GOD HELG


heii allee ♥

dere aaner ikke hvor deilig det er med helg nå! Har ikke så mange planer denne helga, skal bare slappe av, og sove lengee. Idag var det en helt vanlig skoledag, og når jeg kom hjem satt jeg meg under dyna for å se på tv. Lagde meg også litt frukt, som smakte supergodt! For ikke så lenge siden kom jeg også hjem fra felini, som er en restaurant i nærheten hvor jeg bor. Bestilte som vanlig pizza margarita, som smaker like godt hveer gang! 

Nå har jeg akkurat tatt noen bilder, og når jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg rydde litt på rommet. Resten av kvelden skal jeg nok bare se på gossip girl, jeg er såå nærme slutten nå. 

 
god helg alle sammen! håper dere får en fin helg, uansett hva dere skal gjøre.

TRENING

  -
 • 27.02.2014 kl:18:23
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann alleee!

nå skal jeg snart ta av meg maskara restene under øynene, og skifte til trening. For dere som lurer trener jeg fotball, og det er det jeg gjør hver gang jeg trener! Har fått et par spørsmål om det, så tenkte bare å få det oppklart. Har gått på både håndball, dans og svømming før, men det var fotball som passet best for meg. Grunnene til det er vel at jeg virkelig ikke kan å kaste en ball engang, og svømming var ikke noe for meg. Hvilken idrett driver dere med? Er gøy å høre på! I vennegjengen min er det masse forskjellige, som f.eks taekwondo, håndball ooog selvfølgelig fotball.

ellers er det jo torsdag idag, som betyr at det snart er helg ♥ Gleder meg kjempe mye til å få slappet av igjen, selv om vi hadde en hel uke fri i forrige uke. Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen - dere som har ferie denne uka må nyyte det!

hvilken idrett driver du med?

MATBLOGGER

  -
 • 26.02.2014 kl:18:52
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heei igjen!

idag er det onsdag, som betyr laang skoledag for min del. En positiv ting som skjedde iløpet av dagen, var at vi fikk tilbake et prosjekt vi hadde jobbet med helt siden jula - og jeg fikk 6! Er superfornøyd, trodde ikke det skulle bli så bra. Jobbet veldig lite med det i starten, så på slutten måtte jeg jobbe flere timer sent på kvelden, for å rekke å bli ferdig. Men til syvende og sist, var det verdt det! Får mye mer motivasjon til å jobbe enda mer når jeg får gode karakterer. Er egentlig ikke så flink til å gjøre lekser, men når vi har innleveringer og fremføringer gjør jeg det ordentlig.

nå sitter jeg å hører på sovelista mi, siden jeg er så utroolig trøtt. Legger meg altfor sent, må virkelig skjerpe meg på den fronten! Heldigvis har jeg gossip girl for å holde meg våken. Er en god stund siden jeg har sett på det nå, siden jeg ikke har hatt dvd'ene. Er på siste sesong, så jeg blir nok ferdig i løpet av denne uka! det er jo så spennende. Har også en liten anelse om hvem som er gossip girl, men deet skal jeg holde for meg selv :-)


dagens lunsj, wihoo. Den ultimate bloggermaten, hahah. Vurderer å bli matblogger altså, neiiidaa. Dette er i alle fall all min favorittfrukt (jordbær, eple vannmelon & honningmelon), kjeks, lefse oog til slutt biola. Brukte utrolig lang tid på å skjære opp frukta, men fyy så godt det smaker! spørr du meg, er det tusen ganger bedre enn en pose potetgull. noen bilder fra nuet ♥ noen av dere som ser på gossip girl?

ER DET VÅREN JEG SER?

