SUNFLOWERS

  -
 • 30.06.2014 kl:17:00
 • -
 • postet i: Outfits
 • -


tskjorte sheinside (HER) bukse dr.denim sko toms solbriller bik bok ringer h&m

hva synes du om outfitet?

LYKKE

  -
 • 28.06.2014 kl:11:45
 • -
 • postet i: Lykke <3
 • -♥ ♥ ♥ ♥ ææ lykke. se hva jeg har kjøpt meg!! etter to år med hverdagslig bruk, bestemte min gamle macbook air seg for å slutte å funke, så idag tidlig dro jeg og pappa på elkøp for å hente min splitter nye mac. Dette er MacBook pro, og jeg er superfornøyd allerede! Den har retina skjerm, så det er utrolig god kvalitet. Jeg gleder meg skikkelig til å bruke denne som mitt nye bloggverktøy fremover! Hvis det er noe dere lurer på, så kan dere stille spørsmål i kommentarfeltet under. hvis det blir nok spørsmål kan jeg svare på de i et eget innlegg, ellers så svarer jeg bare i kommentarfeltet. 

Akkurat nå så er jeg så glad, slik at ord ikke kan beskrive det ♥ bloggmotivasjonen er på topp nå! noe spesielt du lurer på ang. macen?


MORGENEN MIN I BILDER

  -
 • 27.06.2014 kl:13:41
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -
hva har du brukt denne fine morgenen til? ♥

PHOTOBOOTH FUN

  -
 • 26.06.2014 kl:21:56
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann,

idag var den siste dagen av skandiacup - så nå kan vi slappe av i fire dager, før turen går videre til sverige på stosjøcup. Vi tapte faktisk alle kampene i skandiacup, men vi kom likevel på 2. plass i b-sluttspill, og vi fikk en stor og fin pokal haha?? Ikveld har jeg vært på city syd og kjøpt noen nødvendigheter, og handlet masse god mat. Nå er planen å rydde på rommet og på badet, før jeg avslutter dagen med et godt og varmt bad ♥ gleder mejj

ellers så har macen min streiket, og av en eller annen grunn, så vil den ikke lade. Er helt krise, fordi som jeg nevnte er det bare fire dager igjen til vi drar på storsjøcup. Skal forhåndspublisere et innlegg for hver dag, men jeg tipper det blir ganske gøy for dere å se noen oppdateringer om kampene og slikt innimellom. ooog forresten til dere som lurer, blogger jeg fra imacen nåhihiii hadde det litt artig med photobooth istad da sjøø. når jeg tenker meg om, er det faktisk skikkelig gøy å ha photoshoot i photobooth hahh

hva har du gjort idag da?

ANTREKK

  -
 • 25.06.2014 kl:16:11
 • -
 • postet i: Outfits
 • -


topp topshop jakke juicy couture skjørt bik bok øredobber & smykke forever21 ringer h&m sko toms neglelakk OPI

føler dette her er et antrekk som kan brukes til alt mulig. hva ville du brukt dette antrekket til? Bursdager, hverdags...

FOTBALL HELE TIA'

  -
 • 24.06.2014 kl:21:56
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Føler det er utrolig lenge siden sist hverdagsinnlegg, men når jeg ser igjennom bloggen min, er det faktisk bare to dager siden. Det har ikke skjedd så veeldig mye siden sist - dagene blir tilbringt på fotballbanen. Selve kampene har ikke gått veldig bra, men jeg har blitt kjent med mange folk, og møtt folk jeg ikke har møtt lenge. Jeg har virkelig cupstemning! Imorgen har vi ingen kamper (unntatt en treningskamp på kvelden), så dagen skal bli brukt på å slappe av, og sove så lenge jeg vil.

De neste ukene vil bare inneholde fotball, så jeg troor det blir litt mindre hverdagsinnlegg enn vanlig. Men det er jo bra med litt variasjon, sant? Hvis det er noen spesielle innlegg dere vil se (ikke videoer), så kan dere gjerne komme med tips under! 

hihi, noen mobilbilder fra dagen. Skal være mye flinkere til å ta bilder de neste dagene! Er det noe spesielt DU vil jeg skal blogge om?

VIDEOBLOGG


hihi, just for fun.. hva syns du om videoen?

