FARGING AV HÅR

  -
 • 25.05.2015 kl:22:08
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

Hei folkens ♥

En del va dere har spurt meg om hvordan jeg farget håret, hvilken farge jeg brukte, om jeg er fornøyd og alt mulig rart. Ja, jeg farget det hjemme, og jeg brukte farge nummer #6, fra wella. Det er ikke permanent, men heller ikke glansvask. Dama på frisørsalongen kalte det "minicolour", og det holder i ca. 6 uker. Jeg fikk hjelp av Nora og Erle til å farge det, og jeg er egentlig veldig fornøyd med resultatet. Fargen ble jevn, og det ble ingen flekker (som jeg var superredd for at skulle skje haha). Det ble liiitt mørkt, men det har jeg blitt vant til nå. Alt i alt er jeg veldig fornøyd, og jeg føler jeg sparte masse penger, ved å ikke dra til frisøren.Her ser dere resultatet:Har dere farget håret hjemme før?

MORNING ROUTINE


Innlegget om håret mitt kommer senere idag.. prioriterte videoen istedet for å poste det igår :-) Hva syns dere om videoen?

MÅNEDENS SPØRSMÅL


Kan du lage et innlegg om håret ditt, og hvordan det er etter du farget det?

Ja, det kan jeg selvfølgelig!! Har faktisk tenkt å skrive et innlegg om det senere idag, hvor jeg forteller alt om hvordan det var, og om jeg er fornøyd og slikt. Så stay tuuuned - er det ikke det man sier i bloggverdenen? (eller var det kanskje det som var kult å si i 2012 hahah)

Kan du ha en room tour?

Jeg lagde en for ikke så lenge siden, og rommet mitt har ikke endret seg særlig mye siden det. Så er ikke vits å lage en ny en, men her er i alle fall den forrige jeg lagde:

 

Kan du ha "a day in my life"-video?

Ja, det kan jeg! Syns de er veldig morsomme å se på selv, for man blir mye mer kjent med personen. Det kommer nok ikke med det første, siden jeg har endel andre videoideer som jeg allerede har startet på, men det kommer nok en gang i fremtiden!!

Slutter dere tidlig på skolen, siden dere starter så tidlig?

Vi starter åtte eller kvart på ni hver dag, og vi slutter alt ifra halv to, til klokka kvart over tre. Så noen av dagene er veeldig lange og lange og slitsomme ja.Men vi har nok like mange skoletimer i uka, som alle andre 9ende klassinger!

Hvilke karakterer har du i norsk, engelsk og matte?

Jeg er litt usikker på hva jeg har i år, men ifjor fikk jeg 5 i både norsk og engelsk (skriftlig og mutlig), og i matte fikk jeg 6.

Hvor er sminkemappa di fra?

Den er fra lulu's, og den er serriøst verdens fineste. Jeg har den i en nude-rosa farge, som jeg faktisk er litt usikker på hva heter. Jeg kjøpte den på et parymeri for en god stund siden, men det går fortsatt an å få tak i de. Omtrent alle i Norge har den jo nå! Er huset ditt stort?

Hm jaa, det er nok ganske stort, men det er ikke sånn megadigert, haha. 

Hvordan har du blitt så flink til å redigere videoer, og hvordan gjør du det?

Først og fremst - tusen takk! Jeg har holdt på med youtube i snart tre år, så jeg har vel egenlig bare blitt flinkere med tiden. Alt er selvlært, og jeg gjør alt selv. Kommer ikke til å lage en video om hvordan jeg redigerer, selvom mange av dere vil det. Grunnen er fordi alle bør finne sin egen måte å redigere på, og ikke "kopiere" måten jeg gjør det på, hvis dere skjønner?? 

Hvilke butikker anbefaler du i USA?

Ah, det er super mange! Men mine favoritter er nok abercrombie, victoria's secret, forever 21, sephora, target (<3), hollister og de vanlige.

Føler du deg som en kjendis?

Nei, absolutt ikke! Føler meg som en helt vanlig 14 åring egentlig. Når folk kommer bort til meg, blir jeg veldig overrasket, og satt ut.

Hvilket redigeringsprogram bruker du til bildene dine på insta?

Jeg bruker afterlight, som jeg er skikkelig fornøyd med. Appen koster 7 kroner, men fyy det er verdt det. Bruker den omtrent hele tiden!!  Er du fornøyd med høyden din?

Tjaa jeg kunne godt vært et par centimeter høyere, men det er ikke noe jeg tenker over veldig ofte.