  -
 • 25.02.2014 kl:17:55
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann folkenss ♥

idag har jeg en sånn gladag - jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg er bare utrolig glad! elsker slike dager. En av grunnene er nok fordi vi hadde grubledag på skolen idag, og jeg var på gruppa som spilte. Vi spiltte kort og scrabble, og det var utrolig koselig! i tillegg har våren kommet til trondheim idag, noe som er superdeilig. Kommer ikke over hvor deilig det er å slippe å pakke seg inn i en stor parkas og skjerf hver eneste dag. Gleder meg så mye til sommeren! Har masse spennende å se frem til, og det er så morsomt! Skal blandt annet til London og Teneriffe, men det kan vi komme tilbake til senere.siden jeg sluttet ganske tidlig idag, satt jeg meg under dyna for å se på disney da jeg kom hjem. Spør du meg, blir man aldri for gammel for det! Nå skal jeg gjøre litt lekser, før jeg skal slappe av resten av kvelden. Tar meg nok en tur på butikken sammen med mamma, for å kjøpe inn litt frukt og sånt. Idag ordnet jeg meg litt ordentlig mat etter skolen, og jeg får såå mye mer energi av det, istedet for å spise potetgull. Skal derfor bli med mamma på butikken, for å kjøpe inn masse frukt. vet ikke om mitt "sunnhetsprosjekt" kommer til å vare så lenge, men det er verdt et forsøk, hahah :-)seee på hun som ville være med meg å ta bilder idag daahåper dere får en fiin dag videre!

PÅ'ÅN IGJEN

  -
 • 24.02.2014 kl:23:32
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisaann!

idaag var det tilbake på skolebenken for min del. Mandager er egentlig ikke så ille, men jeg kunne ha hatt maange fler uker med ferie kjenner jeg. Døgnrytmen min er ikke helt riktig heller, men slik er det egentlig etter hver eneste ferie. Nå er det bare å se frem til påske! Dere som har ferie denne uka er er utrolig heldige, og dere må nyte det masse!

Idag har vært en helt vanlig mandag - noe som vil si at det ikke er så mye morsomt å fortelle. Har vært på trening, og sett på paradise hotel. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg orker å se på det, men det er jo ganske underholdende da! nå sitter jeg nydusja i senga mi, klar for å legge meg til å sove. God natt finee mennesker♥

 

er du så heldig at du fortsatt har ferie, eller er du tilbake på skolen?

TING Å GJØRE NÅR DU KJEDER DEG


 hva synes du om videoen?

SØNDAGSMORGEN

  -
 • 23.02.2014 kl:15:44
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann folkens!

Idag har vært en perfekt morgen - jeg sto opp, spiste god frokost og la meg ned i senga igjen, for å se på serier. Spørr du meg, er det akkurat slik søndagsmorgener skal være! Har også redigert en videoblogg, som kommer ikveld engang. Dere kan glede dere, for den er ganske morsom! Nå skal jeg ordne meg litt, og gå ut for å ta noen bilder. Klokka nærmer seg fire, så er nok på tide å ta av seg pysjen nå! 

heer ser dere maccen min, som det er lenge siden dere har sett! Den funker fortsatt ikke, så nå er det eneste vi kan gjøre å sende den inn på reperasjon. er utrolig kjipt, men må man, så må man jo! gleder meg til jeg får den tilbake, god som ny! Dette har faktisk skjedd en gang tidligere også, tror det er noe feil med harddisken. Men det får ekspertene ta seg av! :-)hva har du gjort idag?

SUPERKOSELIG DAG

  -
 • 22.02.2014 kl:23:55
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

hei alle sammen!

Dette har vært en suuperfin dag, og det er alltid like gøy å møte disse herlige jentene. Vi var på starbucks, mcDonalds og ellers gikk vi vel bare litt rundt å så i butikkene. I tillegg filmet jeg endel, så hvis dere vil, kan jeg kanskje poste en vlogg? Vet mange av dere vil at jeg skal vlogge oftere, så det kan jeg prøve på! Har i alle fall vært en utrolig fin dag, og jeg savner disse jentene allerede.

