CALM

  -
 • 28.02.2015 kl:23:55
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

God lørdagskveld folkens ♥ ♥ ♥

Håper dere har hatt en fantastisk dag idag, og har kost dere masse. Det har i alle fall jeg gjort. Sto opp omtrent klokka halv syv (!!!) imorrest, for å dra tidlig på cup i Orkanger. Det var Nils Arne Eggen-cupen, og vi ble slått ut i kvartfinale. Er ganske fornøyd egentlig, siden vi alltid har uflaks på indoor cuper. Kom hjem igjen i femtiden, og siden da har jeg egentlig ikke gjort så mye annet enn å ta et varmt, langt og deilig bad, ordnet taco til hele familien og sett på tv. Deilig med noen slike kvelder av og til, med bare familiekos. 

Nå nærmer det seg midnatt, og siden jeg sto opp aalt for tidlig idag, begynner jeg allerede å bli stuptrøtt. Derfor er det like greit, å bare legge seg nå. Så blogges vi mer imorgen folkens! 

Good night ppl 

MÅNEDENS SPØRSMÅL


Har du noen gode nettsider man kan handle klær fra?

Jeg netthandler egentlig ikke så veldig ofte, men jeg elsker det uansett. Mine favoritt nettbutikker er nok sheinside.com, romwe.com og junkyard.no.

Har du noen tips til nye bloggere?

Jeg har skrevet et eget innlegg med tips, som du finner hvis du leter litt i arkivet. Men jeg har vel egentlig bare de vanlige tipsene: ta store, lyse og fine bilder, kvalitet over kvantitet, ha et ryddig design, og skriv bra. Ellers er det også fint å legge ut noen videoer inni mellom, ford et er veldig underholdene! (Note: hehe ta i bruk det siste tipset selv Lena :)

Er det mange som spør om å ta bilde med deg?

Tjaa, altså, det hender jo at det skjer, men det skjer ikke hver dag liksom. Det varierer også veldig - hvis jeg er mye i byen en periode, skjer det oftere enn perioder jeg omtrent bare er hjemme - det sier seg jo selv. Så jeg vil ikke si det er mange som spør, men det skjer jo! Syns serriøst det er verdens kosligste ting, når folk kommer bort å sier hei. Blir nesten litt satt ut, haha ♥ Og det er mye hyggeligere, enn folk som står å peker og hvisker. Da blir jeg veldig usikker hahaa

Hvordan er håret ditt etter at du farget det?

Jeg har hørt så sykt mange skrekkhistorier om folk som får helt ødelagt hår etter å ha farget det, men mitt er egentlig akkurat helt likt som det var før jeg farget det. Nå er det litt slitt, men det er jeg helt sikker på at det hadde vært uansett, om jeg hadde farget det eller ikke. Så jeg er veldig fornøyd!Er du mye på trondheim torg?

Hm, nei egentlig ikke. Er mye oftere på city syd, siden det er mye nærmere hjemme.

Hvor er tapeten på rommet ditt fra?

Den er fra mrperswall.com, og du finner direktelink til den HER. Jeg er utroolig fornøyd med den, syns den er veldig fin. De har også veldig mange andre fine tapeter der.

Har du handlet fra elf sine nettsider før? I så fall, hva synes du?

For omtrent to år siden, hadde jeg tiiidenes obsession med elf - bestilte serriøst derfra en gang i måneden, var helt frelst. Nå er det lenge siden jeg har brukt noe fra elf, men jeg kan forsikre dere om at det er en helt sikker nettside, og sminken er av veldig god kvalitet, med tanke på prisen. Det er selvfølgelig ikke like bra som chanel og mac, men det kan man jo ikke forvente. Elf er veldig bra, og jeg kan anbefale det!

Hva bruker du for å fjerne sminken?

Jeg vasker ansiktet med denne cleanseren fra simple når jeg dusjer, og den får bort absolutt alt. Både øyesminke og hudsminke. Og det beste av alt, er at jeg kan gni den i øynene, uten at det svir.Når skal du konfirmeres?

