LONDON NEXT

  -
 • 30.04.2014 kl:17:44
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann folkens!

nå sitter jeg på flyplassen, og om akkurat 23 minutter er jeg oppe i lufta, klar for å dra til london. Guud som jeg gleder meg! Fikk spilt inn en pakk med meg video igår kveld, så jeg skal redigere den på flyet, i tillegg til å se på litt av en film. Vi skal jo bare fly i to timer, så tiden går raskt! Har ikke tid til å skrive så mye mer, ville bare gi dere en rask oppdatering. Kanskje jeg skriver et innlegg når vi kommer frem også. Vi blogges fra London, verdens beste lesere ♥

 hva skal du gjøre denne helga?

GLA' TIRSDAG

  -
 • 29.04.2014 kl:16:27
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann alle sammeen ♥

daa var det tirsdag igjen gitt! har en fast rutine på denne dagen - starter dagen med å se på tv (siden jeg starter såpass sent på skolen), før jeg drar på skolen og er der i kort tid. slutter også tidlig, så etter skolen lagde jeg meg god mat, før jeg slappet av i senga med macen. såå herlig. og om under en time skal jeg på trening, noe som blir deilig. Været har faktisk vært ganske dårlig idag, med regn og masse skyer, men nå stikker endelig solskinnet ut igjennom skyene igjen! wiii

Kvelden går nok bare til å pakke, siden vi reiser imorgen. Hvis noen av dere vil, kan jeg godt lage en pakk med meg video, hvor jeg viser dere hva jeg tar med av klær, sminke og slikt? Liker veldig godt å se på slike videoer selv! Baare å kommentere under

hva er dine planer for resten av dagen?

NY UKE

  -
 • 28.04.2014 kl:18:04
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heiaa alle sammen ♥

idag var det tilbake til skolebenken igjen, men det var egentlig helt greit. For det første er mandagene helt greie på skolefronten, og for det andre er det jo bare 3 dager i denne uka. Om bare to dager drar jeg jo til london! guud som jeg gleder meg, og jeg har egentlig ikke innsett at det er så kort til, før idag. må nok snart begynne å pakke, men det er aldri noe jeg stresser med. Kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg ikke til å pakke før på onsdagen, som er dagen når vi drar.

nå ser jeg på en film på viaplay, imens jeg rydder rommet. Det tar ganske lang tid, men tilslutt blir jeg forhåpentligvis ferdig! fikk tilbake macen min idag også, som nok en gang har vært på reprasjon. Ikveld skal jeg på banen igjen en liten tur, for å se på fotballkamp til guttene i klassen. Ha en fiiin dag videre alle sammen


hva skal du gjøre idag?

HELGA MI

  -
 • 27.04.2014 kl:21:22
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heihei dere! åå dette har vært en fantastisk fin helg. Har tilbringt mest tid på fotballbanen, sammen med tonje og noen gutter i klassen. Vi har dratt klokka 1800, og kommet hjem 2230 både på fredag og igår. Tida går fort når man har det gøy! Igår var også tonje og malin hos meg. Er utrolig lenge siden jeg har sett malin, for hun har nemlig kyssesyken. uff, stakkar. Vi hadde i hvertfall veldig koselig, med grilling, kos og latter ♥ sommerstemning!!

Idag startet jeg dagen med å få unnagjort masse bloggarbeid, før jeg nok en gang dro på banen. Ikveld var jeg ute med pappa og broren min på mcdonalds, siden mamma er bortreist denne helga, og pappa ikke er verdens flinkeste på kjøkkenet akkurat.. men han er flink til mye annet da! Etter dette innlegget, skal jeg ta meg et godt, varmt bad, før jeg avslutter helga med matte og tv. Håper dere nyter de siste timene med fri!

sporty dd

hva har du gjort i helga daa?

ALT OM HÅRET MITT


heisann folkens!