Ikveld har jeg spist burger sammen med familien, og sett på tv. Har også tatt meg et varmt og godt bad, som var superdeilig. Jeg har ikke badet på leenge pga. at vi har vært borte på hytta, så var deilig å tilbringe litt tid med seg selv igjen! Har også satt på nytt sengetrekk idag, så da kan jeg legge meg med den beste følelsen i hele verden - nemlig det å føle seg ordentlig ren og pen. Sover mye bedre på natta med nytt sengetrekk, aaner egentlig ikke hvorfor hahah. Men nå skal jeg legge meg, så good natt folkens! :-) Håper dere har hatt en like fin dag som det jeg har hatt.see så mange selfies vi tok daaa♥ ♥ ♥ verdens snilleste og søteste jente kom bort til oss, og ville ta bilde med meg, kristine og Amanda. Er superkoselig når folk tørr å komme bort!

hva har du gjort idag?

MINI PANCAKES

  -
 • 22.02.2014 kl:14:39
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

god morgen alle fiine ♥

min morgen har vært veldig fin, bestående av en god frokost og ol på skjermen. Mamma lagde mini-pannekaker, som smakte supergodt! nå har jeg nettopp ordnet meg, for om ikke så lenge, skal jeg dra ned til byen for å møte Kristine, Amanda, Oda og Cornelia. Dere husker kanskje da jeg møtte de to førstenevnte i desember? Idag skal vi i alle fall møtes igjen, og jeg gleder meg kjempemye!Hva skal du gjøre i dag? 

Vi BOR I ET FINT LAND

  -
 • 22.02.2014 kl:01:23
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

heisann folkens!

tenkte bare å slenge inn denne videoen før jeg tar natta - vet det er mange bloggere som allerede har postet denne, og flesteparten av dere har nok sett den. Men uuansett, så synes jeg den var utrolig inspirerende å fin. Vi bor i et fint land altså! Det er ikke ofte jeg tenker over hvor heldig jeg er. 

ville du hjulpet Johannes?

HJEMME IGJEEN

  -
 • 21.02.2014 kl:19:08
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

hei alle sammen,

daa var jeg faktisk tilbake i Trondheim igjen, etter en laang biltur. Gjorde ikke så veldig mye annet enn å spille flappy bird (hater det spillet, så skjønner egentlig ikke hvorfor jeg orker å spille det) og spise sjokolade, så wohoo der har dere min dag jepp sykt interessant.

ellers er det en ting jeg leenge har hatt lyst til å si, men alltid husket det rett etter jeg hadde publisert dagens innlegg - jeg har sett over alle bloggene deres, og det er mange av dere som er superflinke! Stå på videre. ooog til dere som fikk vinterferie idag, så må jeg si at jeg er sykt sjalu og sånne ting, men jaja håper dere koser dere anywayys, uansett om du skal på hytta eller til syden! :-) Nyt detdette ble et litt rart innlegg, men det kommer et mye bedre ikveld! hva har du gjort idag?

SKITUR

  -
 • 20.02.2014 kl:15:59
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann alleee!

idaag har jeg ikke gjort annet enn å se på ol, og gått på skitur med mamma. Jeg har alltid vært en person som ikke har likt å gått på ski, men det er jo ikke så ille! Her er det utrolig masse snø, så det var litt rart å dra fra Trondheim hvor det nesten er sommer, og over hit hvor det nesten er to meter med snø.

Snart skal vi dra ned til bygda for å dra på spa, før vi drar på kinarestaurant ikveld. Kjenner jeg meg selv rett, ender jeg nok opp med pølse og pommes frites (siden jeg er så kresen, hahah), men deet går fiint


hva synes dere om bildene? Er det snø der du bor?