Jeg konfirmerer meg den 2.Mai, og til dere som lurer, gjør jeg det i kirka.

Og hvilken bunad skal du ha?

Jeg skal ha lundebydrakt, som jeg er ganske sikker på at omtrent ingen av dere vet hvordan ser ut. Men den er ganske lik grafferbunaden, som jeg tipper mange av dere har hørt om? Syns i alle fall bunaden jeg skal ha er veldig fin, og noe som er veldig gøy er at mamma også konfirmerte seg i den. Har sydd den inn, og renset den, og faktisk kjøpt alle søljene som trengs + sølvbelte. Så nå er jeg klar for konfirmasjon altså!!

Hvilken app bruker du til å redigere instagrambildene dine med?

Da bruker jeg afterlight, som jeg tror koster rundt7,- i app store. Men det er virkelig verdt det! Jeg har prøvd både pixlr appen, vsco (skjønte ikke hvordan jeg skulle bruke den haha???) og mange andre, men ender alltid opp tilbake på afterlight. Den anbefales virkelig altså!

Noe dere lurer på til neste gang?

TRENINGSKAMP ++

  -
 • 25.02.2015 kl:22:43
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Heiii alle sammen ♥

Håper dere har hatt en fin dag så langt - uansett om du er tilbake på skolebenken, eller er så heldig at du har vinterferie nå. For min del har det egentlig vært en helt vanlig dag, med både mat og helse, matte og andre ting. Har også spilt treningskamp idag. I starten ledet vi, men etterhvert spilte vi bare dårligere og dårligere, og til slutt tapte vi. Heldigvis var det bare en treningskamp, men uansett så er det jo kjipt å tape. Jaja, sånn er det noen ganger!

Nå skal jeg skrive ferdig dette innlegget, så skal jeg ordne meg litt mat, før jeg må øve til en matteprøve vi har imorgen. Skulle egentlig hatt den på fredag før vinterferien, men da reiste jeg jo til usa! Derfor må jeg ta den igjen nå. Hva har dere gjort idag?

/TIRSDAG/

  -
 • 24.02.2015 kl:22:40
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei folkens!

Håper dere har hatt en fin start på uka så langt - for min del var det ganske kjipt å komme tilbake på skolen igjen, men jeg overlever nok. Det er jo bare 5 uker til påskeferien! Åh, gleder meg allerede. Og etter påska, er det jo bare tre uker til konfirmasjonen min?? tida går så fort! Før den tid skal jeg ha arbeidsuke, dra på klassetur, forebrede ting til konfirmasjonen og ikke minst pusse opp både gangen og kjøkkenet... Haha, håper vi får tid til alt altsåå

Forresten, grunnen til at jeg ikke blogget igår, var fordi jeg gjorde en del andre ting - jeg ryddet på rommet mitt og badet, og dessuten filmet jeg innkjøpsvideo del 1! Den kommer så raskt jeg får redigert den, så stay tuuuned hehe. 

Vi blogges imorgen søstiser ♥

TILBAKE I NORGE

  -
 • 22.02.2015 kl:22:47
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Heiaaa alle sammen

Nå sitter jeg på stua, etter å ha spist meg stappmett på pannekaker, bacon og lefser. Nå er jeg i alle fall hjemme igjen i Norge, etter en fantastisk tur til USA. Åhh, jeg vil tilbake allerede :( Jaja, en reise varer jo ikke evig! Har hvertfall hatt veeldig mange fine dager i der borte, og tiden gikk utrolig fort. Føles ut som jeg satt meg på flyet til Washington igår. Uansett, nå er det jo tilbake til hverdagslivet igjen - kommer nok til å bli veldig vanskelig å stå opp imorgen tidlig, med tanke på jetlag ogsånn. Forhåpentligvis får jeg sove ikveld da.. Og til dere som har vinterferie denne uka: Dere aner ikke hvor sjalu jeg er!! Håper dere koser dere masse, og utnytter ferien så godt som mulig. ♥ Kos og klemzzHaha, vi blogges mer imorgen - ville bare gi dere en rask oppdatering før jeg hopper til sengs

GRACELAND

  -
 • 21.02.2015 kl:04:31
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei folkens! 