Siden jeg ganske ofte får spørsmålet om håret mitt (til tross for at det ikke er så spesielt), tenkte jeg bare å vise dere alle produktene jeg bruker, og samtidig svare på de flest stilte spørsmålene. Håper dere liker slike innlegg, for jeg bruker ganske lang tid på de! :-)

↓ Her ser dere hva jeg bruker i håret mitt når/etter jeg har dusja. Det varierer egentlig veldig hvilken shampoo & balsam jeg bruker, men disse to bruker jeg nå for tiden. Og som dere sikkert legger merke til, bruker jeg bare produkter med argan oil. Dette er fordi det er veldig bra for håret, og lukter helt himmelsk, ah. Define argan oil shampoo & balsam - uansett hvor mange shampooer og balsamer jeg prøver, ender jeg nesten alltid opp med disse to. De lukter utrolig godt, gjør håret supermykt og er utrolig lette å få tak i. Om jeg ikke husker feil, kan du til og med få tak i de på matbutikker? I alle fall de fleste! Er vel ikke så masse mer å si om de her, annet enn at de gjør jobben de skal. Er helt sikker på at jeg ikke er den eneste som bruker disse.

moroccanoil hårkur repair - moroccanoil har tre forskjellige kurer, og jeg har prøvd alle tre. Men sist gang jeg og mamma kjøpte, sa de at akkurat denne skulle passe hårtypene vår best. Det er en tjukk krem, som du fordeler jevnt i tuppene. Så lar du den virke i 5-10 minutter, før du skyller av og avslutter med balsam. Jeg er ikke noen frisør, men den gjør i alle fall håret godt og mykt, og gjør slitte tupper litt bedre. Denne bruker jeg ca. en gang hver uke, og kan kjøpes på frisørsalonger for 299,-

moroccan oil - alle har vel hørt om dette produktet, så jeg skal ikke si alt for mye om dette. men den lukter likt som alle de andre produktene jeg har snakket om, og er en hårolje som gjør håret sunt og friskt. Kan kjøpes hos frisørsalonger, og jeg er litt usikker på prisen. 

Jeg får også ofte spørsmål om jeg retter håret, og det gjør jeg ikke! Jeg gjør det kanskje en gang i måneden, hvis jeg har sovnet med vått hår (noe jeg gjorde i går), og det er kjempe bølgete. Da bruker jeg en billig rettetang fra coline, som er kjøpt på clas ohlson for 199,-. Den fungerer helt greit! Og de få gangene jeg krøller håret, bruker jeg denne krølltangen fra makestyle. Jeg elsker den!

Ellers gjør jeg ikke så mye mer - jeg bruker hårspray når jeg spiller fotball, for å få vekk småhårene. Og jeg har aldri farget håret mitt før, baare stripet det hihi. bruker du noen av de samme produktene?

FAVORITTSANGER

  -
 • 26.04.2014 kl:18:49
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

er det noe jeg hater, så er det når jeg ikke har noen sanger å høre på. Når jeg rett og slett er lei av alle sangene i hele verden. Da bruker jeg enten å høre på gamle sanger fra 2012, eller så finner jeg ny musikk. Jeg vet hvor kjedelig det kan være, så derfor tenkte jeg bare å anbefale dere noen sanger nå. Hvis du har noen favorittsanger, kan du gjerne kommentere de under! er helt avhengig av å høre på musikk hele tiden, og jeg er alltid åpen for nye sanger. Og som du sikkert ser, liker jeg masse forskjellig typer musikk!


hva er dine sangfavoritter nå for tiden? hvis dere vil, kan jeg godt linke spotifylisten min her engang!

HELG JIPPI JAA

  -
 • 25.04.2014 kl:18:01
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisaann alle,

HEELG! Ord kan ikke beskrive hvor deilig det var med helg akkurat nå, fyy. Selvom det var ferie sist uke, føles det ut som om jeg har vært på skolen i fler uker. Har mange planer, så dette kommer til å bli en dødskoselig helg! Allerede etter dette innlegget er publisert, skal jeg ut på fotballbanen med tonje og noen andre venner igjen. Og litt utpå dagen imorgen, skal jeg ut å grille med venner. Er så masse koselig man kan finne på, nå som været er superfint! Håper dere nyter det gode været ♥

åå gamle bilder fra sommeren. Nå er det ikke lenge igjen altså! 

hva er dine planer for dagen?

