SUNDAYS

  -
 • 31.01.2016 kl:20:28
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Idag har vært en veldig standard søndag, hvor det egentlig ikke har skjedd så veldig mye. Jeg startet dagen med fotballtrening, og etter det tok jeg meg et langt og varmt bad. Deretter ordnet jeg meg litt, å tok et par outfitbilder som jeg sikkert poster til uka en gang. Etter det har jeg egentlig bare startet å redigere en video jeg spilte inn for et par dager siden, og nå sitter jeg å ser på tv2 livsstil (letttt favorittkanalen min på tv), og jeg vurderer å lage meg litt kveldsmat. Weehoo superexciting innlegg, men det ikke så mye mer spennede å skrive aha. Hva har du gjort idag?

NIGHT TIME

  -
 • 28.01.2016 kl:23:25
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei dere, aah jeg har helg! Det føles herlig, og jeg elsker å ha langhelg. Jeg er egentlig litt usikker på hvorfor vi har fri imorgen, men jeg skal absolutt ikke klage på det haha. For en stund siden kom jeg i hvertfall hjem fra fotballtrening, og nå sitter jeg egentlig bare å slækkern 110% i sofaen imens jeg ser på tv, og sterkt vurderer å lage meg en tv2 sumo konto. Da kan jeg nemlig se keeping up with the kardashians hele dagen aha, noe som frister veldig (kanskje mer enn det burde). Har også skikkelig lyst på stekt egg, så jeg vurderer veldig å lage det også, siden det er supergodt. Det blir iallefall en rolig kveld videre, med serie, god mat og en søvning Lena.

Fridagen imorgen skal i alle fall bli brukt til å ta noen bilder  i _DAGSLYS_, fordi det er flere måneder siden jeg har tatt ordentlige bilder av meg selv - og det er for dårlig når man er blogger! Og kun fordi jeg er nyskjerrig - har du fri imorgen, eller er det bare min skole som har det? 

ATM

  -
 • 26.01.2016 kl:14:19
 • -
 • postet i: Diverse
 • -
Har du noen sanger å anbefale? http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png

SKOLEJENTA

  -
 • 25.01.2016 kl:20:37
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei dere!

Akkurat nå sitter jeg å ser på keeping up the kardashians, men annet enn det gjør jeg egentlig ikke så mye. Dagen idag har egentlig vært veldig uinteressant, og det er veldig lite å fortelle når det eneste jeg har gjort er å ha vært på skolen, kommet hjem og sett på tv. Det er helt klart det verste med å være blogger - når ingen verdens ting har skjedd og det er nada å blogge om, og når dagslyset forsvinner før man kommer hjem fra skolen....

V har forresten supermye å gjøre på skolen for tiden, så det er det jeg har satt av resten av kvelden til å gjøre. Vi har maange muntlige framføringer i neste uke, så for engang skyld har jeg planer om å start litt tidligere enn kvelden før. Jeg har også en matteprøve på førstkommende onsdag, så jeg bør nok også prioritere den. Heldigvis har vi planleggingsdag på fredag, så det er bare tre skoledager igjen før langhelg! Det er deilig å tenke på det

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Har du mye å gjøre på skolen for tiden? 

MINE 3 MUST-HAVES

  -
 • 24.01.2016 kl:18:31
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

Hei dere, idag tenkte jeg å vise dere mine tre favorittprodukter i sminkeveska. Får ofte spørsmål fra dere både på youtube, her på bloggen og på snapchat (heter ytlena på snap) om hvilke sminkeprodukter jeg bruker mest, så idag tenkte jeg at jeg kunne vise dere det! 

Legg forresten merke til at alle produktene jeg har valgt ut er basesminke og hudprodukter. Grunnen til det er fordi jeg synes det er superfint å ha en "flawless" hud, og jeg er ikke like avhengig av å ha på øyensminke.

PRIME TIME PRIMER: Før trodde jeg ikke primer gjorde noe stor forskjell på sminken, men da hadde jeg ikke prøvd det ordentlig. Nå er jeg avhengig! Sminken holder mye lengre, og jeg slipper å komme hjem fra skolen, og se ut som et vrak haha. Denne er fra Bare Minerals, og jeg har egentlig ikke prøvd så mange forskjellige primere (så jeg har ikke så veldig mye å sammenligne med), men dette er i alle fall min 2. tube med denne, og jeg synes den fungerer veldig bra. 

