HYTTEKOS

  -
 • 01.04.2015 kl:00:18
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

OBS; dette innlegget skulle blitt lastet opp 30.Mars, i 20.30 tiden

Hei dere, 

Håper dere har hatt en fin påske så langt? Det har i alle fall jeg! Vi kom frem til hytta vår igår, og det var en ganske stor endring fra hjemme og her - hjemme har våren kommet for fult, men her er det omtrent en meter med snø, og vinter. Syns egentlig det er helt greit, fordi for min del blir det liksom ikke ordentlig påskestemning før snø og hyttekos.

Dagen idag har vært tidenes mest typiske hyttedag. Vi sto opp sent, og spiste en deilig frokost mens jeg så på <3 påskemorgen <3. Etterhvert tok faktisk jeg initiativ til å ta en skitur (fordi jeg visste vi måtte ut på tur uansett, så da fant jeg ut at det var best å bli ferdig med det så fort som mulig.) Da vi kom hjem igjen måtte vi slappe av litt, før vi tok turen turen til bygda, for å handle litt mat. Vi kom nettopp hjem , og kvelden går nok til kaffebesøk fra hyttenaboene aka. søskenbarna mine, og litt kakespising.

Har startet å se på pll igjen..

Hva gjør dere denne påsken?

USA INNKJØP DEL 2


Hei folkens, endelig kommer del 2 av innkjøpsvideoen!! Dere aaner ikke hvor mye jeg (og mamma) har stått på for å få denne videoen opp - macen min ble full, internettet her på hytta ble brukt, vi fikk ikke til å kjøpe nytt og lista fortetter nedover. Men endelig, etter åtte forsøk på å laste opp vidoeen, og mange timer med venting, er den endelig her! Håper virkelig dere liker den ♥

 

Hva syns dere om videoen?

GOD PÅSKE

  -
 • 28.03.2015 kl:20:19
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei folkens,

GOD PÅSKEFERIE!!  Herregud, ord kan ikke engang beskrive hvor godt det var å få ferie nå.  Er så skolelei, så det å vite at vi skal ha en uke med ferie nå, er rett og slett fantastisk. Selv drar jeg på hytta imorgen tidlig, og er der helt til neste søndag. Er en tradisjon å dra på hytta hver eneste påske, og selv syns jeg egentlig det er ganske koselig. Kan bli liiitt kjedelig i lengden, men slik er det. Har også filmet inn del 2 av usa innkjøpene, og jeg driver å redigerer den akkurat nå. Den kommer ut enten ikveld, eller imorgen. Så stay tuned!!

Ellers har jeg blitt hekta på Sophie Elise sin nye sang, love like that! Hvis dere ikke har hørt den enda, kan dere se den under her - sitter faktisk å hører på den på spotify akkurat nå :-) Og forresten, husk earth hour fra klokka 20.30-21.30 idag!! ♥ Jeg har i alle fall planer om å slå av lysene, og tenne noen stearinlys. Koselig, spørr du meg!!

Her ser dere noen screenshots fra videoen. Fant ut nå, at jeg har ganske mange rare ansisktsuttrykk igjennom en hel video! Hahah

Noen som ser frem til videoen?

NEW BRUSHES

  -
 • 25.03.2015 kl:20:55
 • -
 • postet i: Innkjøp
 • -


// Sponset, men helt ærlige meninger

Idag var jeg på postkontoret, for å hente en pakke - jeg ante ikke hva det kunne være, men da jeg åpnet den fant jeg fort ut at det var fra sheinside, med produktene jeg bestilte hos de sist gang. Nok en gang ble jeg utrolig fornøyd, men denne gangen bestilte jeg ikke bare klær. Jeg bestilte nemlig også et børstesett! Hadde egentlig ikke så veldig store forhåpninger, siden man får 20 børster for omtrent 80 kr, men med en gang jeg tok på kostene, kjente jeg at de var av god kvalitet. Har naturligvis ikke fått testet de ut enda, så kan ikke skrive så veldig mye mer om de, men jeg fikk et veldig positivt førsteinntrykk! Er veldig deilig med så mange nye koster, så kan jeg kaste ut de gamle og slitte jeg har fra før. Dere finner børstesettet her.