LEI

  -
 • 24.04.2014 kl:23:50
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

hm, hva skal man si?Jeg vet at bloggingen min har vært helt elendig de siste dagene, selvom jeg sa motsatt i sist innlegg - men av og til går ikke alt som planlagt, og da blir det bare sånn. Husk at jeg er ei helt vanlig jente, akkurat som dere andre. Jeg kan ikke sitte inne å skrive innlegg, lage videoer og ta bilder hele tiden. I hele går var jeg på flaskeinnsamling for fotballlaget mitt, slik at vi kunne få inn litt penger til cupen vi skal på i sommer. Og på toppen av det hele, sluttet macen min å funke. Tekniske problemer overalt!! Nå har jeg verken telefon eller pc, og man føler seg nesten litt "naken" uten å ha slike ting rundt seg. Litt rart å tenke på, men det er jo faktisk sant. Idag har jeg vært ute hele dagen, i det fine været. 

Skulle selvfølgelig ønske jeg kunne blogget masse nå som været er så fint og slikt, men det handler om prioriteringer. Det er masse jeg setter fremfor bloggen, til tross for at jeg ikke har gjort ukas lekser engang. Gleder meg kjempemye til helga imorra, skal bli så godt med litt fri. Er egenlig bare sliten og oppgitt akkurat nå.

Nå er det like før jeg sovner oppå tastaturet, så jeg tror vi sier natta nå. Skal bli interessant å stå opp klokka halv sju imorra tidlig. 

ÅRETS FØRSTE SERIEKAMP

  -
 • 22.04.2014 kl:15:13
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann allee

to blogginnlegg før klokka er fire - tror det må være ny rekord, hahah. uansett må jeg få bloggingen unnagjort, for om en drøy halvtime skal jeg dra på årets første seriekamp. Gleder meg supermye, eendelig er serien i gang igjen. Har nettopp spist mat nå, og skal snart skifte. Været er også på topp idag, noe som får meg til å smile fra øre til øre. Når været er fint, får jeg skikkelig mye inspirasjon til å jobbe på skolen, blogge bedre og slike ting. Har masse bloggideer oppi i hodet mitt for den neste uka, så gled dere!

Har egentlig ganske dårlig tid, men ville bare gi dere en rask oppdatering. ha en fiin dag videre, så blogges vi mer imorgen! ♥

UKENS SPØRSMÅL


hvilket kamera har du?

canon eos 700d! Er dødsfornøyd med det, og til dere som lurer har jeg brukt det siden julaften, fordi jeg fikk det til julegave fra mamma og pappa. Før, brukte jeg canon eos 600d, som nesten var helt likt.

kan du lage oppdatert sminkekolleksjon?

jeg tror nok ikke det - jeg lagde jo en slik video for en stund siden, og helt ærlig har jeg ikke fått så mye mer sminke etter det. Så det er nok ikke så mye vits!

Har du hørt om Hønefoss før?

Ja, det har jeg! Har aldri vært der før, men har lyst til å dra dit en gang.har du noen bloggetips?

jeg kan sikkert lage et innlegg om det, hvis flere av dere er interesserte?

Hva er dine 3 favorittfilmer?

Jeg har sett på såpass mange filmer, at jeg ikke bare har tre favoritter. Men jeg liker veldig godt alle filmene med Jennifer Anitson, hun er virkelig en flink skuespiller! Favoritten min er nok "just go with it", som er utrolig gøy. 

Hvor har du kjøpt olajakken din?

Den kjøpte jeg på sommern 2012, så jeg tror ikke den selges lenger. Men hvis dere skulle lure, så kjøpte jeg den på cubus, i barneavdelingen faktisk :-) Men nå har jeg klipt den opp til en vest, siden den begynte å bli for liten.Hva er det beste med å ha blogg?