FREMME PÅ HYTTA

  -
 • 19.02.2014 kl:21:05
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heiaa alle sammen ♥

tenkte bare å gi dere en liten oppdatering nå, selvom jeg ikke har alt for mye interessant å fortelle - vi har i alle fall kommet oss fram til hytta, som nå er varm og god. Vi spiste pizza til middag, som smakte nydelig, som alltid! Ellers har jeg ikke gjort så mye, annet enn å se på noen gamle musikkvideoer. Er gøy å mimre litt tilbake! Har hatt maange favorittsanger igjennom tidene, hahah.

Imorgen vet jeg ikke helt hva vi skal gjøre, vi tar oss nok en skitur og kaskje en tur til "bygda". For dere som lurer, så har vi hytte i Trysil. Annet enn dette skal vi vel bare spille kort, spise masse godteri og se på tv. 

under ser dere et bilde av hytta vår, som er tatt av søskenbarnet mitt for akkurat et år siden. Husker denne dagen veldig godt, det var helt klar himmel, og vi kunne se Jupiter i stjernekikkert.jaa her ser dere sta i nuet, ofc i ullstilongs :PPhva har du gjort idag?

LESE DIN BLOGG?

  -
 • 18.02.2014 kl:21:44
 • -
 • postet i: Blogg
 • -

imorgen drar vi til hytta, noe som betyr at jeg må sitte 3 timer i bil, og på den tiden har jeg virkelig ingenting å gjøre! så deerfor vil jeg at akkurat du legger igjen bloggadressen din under, så jeg kan lese noen blogger imens vi kjører! Kanskje får jeg litt inspirasjon til hva jeg kan blogge om selv, og kanskje får du en ny leser? Da blir det to fluer i en smekk! Har du ikke blogg, kan du skrive litt om deg selv hvis du vil. Har jo blogget en stund nå, så dere vet jo endel om meg - men hvem er du? :-)

ENDA EN FERIEDAG

  -
 • 18.02.2014 kl:19:17
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

hei alle finee ♥

nå sitter jeg stappmett i sofaen, etter å ha spist meg full på både middag og kaker! Har vært en ganske "typisk" feriedag idag, hvor jeg startet dagen med å bli vekt klokka 8, av at malin ringte meg hahah.Klarte heldigvis og sovne igjen, og sto ikke opp før klokka 10, for å spise frokost. 

etterhvert dro mamma på ski, og siden enten jeg eller broren min ikke er så glade i å gå på ski, tok vi oss turen til Lillehammer sentrum. vi dro en rask tur på Strandtorget for å kjøpe et nytt minnekort (selvføølgelig glemte jeg mitt hjemme i trondheim), før vi dro på et treningssenter. Jeg hadde ikke med meg treningsklær, men jeg fikk spillt litt fotball! Har vært en kjempefin dag, og kvelden blir nok brukt til å slappe av - som vanlig ♥

hva har du gjort idag?

NEW YORK


heisann folkens!

helt siden jeg var i new york i Mai 2013, har jeg drømt tilbake til det hver eneste dag. Det går ikke en dag uten at jeg tenker tilbake på New York. Her om dagen, våknet jeg faktisk midt på natta, og fant ut at jeg måtte tilbake - litt sært, men det sier jo litt! Alt var så perfekt. 

 Har bestemt meg, i løpet av det neste året skal jeg tilbake. Og når jeg bestemmer meg for noe, så skjer det! Slenger med denne videoen, med masse små videoklipp fra da jeg var der. Er nok koseligst for meg og familien min å se, men uuansett. Skal du til New York i nærmeste framtid, har du utrolig mye å se frem til. Bare vent! Den uka jeg var der, var den beste uka i livet mitt. 

har du vært i new york? 

OUTFIT: RAINY DAY

  -
 • 17.02.2014 kl:12:10
 • -
 • postet i: Outfits
 • -

heisann folkens!