FUNFACTS OM MEG

  -
 • 23.06.2014 kl:20:29
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

♥ Jeg ble født med helt svart hår, men med årene har det bare blitt lysere og lysere.

♥ Jeg er veldig nøye med mat som har gått ut av dato - det vil si at jeg sjekker datoen på omtrent alt av kjøtt, melk og slike ting. Dette ser jeg på som en "uvane", for til tider kan det være veeldig irriterende. men samtidig, så skal man jo være obs på hva man putter i munnen.

♥ Jeg klarer ikke spille håndball, fordi jeg er så utrolig dårlig på å kaste ting. Tror ikke jeg kaster lengre enn ti meter, hvis jeg faktisk prøver hahahh

♥ Jeg hadde aldri trodd jeg skulle blogge så lenge, og ikke minst nå så langt. Det er enda langt igjen til toppen av blogglista, men jeg trives egentlig veldig godt der jeg er nå.

♥ Jeg eelsker å gå uten sminke, og med joggebukse. Men det er bare hjemme, hvis jeg går ut i offentligheten, liker jeg å ordne meg.

♥ Jeg eier ikke rytme, og er nok den verste danseren som finnes. ♥ Jeg rydder rommet mitt hele tiden, men på en eller annen måte blir det alltid rotete igjen, kun kort tid etterpå.

♥ Jeg hater jordbær dyppet i sjokolade - men jeg elsker både sjokolade og jordbær! bare de er hver for seg, kan jeg spise masse av det

♥ Jeg har aldri vært i et ordentlig forhold før, og det er heller iiingenting jeg stresser med.

♥ Jeg har det utrolig gøy sammen med familien min!

♥ Jeg har ingen problem med å vise meg uten sminke her på bloggen, men i virkeligheten føler jeg meg mye mer komfortabel med litt sminke på.

♥ Jeg kan bli sittende mange timer under dyna mi, hvis jeg har på litt musikk, og macen i fanget. Det er som regel det som skjer når det ikke kommer noen oppdateringer her på bloggen hehe ops

♥ Jeg har aldri bestilt noe fra ebay før.♥ For en liten stund siden, syns jeg ikke det var noe gøy å lage videoer. Jeg følte bare et press, og jeg følte jeg måtte gjøre det fordi jeg måtte, og ikke fordi jeg ville. Jeg er vel litt på det stadiet enda, men forhåpentligvis er den perioden snart over. Youtube er noe jeg vil drive med som en hobby. Jeg vil ikke se på det som en ting jeg må gjøre.

♥ Jeg er utrolig rotete, og vet ikke hvor jeg har noen ting.

♥ Jeg ødelegger iphoneladere hele tiden, og det er utrolig irriterende.

UPDATE

  -
 • 22.06.2014 kl:20:52
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann alle fine mennesker ♥

noe jeg har helt glemt å fotelle dere, er at jeg har vært borte denne helga. Tidlig lørdagmorgen dro jeg og familien på et familietreff, to timer unna her vi bor. det var gøy å se hvor mange vi har i familien, som jeg ikke engang har sett før. Vi bodde på en liten hytte der inatt, og nå er vi hjemme. Har egentlig ikke rørt macen min siden vi dro igår, så det var deilig å oppdatere seg litt på alle minse sosiale medier istad. Det innlegget som kom igår, var forresten forhåndspublisert. Kommer til å bli en del av slike innlegg i sommer, siden jeg skal reise og gjøre så mye. Men det merker dere knapt.den neste uka har vi skandiacup, noe som blir veldig artig. Imorgen må jeg opp klokka halv sju for å gjøre meg klar til kamp, så planen er å legge seg tidlig idag. har egentlig ikke så veldig mye mer å fortelle, ville bare gi dere en rask oppdatering for å holde litt liv i denne bloggen. Nå er planen å spise litt grillmat (altså pølse), og avslutte kvelden med pll eller en film - jeg er ikke helt sikker enda ♥ håper dere får en fin kveld, uansett hva dere finner påå

har dere noen bra filmer å anbefale? (som helst finnes på netflix eller viaplay)

 

SPØRSMÅL OG SVAR


heisann ♥

daglig får jeg spørsmål om ting mellom himmel og jord, så i dette innlegget kommer jeg til å svare på alle de mest stilte, i et samlet innlegg. det er på en måte ukens spørsmål, meen med en liten vri hihi

hvor er tapeten din fra?

den bestilte jeg hos malebutikken som er nærmest oss, men de bestilte den fra en nettside som heter mrperswall.no. Hvis du søker på new york, så er jeg helt sikker på at du finner den! Tror prisen er rundt 2000 kr, så den er litt dyr - men for min del er det absolutt verdt det! 

hvor er skapet ditt fra, og er det likt som auroramohn sitt?

