lager jeg gjerne fler!! 

Men, idag skal jeg i alle fall snakke om mine 5 "must haves" produkter akkurat nå. Jeg bytter veldig ofte ut produktene jeg bruker med nye, og jeg finner stadig vekk nye favoritter.Bare Minerals Original: Jeg har egentlig alltid vært noen stor fan av produktene til Bare Minerals. Vet ikke helt hvorfor, men før syns jeg bare de var veldig overvurderte, og jeg foretrekte å bruke andre ting. Men, de siste ukene har jeg blitt helt avhengig av denne pudderfoundationen! Den gir en utrolig fin glød til ansiktet, samtidig som den dekker ganske masse. Maybelinne master precise liquid eyeliner: Det siste halvåret, har jeg virkelig blitt avhengig av liquid eyeliner. Syns det er så fint, og føler meg nesten naken uten det. Det gir et mye mer åpent, og får vippene mine til å se mye fyldigere ut enn de egentlig er.Maybelinne fit me concealer: Kunne ikke lage dette innlegget uten å nevne mine all time favoritt-concealer. Har vært fast bruker av denne i over et år, og jeg tror jeg har brukt omtrent 10 tuber av den. Den dekker alt en concealer skal, og er veldig lett å jobbe med. Det fins nok bedre concealere ute på markedet, men med tanke på prisen på denne, og hvor lett den er å få tak i, er den helt fantastisk. Forresten, hvis noen lurer, så har jeg den i farge nr. 15. Den passer meg helt perfekt! Benefit hoola bronzer: Nå når det er midt på vinteren, er det ikke så veldig enkelt å holde brunfargen på plass for oss nordmenn. Så derfor er det greit å jukse litt! Jeg føler meg mye mer fresh hvis jeg har litt bronzer i kinna, og at ansiktet mitt får mye mer liv i seg.Simple face wash: Dette er ikke et sminkeprodukt, men tenkte å nevne den uansett, fordi det er den jeg bruker for å ta bort sminke. Jeg hater å bruke våtservietter, og jeg føler egentlig bare at det tar bort halvparten av sminken min, samtidig som det svir, og jeg blir helt rød i ansiktet. Men med denne ansiktsvasken slipper jeg å tenke på det! Med denne og litt vann, så er sminka borte etter 1-2-3. Jeg bruker denne i dusjen, fordi det er enklest.

Har dere noen samme "must haves" produktene?

MORGENBLOGGING

  -
 • 22.01.2015 kl:07:53
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

(!!!Ny favoritt) genser fra sheinside her

Hei dere! Tenkte bare å stikke innom her en rask tur, og for en gangs skyld prøve å blogge på morgenen - Det har jeg aldri gjort før! Hadde litt ekstra tid idag, siden jeg ikke starter før kvart på ni. Fikk sovet et kvarter lengre enn vanlig, og jeg har fortsatt supergod tid haha.. Uansett, så blogges vi mer senere idag! Ville egentlig bare stikke innom, og ønske dere alle en herlig dag. Det fortjener dere virkelig ♥

DAGENS ANTREKK

  -
 • 21.01.2015 kl:16:02
 • -
 • postet i: Outfits
 • -

 
Jakke Sheinside (link HER) Tskjorte H&M Bukse Junkyard Sko Converse Klokke Michael Kors

Hva syns dere om antrekket?

PROSJEKT OPPUSSING

  -
 • 20.01.2015 kl:23:02
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

Hei dere,

For et par år siden, bygde vi på huset vårt, for å få et bordtennisrom. Det er et veldig fint rom i den nederste etasjen, men det har ikke blitt så veldig masse brukt. Så, for et par uker siden bestemte jeg meg for å gjøre noe med det! Så jeg dro på IKEA sammen med mamma, for å kjøpe møbler til det, og andre småting. Vi har bla. malt et skap som var trefarget hvitt, og kjøpt en stoor tv til å ha der nede. En ting vi alltid har manglet (i følge meg) er en "kjellerstue", hvor jeg kan være når jeg har vennene mine på besøk - men nå blir ikke det et problem lenger! Begynner virkelig å se fint ut der nede nå, og jeg tilbringer masse tid der. Får på en måte inspirasjon av å være der? Hahah merkelig, men jeg elsker virkelig dette rommet!! Mngler bare å henge opp et par bilder og slikt, så blir det veldig fint der.


Og i hjørne av rommet, står det faktisk et helt bordtennisbord haha. Vil fortsatt at det skal være plass til å spille der, for bordtennis er egentlig veldig gøy! Syns dere det ser bra ut?