Hva syns dere?

TRAVEL TIRSDAG

  -
 • 24.03.2015 kl:16:41
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei igjen folkens,

Da var det tirsdag igjen da gitt - ukene flyr virkelig for tiden, før vi aner det er jo plutselig mai her? Haha uansett, så er tirsdag en ganske rolig dag på skolenfronten for min del. Vi har fotball på starten, og vi slutter halv to, noe som er utrolig deilig. Nå har jeg nettopp sett gårsdagens episode av paradise, og nå skal jeg spise pølse (middag når mamma er ute å spiser ♥ ♥ ♥), før jeg må skifte til trening. Treninga starter ikke før klokka 7, men før den tid skal jeg gå bøssebæring (heter det det???), for å samle inn penger til kirkens nødhjelp. Så det blir nok endel å gjøre idag!!Vi driver å pusser opp kjøkkenet, så for tiden har vi omtrent bare mikrobølgeovn, en liten stekeplate og et vaffeljern. Så jeg kan bare drømme om smoothies!! Ah, hvordan skal jeg klare meg uten smoothie i 1 måned :(((( Noen tips ell

MÅNEDENS SPØRSMÅL


Hei dere ♥ Fant ut at det var utrolig lenge siden jeg har skrevet et månedens spørsmål innlegg - snart blir det jo hvert halvår jeg svarer på disse spørsmåla, hahha. Så tenkte det var på tide nå!

Hva er planene dine for fremtiden?

Spørs hvor langt frem i tid du tenker, men uansett så er ikke jeg en veldig planlagt person, jeg er litt mer av den typen som tar ting som det kommer. 

Hvilken skostørrelse har du?

rundt 36,5 tipper jeg.

Har du en offentlig snapchatbruker?

Ja, jeg godtar kun folk jeg kjenner/vet om på min private snapchat, men jeg har en offentlig en som heter ytlena som jeg av og til oppdaterer. Er ikke ofte jeg svarer på snappene dere sender, for det kommer så utrolig mange - men jeg ser alle, og er utrolig takknemlig for alt dere skriver til meg. ♥

Kan du lage en ny sminkekolleksjonsvideo?

Har helt sikkert nevnt dette for dere før, men nei, det kan jeg nok ikke. Er ikke like interessert i sminke som jeg var før, og jeg har egentlig lagt bort all sminken min i en boks, som ligger gjemt et eller annet sted. Har selvfølgelig litt sminke i sminkebordet mitt også, men det er kun den jeg faktisk bruker.


Hvor har du kjøpt klesskapet ditt?

Det har jeg kjøpt på IKEA, og det er et PAX-klesskap. Har svart på dette omtren en million ganger før, så det hadde vært greit hvis dere leter litt igjennom arkivet før dere stiller det spørsmålet :))) Men jo, jeg har deignet det selv (på ikea sine nettsider

Kan du legge ut en liste med akkurat hvilke deler du har på ditt skap?

Jeg aner ikke hva de forskjellige delene heter, så det blir nok litt vanskelig. Men det letteste for dere er nok å se på et bilde av skapet mitt, og bare herme etter det. For på nettsiden dems har de en egen "app", hvor man kan designe skapet. Da sier den hvilke deler og hvor mange man trenger av hver, når man er ferdig. Da kommer også prisen opp, så det er veldig enkelt å bruke :-)Hvilken farge skal du ha lundebydrakta di i?

Den har jeg i blå! Kan godt legge ut et bilde av meg med den på, hvis noen vil?

Når starter du på skolen?

På både mandager, tirsdager og onsdager starter jeg klokka 08.00 (som er ti minutter for tidlig for min del haha, men på torsdager og fredager starter jeg heldigvis ikke før 08.45. Det er utrolig deilig å starte så sent de to dagene, og få litt ekstra god tid på morgenen. Er det en ting jeg hater, så er det stress, og særlig stress om morgenen.

Kjenner du noen fra glittergirls?

Jeg har møtt både Nora, Hanna, Sara og Karoline før ja - og de er utrolig herlige jenter alle sammen!! 

Hvor er skinnjakka di fra?

Den har jeg fått sponset fra sheinside - og du finner den her. Er veldig fornøyd med både hvordan den ser ut og kvaliteten, så den kan jeg så absolutt anbefale på det sterkeste!