Jaa, det er ihvertfall ganske likt. Det er fra ikea, og er et PAX-klesskap, som vil si at du kan designe det selv. Jeg likte Aurora sitt så godt, at jeg bare lagde et som var omtrent helt likt. Hun har skrevet et innlegg om det, der det står alt du skulle trenge å vite! Det finner du her.skal du på noen fotballcup i sommer?

Jeg skal på skandiacup her i trondheim, og på storsjøcup i sverige (som jeg forresten nevnte i innlegget igår). Kanskje noen andre som også skal dit? 

Hvordan blir du sponset av sheinside?

det er to måter på bli sponset på - enten må du ta intiativ å kontakte dem selv, eller så kontakter de deg. Jo fler lesere du har, jo bedre sponsorer får man. Tror du bør ha rundt 600-700 lesere for at sheinside skal sponse deg, men det skader ikke å prøve! Sheinside folkene er utrolig hyggelige, og det er kjempeartig å samarbeide med dem!

Er du 00 eller 01?

Jeg er født i 2000, men jeg har burdag veeldig sent på året. 

Kan du ha en neglevideo?

hahah skjønner eeegentlig helt hva jeg skulle sagt eller gjort i en slik video, for jeg er egentlig veldig dårlig på neglegreier. Mange av dere lurer på hvordan jeg får så "fine" negler (tusen takk forresten ♥♥♥), men det eneste jeg gjør er å ikke bite dem. resten går egentlig bare på gener fra min kjære far. han har faktisk skikkelig fine negler hahahhHvorfor svarer du ikke på snapchat?

Skulle virkelig ønske jeg hadde klart å gjøre det, for jeg er virkelig utrolig takknemlig for alt dere skriver til meg. dere lyser opp hverdagen, og setter et smil på munnen min ♥ men hvis du vil ha svar må du nok heller sende meg en melding på kik, og hvis du ikke får svar den første gangen er det bare å spamme meg helt til jeg svarer! Spørs egentlig litt på hvordan humør jeg er i, om jeg svarer eller ikke.

du er bare 13 år, hvorfor bruker du så mye sminke?

jeg går snart i niende klasse, og jeg bruker ikke så mye mer enn alle andre. Jeg føler meg mye mer komfortabel med litt sminke på, og selvom det ser ut som jeg bruker utrolig mye, bruker jeg ikke så masse av hvert produkt. Det er forskjellig hvor mye sminke man vil ha på, og jeg synes den mengden jeg bruker er passe for meg. 

deet var alle spørsmålene jeg valgte å svare på nå, så jeg håper du likte dette innlegget! noe mer du lurer på til neste gang?

SOMMERFERIE PLANER

  -
 • 20.06.2014 kl:23:24
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

23.Juni - 27.Juni Skandiacup

dette er en fotballcup i trondheim, som vi har vært med på så lenge jeg kan huske. Her møter vi mange venner fra rundt omkring i byen, så det gleder jeg meg til. Vi starter på allerede mandag, wii

30.Juni - 5.Juli Storsjø cup

Dette er en fotballcup i Sverige, og fyy som jeg gleder meg! Vi var med på denne cupen ifjor også, og det var virklig helt fantastisk. Lange dager, som inneholder fotball, vennskap og kantinemat - kan det bli bedre? ♥ høres kanskje ikke så fint ut for de som ikke lkke fotball, men dette er et sted hvor det lages minner for livet. Gleder meg sånn!!9.Juli-2.August USA

ææ, husker fortsatt da det var 130 dager igjen til denne reisen. Jeg våknet opp en morra, og pappa spurte meg om jeg ville til hawaii. svaret var selvfølgelig ja! En time senere vae turen bestilt, men vi skulle ikke bare være i Hawaii. Etter åtte fantastiske dager på den øya skal vi til Salt lake city, før vi drar videre til New York og Boston. Dette kommer til å bli en fantastisk tur!