Her hvor jeg bor skjer det ikke annet enn å nyyte ferien. Det er så deilig med fri! Vet noen av dere er på skolen idag, men da kan dere se frem til neste uke, eller når dere skal få ferie! Idag har jeg faktisk pakket, fordi om en liten time skal vi dra til Lillehammer, for å være der en stund. Omtrent hele familien min bor der, så det bli koselig! :-) Men før vi kommer fram må jeg sitte i bil i 5 timer. Blir nok litt kjedelig etterhvert, men jeg overlever nok!

Slenger med noen bilder av dagens antrekk. Vet det var ganske "plain", men mange av dere vil ha fler outfits her på bloggen - så hvorfor ikke?Cardigan fra h&m, t-skjorte fra bik bok, bukse fra dr.denim & carlings, smykke fra accessorize

hva synes dere om antrekket?

SMINKNING PÅ G

  -
 • 16.02.2014 kl:18:41
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann folkens!

Har vært en veldig fin Søndag idag, som jeg føler har blitt godt utnyttet! Sto opp i 10-tiden, ordnet meg, og tok noen bilder. Etterhvert fikk jeg besøk av noen venner, som var utrolig koselig! Vi slappet egentlig bare av, men deilig det også. Nå kom jeg nettopp hjem fra trening, og snart skal jeg ta meg et varmt og godt bad! Men før den tid skal jeg spise en deeilig søndagsmiddag. Kvelden blir nok brukt til å slappe av, spise litt snacks & se på bloggerne. perfekt!
wohoo, hadde fotoshot imens jeg sminket meg idaag hahah

Hva har du gjort idag?

INNKJØPSVIDEO


heisann!

Siden det snart er en måned siden sist video, tenkte jeg jeg kunne vise dere innkjøpene på video! Det er også derfor de kommer så sent, siden det tok noen timer å redigere. uansett håper jeg dere liker videoen! :-) 

Hva synes du?

BYTUR

  -
 • 15.02.2014 kl:17:51
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heiaa alle folk dere ute

idag har vært en veldig fin lørdag! Sto opp tidlig, og spiste en god frokost sammen med mamma og pappa, før jeg og mamma dro til byen, rundt ett-tiden. Vi var litt på trondheim torg, på starbucks, og i tillegg dro vi på ikea! Fikk kjøpt meg masse jeg har ønsket meg lenge, så kanskje det blir et innkjøpsinnlegg ikveld? Hvem vet, bare jeg ;))) hahah neida tulla bare, skal vise dere det! Hadde faktisk med meg kameraet, men tok bare et bilde bilde, som ikke ble noe bra. Typisk meg!

Ikveld tror jeg jeg skal møte noen venner, spise pizza, og bare ta det heelt med ro! Er superdelig å ha vinterferie ♥ Skal nye denne ferien ordentlig, og gjøre meg klar for meer skole.
hva har du gjort idag?

PINK FAVORITES


heisann alle!

