juni favoritter


hva syns du?

grillkos


haallo,

nå ligger jeg stappmett ute i sommerværet å blogger etter å ha spist en nyyydelig grillmiddag (som vil si pølser for min del, hahah). Elsker pølser, naam. Må vel snart inn å begynne å småpakke litt, fordi imorgen drar vi jo på storsjø cup, og jeg har ikke startet å pakke enda. Kjenner jeg meg selv rett, så kommer en gal jente til å løpe i rundt i dette huset, imorgen tidlig klokka 6, for å finne de siste tingene. Haha men null stress, ikke sant?

Lenge siden du grilla? hahah

brå morgen


heei,

våknet ganske brått idag av at jeg slengte telefonen min ned i bakken, så der satt jeg da, forskrekket i senga, og skjønte ingenting hahah. Har nettopp spist frokost nå, og om en drøyhalvtime skal jeg dra på trening. Trenger forresten masse tips for innlegg jeg kan forhåndspublisere mens jeg er borte, så kommenter det nedenfor, så skal jeg prøve å få det til :-) kommer også en videoblogg ikveld en gang, så masse å glede dere til nå! 

hva skal du idag?

bandana


Hallo fine lesere :-)

idag tok jeg meg en tur til byen for å kjøpe inn det siste jeg trenger til Storsjø, fikk faktisk kjøpt veldig mye. Kjøpte vel egentlig litt mer enn jeg trengte, haha. Tenker bare "jaja greit å ha, får sikkert brukt det en eller annen gang". Har nettopp vært ute å tatt bilder nå, også skal jeg snart spise hjemmelaget pizza sammen med familien. Er aalt for lenge siden sist jeg spiste pizza, så skal bli såå godt. Etter det skal jeg vel starte å småpakke litt, og kanskje lage en innkjøpsvideo med innkjøp fra det siste, inkludert det jeg kjøpte idag.

Nå sitter jeg å har panikk, fordi det er en veps inne hjelp. Så må dra jeg, wæææ

hva syns du om bildene?

fin morgen


heeei ♥

starten dagen idag med å redigere videoblogg, og deretter skrive noen innlegg til neste uke, da jeg ikke kan blogge. såå sa mamma at det var frokost, og hun hadde laget kjempegod frokost med frisk frukt og varme rundstykker - naam. Er også sol ute idag, så ser ut som om dette skal bli en kjempe fin dag! har også halvtårsdag idag, og en god venn av meg har også bursdag :-)Noen spesiele innlegg dere vil ha neste uke? :-)

joggetur


heisann,

etter å ha ligget i senga i to timer idag fant jeg ut at jeg måtte få noe ut av dagen, såå jeg bestemte meg for å ta en joggetur i regnværet. Var utrolig deilig å trene, og fikk i tillegg tid til å tenke litt over noen ting. Nå ligger jeg i senga å hører på musikk, og om en drøy time skal jeg på Giovanni å spise. Håper dere får en nydelig kveld! ♥♥har du trent idaag? hahaha desperat forsøk på å endre spørsmålet nede her som er det samme heeeele tiden.

er det sola jeg ser?


hallooooo,

idag når jeg våknet så jeg solen glimte igjennom skyene, og jeg bare "yesssss". Meen når jeg sto opp gikk sola vekk, og jeg ble litt lei meg, haha. Så trøstet meg selv med å lage en god frokost, å se litt på Youtube. Har ikke så mange planer idag, skal vel bare slappe av, dra ut en tur og lage en videoblogg eller to. Men jeg aner ikke hva de skal handle om, i need your help.Noen spesielle videoblogger dere vil jeg skal lage? :D

over


heisann,

daaa var Scandiacuppen 2013 over for min del, etter et 0-5 tap. vi spilte ganske dårlig i kampen, tror egentlig alle var ganske slitne etter en fin fotball uke. Men null grunn til å deppe, fordi neste uke drar vi jo på storsjøcup i sverige, som kommer til å bli såå bra :D Er ganske sliten og trøtt nå, så skal snart gå å legge meg. Men klarer ikke gå fra sofaen,fordi Gulla ligger å sover oppå meg ♥ soo sweet. Nå gjør hun ikke det lenger da, for jeg måtte hente kamera haha.