Er du ofte i Oslo?

Nei, veldig sjeldent faktisk! Skulle ønske jeg kunne vært der mye mer, for det er jo der nordic screens og slikt er, men forhåpentligvis får jeg dratt dit en tur i løpet av sommeren. 

Noe dere lurer på til neste gang?

ENDELIG (!!!)

  -
 • 23.05.2015 kl:20:43
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

Hei igjen folkens ♥

Nå er det virkelig på tide å stramme opp blogginga igjen - etter en altfor lang periode med halvslapp blogging. Har virkelig lyst til å gjøre det bra, og det handler egentlig bare om prioriteringer. Har vært en blogger i lang tid, og jeg er ikke klar for å gi meg enda. Dere blir nok ikke kvitt meg så lett :-) hahah

Så som sagt har kamerat mitt vært på reprasjon en god stund, og idag fikk pappa telefon tilbake fra elkjøp - det var en del i kamerahuset som har ødelagt alt, så det kostet 1000,- mer å fikse det, enn å kjøpe et helt nytt et. Derfor måtte jeg og pappa ta oss en tur på japanphoto idag, for å kjøpe et helt nytt kamera. Fikk også kjøpt 50mm 1.4 linse, så fremover kommer bildene til å bli mye finere. Gleder meg til å ta ordentlige bilder igjen, og bli en ordentlig blogger igjen. Merker det bare bobler med inspirasjon nå, og det er en herlig følelse!! wiii. Til dere som lurte, kjøpte jeg linsa selv, også betalte jeg halvparten av kameraet. Der gikk enda mer av konfirmasjonspengene hahah..

Hva syns dere om kameraet?

Q&A


 Endeliig er videoen her ♥ Hva synes dere om den?

MINE SISTE INNKJØP

  -
 • 18.05.2015 kl:22:50
 • -
 • postet i: Innkjøp
 • -

Hei ♥ Er lenge siden sist jeg har hatt en innkjøpsinnlegg nå, og siden jeg har fått en del sponsorpakker og brukt litt av konf. pengene mine på noen ting - tenkte jeg at det var ike så greit å samle noe av det i et innlegg. Dette er ikke alt, men har en del andre ting jeg må vise dere senere!

Genser fra romwe her

Hårfarge wella 205,- 

Genser fra bok bok 249,- // Bukse fra h&m 99,-

Topp fra sheinside her // Shorts fra sheinside her ♥ ♥ verdens fineste (!!) topp fra sheinside her

Hva syns dere on tingene? Hva synes dere var finest?

UPDATE

  -
 • 16.05.2015 kl:19:57
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Heei alle sammen

Long time no see.. Jeg vet det er lenge siden jeg har blogget, men det har egentlig gått litt i glemmeboka den siste uka. Haha, verdens dårligste unnskyldning, men det er jo tentamenstider nå, og masse styr. Det har egentlig ikke skjedd så mye den siste tiden, men jeg har endelig kjøpt meg ny iphone!! Til slutt gikk jeg for iPhone 6 i sølv, og jeg er veldig fornøyd med den. SKal prøve (!!) å ikke knuse, eller miste eller ødelegge denne haha.. Og idag spilte vi fotballkamp, som vi vant, wii!

Akkurat nå har jeg besøk av Erle og Nora, og snart så kommer noen andre også. Vi blogges senere - forhåpentligvis veldig snart!! Skal faktisk farge håret nå hahah wææ..

Hva gjør dere ikveld?

SUNDAY IS FUNDAY

  -
 • 10.05.2015 kl:18:08
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

♥ Heiiii folkens, 

denne helga har jeg vært på konfirmasjon i Lillehammer til søskenbarnet mitt Dina, og nå kom jeg nettopp hjem inn døra hjemme, etter en 5 timers lang biltur. Tok nesten ingen bilder fordi kameraet mitt har streika (igjen...), og telefonen min går ut av lading hele tiden, uansett hva jeg gjør. Har faktisk planer om å kjøpe meg iPhone 6 imorgen, siden jeg er så lei av den jeg har nå, og at den aldri funker ordentlig blææ.. Har jo en del penger etter min egen konfirmasjon, så er ganske så sikker på at jeg skal ta meg rå til en slik. Syns dere sølv eller gull iPhone 6 er finest? Jeg tror jeg vipper mot sølv, men er enda litt usikker!