Det er utrolig masse, men det aller beste er nok dere. Det er jo på grunn av at dere leser bloggen min, at jeg orker å bruke så mye tid på den! Det at dere kommenterer innleggene mine betyr utrolig mye for meg, tusen takk ♥

kan du bytte design snart?

ja, har planer om å gjøre det litt før sommeren nå. Har jo hatt det jeg har nå utrolig lenge, så skjønner hvis dere blir litt lei av det etterhvert!

kan du ha pakk med meg-video til london, og innkjøpsvideo når du kommer hjem? 

jaa, det skal jeg prøve å få til! i alle fall den siste nevnte. kan hende jeg lager pakk med meg når jeg skal til usa istedet, men vi får se!

Noe dere lurer på til neste gang?

MASSE FINT Å SE FREM TIL

  -
 • 21.04.2014 kl:15:07
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heiaa alle fine

tenk at det er siste feriedag idag daa! Tiden har gått altfor fort, men heldigvis har jeg masse å se frem til de neste månedene. Det hjelper virkelig på motivasjonen, for det er jo faktisk litt under to måneder til sommerferien - det har jeg faktisk ikke tenkt på før nå.. Før den tid skal jeg også til london (som dere sikkert har fått med dere nå, haha), miley cyrus konsert, og i tillegg er det jo masse fridager i mai. Jeg gleder meg dødsmye!

Ellers sto jeg opp sent idag, og spiste en god frokost. Etterhvert dro jeg ut i hagen, for å jobbe litt. Været var på topp, og da var det en fin mulighet til å tjene litt penger! skal bare slappe av helt til klokken sju ikveld, for da skal jeg nemlig på trening. Kanskje jeg skal se på en film ellernoe, og rydde rommet mitt. Er det forresten noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? Har god tid idag, så kan blogge masse!hvordan har deres dag vært så langt? ♥

HJEMME IGJEN

  -
 • 20.04.2014 kl:20:25
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heiaa alle fine ♥

hadde egentlig planer om å skrive dette innlegget for sånn to timer siden, men jeg har drøyet tiden sånn at jeg ikke har orket før nå. Men bedre sent enn aldri, sant? Nå er jeg i alle fall hjemme igjen, etter en fin uke på hytta. Det var ganske rart å dra fra en meter snø, til 20 grader her hjemme i trondheim. Men jeg skal ikke klage, for været her er utrolig deilig!

Nå har jeg nettopp spist vafler, og snart så skal jeg ut en tur med venner. Gleder meg masse til å se noen av de igjen! Og ellers må jeg takke for alle tipsene jeg har fått angående london - tilsammen er dere virkelig bedre enn google, hahah! :-) Tror også jeg skal tørre å ta london eye, fordi dere sier det var så fiint.har dere hatt en fin dag daa?

LONDON

  -
 • 19.04.2014 kl:11:42
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

heisann dere!

om bare 11 dager så skal jeg dra til London sammen med familien min. Vi fikk denne turen til jul, og det er veldig rart at tiden har gått så fort! Jeg har faktisk aldri vært der før, så jeg gleder meg kjempemye! Satt og søkte litt rundt på nettet, og da slo det meg - jeg har jo en blogg med mange hundre lesere, og det er jo kanskje en del av dere som har vært i london før! Jeg vet nesten ingenting om byen, annet enn at det er bra shopping (???), og slike ting. 

jeg har også hørt at london eye er utrolig fint, meen jeg er utrolig redd haha. Prøver å "syke meg opp" til å klare det, så mitt spørsmål til dere, er rett og slett - er det skummelt? Jeg har egentlig skikkelig lyst til å ta den, men samtidig har jeg litt høydeskrekk. Men det er jo ikke noe man kan gå glipp av, når man først er der. hmm, dilemmaaaføler kanksje dette innlegget ble litt vanskelig å forstå, men det jeg ber dere om, er å komme med masse anbefalinger til steder i london! Det kan være alt i fra butikker, til museeum. har du vært i london før? har du noen steder man bare måå dra til? Tusen takk på forhånd!