♥♥ fineste pusen

Har du hatt en fin  dag?

 

sunn og god lunsj


heei,

idag har vi allerde kamp, og vi vant! Var utrolig spennende, og stillingen ble 1-1, så vi vant på cornere. Nå er det vinn eller forsvinn", så er veldig morsomt å vinne. Vi skal spille kvarfinale ikveld klokken ti på hlav sju, så skal vel bare slappe av frem til da.

Istad når jeg kom hjem bestemte jeg meg for å lage en sunn og god lunsj, og da ble det youghurt, havrefras og masse gode bær. N-A-M

Ble du sulten nå? 

sliteeen pike


heei,

i skrivende stund ligger jeg i senga etter en laang dag. Tror ikke vi trenger å snakke om dagens kamper i detalj, annet enn at vi tapte begge haha, noe som betyr at vi kom i b-sluttspill. Har nettopp badet nå, og er nærmere død i hele kroppen (ikke av å bade da, men dere skjønner). Tror jeg skal sette på en film nå, og bare slappe av resten av kvelden. 

haha følte meg som the king av puter her, meen når jeg ser på bildet i ettertid ser jeg ut som en idiot .

Har du hatt en fin dag?

morgenstund


God morgen,

Nå skal jeg filme inn en litt anerledes videoblogg, som jeg tror kommer til å bli supermorsomt, også drar jeg på kamp kvart over elleve. gleder meg! Etter det tror jeg jeg skal en tur på jobben til pappa, fordi vi har kamp klokka 17.50 også. 

Ellers går livet som vanlig, føler egentlig ikke at vi har sommerferie enda. får vel sommerfølelsen på mandag når vi drar på Storsjøcup i Sverige, gleder meg supermye! :-)

ha en fin dag alle sammen! :D

schools out for summer TAG - videoblogg


virket veldig sur i videoen her, men var ikke det altså! Var bare veldig trøtt og sliten, haha! Hva syns du?

Scandia cup


haaallo, I skrivende stund ligger jeg på badegulvet i fotballklær, og venter på at badekaret skal bli fylt opp med vann. Idag startet nemlig scandia cupen her i Trondheim, og vi startet den med å spille likt mot Freidig. har egentlig ikek så mye mer intressant å skrive, så vi blogges litt senere idag!

Ikveld skal jeg få lagt ut en videoblogg til dere, har redigert den ferdig og slike ting. Så gled dere :-) Hva skal du idag?

bilder fra dagen


heisann,

idag dro jeg på hestsjøen sammen med noen venenr. Var veldig koselig, selv om jeg ikke badet haha. Når vi skulle hjem begynte det å regne syykt mye, så var helt gjennomvåt når jeg kom inn døra. Nå ahr jeg akkurat vært på trening, og skal snart spise tomatsuppe. Må også rydde på rommet ikveld, for det ser ut som en dass her inne, bokstavelig talt. Holdte på å si at jeg ikke har ryddet siden jeg kom hjem fra New York, men det ble vel litt lenge hahah. Håper viiii

som den flinke bloggeren jeg er tok jeg med me kamera på hestsjøen idag. Var ikke like flink til å taa bilder, men det går bra hehhe.hva har du gjort idag?

vafler til frokost


god morgen sunshines,

idag morges ble jeg vekket klokken halv åtte, for da skulle jeg til tannlegen. Visste det ikke selv engang, så det var ikke en alt for fin start på dagen, haha. But anyways,nå har jeg nettopp laget vafler jeg, og de smakte suupergodt. Nå skal jeg sette meg ned å spille inn en videoblogg, og siden det er fint vær idag, tar jeg nok også turen ut i løpet av dagen. hvis jeg får med meg noen venner da, haha. Tror vi skal på hestsjøen.også har bestevennina mi Nora bursdag idag! Gratulerer med dagen, håper dagen din blir kjempe fin, for det fortjener du virkelig! :-) Er utrolig glad i deg.