Siden det er valentinsdagen idag, tenkte jeg å "feire" med å skrive et innlegg om mine rosa favoritter! Så rundt om kring på rommet mitt, og fant de beste prdouktene jeg har - som hadde fargen rosa! ♥negler og hender: Disse neglelakkene dere ser over, er mine absolutte favoritter av alle mine rosa neglelakker - og jeg har et par av de, som jeg har fått i løpet av året! Alle er lette å ta på, og ikke alt for stive i prisen heller. fra venstre: Sinful colors fusion neon, hm pink macaroon & kiko nail lacquer, i farge nummer 7. På dette bildet ser dere også en håndkrem fra l'occitane, som er utrolig god, og kan kjøpes på apoteket. Her er også en dip in - neglelakkfjerner fra maybelinne som er utrolig rask og effektiv, og tilslutt en "hand sanitizer" fra bath and bodyworks. parfymer: Pure daydream og pure seduction, er to lukteprodukter som er en mellomting imellom parfyme og body splash. De er fra Victoria's secret, og lukter supergodt! Jeg liker ikke ting som lukter alt for sterkt, og da er disse to helt perfekte. Det varier litt hvem jeg bruker, spørs hvem som loigger nærmest meg. I tillegg til at de lukter supergodt, ser de også supersøte ut, som er et stort pluss for meg! Jeg fant ikke akkurat disse her noen sted, men her ser dere blivakker.no sitt utvalg av victoria secret. De har ikke så mye, men jeg er sikker på at du finner noe du liker!sminke: disse to produktene fra mac, er to av mine mest brukte. Leppestiften er i fargen creme cup, og er utrolig myk og fin på leppene. Blushen er fra en kolleksjon, så jeg vet ikke om den kan fåes tak i mer. Men den er i alle fall i fargen sunday afternoon, og gir en utrolig fin glød i kinnene!Batiste dry shampoo: Denne er virkelig en livredder. Våkner jeg opp en dag med hint av fett hår, sprayer jeg denne i - og vips, så ser håret nyvasket ut! Den lukter blomster, og virker som magi. Jeg elsker dette produktet! Dette er bare en reisestørrelse, men jeg har en større også. Kan fåes kjøpt på vita, cubus osv.har du noen rosa favoritter? Happy valentines day!

HUMAN

  -
 • 13.02.2014 kl:22:33
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

hjertet banker. Jeg har så mye jeg må få gjort akkurat nå. Skrivesperre. Jeg må da skrive noe. Kom igjen Lena, dette klarer du. ikke si at du har sett på gossip girl, for det er kjedelig å lese om. Kanskje jeg kan skrive om den pefekte neglelakken jeg har på meg, eller den supersunne & gode lunsjen min. Eller kanskje den nye buksa jeg kjøpte på salg. Men det er jo ikke sant, jeg kan da ikke lyge? Jeg har på meg en halvflasset, rød neglelakk, og lunsjen min var en tørr sjokoladebolle. Det er noen av dere som ikke skjnner det, og tror jeg sitter hjemme å prøver ut nye mascaraer hele dagen. Jeg lever et helt normalt liv, akkurat som deg. Jeg har ikke tid til å blogge hele dagen. Jeg har skole, treninger og ikke minst et sosialt liv også.

Det er noen av dere som ikke skjønner dette. Dere forventer at jeg skal skrive tre-fire innlegg hver dag. Jeg har verken tid eller krativitet til det. Er også mange ganger jeg ikke kunne ha vært med noen hjem, og det er den samme unnskyldningen hver gang "Jeg må hjem å blogge". Jeg får så dårlig samvittighet hvis det går en dag hvor jeg ikke blogger. Jeg prøver så godt jeg kan, men husk at jeg er akkurat lik som deg. 

Sist men ikke minst, så må jeg bruke dette innlegget til å takke alle de positive og forståelsesfulle leserne mine. Jeg setter pris på hver og en av dere! Er supertakknemlig for at dere leser og kommenterer bloggen min ♥ Sett utifra dette innlegget skjønner dere kanskje ikke hvorfor jeg gidder å blogge - men enkelt og grei, så overgår det positive det negative. Måtte bare si dette her :-)ellers har jeg gått rundt å irritert meg over hikke idag, som er det verste som finnes. Nå må jeg starte på leksene. Litt sent kanskje?

BAKEJENTEE


heisann alleee!

Idag etter skolen hadde jeg litt tid til overs, og da tenkte jeg - hvorfor ikke bake noe? Så etter en time eller to, bestemte jeg meg for a lage brownies, som står i ovnen nå. Gleder meg til å spise den! Ellers har jeg ikke gjort så veldig mye, annet enn det samme gamle. Må gjøre noen lekser ikveld, må virkelig skjerpe meg på den fronten! Har ikke vært så flink til å fokusere på skolearbeidet, men nå skal det bli anerledes!Fikk en kommentar før idag om at jeg blogger så dårlig, og jeg kan vel si meg mer eller mindre enig med det! men det hjelper ikke å si sånn, det drar vel egentlig bare blogginspirasjonen ned. Istedet kan dere fortelle meg hva dere vil ha mer av! Skal jeg vise dere mine favoritt mascaraer, eller favorittklær? Jeg vet dere vil ha videoer, men jeg har ikke tid til å filme hele dagen. Så hva vil dere se mer av på bloggen min? :-) 