Igår kjørte vi i omtrent seks timer, for å komme oss til Memphis, hvor vi er akkurat nå. Dette er også en ganske kjent by, fordi det er Blues-hovedstaten i USA, og Elvis er herfra. De er også iskaldt her, og utrolig glatt overalt. Det er veldig sjeldent det er så kaldt her, så det var veldig mye oppstyr om det på lokalnyhetene. Maange skoler var stengt osv. Men uansett, idag har vi vært på Graceland! Det er huset Elvis og foreldrene hans bodde i, og etter deres død, har det blitt gjort om til et museum. Det var utrolig interessant, og jeg koste meg veldig. Liker veldig godt historie og sånt, egentlig!

Under ser dere noen av de få bildene jeg tok idag:

♥ Dere aner ikke hvor fint huset var, med tanke på at det ble innredet og slikt på 60- og 70 - tallet

Dette er vel en av hans mest kjente biler - jeg syns denne var helt utrolig kul, åå tenk å ha en sånn bil da

Gravplassen var også utrolig nydeligHer er Elvis sitt privatfly, og det fikk vi også gått inn å sett på. Det er nok helt klart det fineste flyet jeg noen gang har sett! Det var to queen size senger der inne, to bad, store, behagelige seter, et eget spisebord, tre tver, setespenner dekket av gull.. og masse annet.

Nå skal vi legge oss, for i natt skal vi stå opp klokka fire, for å starte hjemreisen hjem igjen. :( Som jeg alltid nevner etter alle reiser: Hjemme bra, borte best. har hatt det så fint denne uka!!

Hva syns dere om bildene? 

NEW ORLEANS

  -
 • 19.02.2015 kl:04:05
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Lokal tid: 20.56

Heei alle sammen! Forhåpentligvis sover alle dere nå, klokka er vel nærmere fire på natta nå, hjemme i Norge? Noe rundt det i allefall! Idag har i alle fall vært en utroolig fin dag her i New Orleans, og jeg føler vi har fått veldig mye ut av dagen. Jeg har vært på aquarium, på shopping, har sett på gatemusikanter, gått mye rundt å sett, spist på hard rock cafe og ikke minst så har jeg solt meg. Det er veldig deilig tempratur her, men vinden får det til å kjennes mye kaldere ut, enn det egentlig er. Men jeg fant et lunt, godt og varmt sted på soletaket her på hotellet, og fikk stekt meg et par timer. Fikk faktisk litt skille også!! Fikk skikkelig sommerfølelse da jeg lå der.

I følge mamma er dette en verdenskjent by, og jeg føler jeg fikk opplevd veldig masse fint i den, på kun en dag. Det var faktisk utrolig fint her! Hva syns dere om bildene?

KATY MILLS ++

  -
 • 17.02.2015 kl:16:37
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Lokal tid: 09.01

Hei folkens! Nå har vi sagt hade til vennene vi bor hos her - de har dratt på skolen for leenge siden. Har virkelig hatt det veldig fint her, og kommer til å savne det masse! Nå skal vi spise fastelavensboller (to dager for sent, men bedre sent enn aldri, eller hva?), og etter det skal vi dra ut på en 6-timers lang roadtrip, for å kjøre til New Orleans. 

Men igår, så var vi på Katy Mills! Det er et kjøpesenter med mange outlet-butikker, så jeg fikk kjøpt masse fint, for en billig penge. Jeg kommer selvfølgelig til å lage innkjøpsvideo, til dere som lurer på det! Vet det er veldig lenge siden jeg har laget en video nå, men grunnen er at kamera mitt ikke fungerer på film mer. Men heldigvis er det på reprasjon nå, så når vi kommer tilbake fra usa skal jeg prøve å bli mye flinkere på videoer! Tok ikke så veldig mange bilder igår, men her ser dere noen bilder fra de siste dagene ♥ Har kost meg såå masse!!