oppsummering av dagen


hei,

nå ligger jeg vel plassert under dyna hjemme i Trondheim, etter å ha hatt en kjempefin helg sammen med familien. føler jeg har gjort veldig mye på så kort tid.

på starten av dagen idag var vi sammen med søskenbarna mine på 2 år og 1 måned. Var kjempemorsomt å leke med førstenevnte, og den lille jenta var så utrolig nydelig ♥ etter det grillet vi, såå tok vi turen hjemover til Trondheim. Når jeg kom hjem dro jeg ut med noen venner, før jeg kom hjem til pizza fra peppes pizza. N-A-Mnå skal jeg legge meg under dyna å se på noen youtube videoer, før jeg skal legge meg ned å sovee. Natta verdens fineste lesere ♥ loveuu

har du hatt en fin dag? :-)

sommeren min

  -
 • 23.06.2013 kl:12:49
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

hei,

tenkte jeg skulle vise dere mine sommerplaner for i år. liker veldig godt å lese slike ting selv, og føler dere får mye mer oversikt over sommeren min da, haha :-)Italia

11.Juli drar jeg og familien min til Italia, hvor vi skal møte tante, onkel og to av søskenbarna mine. Vi har leid et veldig fint og stort hus, og dette gleder jeg meg supermye til! Har aldri vært i Italia før, så det blir spennende. Vi skal være der i litt over en uke.

Fotball

I sommer skal jeg spille masse fotball, og allerede på Tirsdag i denne uken skal jeg på Skandiacup, som er en cup her i Trondheim. 1.Juli drar jeg til Sverige på Storsjøcup, som kommer til å bli såå bra. Der skal jeg være i en uke.hytta

skal nok også være litt på hytta i sommer, på både vår hytte, og bestemor og bestefar sin. blir ikke noen sommer uten å nyte hyttelivet litt, hihnyte den norske sommeren

når jeg er hjemme skal jeg virkelig nyte den norske sommeren for fullt. Være masse med venner, grille, sole meg (vi satser på fint vær) og ha masse jentekvelder. dette er alt vi har bestemt vi skal gjøre hittil, er jo noen småting til, men dette er det viktigste. Brukte ganske lang tid på innlegget, så håper dere likte det! :-)

Noe av det samme du skal i sommer?

svar på ukens spørsmål


heiiii alle fine,

er alt for lenge siden jeg har svart på noen spørsmål fra dere nå, så tenkte det var på tide. here u goo:

Hvorfor er du så ofte i USA? 

Haha, akkurat det vet jeg egentlig ikke heeelt, men er vel fordi familien min er veldig glad i det landet, og vi trives veldig godt der :-) Og ifjor høst var vi der ekstra mye, for da bodde mamma og broren min der.

hvor var du i USA?

Har vært litt rundt omkring i usa egentlig, tror jeg har vært i rundt 27 stater der, men sist gang var jeg i New York, og det er den fineste plassen jeg har vært i hele livet mitt! Så fint der!


hvilken nettside kjøper du mest sminke på?

kjøper ikke så mye sminke på nett, men har mest fra elf tror jeg, for før bestilte jeg derfra heletiden, haha.

beste du vet? 

Taco, naaam. Eller venner. hmmhvor redigerer du videoene dine?

redigerer de i Imovie, som jeg synes er superbra. Men man kan bare få det tak på mac, dessverre.

Hva er ditt største ønske?