5.August - 12.August Tenerife

Ikke nok med USA-turen. Tre dager etter jeg kommer hjem, er det opp i lufta igjen. Da skal vi til tenerife med familien min på mammas side, så det blir utrolig gøy! Vi skal bo i en leilighet, og bare nyyte sydenlivet.

♥ hjemmedager ♥

selvom jeg har masse planer denne sommeren, er det fortsatt noen dager hvor jeg bare skal være hjemme. Da er planen å kose meg med venner, (forhåpentligvis) sole meg ute i sola, spise god mat og bare kose meg med den norske sommeren.

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg får være med på alle disse reisene, så jeg får oppleve enda mer av verden. Jeg vet at jeg er utrolig heldig, og jeg håper alle får en fantastisk sommer! Uansett om du skal nye den norske sommeren, eller være på reisefot hele tiden. Begge to høres helt fantastisk ut, spør du meg. hva er dine sommerferieplaner?

GOD SOMMER

  -
 • 20.06.2014 kl:14:58
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

God sommerferie alle sammen!! ♥ ææ, kan virkelig ikke tro det. Har virkelig ikke fått den "sommerfølelsen" enda, fordi været har vært så grått i det siste. Helt ærlig føles det ut som om dette er en vanlig helg i September, men det er jo faktisk åtte uker med fri nå. og de skal nytes! Er så rart å tenke på at det jeg har ventet på så lenge, endelig er her. har så mange planer denne ferien - senere ikveld kommer det et innlegg som er litt mer oversiktelig enn hvis jeg skulle ramset opp alt nå :-)

Starter ferien med å vise dere dagens antrekk. Som vanlig er det veeldig basic, men det er jo slik stilen min egentlig er. Senere idag skal jeg spille denne sesongens siste seriekamp, som blir artiiig. Vi blogges senere ikveld, og nok en gang - god sommer! håper dere nyter denne ferien.

bukse dr.denim jakke sheinside (link her) tskjorte topshop genser sheinside (link her) sko converse

hva synes dere om outfitet?

LONDON INNKJØPSVIDEO


 

deer kom den endelig!! skjønner dere har vært utålmodige nå, men her får dere den endelig - min london haul. håper virkelig dere liker den, har brukt omtrent hele dagen på å redigere den! Det er også grunnen til at jeg ikke har blogget før nåå :-)

hva synes dere om videoen?

SERIER

  -
 • 18.06.2014 kl:14:27
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heiaa folkens ♥

føler jeg nevner dette i hvert eneste innlegg, men nå er det såå kort tid til sommerferien. bare to dager igjen nå. Idag leverte vi inn alle bøkene våre, samtidig som vi ryddet litt i skapene. Sluttet også tidlig, så når jeg kom hjem startet jeg å redigere londoninnkjøpsvideoen. Skal prøve alt jeg kan for å få den ut idag og det vil den gjøre - Men BARE hvis macen vil samarbeide med meg. kjenner je meg selv rett, har jeg så flaks at hele macen klikker. såå typisk meg hvis slike ting skjerEtter dette innlegget er publisert, tror jeg at jeg tar en pause i redigeringa, for å se på new girl på netflix. Har savnet å være opphengt i en serie etter at jeg så gossip girl, så forhåpentligvis faller denne i smak. Hvis ikke, har dere noen serier å anbefale? Jeg har egentlig bare sett PLL og gossip girl før. Jeg elsker drama og storbylivet, men jeg foretrekker mer mystiske enn skumle ting, hvis dere skjønner? Ellers er jeg åpen for absolutt alt!

har du en favorittserie? med unntak av pll og gg.

MY EVERYDAY MAKEUP


heisann alle fiine ♥

har dere hatt en fin dag idag? det har jeg. er nesten umulig å ikke være i godt humør nå, når det bare er igjen et par dager igjen før sommerferie, den tingen vi har ventet på i et helt år. Husker fortsatt da jeg satt hjemme i stolen min, og satt ute å så på snøen legge seg - da kunne jeg bare drømme om sommer, men nå er den her faktisk! Er en helt fantastisk ting å tenke på, hihi

sminkemappe fra primark

Men, over til hva dette innlegget egentlig skal handle om - min hverdagssminke! Etter jeg la ut sminkevideo har jeg fått endel spørsmål om hvor alt er fra, så heer ser dere det. For noen er kanskje dette mye sminke, men jeg syntes egentlig jeg skal få bestemme selv hvor mye jeg bruker. Jeg går tross alt i åttende (snart niende), så dette er en heelt vanlig mengde sminke å bruke i denne alderen.1. øyenbrynspenn mac  2. brush elf 3. brush bare minerals 4. maskara bare minerals 5. dagkrem the body shop 6. brush bare minerals 7. eyebrow fix h&m 8. solpudder benefit 9. eyeliner h&m 10. pudder mac 11. concealer maybelinne 12. vippetang primark 13. leppomade baby lips 14. brush real techniques 

bruker du noe av den samme sminken? 