OL PÅ SKJERMEN


heisann folkens,

idag har vært en superfin dag, slik som alle tirsdager er. Var utrolig varmt ute idag, så idag på skolen hadde jeg på meg converse, dongrijakke og et skjerf, uten å fryse! Det er tydelig at våren nærmer seg nå, og det er såå deilig! Det begynner også å lysne, noe som er bra for oss bloggere. Endelig slipper vi å løpe hjem etter skolen, bare for å rekke lyset!

Nå sitter jeg i sofaen med ol på skjermen, og vurderer å lage meg litt mat. Tror jeg går for en grilled cheese sandwhich, siden det smaker så godt! Om en drøy time skal jeg dra ned til kirka, på noen konfirmasjonsgreier. Og bare for å få det oppklart en gang for alle - Jeg skal ikke konfirmere meg før neste år, men jeg og noen av vennene mine, er flerårskonfirmanter, som betyr at vi slipper å ha så mange "møter" rett før selve konfirmasjonen. Vi startet rett og slett litt før alle andre, så det ikke blir så mye stress månedene før konfirmasjonen! Har fått endel spørsmål om det, så ville bare få det oppklart :-)

genser zara bukse dr. denim sko converse dongrijakke cubus klokke rue 21 skjerf cubus (sorry det er ikke acne, er jeg fortsatt en blogger?) :pP

hva synes du om outfiten?

TYPISK INNLEGG

  -
 • 10.02.2014 kl:23:10
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann alle sammen!

Dette blir vel et sån typisk innlegg, hvor jeg bare blogger for å blogge - har liksom ingenting spesielt å si, men jeg har ikke samvittighet til å skippe det! Har vært en helt vanlig mandag idag, bestående av skole, gossip girl og trening. Nå sitter jeg nydusja på rommet mitt, og det som frister aller mest er faktisk å hoppe inn under dyna, og få en god natts søvn. Har vært stuptrøtt hele dagen, så skal bli godt å få sovet litt. Starter jo sent imorgen også, og det får starten på uka ti ganger bedre, enn det den egentlig ville ha vært!

På fredag har vi vinterferie, og jeg gleder meg supermye. Tror vi skal være litt hjemme, i tillegg til å besøke familien vår i Lillehammer. Kanskje tar vi oss en tur på hytta også, men vi får se! Blir uansett herliig med ferie, eller hva? :-)så fine knær du har lenaa, hahah

håper dere hadde en fiin mandag! ♥

GOD MORSDAG

  -
 • 09.02.2014 kl:12:54
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Heisann alle!

Er ikke en annen måte å starte dette innlegget på, en å si god morsdag til alle mødre der ute! Hjemme hos oss har vi hatt en veldig fin morgen med en god frokost, og noen gaver fra meg og broren min til mamma. Håper dere også får tilbringet litt av dagen sammen med mammaen din, for det fortjener nok dere begge! 

Senere idag skal jeg tilbake i kotenghallen, for å spille sluttspill. gru-gleder meg veldig, men det går nok bra! Ønsk oss lykke tiil

fineste og godeste mammaen min ♥

8.FEBRUAR

  -
 • 08.02.2014 kl:22:19
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann folkens! Beklager virkelig for sen blogging idag, men bedre sent enn aldri, eller hva?

Idag tidlig sto jeg opp klokken 7, for å dra ned til kotenghallen hvor lagvenninene mine spilte. Det gikk ikke heelt den riktige veien, men sånn er det noen ganger! Etterhvert skulle mitt lag også spille, og med to seiere og et tap, kom vi videre! Vi skal spille kvartfinale imorgen, også tar vi det derfifra. Gleder meg masse!