Men jo, som sagt så er jeg hjemme fra en fin helg i Lillehammer. Planene for ikveld er nok bare å rydde rommet, ta et langt bad og kanskje se en film. Har også startet å redigere q&a-videoen, så den kommer så fort som mulig!! Forhåpentligvis i løpet av de neste dagene, hvis det ikke oppstår noen problemer. Hva skal dere bruke denne søndagen på?

INSPIRASJON


Det finnes såå mange fine bilder på weheartit <3 Fins ingen andre steder, hvor jeg finner mer inspirasjon enn det jeg gjør der.. Hva syns dere om bildene?

MER OM MIN KONFIRMASJON

  -
 • 05.05.2015 kl:22:06
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

Siden jeg har fått endel spørsmål om konfirmasjonen min, skal jeg nå skrive et litt mer utfyllende innlegg om den :) Håper dere liker innlegget, for dette blir nok det siste innlegget om konfirmasjon på en god stund.. (eeeller ikke, for jeg skal i ny konfirmasjon allerede neste helg hehee)

Hvor og når: Jeg konfirmerte meg i Heimdal kirke, etter å ha vært flerårskonfirmant i nesten 2 år. Vi hadde festen hjemme, med 28 gjester. Det ble litt trangt, men det fungerte akkurat. Jeg hadde en vennine der, og ellers så var resten familie, og venner av familien.Antrekk: Jeg fikk sydd om bunaden mamma brukte da hun konfirmerte seg. Det var en svart lundebydrakt, som jeg syns er veldig fin. Den ligner litt på graffer, som jeg er sikker på at mange av dere har hørt om før? I alle fall, vi fikk kjøpt nye søljer, og sølvbelte (noe jeg synes gjorde den siste "finishen" på bunaden).

På morgenen, før kirka var jeg hos frisøren, for å flette håret. Jeg hadde en slags waterfallbraid, som jeg syns var veldig fin. Artig å være litt anerledes på en så viktig, og ikke minst minnerik dag!Dere får se bedre bilde av bunaden neste helg.

Bordene: Noen uker før konfirmasjonen, var jeg og mamma på nidaros lysstøperi (på ranheim, link til hjemmesiden deres her), for å kjøpe pynt til bordet. Der hadde de veldig mye fint, og jeg ville at bordet skulle ha fargene hvitt, sølv og babyrosa - noe de hadde veldig mye av. Der fikk jeg kjøpt både servietter, pynt til bordkort, lys og bordpynt. Tanta mi er blomsterdekoratør, så hun satt opp blomstene. De syns jeg ble utrolig fine!! Mat: Jeg er ganske kresen på mat, så da sier det vel seg selv at koltbord ikke akkurat er min favoritt. Med en gang jeg hører ordet koldtbord, tenker jeg på rekesalat, laks, pai og alle mulige slike ting. Derfor ville jeg heller ha taco å spise, noe mamma var litt imot. Vi endte midt imellom - vi lagde taco til ti personer, og bestilte koldtbord til resten. Vi hadde selvfølgelig mange kaker - bla. oreokake, pavlova, cupcakes, bildekake, ostekake og kransekake. Gaver: Jeg ble veldig fornøyd med alle gavene, og som sagt i ssit innlegg, ble det mest konvolutter. Fikk en sjekk, og endel satt inn på konto - men også noen penger. Fikk også et veldig fint armbånd, to øredobb par og en type dokke. Jeg har ikke planer om å dele akkurat hvor mye penger jeg fikk, men jeg er veldig fornøyd, og ommer til å bruke noe av det, og sette resten inn i banken.Hva syns dere om bildene?

OVERSTÅTT KONFIRMASJON

  -
 • 03.05.2015 kl:00:22
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -Har hatt en såå fantastisk dag idag, med mange hyggelige mennesker, god mat og drikke, mange fine gaver (konvolutter for det meste), masse fine kaker og ikke minst mange fine ord. Tenk at jeg allerede er konfirmert!! Dagen kunne virkelig ikke blitt bedre. Nå er jeg helt utslitt, og det er like før øynene mine bare lukker seg igjen. Kommer sikkert til å skrive mer om konfirmasjonen min imorgen - men akkurat nå, vil jeg bare sove ♥ God natt, og gratulerer til alle andre som konfirmerte seg idag/skal gjøre det imorgen!

Hva syns dere om bildene? De er tatt av søskenbarnet mitt forresten :)

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015

..............................................................Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 14 år fra Trondheim, og på denne bloggen kan du lese om bla. min hverdag, skjønnhet, du kan se forskjellige antrekk og av og til kommer det også videoblogger. Håper dere liker bloggen min! ♥


design av Tonjemthits