Noe dere lurer på til neste uke?

<3 LØRDAG <3

  -
 • 21.03.2015 kl:18:21
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei folkens,

endelig lørdag ♥ ♥ ♥ Den beste dagen i uka, spørr du meg. Har allerede vært en tur nede i byen idag, hvor jeg var på starbucks og møtte noen herlige lesere, og kjøpte meg ny rettetang siden den jeg hadde fra før av ble ødelagt for et par dager siden. Har planer om å kjøpe meg en ordentlig GHD rettetang etter konfirmasjonen min, så i mellomtiden får jeg klare meg med en billig en fra clas ohlson <33 Favorittbutikken altså

Om en liten halvtime drar vi tilbake til byen, for å spise på fridays. Kusina mi er på besøk i Trondheim denne helga, så da er det jo greit å gjøre litt andre ting enn å bare være hjemme. Håper i alle fall alle sammen får en fantasisk kveld, uansett va dere skal gjøre - det fortjener dere helt sikkert. 

IGJEN, HA EN FIN KVELD 

LITT AV HVERT

  -
 • 18.03.2015 kl:19:31
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei igjen dere ♥

Nå sitter jeg i sofaen å stapper i meg nybakt sjokoladekake (mamma ♥ ♥ ♥), og ellers gjør jeg egentlig ingen verdens ting. Syns det er viktig å unne seg noe godt av og til, fordi holyyy sjokoladekake smaker godt hahha. Dere aner virkelig ikke hvor mange ganger jeg har prøvd å ha en såkalt "godteristopp", men det fungerer jo aldri!! Søtsuget tar meg hver eneste gang.. Hm,  jaja sånn er deeet.

Uansett, over til arbeidsuke: Helt ærlig, jeg syns det er litt oppskrytt. Ikke missforstå meg: IKEA er en veldig fin og hyggelig arbeidsplass, men helt ærlig savner jeg egentlig skolen litt. Trodde aldri jeg skulle skrive den setningen, men jeg blir så utrolig sliten og lei av å jobbe!! Hahahh, aner ikke hvordan jeg kan forklare det, men dagene er så lange, og slitsomme. Tror nok ikke jeg skal jobbe i butikk når jeg blir stor - og i alle fall ikke en så stor butikk som IKEA. Jeg går nesten litt i surr jeg. Høres sikkert ut som tidenes slask nå, som skal bo hjemme til jeg er førti og leve på pappa banken. Men neida, jeg har nok ikke planer om det - er vel mer at butikkarbeid ikke er noe for meg.

Slår til med noen gamle bilder idag, fra da jeg hadde lysere hår. Var mange av dere som lurte på om jeg hadde farget håret lyst igjen etter sist innlegg, men neiii det har jeg ikke. Tror det var filteret som fikk det til å se litt lysere ut! Men joda, håret mitt blir lysere og lysere og til sommeren er det nok omtrent tilbake til sin vanlige farge igjen. Er veldig usikker på om jeg vil la det bli blondt igjen, eller om jeg skal farge det brunt enda en gang. Det går jo ann at jeg har det lyst i sommer, og farger det igjen på høsten. Hva syns dere jeg passer best med? Lyst eller brunt hår? Er veldig usikker selv altsåå

FØRSTE ARBEIDSDAG

  -
 • 16.03.2015 kl:20:26
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei alle sammen,

idag var det den første dagen, som arbeider på IKEA - idag gjorde vi egentlig ingenting spesielt, og det var egentlig ganske kjedelig hahah. Men vi ble advart om det på forhånd da, for idag skulle vi nemlig bare rydde i klesskapet hvor alle uniformene lå. Etter mange timer med jobbing (og litt titting på telefonen hihi), fikk vi dra hjem to timer før vi egentlig skulle dratt hjem - så det var deilig da. Imorgen skal vi ut i butikken, og jobbe i avdelingen med bilderammer, speil, lys osv. Så det blir nok litt mer spennede, enn å kun brette klær hele dagen :-) Vi fikk egne uniformer da, som var veldig gøy Har dere hatt arbeidsuke på skolen før?