SKISTJERNA

  -
 • 18.04.2014 kl:18:22
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann folkens!

igår glemte jeg rett og slett bloggen, vi hadde en helt rolig dag. mamma bakte masse godt, og utover dagen var det en såkalt "bordtennisturnering". Kort sagt, så kom folk fra alle nabohyttene, og spilte bordtennis. Selv om jeg ikke kom så særlig langt i turneringen, var det fortsatt veldig morsomt! I tillegg til det kom fler av søskenbarna mine oppover, så om få minutter blir det full hytte, for de skal komme på middag. Var ikke engang inne på blogg.no sine sider igår, men nå er jeg tilbake igjen!

I følge meg, har vi vært på en laang skitur idag. Til tross for at jeg ikke er særlig glad i å gå på ski, var det faktisk en fin tur! Sola skinte hele dagen, og hvem vet - kanskje jeg fikk litt farge i ansiktet også? Det kan nok ikke måles med brunfargen man får i syden, meen jeg er fornøyd jeg haha

stjerna nummer eeen.. dette var ett av tolv fall, hvis noen lurte

hva har dere gjort idag?

BILDER FRA DAGEN

  -
 • 16.04.2014 kl:23:29
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann alle fine,

idag har vi tilbragt dagen i slalombakken. Jeg er egentlig utrolig dårlig på slike ting, men jeg synes fortsatt at det er supergøy. Jeg fikk i alle fall kjørt et par løyper, og tatt stolheisen 3-4 ganger. Etter å ha vært i bakken i mange timer, dro vi og badet. Det var kjempe gøy, og det badestedet er utrolig fint! Det er til og med boblebad ute, noe som jeg syns er utrolig avslappende.

Ikveld har vi vært hos hyttenaboene igjen, og spist enda mer mat. Vi har også spilt kort, og gjort slike ting. Om litt så skal jeg legge meg, noe jeg gleder meg til. Sto opp såpass tidlig idag, så det skal bli ubeskrivelig deilig å slappe litt av! Avslutter innlegget med noen bilder fra dagen.fiiine og spreke mammaen min ♥hahah så har vi meii da som ser mye proffere ut enn det jeg egentlig er.....dagens outfit etterpå hehe

hva har du gjort idag?

KEDS 1916

  -
 • 16.04.2014 kl:19:24
 • -
 • postet i: sponset
 • -

heisann,

for litt siden mottok jeg en pakke, fra keds.com. Det var to par sko, som jeg absolutt elsker! har brukt begge parene et par ganger, og jeg er forelsket. Jeg har jo brukt converse veldig lenge, så det var deilig med litt variasjon. de er behagelige, lette tøysko. Dette innlegget høres kanskje veldig "sponset" ut, men tro meg - dette her er hundre prosent egne meninger, og det er det alltid!

dere har vel hørt om de "vans" skoene? Disse ligner mye på dem, men keds er faktisk det orginale merket. Det ble grunnlagt så tidlig som i 1916, og vans ble ikke grunnlagt før i 1966. Keds var mye brukt på 90-tallet, av jenter. Skal ikke snakke så mye mer om historie, men jeg synes dette er utrolig kult!disse fant jeg ikke linken til

du finner lignende her (de er helt like, med en litt mørkere rødfarge)her ser dere hvordan begge parene ser ut til samme antrekk. De røde gir en sommerfølelse, imens de beige gjør antrekket komplett.

hva syns dere om skoene?

SKITUR

  -
 • 15.04.2014 kl:18:27
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heiaa alle sammen ♥

idag har vært en slik veldig typisk hyttedag - jeg sto opp sent, så på påskemorgen og spiste en good frokost. Etter å ha sløvet lenge, bestemte vi oss for å gå en kort skitur oppover skogen. Vi grillet pølser, og hadde en liten "quiz" i solveggen. Elsker slike korte turer, det er så koseliiig. Nå har jeg nettopp skiftet, og om litt skal vi på besøk til hyttenaboene (tante og onkel), og spise middag. Gleder meg, for jeg er skrubbsulten!

Ellers hadde jeg egentlig planer om å blogge tidligere idag, men siden internettet har vært utrolig tregt, har jeg ikke hatt muligheten. Men nå oppgraderte vi internettet, så det funker det bedre enn noen gang! Vi blogges senere ikveld :-)

hva har du gjort idag?