DAGENS ANTREKK

  -
 • 16.06.2014 kl:19:05
 • -
 • postet i: Outfits
 • -genser bik bok hårbøyle glitter bukse dr.denim sko converse

hva synes du om antrekket?

ROMMET MITT

  -
 • 15.06.2014 kl:13:27
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

heisann deree ♥

føler jeg ikke har vist dere det "nye" rommet mitt etter det ble oppusset, så her kommer noen bilder. Må bare male litt mer, så kommer det en romvideo så fort som mulig! det samme gjelder london innkjøpet, må bare tømme macen min, siden den er full. Lover ingenting, men skal prøve alt jeg kan for å få den ut iløpet av uka. Men heer er bildene av rommet, som vi kaller en liten sneak peak før romvideoen. Er utrolig fornøyd med slik det ser ut nå!


hva synes dere om bildene, og rommet?

THROWBACK

  -
 • 15.06.2014 kl:00:25
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

ååh, føler jeg har vært en utrolig dårlig blogger idag.. det er ikke bare noe jeg føler, men det er faktisk helt sant. hater den følelsen, hvor jeg føler alt jeg skriver blir feil. De siste dagene har gått i et, og jeg har vel egentlig gjort det samme hele tiden - vært på trening, spist mat, sett på film, sovet, gått på do og slappet av. foor en interessant liv du har lena. snart sommerferie nå, bare et par dager igjen, Da får jeg forhåpentligvis masse tid til bloggen igjen. Savner den tiden da jeg kunne lage tre innlegg per dag, med nuull problem. itillegg til å ha mer motivasjon da, var jeg liiitt flinkere på å prioritere også hehe.

avslutter dette fantastisk spennende innlegget med noen bilder fra tidligere i år. Er ganske rart å se tilbake på, føler jeg har endra meg ganske mye siden da.
ha en fin kveld da jenterrrr (og gutter da)

ANTREKK

  -
 • 13.06.2014 kl:18:04
 • -
 • postet i: sponset
 • -

heisann, og god helg alle sammen!

for noen dager siden var jeg på postkontoret og hentet fler klær fra sheinside. I tillegg til denne skjorten som jeg viser under fikk jeg også en tskjorte, som kommer i en outfit når som helst i nærmeste framtid. Har allerede en ny pakke på vei til meg nå, og alt jeg har å si er at jeg er utrolig fornøyd. Klærne er av god kvalitet, og det koster ikke så mye som det gjør i andre butikker. Leveringstiden er ganske lang, men det absolutt 100% verdt det. elsker sheinside, helt klart min favoritt nettbutikk ♥skjorte sheinside (link HERHERHER) tskjorte billabong bukse dr.denim sko converse

hva synes dere om antrekket?

// sponset innlegg, helt ærlige meninger

KOKK OG HUSMOR OG ALT MULIG

  -
 • 12.06.2014 kl:22:17
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann alle ♥ da var enda en fin dag over gitt, og sommeren er enda et skritt nærmere. idag på skolen var vi som sagt i byen, hvor vi var på en omvisning som varte i 45 minutter - resten av tiden tilbringte vi på McDonalds og til å bare gå rundt omkring i byen. Smakte også på en frozen youghurt idag fra youghurt heaven, og det var ikke akkurat favoritten min, men det var helt greeit.

ellers har mamma vært borte i Sverige de siste dagene, og da får jeg ta vare på de to gutta i familien. Igår lagde jeg sandwicher til dem, og idag ble det pannekakevafler (hahah en god blanding av begge deler) til kvelds. Syns egentlig det er veldig gøy å lage mat, meen det er den delen hvor jeg må rydde som er kjedelig. Men det er en herlig følelse når pappa og jonas blir glade :-) hahahh høres ut som tidenes husmor nå, men det er jo sant daa.ellers har det vært regn og torden idag, så etter treninga idag kom jeg hjem klissvåt, og tok meg et godt og deilig bad. Det var en herlig følelse å legge seg ned i senga igjen etterpå for å si det sånn, utslitt og trøtt. Der ble jeg liggende liiitt for lenge haha, da planen egentlig var å blogge oopsi. jaja, nå skal jeg i alle fall gå opp for å se vm, snakkes