Etter kampene var ferdig dro jeg hjem og ordnet meg, og tok neste buss tilbake til kotenghallen igjen. Var der med Ida, Mina & Tonje, og det var utrolig gøy, med masse latter! Vi tok også turen innom McDonalds, og maten der smakte bedre enn noen gang - jeg er vel ikke den eneste som synes cheeseburgerne smaker godt, på ordentlig?slenger med en kollasj med bilder fra de siste dagene ♥ Ha en fin dag videre!

hva har du gjort idag?

BLACK & WHITE

  -
 • 07.02.2014 kl:20:43
 • -
 • postet i: Outfits
 • -

Skjorte fra vero moda Genser fra bik bok vest fra h&m bukse fra dr.denim sko fra converse

hva synes du om outfitet?

SMÅSNAKK

  -
 • 06.02.2014 kl:18:13
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann folkens!

Idag har vært en suuperfin dag, og det beste av alt - allerede imorgen er det helg! Uka har flydd avgårde, og idag så var vi på tur med klassen. Det var helt greit, og på grunn av den, sluttet vi noen timer senere, som aldri er feil. Da jeg kom hjem lagde jeg meg litt god mat, og satt meg ned for å se på gossip girl. Er allerede på sesong 5, og snart er jeg faktisk ferdig med hele serien! Vet ikke helt hvilken serie jeg skal se etter denne, har dere noen tips? :-) 

Nå skal jeg lage meg en smoothie, før jeg drar på trening. wow hørtes sykt sunn ut når du leser den setningen, #fit #inspo #healthy hah neidaa tulla bare spiser drittmat hele tiden </3

har du noen serier du anbefaler?

4 VIKTIGE TING

  -
 • 05.02.2014 kl:20:02
 • -
 • postet i: Blogg
 • -

Heisann dere!

Har en del ting jeg må informere dere om, så derfor tenkte jeg å lage et innlegg om det nå. Her får dere også svar på de mest stilte spørsmålene mine. Fant ut at dette var en grei måte å gjøre det på, så jeg får svart på ting, en gang for alle :-) 

Julegavevideoen - oii lena du har masse å forklare. hm tjaa æ veit ikk hva skal jeg si da tro. Orker ikke å ramse opp alle mulige unnskyldninger på hvorfor den ikke har kommet enda, det er vel rett og slett fordi den har blitt litt glemt bort. I tillegg var videoen utrolig dårlig, og helt ekstremt uinteressant. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre, for det virker som om mange vil se den. 

Oppi alt dette har også MacBooken min sagt natta, så den vil ikke funke. Er så typisk, haater når det skjer. Pappa får nok fiksa den etterhvert, men det kan ta noen uker. Men inntil videre kommer jeg til å blogge som normalt, fra imacen.

Har også fått endel spørsmål om hvor jeg redigerer bildene mine, og det gjør jeg helt enkelt, på pixlr.com/express. Det funker utrolig bra, og på toppen av det hele er det helt gratis.Tror jeg har fått tre meldinger bare idag om det, så da vet dere det! :-) For å sette inn tekst på bildene mine, bruker jeg picmonkey.com.

oog etter forrige innlegg var det mange som ville vite hvor buksa mi var fra, og den er kjøpt på carlings, og er fra det kjente merket dr. denim. Den er utroolig fin, og jeg elsker den! Jeg tror den koster rundt 399,-Ha en fin kveld jenterrr (og gutter)♥

Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015 » Februar 2015

..............................................................Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 14 år fra Trondheim, og på denne bloggen kan du lese om bla. min hverdag, skjønnhet, du kan se forskjellige antrekk og av og til kommer det også videoblogger. Håper dere liker bloggen min! ♥


design av Tonjemthits