HELGA

  -
 • 15.03.2015 kl:21:17
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei igjen folkenssss ♥ ♥ ♥ 

Håper dere har nytet denne helga, og er klar for en ny uke snart igjen. Det er i alle fall jeg! Føler jeg har fått gjort veldig masse ut av denne helga - har fått gjort noe hver enste dag. På fredag hadde jeg besøk av noen venner, på lørdag så jeg på fotballkamp og var i byen med mange koselige mennesker og idag hadde jeg besøk av Andrine og Ida. Har også vært på trening idag, og tatt et laangt deilig og avslappende bad. Kvelden går nok bare til å rydde rommet (igjen...) og spise ostesmørbrød. Ikveld kommer også mamma hjem, for hun har nemlig vært i Japan i et par dager. Blir godt å få henne hjem igjen! 

Imorgen er det jo som sagt enda en ny uke, men for min del blir det ikke hvilken som helst uke - vi har nemlig arbeidsuke på skolen! Jeg og Erle skal jobbe på IKEA, noe som jeg tror blir veldig gøy haha. Artig med noe annet enn skole for en gangs skyld! Blir også en uke uten lekser, så jeg kan prøve å prioritere bloggen masse. 

 

Hva har dere gjort denne helgaa?

I GOT THAT SUMMERFEELING

  -
 • 12.03.2015 kl:21:29
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Heia folkens ♥

Akkurat nå hasteblogger jeg litt, for klokka er allerede halv ti og jeg har både en matte prøve imorgen, og en spanskfremføring jeg omtrent ikke har startet på. Men ingenting av skolearbeid kan ødelegge det gode humøret jeg er i nå for tiden, fordi det er jo nesten sommer her i Trondheim! Gikk med olajakke idag på skolen, uten å fryse! Det er lenge siden sist det, haha. Sola skinner også, og omtrent all snøen er borte. Håper virkelig været holder seg slik som det er nå, en god stund fremover - for herregud, så deilig det er med litt sommerfølelse igjen. Føler virkelig at den lange vinteren begynner å ta slutt snart. 

Ellers kom jeg nettopp hjem fra kirka (konf. undervisning), og planene for kvelden er som sagt bare å jobbe med skolearbeid. Fikk 6 på sist spanskprøve, så hvis jeg skal holde den karakteren oppe, må jeg gjøre en skikkelig innsats til imorgen! Håper dere krysser fingrene for meg altså, tror jeg trenger det haha. Spansk er virkelig ikke mitt sterkeste fag.

.Jakke sheinside Bukse junkyard Tskjorte cubus Sko Converse Skjerf Bik Bok Solbriller Cubus Klokke (Vises ikke på bildet) MK

Hva syns dere om outfitet?

DILLA PÅ SMOOTHIE

  -
 • 10.03.2015 kl:17:35
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei folkeeens ♥

Nå sitter jeg stappmett i stua, etter å ha spist en veldig god salat (maten på bilde under er fra igår). Drakk også en hjemmelaget smoothie, som smaker bedre enn omtrent all mat i hele verden. Er helt avhengig av smoothie for tiden - det er såå godt, og ikke minst sunt! Jeg bare tar fryste jordbær, litt banan, appelsin juice og litt youghurt, og vips så har man verdens beste og enkleste smoothie. Hvis jeg vil bli mett av den. tar jeg også oppi litt havregryn. 

Ellers, dagen idag er egentlig en helt vanlig tirsdag, som vil si at det ikke er særlig mye spennende som skjer og er verdt å fortelle om. Har trening om en drøy time, og ellers må jeg bare jobbe litt med skolearbeid. Og forresten! Tusen takk for mange fine kommentarer på videoen fra igår! Artig å se at så mange av dere likte den tihi
Disse jordbærene smatke akkurat slik som jordbær gjør midt på sommeren - myke og saftige! Ah nam, må si jeg fikk endel sommerstemning da jeg spiste de ja haha. Gleder meg ubeskrivelig mye til sommeren!!

Hva er deres planer for dagen?

USA INNKJØPSVIDEO


 

Her kommer endelig videoen dere alle har ventet på - usa innkjøp del 1!! Håper virkelig dere liker den, har jobbet hardt med den hele helga + litt av dagen idag. Hva syns dere? ♥

TGIF

  -
 • 06.03.2015 kl:19:30
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei folkens - endelig helg!!