Er jo selvfølgelig masse jeg drømmer om, men hvis vi ikke teller med fred i verden, at alle skal ha mat osv, (lettere sagt hvis jeg skulle sagt et egoistisk ønske..), må det egentlig bli å nå langt med bloggen, eller youtube. Synes det er så gøy å drive med, så hadde vært så syykt morsomt!

er du født i 00 eller 01?

aner ikke hvor mange ganger jeg har svart på dette, men er født i 2000 :-) Noe som vil si at jeg begynenr i 8.klasse etter sommeren.

er du kristen?

bildet her forklarer alt:neidaa, men er ikke sånn syykt kristen, som drar til kirka hver søndag å ber osv. men tror på Gud, og skal jo konfirmere meg kristelig, så er vel halvkristen..? hvis det noe da haha

Noe du lurer på til neste gang?

elsker å være her

  -
 • 22.06.2013 kl:17:13
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

heei,

åh må bare starte dette innlegget med å si at det er såå fint her på Gjøvik, elsker å være her! skikkelig fint både inne og ute, for å ikke nevne utsikten. Nå skal vi straks spise taco, noe jeg gledermeg til nå haha.Elsker taco av hele mitt hjerte, tror det må være favorittmatretten min :-) 

I tillegg til alt dette har jeg fått sett det nye søskenbarnet mitt (og hun er helt nydelig ♥), lekt med dokker og blåst såpebobler. haha but its superfunHva syns du om bildene?

dagen

  -
 • 22.06.2013 kl:12:09
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

halloooo,

nå har vi akkuratt spist frokost, og nå er vi snart klare for å dra til Gjøvik, hvor tante, onkel, og to av søskenbarna mine bor. Gleder meg kjempemye, er ikke så ofte vi ser dem.Er det forresten noen av mine lesere som bor på Gjøvik? Fikk en kommentar på youtube for ganske lenge siden, som sa at de bodde på Gjøvik, og lurte på hva jeg gjorde der :-) Så her har du svaret, haha.

er det forresten noe spessielt dere vil at jeg skal blogge om? Føler det har blitt veldig mye hverdagsinnlegg i det siste, så bare å komme med forslag! Er også åpen for videotips, hihi :-) Nå når det er sommerferie har jeg masse tid til det!Noe du vil se mer av på bloggen min?

NATTEATER, HVA ER DET

  -
 • 21.06.2013 kl:22:42
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann :-)

Nå er vi hos søskenbarna mine, og snart skal vi dra på et natteater, som starter klokka halv et. haha nå er jo ikke teater noe jeg intresserer meg så sykt mye oppi, så vi får se hvor mye jeg får med meg før jeg sovner. Nå sitter vi å ser på vg lista, skulle ønske jeg kunne være der! Håper alle dere som er dere koser dere kjempemye! ♥

og forresten - får mye mer motivasjon til å blogge når dere kommenterer, dere har vært liiiitt dårlige på det i det siste. Har opptil 200 lesere om dagen nå, så hvis dere blir litt flinkere til å kommentere blir dette superbra, da får jeg masse blogginspirasjon! :-)Har du hatt en fin dag?

roadtrip

  -
 • 21.06.2013 kl:16:13
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

heisann,

nå sitter jeg i bilen på vei til bestemor og bestefar faktisk, og søskenbarn, tanter og onkler og egentlig nesten hele familien min haha. Skal blandt annet se mitt nye søskenbarn som jeg ikke har sett før, så det gleder jeg meg supermye til! er fem timer i bil, så kan ikke finne en unnskyldning for å ikke blogge haha. neida

var egentlig ganske gøy på den "leiren" jeg har vært på, ble litt mer kjent med noen jenter som jeg bare har snakket litt med før :-) Så var veldig hyggelig! var også noen gudstjenestegreier, men må jo til det å. Hadde forresten tatt med kamera, meen når jeg kom opp på toppen av Vassfjellet, fant jeg ut at jeg hadde glemt minnekortet hjemme. Herreguud, at det går ann. 

meg, Pernille och Elise // naturblogger jeg da hehe

HAr du hatt en fin dag?

innkjøp fra New York - klær


hva syns du?

ferielivet

  -
 • 20.06.2013 kl:12:31
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

haaallo,

er i mye bedre humør idag enn igår, gode venenr hjelper alltid ♥ Idag sto jeg opp veldig sent, but i guess det er sånn ferielivet skal være. Lagde meg god frokost, og nå ligger jeg å slapper av. Senere idag skal jeg forresten på en leir, sammen med konfirmasjonsgruppa mi. Får ikke blogga derfra, men skal forhåndsspublisere noen innlegg, så det blir null stress haha.har du ferie nå?