PRO LONGWEAR CONCEALER: Jeg klarer nesten ikke forlate huset, uten å ha på litt concealer. Favoritten min er denne fra MAC, fordi den dekker absolutt alt som trenger å bli dekka over. Det sier jo egentlig seg selv hva en concealer gjør, så vet ikke helt hva mer jeg skal, annet enn at jeg digger denne! 

BAHAMA MAMA: For noen uker siden bestilte jeg en pakke fra blivakker, og i den var blant annet dette produktet! Tipper de fleste av dere har hørt om dette, og det er selvfølgelig Bahama Mama solpudderet fra The Balm. Jeg har prøvd både chocholate solei (?) fra Too faced, og hoola fra benefit, og denne er heelt klart favoritten. Fargen er kjempefin, og det er veldig enkelt å jobbe med. Jeg bruker dette hver eneste dag, og klarer meg ikke uten det!! Hvis jeg skal velge en favoritt av de tre jeg nettopp har vist, er det helt klart denne som vinner. 

Liker du noen av de samme produktene?

THIS WEEK

  -
 • 23.01.2016 kl:12:44
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Heiaa folkens! Denne uka har det faktisk skjedd en god del - det har snødd aalt for mye, jeg har vært i byen, jeg har startet å se The Carrie Diaries og vi har hatt skoleball. Vi har også hatt promweek på skolen, noe som er veldig gøy ettersom det har vært et nytt tema hver dag, som man skal kle seg etter (eks. geekday, afterski osvvv). Ellers så var også ballet ganske bra, og nå er det endelig helg. 

Ikveld klokka ni spiller jeg fotballcup, så før det har jeg egentlig ikke så mange planer. Skal vel fortsette å se litt på serie, og skrive noen blogginnlegg for uka. Den neste uka skal ikke ha så rævva dårlig blogging som denne har hatt!! Vet jeg har sagt utallige ganger at det skal bli bedre, men at det aalltid skjærer seg. SÅ denne gangen tar jeg et mål om gangen, og akkurat nå er målet mitt å få til en bra blogguke denne uka. 

Hva har du gjort denne uka?

L-O-V-E

  -
 • 18.01.2016 kl:22:49
 • -
 • postet i: Lykke <3
 • -

Æh, Lykkerus!! Ah, seeee så fin den er da. Den er gull, og den fineste macen jeg noen gang har sett!! Det er deres nye Macbook, og verken air eller pro (som mange av dere lurte på). Den er kjempetynn, og veier omtrent ingenting. Den har 512 GB minne, og kostet rundt 16 900 kroner. Er det noe mer dere lurer på om den, er det bare å spørre! Nå oser det av virkelig av bloggmotivasjon, så da gjelder det bare å bruke den! Kommer virkelig ikke over hvor fantastisk fin denne macen er - see på den da..  Hva synes dere om den?r

HVOR HADDE JEG DRATT OM JEG VANT 10.000 KRONER SOM JEG KUNNE BRUKT PÅ SPRÅKREISER?


BLI MED I KONKURRANSEN HER: www.ef.com/stipend

BEKLAGER for at denne videoen er litt forsinka - hadde problemer med macen, og det kan jeg nesten ikke gjøre noe med.. Må bare legge meg flat, fordi jeg haater å skuffe dere. Men her er den hvertfall - bedre sent enn aldri, eller hva? Hva synes dere om videoen?

HINT HINT


Hei dere,

Tenkte bare å stikke innom for å fortelle dere at det kommer en veldig spennede video imorgen, som jeg gleder meg masse til å poste!! Tror den kommer til å falle i smak hos veldig mange av dere, for det er en type konkurranse! Den kommer nok ut på kvelden en gang, men ææh jeg gleder meg til å poste den. Hva tror dere premien er? Hint: videoen er i samarbeid med ef (de jeg drar på språkreise til California med).Gleder du deg?? Det gjør jeg!!

// I samarbeid med ef

MAAACCC

  -
 • 12.01.2016 kl:23:45
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei folkens!