HYTTEMORGEN

  -
 • 14.04.2014 kl:13:41
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

hei dere ♥

nå er vi vel fremme på hytta (vi kom naturligvis frem igår, meen dere skjønner greia). Her er det faktisk snø, men likevel er det varmt i sola. Etter å ha vært inne hele tiden, bestemte jeg meg for å sette meg på verandaen, og lese i noen blader. I tillegg hadde jeg på høy musikk, og det føltes heerlig. Mamma og pappa var ute på en skitur, men siden formen min ikke er på topp, lot jeg være å bli med. Jeg er heller ikke så glad i å gå på ski da, meen jaja. Det blir sikkert et par skiturer i løpet av uka!

nå har vi nettopp spist vafler, så om litt skal vi dra ned til bygda, for å kjøpe litt mat og ting. Vi må blandt annet kjøpe grillpølser, for hvis du spørr meg blir det ingen påske uten grilling av pølse - på bål selvfølgelig.genseren min er fra sheinsideliker du å gå på ski, eller foretrekker du å sitte inne på hytta?

TYPICAL WHITE GIRL TAG


hva synes dere om videoen?

ON THE ROAD AGAIN

  -
 • 13.04.2014 kl:13:09
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heia allee! Tenkte egentlig bare å gi lyd fra meg, om at jeg er på vei til hytta nå.Vi fikk dratt litt senere enn planlagt, men det skjer egentlig hver gang vi skal på hytta. Noen som kjenner seg igjen kanksje? Når jeg tror jeg har fått med meg alt, ligger det plutselig en lader og en maskara jeg måå ta med. Er også noen av dere som lurer på om jeg kommer til å blogge fra hytta, og det skal jeg få til! Nå blogger jeg fra mobilnettet til pappa, men hytta har vi et eget internett - så det går nok bra! :-)Hihi, ingen biltur uten koseklær. Siden det er 5 timer i bil til hvor hytta vår er, får jeg unnagjort masse arbeid. Jeg skal blandt annet redigere ferdig en videoblogg, og skrive noen innlegg. Når jeg er ferdig med det skal jeg nok bare høre på musikk, og ta igjen litt tapt søvn. Liker egentlig slike lange bilturer jeg, man får liksom gjort ting. hva er deres planer for dagen?

DAGENS ANTREKK

  -
 • 12.04.2014 kl:20:08
 • -
 • postet i: Outfits
 • -jakke sheinside (her) tskjorte cubus skjerf cubus bukse dr.denim sko keds (her)

hva synes dere om antrekkket?

MORGENSTUND

  -
 • 12.04.2014 kl:13:37
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

god morgen alle sammen! Idag morrest da jeg våknet hadde jeg utrolig vondt i halsen, så da lagde mamma verdens beste frokost til meg, som jeg spiste imens jeg så på film. Dagens planer er vel egentlig bare å gjøre det samme, for jeg må bli frisk! Men etterhvert blir jeg nok såppass rastløs at jeg må ut å finne på noe. Jeg skal i alle fall bruke tiden min på å gjøre litt bloggarbeid, og ta litt bilder. Har nettopp sminket meg, og føler meg faktisk allerede litt bedre.

Imorgen drar jeg nemlig på hytta, og der skal jeg være helt til neste lørdag. Gleder meg egentlig litt, bare for å komme meg bort fra trondheim. Liker meg her, men dere skjønner vel hva jeg mener? :-)hva er deres planer for påska? uansett om dere skal på hytta, til syden eller være hjemme, må dere kose dere masse!

NEW IN

  -
 • 11.04.2014 kl:21:19
 • -
 • postet i: Innkjøp
 • -

Heiaa. de siste ukene har jeg egentlig kjøpt en del småting, men jeg har aldri følt det har vært nok til å lage et helt innlegg om det. Jeg lagde egentlig en video, men siden den ble så dårlig, slettet jeg den bare. Men det er jo likegreit å se innkjøp på innlegg en gang i blant, er det ikke?


baby lips, h&m 49,90  solbriller, bik bok 79,- for hvert par  rosa neglelakk, essie 129,-  hvit neglelakk OPI, 149,-  lilla neglelakk, china glaze 69,-

alt dette er fra cubus: shampoo x2 define, 49,-  sminkefjerningsservietter, nivea 39,-  toner, nivea 39,-liquid eyeliner, h&m 39,-  neglelakkfjerner, h&m 39,-  hårkur, h2 299,-  body lotion, boots 79,-

hva synes dere om innkjøpet?