NY UKE, NYE MULIGHETER

  -
 • 19.01.2015 kl:19:39
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei folkens, 

long time, no see. Har blogget veldig uregelmessig i det siste, men blogging er virkelig noe jeg vil, og noe jeg skal få til!! Vet det ikke er en unnskyldning, men forrige uke skjedde det veldig masse, som gjorde at jeg ikke fikk satt av noe tid til bloggen. Vi hadde bla. promweek på skolen, og vi hadde et nytt tema hver dag. Det var utrolig gøy! På torsdag hadde vi ball, noe som også var veldig morsomt. I helga har jeg spilt fotballcup, og ellers har jeg nok sett litt for masse på gossip girl de siste ukene. Vil si at 60% av tiden min her hjemme går til det. 

Men, nå er det en ny uke, og nye muligheter! Så jeg skal prøve å gripe sjangsen, og faktisk blogge hver eneste dag denne uka. Så får vi ta det derifra! har en del planlagte innlegg fremover, så forhåpentligvis blir det null problem. hahaha, så syyykt typisk bloggbilde 

Ah, nam - har serriøst spist dette hver eneste dag når jeg kommer hjem fra skolen i det siste. Grilled cheese sandwich er såå godt, og det minner meg om usa turen min fra i sommer. Skjærer også opp epler, som er et perfekt tilbehør om du spør meg. Så kan jeg jo ikke glemme melka da. Drikker melk hele tiden, uansett hva jeg spiser.

Har dere hatt en fin start på uka?

WE<3IT
UNPOSTED OUTFIT

  -
 • 13.01.2015 kl:23:12
 • -
 • postet i: Outfits
 • -

Genser H&M Skjerf H&M Bukse junkyard Sko ?? Klokke Michael Kors Ring H&M

Har vært en veldig kjedelig dag idag, så poster bare noen gamle outfitbilder. Hva syns dere om antrekket?

MÅNEDENS SPØRSMÅL


Hva er din favoritt serie?

Jeg har utrolig mange, men hvis jeg bare skal nevne en, blir det nok gossip girl. Så på det for omtrent et år siden, og det er verdens beste serie. 

Vet læreren din at du har blogg?

Ja, jeg tror i alle fall noen av de vet det :-)

Koster det nye redigeringsprogrammet (Final cut pro) ditt penger?

Ja, det koster faktisk bort i mot 3000 kroner.. Det er utrolig dyrt, og jeg har ikke kjøpt det. Jeg bruker en "trial", som jeg lastet ned fra internett. Den går ut om 8 dager, så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre etter det. 

Hvor høy er du?

Jeg er 1.61! Trodde jeg var enda lavere, men målte meg hos helsesøster for en liten uke siden. Gjett om jeg ble overlykkelig da jeg fant ut at jeg var over 1.60 da, hahahHvor stort er rommet ditt?

Det er jeg litt usikker på, men det er ikke akkurat så veldig stort. Det er egentlig veldig lite.

Hvordan er porto og toll på sheinside?

Jeg aner ikke! Siden jeg bir sponset av sheinside, betaler de alt, og det eneste jeg gjør er å hente pakken på postkontoret. 

Hva heter du på instagram?

@lenaredmo

Hvor kjøper du mac produktene dine?

Jeg kjøper de fleste når jeg er i usa, men ellers kjøper jeg de i mac butikken. Her i Trondheim, er det en mac butikk på kicks på Trondheim Torg.Bruker du noe på leppene dine?

Som oftest ikke, men nå i det siste har jeg blitt avhengig av å ha et eller annet på de. Men da bruker jeg enten carmex, eller en annen leppomade fra eos. Leppene mine blir veldig fort tørre, på denne tiden av året.

Hvor er klesskapet ditt fra?

Det er et PAX klesskap fra ikea, som jeg har designet selv. Jeg designet det på ikea.no først (Trykk HER for å komme til hvor jeg gjorde det), og etter det kjøpte jeg alle delene i butikk. Ganske genial løsning, så får man akkurat det skapet man vil ha. Jeg er veldig fornøyd altsåå

Hvor har du kjøpt dior og diamant bildene på rommet ditt?

Jeg har laget begge to selv, faktisk!

Noe du lurer på til neste måned?

JULEGAVEVIDEO


Hva syns dere om videoen?