Siden sist så har jeg klart å gjøre det man trodde skullle være umulig - jeg har ødelagt macen min! Det har jo skjedd før også(..), men denne gangen skjedde det på verdens mest unødvendige måte. Jeg klarte nemlig å velte et glass med melk over hele tastaturet! Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å være så klumsete, men samtidig - hvordan kan man egentlig unngå at slike ting skjer? Dette er aaaltfor typisk meg

Så nå blogger jeg fra min gamle MacBook air, som fungerer sånn halvveis. Det er jo naturligvis en grunn til at jeg kjøpte ny, så denne er ikke helt god. Pappa har skrudd opp den jeg sølte melk på da, så vi får krysse fingrene på at det ordner seg. Jeg tviler egentlig veldig, meen vi må se positivt på det ikke sant? Nå skal jeg i alle fall sove, og bli klar for en skoledag imorgen også. Good night my angels, håper dere aldri får like mye uflaks som jeg har haha 

Og angående julegavevideoen - den kommer! Jeg har en annen video som skal komme opp på fredag (som er veldig spennende!!), så når den er oppe kan jeg tenke på julegavevideoen igjen. Det er jo ganske typisk meg å komme med julevideoer og slikt alt for sent, så ikke bli sjokka om den kommer midt i februar haha. Men jula varer helt til påske, eller hva?

EYEBROW ROUTINE


Hva synes dere om videoen?

PRØVEMUNTLIG OG JULEGAVEVIDEO

  -
 • 04.01.2016 kl:14:21
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Heiaa folkens,

Jeg kom opp i KRLE!! Haha, har egentlig synes det har vært en del vanskelige temaer i faget dette halvåret, men jeg er fortsatt superglad for at jeg ikke kom opp i spansk eller matte. Så dagen idag blir vel bare brukt til å lese igjennom alt stoffet, skrive en del, og bare forberede meg så godt jeg kan. Vi får vite temaet imorgen, så jeg kan ikke begynne på selve presentasjonen enda.

Nå har jeg spist opp frukta jeg skjærte istad som egentlig skulle være "øvingsmaten" min, så nå er planen å lage litt mer mat og skrive masseeee. Har egentlig lyst til å se keeping up with the kardasians klokka tre, men det ser ut som jeg må drøye det til en annen dag..

Ellers har jeg også fått masse spørsmål om julegavevideoen, og ikke minst om vloggen fra julaften. Sistenevnte ble det dessverre ingenting av, ettersom jeg glemte å filme mesteparten av dagen, og den ble veeldig dårlig. Jeg må tenke litt på kvalitet også, og ikke bare på kvantitet! Men julegavevideo, det skal jeg prøve å få til. Jeg er litt usikker på når den kommer (hahah det er såå typisk meg å laste opp disse type videoer en måned etter de burde kommet opp), men jeg skal prøve å få det til så fort som mulig! Her ser dere en sneakpeak på noen av gavene:

Men nå skal jeg ordne meg litt mat, så må jeg tilbake til øvingen.. -  Hva har du gjort idag?

GOD NATT

  -
 • 03.01.2016 kl:23:47
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei alle fine http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Nå stikker jeg egentlig bare raskt innom, for å si god natt og lykke til imorgen hehe

TENK at vi skal på skolen imorra da, det føles jo egentlig ut som vi fikk ferie igår. Så dagen idag har blitt brukt på forberedelser, som å bytte sengetrekk, lakke neglene og nappe bryna haahah. Det er jo alltid greit å komme inn i rutiner igjen etter ferier (selvom jeg ikke har noen??), men uansett kunne jeg gjerne hatt et par uker til med ferie og fri...... Imorgen starter vi rett på med prøvemuntlig, og jeg krysser alle bein og ledd i hele kroppen for at jeg ikke kommer opp i spansk. Da vet jeg ikke hva jeg gjør!! Må virkelig jobbe hardt dette halvåret, så hvis jeg skal satse både blogg og skole må jeg bli mye flinkere til å planlegge. Men med små skritt om gangen, skal jeg satse på at det går bra! Jeg lover ingen verdens ting, men jeg skal prøve så godt jeg kan.

Tipper egentlig de fleste av dere leser dette imorgen, meen det er vel sikkert noen av dere som har tidenes rævva døgnrytme og ikke har sovna enda? Hahah, well I feel youuu. Jaja, skal vel være litt sånn etter ferie. 

2016

  -
 • 01.01.2016 kl:02:30
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

Godt nyttår dere!! Nytt år, nye muligheter, er det ikke det man sier? Nå er det superlenge siden jeg har blogget, og dere aner virkelig ikke hvor deilig det er å skrive igjen! Har faktisk savnet det veldig. Har hatt en bra juleferie da, og det har vært veldig deilig med et par uker med fri. Nå må de siste dagene brukes til å lade opp til ett nytt skoleår - og til å komme tilbake i hverdagen. Jeg håper uansett at dere har hatt en fin feiring ikveld, og får et fantastisk 2016! Hva har du brukt kvelden på?

Les mer i arkivet » Februar 2016 » Januar 2016 » Desember 2015hits