GOD PÅSKE

  -
 • 11.04.2014 kl:17:24
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Heisann folkens,

tenk at det er påskeferie!! Er så skolelei og sliten for tiden, så det var virkelig det beste som kunne skjedd nå. Jeg ser frem til 11 dager med fri, hvor jeg bare skal ta livet helt med ro. Selvom været ikke er på topp nå, så er det absolutt ingenting som kan ødelegge det gode humøret mitt. Etter jeg har skrevet ferdig dette innlegget skal jeg ut å spise med familien min, for å "feire" at det er påske! Jeg gleder meg supermye, er lenge siden bare oss fire har gått ut sammen.

Ellers, nå som det er ferie har jeg mye tid til overs - så er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? Har masse motivasjon, men ikke så mange ideer. Helst tips til innlegg dere vil ha, og ikke videoer.hva vil du se mer av på bloggen?

<3 DISNEY & DERE <3

  -
 • 10.04.2014 kl:23:14
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann alle fiine ♥

Kvelden har bare gått til det samme gamle som alltid. lekser, soving og musikk. Har fortsatt noen matteoppgaver å gjøre til imorgen, meen det får bare bli. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å gjøre de i spansktimen imorgen, men det viktigste er jo at de blir gjort til slutt. I skrivende stund sitter jeg med halvlukkede øyne, imens jeg ser på Disney channel. Burde vel egentlig lagt meg nå, men jeg skal bare se ferdig det programmet som går nå. Fler enn meg som elsker å se på disney? Helt ærlig, så ser jeg ikke på noe annet - med mindre jeg følger med på en serie da.

Ellers er dere veldig snille i både kommentarfeltet, og på lesertallene for tiden. Få myye mer bloggmotivasjon når dere kommenterer, og kommer med positiv respons til det jeg gjør. Så fortsett slik! nå er det jo påske, og da får jeg masse tid til å jobbe mye med bloggen. Så det kan dere glede dere til! Kanskje har dere merket det også, at jeg gjerne blogger to ganger om dagen, istedenfor en? hva har dere gjort ikveld daa?

UKENS SPØRSMÅL


Er foreldrene dine skilt?

Jeg fikk utrolig mange spørsmål om dette etter "25 fakta om meg" - videoen, siden jeg nevnte at jeg hadde bodd alene med pappa i et halvt år. Jeg skjønner mange trodde det, men svaret er nei. mamma og pappa har vært gift i over 20 år, og det ser ut som det blir 20 år til. Høsten 2012 bodde mamma og broren min i USA, men siden pappa måtte være hjemme pga. jobben, var jeg også hjemme. Men vi dro dit de bodde tre ganger på det halve året!

Hvilket årskull er du?

00, nullnull, nullnuller, 00er 

Kan du lage en hårvideo?

Er det en ting jeg aldri har mestret, så er det hår. Jeg er utrolig dårlig til å ordne meg på håret, så med tanke på hvor mange der ute som er tusen ganger bedre enn meg, er det nok bedre hvis du søker det opp på youtube. der kan man lære mye!

Hvor ofte trener du?

jeg spiller fotball 3 ganger i uka, i tillegg til cuper og kamper. 

Hva syns du om folk som kommer bort til deg å spørr om å ta bilde?

Jeg synes det er superkoselig! Det er mye bedre enn de som stirrer og hvisker, imens de peker på meg. 

Har du noen venner som er født i 01?

Ja, det har jeg :-)

Hvordan blir man sponset?

Det finnes mange forskjellige måter å bli sponset på. Jeg blir som oftest kontaktet av et firma, og etter litt mailer får jeg velge meg ut ett/flere produkt. Men man kan alltids kontakte et firma selv også! Og selvfølgelig: Jo fler lesere, jo bedre sponsing blir det.