 

ROLIG DAG

  -
 • 11.06.2014 kl:18:35
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

halloo alle sammen ♥

idag har vært en veldig fin dag både på skolefronten og her hjemme. vi slapp de to siste timene på skolen idag, så vi fikk gå hjem ekstra tidlig. de neste dagene skal vi bare til byen og på tur, så egentlig så har jeg så og si sommerferie. er så rart å tenke på at det bare er noen få dager igjen nå - så har vi friii. ellers fikk vi tilbake både matte og norsk tentamen idag... og jeg fikk 6- på førstenevnte, og 5 på den andre! Er utrolig fornøyd.

Ellers har jeg brukt hele ettermiddagen på å skype med vennene mine, og det gjør vi fortsatt. er veldig koselig, siden alle sitter sminkefrie og fine, imens vi snakker om alt og ingenting hahah. Er veldig sliten idag, så en dag som denne er helt perfekt.

hva har du gjort idag?

PROSJEKT OPPUSSING

  -
 • 09.06.2014 kl:16:53
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heiaa alle blogglesere

tror egentlig jeg har glemt å fortelle dere om dette her, men for noen uker siden bestilte jeg en ny tapet til rommet mitt. Jeg troor det er den samme som betinabf har, den er i alle fall fra mrperwall.no. For noen dager siden mottok vi den, og idag fikk vi endelig satt den på! Jeg er utrolig fornøyd med resultatet, og nå mangler det bare litt maling her og der. Det kommer selvfølgelig en romvideo når jeg er ferdig å oppusse rommet, for det har endret seg utrolig mye siden sist video. 

Ellers er det veldig deilig med fri idag, selvom dagen bare har blitt brukt til rydding og vasking på rommet mitt. Det skal i alle fall bli utrolig deilig å legge seg ikveld, med et helt rent rom. Om litt kommer ogå erle til meg, og forhåpentligvis vil hun hjelpe meg litt videre - ellers blir hun nok bare sittende i senga mi å se på film. Hveem vet

det kommer bedre bilder senere... hva synes dere så langt? :-)

EVERYDAY MAKEUP


hva synes du om videoen?

FINFIN DAG

  -
 • 08.06.2014 kl:19:48
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann alle sammen ♥

idag har vært en sånn typisk sommerdag, sammen med herlige venner. Vi har vært hos ida siden klokka to idag, og badet i vannsprederen (hahah sier man det?), spist masse god mat og flirt oss ihjel. elsker slike dager, hvor vi jentene er samlet bare for å kose oss. nå har vi ordnet oss, og snart går turen til banen, hvor vi skal spille litt fotball. slenger med noen bilder fra dagen - seelv om det ikke er så alt for mange.

Ellers lastet jeg opp en sminkevideo idag, men av en eller annen grunn går det ikke ann å se deg? Skikkelig irriterende! Når jeg eeendelig faktisk laster opp en video, blir det masse feil. Noen som vet hva som kan gjøre det?hva har du gjort idag?

UKENS SPØRSMÅL


Hvilket valgfag har du?

Har svart på dette utrolig mange ganger, men for siste gang så har jeg spansk. Synes det er et helt greit fag, men det må en del pugging og lesing til. Man lærer jo tross alt et helt nytt språk!

Er du fornøyd med livet ditt?

Ja, det må jeg si! Har mange gode venner, verdens herligste famile og et tak over hodet og mat på bordet. Hva mer kan man ønske seg da?Kan du lage en video hvor du viser hvordan du redigerer en video?

Jeg får dette spørsmålet ganske ofte, men jeg tror nok ikke det. Det er veldig lett å finne ut de "grunnleggende" tingene i imovie, og hvis du bruker en halvtime på å se på how to - videoer, får du vite utrolig mye. Jeg er nemlig ingen ekspert på imovie!

Hvordan filmer du skjermen din? 

Jeg bruker et program som heter quicktime player, som er på mac når du kjøper det. 

tips å bli en bedre youtuber?