Ah, er lenge siden det har føltes så deilig å dra hjem fra skolen på en fredag. Har hatt tidenes travle uke både på skolefronten og ellers denne uka, og det er også grunnen til at det har blitt få oppdateringer de siste dagene. Håper virkelig dere skjønner, for har hatt to store prøver, nm-kamp, en hel skrivebok å fylle ut og en del andre ting. Derfor er det veldig deilig å ha en hel helg foran seg, hvor jeg skal gjøre absolutt ingenting ♥ Finner vel på noe, men alt hverdagstress blir borte for et par dager. DET blir deilig det.

Nå skal jeg se litt på make it or brake it, samtidig som jeg må rydde litt på rommet. Føler jeg gjør det omtrent hver dag, men det blir jo rotete på null komma niks!! Skjønner ingenting jeg altså hahaha

Hva er deres planer denne helga?

VÅRSTEMNING

  -
 • 02.03.2015 kl:20:09
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei folkens ♥

Håper dere har hatt en fin start på uka. Ukene går så sinnsykt fort for tida, men helt ærlig gjør meg det absolutt ingenting. Etter skolen idag tok jeg på meg noen behagelige klær, før jeg lå meg ned i senga for å gjøre ingenting annet enn å slappe av. Etterhvert ordnet jeg meg litt, før jeg gikk ut å tok noen bloggbilder. Været er helt fantastisk her akkurat nå - håper virkelig det kan holde seg sånn ukene fremover. Får skikkelig vårfølelse av det, og det er helt fantastisk. Føles ut som om vinteren har vært her i flere år nå. Etter dette innlegget er publisert, skal jeg dra ut med mamma, for å se på nye fliser til gulvet i gangen. Som jeg har nevnt før, driver vi på å pusser opp litt her og der nå.

Ellers har jeg en samfunnsfagsprøve imorgen, som jeg snart må begynne å pugge til. Heldigvis er det ikke en stor prøve, så det skal nok gå fiint. Har dere noen spesielle planer denne uka?

WE <3 SUNDAYS

  -
 • 01.03.2015 kl:21:51
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei folkeens,

Idag har vært verdens mest typiske søndag. Startet dagen med å våkne, blid og fornøyd, siden jeg faktisk fikk sovet ti (!!!) timer i natt. Det er utrolig lenge siden jeg har sovet så lenge, herreguud så deilig det var. Etter det dro jeg til kirka, for å samle inn enda en gudstjeneste før konfirmasjonen min. Ikke favoritttingen min å gjøre, men det må jo til. Så ryddet jeg litt på rommet mitt, samtidig som jeg så film, før det var tid for trening. Etter treninga tok jeg meg et avslappende bad, før jeg tok en ansiktsmaske. Hihi, er så deilig å føle seg nyvasket og ren. Ellers har jeg også skiftet på senga idag, så gleder meg til å legge meg i rent sengetrekk. 

Ellers, nå så blogger jeg faktisk fra min gamle mac - hahah, det er faktisk utrolig uvandt, og rart. Uansett, grunnen er fordi den nyeste macen min har blitt full, så jeg må flytte bildene mine og alt annet som tar plass over til en ekstern harddisk, før jeg kan bruke den igjen. Den bare klikker hver eneste gang jeg gjør noe, og det å skrive et innlegg går i alle fall ikke - da bare henger den seg opp heeele tiden. Derfor måtte jeg lete rundt i omtrent hele huset, for å finne denne, så det slipper å bli enda en dag uten bogging. Det er også grunnen til at innkjøpsvideoen fra usa ikke har kommet enda. Men satser på at pappa får fikset macen imorgen, så den blir like god som ny igjen. Da skal jeg redigere innkjøpsvideoen så raskt som mulig.

Ååå, alle disse bildene er fra sommeren - det ser man blandt annet på myggstikkene mine på arma, haha. Gleder meg så mye til vi går mot lysere tider igjen, får 1000 ganger så mye blogginspirasjon på sommeren. Heldigvis er vi et skritt nærmere nå, for nå er det jo offisielt vår!! 

Hva har dere gjort idag?

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015hits