Hvor høy er du?

Jeg målte meg faktisk for noen dager siden, og da fant jeg ut at jeg er 1.57. Med andre ord, så er jeg ikke så høy hahahDet var ikke så mange spørsmål denne gangen, men jeg håper dere likte svarene selvom. Noe dere lurer på til neste gang?

SHEINSIDE

  -
 • 09.04.2014 kl:21:42
 • -
 • postet i: sponset
 • -

//sponset

heisann dere!

Igår kveld etter treninga mi, var jeg en tur på postkontoret for å hente en pakke fra sheinside, som jeg har gledet meg utrolig mye til å få! Tenkte jeg skal vise dere tingene nå, og skrive litt om hva jeg syns om de. Og ja, disse tingene er sponset - men meningene mine er 100% ærlige, enten du tror det eller ei. Jeg har lenge vurdert å bestille noe fra sheinside selv, så da de kontaktet meg ble jeg kjempeglad!

denne jakken elsker jeg. Se så fin den er! i tillegg til at den er superfin, så er den utrolig myk og komfortabel å ha på. Den kan både brukes over skjorter (som jeg gjør her), kjoler og gensere. Et stort pluss for meg er at denne har lommer, så man slipper å ha telefonen sin og andre nødvendige ting i hendene. Denne er allerede en favoritt i klesskapet, og kommer til å bli brukt mye fremover! HERHERHER finner du den.

dette er meg i en genser, rett og slett. Den er helt enkel, samtidig som den har en liten vri. Det står marc jacobs på den, og den er såå fin. Brukte den på skolen idag, og det var mange som likte den! Du finner den HERHERHER.

Så mitt førsteinntrykk av sheinside (link til nettsiden dems her), er utrolig positivt. Det tar en god stund før du får pakken i posten, men det er absolutt verdt det. Klærne er av god kvalitet, og prisen er veldig grei. også har de utrolig mange fine klær, herreguud! Anbefaler alle sammen å besøke nettsiden deres.

Hva synes dere om klessplaggene?

SLITSOM SKOLEUKE

  -
 • 09.04.2014 kl:19:42
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann alle sammen!

Av en eller annen rar grunn, har jeg en følelse av at det er torsdag idag. meen dessverre er det bare onsdag, men snart dere, snart er det påske! jeg gleder meg sånn, bare to skoledager igjen nå. Har ikke så mange planer for resten av dagen, jeg skal bare skifte til joggebukse, og jobbe med lekser resten av kvelden. Skal bli ferdig med alle for resten av uka, så jeg slipper å gjøre noe imorgen. I tillegg har vi en skikkelig slitsom skoleuke denne uka - idag hadde vi naturfagsfremføring, imorgen har vi RLE-prøve og på fredag har vi engelskprøve.

Ellers ser dere resultatet fra da jeg klippet håret på mandag, på bildene under. Se så kort håret mitt ble, i fordhold til hva det var! Rett etter det var klippet var jeg utrolig lei meg, og det var veldig kjipt å sitte i frisørstolen imens man så det lange håret falle på gulvet. Jeg har blitt vandt til det nå, men jeg savner fortsatt det gamle håret mitt.hva synes dere om håret?

SOMMER


Hva liker du best? sydenturer eller norsk sommer? jeg vet ikke helt, jeg mener - hvem liker ikke å dra til syden. Men samtidig, så er norsk sommer såå koselig, selv om den stort sett består av regn og 15 grader.

HVORDAN JEG REDIGERER BILDENE MINE


heisann alle sammen! Siden jeg nesten får spørsmål daglig om hvordan jeg redigerer bildene mine med en slik sirkel på, tenkte jeg å vise dere det nå! Håper dere liker videoen, og skjønner alt :-) Hva synes du?

Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015 » Februar 2015

..............................................................Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 14 år fra Trondheim, og på denne bloggen kan du lese om bla. min hverdag, skjønnhet, du kan se forskjellige antrekk og av og til kommer det også videoblogger. Håper dere liker bloggen min! ♥


design av Tonjemthits