Det er et veldig fint nabolag her de bor!!

Hva syns dere om bildene?

ANKOMMET STATENE

  -
 • 15.02.2015 kl:15:51
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Lokal tid: 08.32

Hei folkens! Long time, no see, eller hva? Nå har jeg ihvertfall ankommet usa! Kom på fredag kveld, og siden da har jeg omtrent ikke vært på macen - det er også grunnen til at det ikke har blitt noen blogging. Dagene før vi dro hit var også utrolig hektiske, fordi jeg måtte bli ferdig med en del ting. Men nå, er jeg back on track! Håper virkelig dere forstår fraværet mitt denne gangen. 

Men nå er vi i alle fall hos vennene våre som bor her, og de har et utrolig fint hus!! Det er også en veldig fin by, og jeg koser meg veldig. Tempraturen er også helt perfekt - omtrent 20 grader, og sol. Ble nesten litt solbrent igår faktisk, haha.

Ellers var det jo valentines day igår, som er den dagen i året hvor det føles ekstra trist og trasig å ikke å ha noen å kose med.... Haha jaja, sånn er det! Håper i alle fall dere hadde en fin dag, uansett om du kosa deg med kjæresten, eller var inne å så på netflix hele dagen. Begge dele funker, spør du meg. Nå skal vi dra på space senter, så vi blogges senere!

Hadde dere en fin valentines day igår?

DEN UKA

  -
 • 10.02.2015 kl:21:23
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei dere!

Denne uka har vi en såkalt "helvettesuke" på skolen, hvor vi gjør siste innspurten før vinterferien. Når man begynner på ungdomsskolen er det alltid skikkelig masse stress før feriene, men da blir det jo ekstra deilig når det først blir. Vi har bla. fremføring i musikk, matteprosjekt, beeptest, en veldig stor (!!) matteprøve, engelsk skriveoppgave og spansk glosetest: bare denne uka! I tillegg har vi en del andre lekser som må gjøres.

Men "heldigvis" går jeg glipp av ganske mye av alt nevnt ovenfor - for på fredag morgen, drar vi nemlig til usa!! Tror muligens jeg har glemt å fortelle det til dere haha, men vi bestilte billetter på søndag. Gleder meg veldig til å dra, elsker virkelig å reise! Vi skal dra et sted i Texas, og til dere som lurer så skal vi besøke noen norske venner av oss, som bor der dette året. Blir veldig morsomt å se de igjen! Rart å tenke på, at om litt mindre enn tre dager, er jeg på vei til usa. Fyy jeg gleder meg så masse.Hva er deres planer for vinterferien?

MONDAY INSPO
TING SOM IRRITERER MEG

  -
 • 08.02.2015 kl:21:58
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

- Jeg kan vel ikke akkurat si at dette er en ting som irriterer meg, men det å bli ferdig med en serie er bare såå trist hahah. Føler hele livet mitt er over, spesielt hvis det er en serie jeg har fulgt med lenge på.

- Dette gjelder nok bare folk som er lave, men en ting som irriterer meg såå mye er de små skrukkene man får nederst på bena, av vanlige bukser. Det ser ikke bra ut, og man kan ikke gjøre så mye med det heller.

- Når jeg verken har med meg penger eller mat på skolen. Jeg er helt avhengig av å spise i løpet av skoledagen, og hvis jeg ikke får i meg næring, klarer jeg verken å følge med i timen, eller høre noe av det læreren sier.

- Når folk sier at de hater et helt årskull. Jeg mener, hvordan kan du si at du hater alle 00ere når du ikke engang har møtt alle sammen? Hahah, og særlig hvis noen som er 99ere sier det. Det er bare et år imellom oss, vi kan umulig være forskjellige.