15 FACTS ABOUT ME

  -
 • 11.01.2015 kl:14:59
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

Jeg bruker absolutt aldri maskara på de nedre vippene. Jeg ser helt fæl ut hvis jeg bruker det, haha.

Jeg er veldig glad i å ordne i stand ting. Og med det, så mener jeg at jeg er glad i å pusse opp rom, gjøre gamle ting nye.. Haha, dere skjønner greia. 

♥ Jeg har gått på både svømming, håndball og orientering. Men jeg endte opp med fotball, siden de andre tingene ikke var noe for meg. 

♥ Jeg hater å ha hikke. Hahah syns bare det er såå irriterende, klarer ikke gjøre andre ting hvis jeg har det.

Jeg er veldig kresen når det gjelder mat. Liker bare det mest basice, som taco, pizza, kjøttboller.. i mens jeg hater sjømat, kinamat, og alt sånn der. (Kan vel ikke si at jeg hater det, for jeg har egentlig aldri smakt det ordentlig haha).

Jeg elsker frukt! Men det er sjeldent jeg gidder å skjære det opp, å faktisk spise det.

Jeg har en uvane, som gjør at jeg aldri spiser opp maten min. Jeg legger alltid igjen en bit, uten å tenke over det. Har gjort det siden jeg var liten. Jeg vil flytte til New York når jeg blir eldre! Har hatt lyst til det såå lenge.

Jeg fryser nesten alltid på tærne. Aner ikke hvorfor, men jeg bare gjør det hehe

Jeg har vært i USA omtrent 7 ganger. Er utrolig takknemlig for at jeg får reise så masse, og oppleve så masse av verdenen. Elsker å reise!

Jeg er avnhengig av netflix. Elsker det så masse, og jeg tar med meg mace min overalt for å se på serier og filmer. 

Jeg har spilt fotball i snart 9 år. Jeg spiller på kattem j16, hvis noen lurer!Jeg går i joggeklær omtrent hver dag. Det er grunnen til at det har vært lite outfits i det siste, gidder aldri ta meg ordentlige klær, med mindre det er helg, og jeg skal noe.

Jeg er utrolig dårlig til å svare overalt. Både på melding, snapchat, kik osv. Så ikke bli fornærmet hvis jeg ikke svarer deg - jeg prøver å skjerpe me, men glemmer rett og slett å svare hahah. 

Jeg utsetter ting hele tiden. Jeg gjør alltid ting i siste liten, og det er ikke så veldig lurt.

Noe du ikke visste?

OUTFIT

  -
 • 10.01.2015 kl:23:16
 • -
 • postet i: Outfits
 • -

Hei folkens ♥

Beklager igjen for dårlig blogging de siste dagene, men sånn blir det bare av og til! Akkurat nå kom jeg nettopp inn døra, etter å ha vært i hallen, for å spille fotball. Har egentlig vært en ganske rolig lørdag idag, og jeg har ikke funnet på så veldig mye. Var en rask tur ute med mamma idag da, får å ta noen bloggbilder! Resultatet ser dere under, og helt ærlig ble ikke bildene så veldig bra haha. Men men, bedre enn ingenting! Nå skal jeg ta meg et godt å varmt bad, før jeg skal avslutt dagen, med en deilig kveldsmat.Hettegenser Abercrombie & Fitch Cardigan Sheinside (link her) Bukse Junkyard Klokke Michael Kors

Hva syns dere om antrekket?

OOTD

  -
 • 07.01.2015 kl:19:04
 • -
 • postet i: Outfits
 • -Genser sheinside (her) Jakke sheinside (her) Bukse Junkyard Sko Converse

Hva syns dere om outfitet?

GULLSNUTTEN

  -
 • 06.01.2015 kl:23:43
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

Hei igjen dere ♥

Tipper egentlig de fleste av dere sover nå - men da får dere se dette innlegget imorgen! Men, uansett så ville jeg bare stikke raskt innom for å nevne en kul ting for dere. 2015 blir et veldig bra år for youtubeNorge, og i februar vil det gå et tv-program på tv Norge, hvor det skal bli delt ut priser til Norges beste youtubere, i mange forskjellige katogorier. 

Derfor ville det betydd så uuendelig mye for meg, hvis akkurat du ville stemt på meg! Trykk her  for å komme til der hvor du stemmer - Jeg syns jeg passer best inn i katogoriene årets videoblogger, eller årets livsstil kanal. Det er veldig enkelt, du må bare søke på "Lenaredmo" i søkefeltet ved siden av katogorien. Så jeg håper så mange som mulig vil stemme på meg! Det betyr utrolig masse for meg, så tusen takk på forhånd ♥ Avslutter dette innlegget med promovideon for gullsnutten, så skjønner dere kankje litt mer om hva gullsnutten er.