 

livet som 12 åring


heei,

har vært en relativt dårlig dag idag, så har egentlig ikke så mye å skrive. Har vært så mange følelser på en dag, vet ikke helt hva jeg tenker. Jeg trenger egentlig bare å snakke med gode venner, og få en god natts søvn. 

"hva er det?"

"livet. livet som 12 åring."

fake a smile84

barneskolen over

  -
 • 19.06.2013 kl:18:37
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

heei,

føler det er sykt lenge siden jeg har logget meg inn på blogg.no, så er deilig å være tilbake! Men uansett, JEG HAR SOMMERFERIE! herreguud, klarer ikke forstå det, jeg er ferdig på barneskolen! Er på en måte veldig deilig, men samtidig utrolig trist. Ble en tårefull dag, for å si det sånn. Gråt kjempemye, var helt forferdelig! Kommer virkelig til å savne lærerne mine, vi hadde virkelig de beste! 

Igår på avslutningen gikk det veldig fint, utenatt at det var litt tekniske problemer haha. Festen etterpå var også kjempebra, med pizza, drinker ooog masse musikk. Var superkoselig, etter hvert hahah

:(((( Må gråte. Er så sykt trist, vil begynne i første klasse på nytt

Har du sommerferie nå?

 

 

 

videoblogg


hahah, ok denne ble rar, men bedre enn null blogging. Hva syns du? :-)

forebredelser

  -
 • 17.06.2013 kl:22:23
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

heei,

hele kvelden har blitt brukt på forebredelser, så har ikke hatt tid til å blogge mer før nå. Har funnet kjole, og mamma driver på å syr den opp nå. Har også lakkert neglene, og funnet fram sminke til imorgen. Etter avsluttningen for foreldrene imorgen er det nemlig en liten fest for bare oss elever med dj, så tror det blir bra! Er det jeg har styra med ikveld, haha.

kommer forresten en videoblogg til dere imorgen, som jeg setter på forhåndsspublisering. Skal ikke være hjemme fra kollen åtte på morgenen til elleve på kvelden, så kommer til å bli en laaang, men artig dag. Ønsk meg lykke til!

kan vise dere  bedre bilder av kjolen senere, men nå har jeg ikke tid, en stk stressa guurl her. Må også sove nå, så nattaaaa ♥♥

Hva syns du om kjolen?

siste uka

  -
 • 17.06.2013 kl:15:56
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

haalo,

haha ok jeg ble litt redd av overskriften der jeg :oo men ja, dere skjønner, siskte skoleuka mente jeeeg. Idag var det jo generalprøve av skuespillet vi har på skolen for tiden, og jeg trooor det gikk ganske bra. når jeg kom hjem lagde jeg meg rundstykker, og litt senere idag skal jeg på trening. En ganske vanlig dag egentlig, men nå er det bare to skoledager igjen til SOMMER. har ikke sommerstemning enda, siden det regner, men den kommer vel snart tenker jeg :-)Hva skal du idag?

krøller

  -
 • 16.06.2013 kl:22:48
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heei, må starte dette innlegget med å si tuusen takk for så mange fine kommentarer, meldinger og masse lesere de siste dagene, betyr utrolig mye for meg! Dere er verdens herligste personer, tusen takk ♥

Nå ligge jeg i senga, og skal vel snart ta kvelden. Har vært en veldig produktiv dag idag, føler jeg har fått gjort ganske mye. Har gjort mye bloggarbeid, ogsåå klokken sju dro vi på middagsbesøk til noen venner. Var kjempekoselig, og vi fikk servert taco (N-A-M)Senere dro jeg en tur til Tonje, fordi mammen hennes (som er frisør) krøllet håret mitt, siden vi har et skuespill på skolen nå, ogsåå har vi generalprøve imorgen. Jeg er sauemor, og Tonje er lam, så er kjempe stilig med krøller :-) Måtte ta noen bilder, fordi det er så sykt gøy å ha det haha.

finaa

Hva syns du om håret?

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015hits