- Hvis jeg har i øretelefoner, og ser på film eller hører på musikk, så begynner folk å prate til meg. Da må jeg ta de ut og inn av ørene igjen hele tiden, og det er såå irriterende haha.

- Spillforespørsler på facebook. Det var mye verre før, men det irriterer meg fortsatt grenseløst hver gang jeg får en ny varsling, om noen som inviterer meg til å spille farmville. NEI, jeg vil ikke spille det! - Når noen tar telefonen min. Altså, jeg har ingenting å skjule, men en telefon er privat, og når folk (særlig gutter) hele tiden skal ta den, og være borti den blir det veldig irriterende i lengden. En telefon skal være privat, dermed basta!!

- Lærere som ikke lar elever drikke i timen. Plager det deg virkelig så mye at jeg tar opp en flaske, og drikker litt vann? Det er ikke nødvendig å stoppe hele undervisningen, fordi noen er litt tørst.

- Når jeg ikke får sove. Det er så utrolig slitsomt, og dagen etterpå går jeg rundt som en trøtt zombie!!

- Den nye oppdateringa til snapchat. Nå går det jo ikke engang å se bestevennene til andre folk?

- Når jeg er et sted langt hjemmefra, og ser at telefonen min kan gå ut av lading når som helst. Og særlig hvis det ikke er noe kontakthull i nærheten, da aner jeg ikke hva jeg skal gjøre. Litt skummelt å tenke på, men slik er det jo i 2015.

- Når noe man har gledet seg til lenge, blir avlyst i siste liten. F.eks. hvis jeg og noen venner har planer om å dra ut å spise, men så endres planene i siste liten fordi ingen gidder. Da blir jeg sittende hjemme å furte resten av dagen.

- Hvis man har tenkt på en matvare man vet man har hjemme hele dagen, og når man endelig kommer hjem og er klar for å spise den, har noen allerede spist den opp. Det føles serriøst som verdens undergang, tuller ikke.

- Og sist, men ikke minst: folk som ikke greier å ta hint, selvom jeg nesten sier det rett foran dem. Særlig gutter, de er verdens verste til å ta hint!

Noe dere kjenner dere igjen i?

SUNDAY

  -
 • 08.02.2015 kl:13:18
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei folkens, og god søndag!

Håper dere har hatt en fin dag så langt ♥ Jeg sto opp veldig tidlig, for å dra i kirka faktisk!! Som dere sikkert har fått med dere konfirmeres jeg i mai, og derfor må jeg samle opp åtte gudstjenester før den tid. Jeg skulle egentlig vært ferdig for lenge siden, men siden jeg er verdensmester i å utsette ting, gjør jeg det heller i siste liten. Ikke så veldig lurt, men sånn er det bare. Ellers har jeg ordnet meg amerikansk netflix (kan sikkert ordne et innlegg om det hvis noen vil det?), som gjør at jeg får mye fler filmer/serier å se. 

Nå må jeg skifte fra joggebukse til vanligbukse, og ordne meg litt, før vi får besøk om en halvtime. Er lenge siden jeg har sett folka vi får besøk av nå, så jeg gleder meg. Håper dere får en fin dag, så blogges vi mer ikveld. Da skal jeg skrive et 15 ting som irriterer meg - innlegg, eller 15 fakta om meg. Hva vil dere helst ha først? (Det som ikke komer ikveld, kommer i løpet av uka)Håper dere får en fin dag videre!!

OOTD

  -
 • 05.02.2015 kl:17:59
 • -
 • postet i: Antrekk
 • -

Hei folkens ♥

Har egentlig ikke så god tid til å blogge nå - men jeg slenger inn et raskt innlegg, så det slipper å bli en hel dag uten blogging - igjen. Har det egentlig veldig travelt nå, fordi jeg skal på trening om under 20 minutter, og jeg har både en naturfagspresantasjon og spanskfremføring til imorgen. Så derfor slenger jeg bare med noen unposted outfitbilder fra gårsdagen, og håper det er greit nok! Genser romwe Bukse junkyard Klokke Michael Kors Converse Urban

Hva syns dere om bildene?