 

HELLO MONDAY

  -
 • 05.01.2015 kl:21:56
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

♥ Hei alle fine,

Idag var det tilbake på skolebenken igjen! Jeg har heldigvis klart å holde døgnrytmen min rimelig bra i ferien, så det var ikke altfor vanskelig for meg å stå opp imorrest. Men jeg hørte at flere av venninene mine ikke sovnet før 0400 inatt, så de må nok ha slitt seg igjennom dagen haha. Jaja, sånn kan det gå. Håper i alle fall alle sammen har hatt en fin ferie, og at det var greit å komme tilbake på skolen idag!

Jeg har hatt et lite fravær fra bloggen i det siste, men jeg skal virkelig prøve å skjerpe meg. Lurer på hvor mange ganger jeg har sagt det hahah, men åååh jeg vil virkelig blogge bra!! Så da er det bare innsats som trengs. Imorgen slutter jeg tidlig på skolen, så jeg skal bruke det dagslyset jeg rekker til å ta noen outfitbilder og slikt. Føler det er en evighet siden sist jeg hadde en outfit her på bloggen. Så det blir nok bra tenker jeg! Ellers har denne dagen vært veldig uinteressant - jeg har sett utallige episoder med drop dead diva, og slappet av på badegulvet omtrent hele dagen. Nå må jeg gjøre litt lekser faktisk, så avslutter jeg nok dagen med fler episoder av drop dead diva. Med en gang jeg begynner med en serie, klarer jeg ikke å slutte å se på den. 

Har dere hatt en fin start på uka? 

UPDATE

  -
 • 04.01.2015 kl:16:38
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

Tenk at det allerede er 4.Januar! I morgen er det tilbake på skolebenken igjen, og for min del har egentlig juleferien bare fløyet forbi. Har hatt det veldig fint da, og kost meg masse med familie og venner. Og ikke minst god mat!!

Idag har jeg spilt inn julegavevideo (!!!endelig), og ellers har jeg ryddet på rommet, og lakkert neglene mine. Dere ser resultatet på bildene under. Jeg elsker fransk manikyr, og i det siste har jeg prøvd ut masse forskjellige metoder på hva som blir finest. Jeg liker ikke å ha på falske negler, fordi jeg ikke klarer å gjøre noen verdens ting med de på. Så istedet for, bruker jeg bare en lys, gjennomsiktig rosa neglelakk, og etter det bruker jeg en hvit neglelakk til å lage tuppen. Veldig enkelt, og etter man har prøvd det et par ganger blir resultatet veldig bra.Fra venstre: China glaze white, essie maquiere (eller noe), essie ?, h&m matte top coat

Har dere prøvd fransk manikyr før?

2015

  -
 • 03.01.2015 kl:00:24
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

Syns egentlig sånne nyttårsforsett er ganske teit - alt det der «nytt år, ny meg» greiene. Men, samtidig så er det jo en veldig fin mulighet til å forbedre seg på mange forskjellige måter. Man får jo på en måte en ny start. Deerfor tenkte jeg bare å skrive ned mine nyttårsforsett for i år. Det er ikke så veldig mange, men jeg tror jeg skal klare å gjennomføre en del av dem:

- Bli flinkere til å prioritere viktige ting.

- Satse mer på skole.

- Bli en bedre blogger.

- Sette mer pris på tingene jeg har.

- Bli litt sunnere, f.eks. droppe å spise boller og sjokomelk i friminuttene.

- Bruke mindre penger på mat.

.- Bli bedre i fotball.

- Spare opp penger til ting jeg virkelig ønsker meg, og ikke kjøpe masse unødvendig ting jeg aldri bruker.

- Bli mer positiv.Må avslutte dette innlegget med å si en ting - godt nyttår!! Håper dere hadde en veldig fin feiring, det hadde i alle fall jeg ♥ Håper dere hadde det fint i 2014, og får det enda bedre i 2015!

Hva er dine nyttårsforsett for i år?

Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015 » Februar 2015

..............................................................Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 14 år fra Trondheim, og på denne bloggen kan du lese om bla. min hverdag, skjønnhet, du kan se forskjellige antrekk og av og til kommer det også videoblogger. Håper dere liker bloggen min! ♥


design av Tonjemthits