NEW IN: ROMWE

  -
 • 04.02.2015 kl:20:06
 • -
 • postet i: Innkjøp
 • -

Hei folkens! Igår etter trening, dro jeg på postkontoret for å hente en sponsorpakke - og denne gangen var den fra www.romwe.com. Jeg er utrolig fornøyd med alt jeg mottok, så da tenkte jeg å vise dere det nåå ♥


Fant ikke link til denne


Wang genser herGenser her


Ringer her

Hva syns dere om tingene?

GRUBLEDAG

  -
 • 03.02.2015 kl:23:03
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Heisann fokens!

Nå hadde jeg egentlig tenkt til å hoppe i  engs, men så fant jeg ut at det var en ting jeg har glemt å gjøre idag - å blogge! Dagen har eegentlig bare gått i ett. På skolen idag hadde vi grubledag, noe vi har en gang hvert eneste år. Hele trinnet blir delt opp i fem grupper, hvor vi skal rundt på forskjellige poster, å gjøre oppgaver. Alt handler om matte, og siden det ikke akkurat er favorittfaget mitt, syns jeg egentlig vanlig skole er bedre. Men uansett, så er det jo greit med litt variasjon! Alle andre skoledager er jo så og si like. 

Etter skolen idag dro jeg til kirka, og nå er det bare igjen to møter til, før selve konfirmasjonen!! Æh, gleder meg. Men før den tid må jeg dra til kirka for å samle gudstjenester, og lære meg både trosbeskjennelsen og de ti bud utenatt. Burde egentlig vært ferdig med det for lenge siden, men som vanlig henger jeg litt etter. Altfor typisk meg altså! Etter kirka dro jeg på trening, og nå sitter jeg her, nydusja og klar for senga. Hva har dere gjort idag?

NEW WEEK

  -
 • 02.02.2015 kl:19:48
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

♥ Heiiiii folkens

Håper alle sammen har hatt en fantastisk start på uka! Min har vel egentlig vært helt grei. Det har ikke skjedd altfor mye spesielt, og dagens høydepunkt har nok vært at vi hadde pannekaker til middag haha.. Jaja, små hverdagsgleder da, eller hva? I tillegg har familien lenge vurdert å bestille tur til usa, men vi har liksom aldri fått gjort det. Vi hadde egentlig planer om å dra dit i påska, men siden det ikke gikk, vurderer vi faktisk å bestille tur til vinterferien! Håper virkelig vi ender opp med å gjøre det - som dere sikkert vet elsker jeg usa, og det høres ikke helt feil ut å dra dit om under to uker!! Krysser virkelig fingrene. 

Ellers er planene for ikveld å slappe av med gossip girl (surprise), og rydde litt på et rom vi har i kjelleren. Vi har bla. hatt et ubygd ikea skap der nede, i omtrent et år nå - Så man kan si at det snart er på tide å bygge det hahha. 

Håper dere får en fin uke!!

BLUE PANTS

  -
 • 01.02.2015 kl:23:29
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei igjen folkens ♥

Tenkte å stikke innom med en rask oppdatering, før jeg tar natta. Dagen idag har vært en utrolig uproduktiv dag - jeg har nemlig gjort absolutt ingenting. Har bare vært inne hele dagen, og sett altfor mange episoder med gossip girl. Har også tatt et deilig bad, og gjort meg klar for en ny uke. Må innrømme at et er ganske deilig å ha noen sånne dager innimellom, men samtidig føler jeg at jeg har sløst bort hele dagen.Ellers, fikk jeg ganske mange spørsmål om denne buksa etter jeg la ut et bilde av den for et par dager siden - og den er fra sheinside, og du finner den HER. Elsker detaljene øverst, og den råe blåfargen. Når de blir litt varmere ute, kommer nok denne buksa til å bli brukt mye.

God natt folkens, sov godt ♥

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015hits