Jeg har vel de samme tipsene som alle andre, men ha godt lys, god kvalitet på videoene, varierende innhold og til sist og helt klart viktigst - vær deg selv!! ikke gjør ting som du ikke liker, bare fordi alle andre gjør det. snakk og gjør ting du interesserer deg om/for.

Ser du på jenter på nrk super?

Jaa faktisk, eller jeg gjorde det før. Hadde en periode på to dager hvor jeg så absolut alle episodene, men det begynner å bli en stund siden nå.

En ting som gjør deg glad?

Vanskelig å bare nevne en ting, for bare et smil fra en person du er glad i, gjør jo dagen hundre ganger bedre ♥ høres syykt klisje ut, men det jo sant da 

hvilken macbook har du?

Jeg har macbook air, som egentlig passer helt perfetk til mitt bruk! Skulle bare ønske den hadde liiitt mer lagringsplass til videoer ogsånn..har dere noen spørsmål til neste gang?

UPDATE

  -
 • 06.06.2014 kl:17:51
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann alle sammen!

Føler jeg har utrolig mye å fortelle dere nå, fordi de siste dagene har vært travle, og det har skjedd ting hele tiden. Det vil også si at det blir mindre tid til blogging, men denne helga har jeg planer om å blogge masse. fordiii...

Jeg er ferdig med prøvemuntlig! grua meg så sinnsykt mye, men det var ikke så ille som jeg trodde det skulle bli. Og karakteren min ble 5+, som jeg egentlig er veldig fornøyd med. Har vært masse skoleprat for tiden, men nå har vi bare to rolige uker igjen før det faktisk er sommerferie. Gleder meg til å levere alle skolebøkene inn igjen på bibloteket, deet er en herlig følelse det. Ellers har jeg klart å få sånn femti myggstikk denne uka, og jeg har nærmest levd på Eurax og alle andre slike ting. Idag er det mye bedre, og snart skal jeg på fridays med familen. En fin start på helga!Dette ble et veldig rotete innlegg, men jeg ville bare gi dere en update på hva som skjer i livet mitt akkurat nå. hvordan går det med dere daa? er så artig å lese om!

INSPIRASJON
håper alle sammen har hatt en fin dag. ♥ 

TIPS TIL HVORDAN PUGGE BEDRE

  -
 • 03.06.2014 kl:20:56
 • -
 • postet i: tips
 • -

det er vel ikke bare hos meg det er travle tider på skolen nå? Masse prøver, presantasjoner, fremføringer, øving... ja, dere skjønner greia. Noen av der er kanskje så heldige at dere er ferdig med alt, men det er nok enda mange av oss som sliter med motivasjonen til de siste prøvene. deerfor tenkte jeg å gi dere noen tips, som gjør det mye enklere og bedre å øve til slike ting.

1. Ta på deg noe komfortabelt. Uansett hva du skal gjøre, hjelper det å ta på seg koseklær. Kanskje en joggebukse, og en tskjorte? Det tar bare to minutter, og utgjør en enorm forskjell. Jeg hater å sitte å jobbe med lekser, mens jeg har på meg trange bukser og en ubehagelig skjorte. Så dette steget hopper jeg aldri over.

2. Ta av sminke. Jeg føler meg bare tusen ganger bedre uten sminke på, så derfor tar jeg det bare av. Enkelt og greit!3. Lag deg noe godt! dette hjelper også utrolig mye for meg. Du kan skjære opp litt frukt, ta deg noen kjeks & drikke et glass melk, eller spise restene fra gårsdagens middag. Det varier veldig hva jeg velger, men mat kan hjelpe deg med å holde deg våken, motivert og konsentrert. Du kan jo evt. sette av ti minutter til en matpause, eller småspise hele tiden? Gjør det på den måten som passer deg best!4. Legg bort telefonen. Dette er noe jeg er utrolig dårlig på selv. Jeg mener, hvem blir ikke fristet til å sjekke hvor mange likes de har påsitt nyeste bilde på instagram, eller den nye snappen fra bestevennen? Jeg liker å ta noen små pauser hele tiden, for å holde meg oppdatert. Hvis jeg jobber godt i et kvarter, setter jeg gjerne av 5 minutter til å sjekke sosiale medier. 

5. Ha på lav, rolig musikk. Dette er helt induvielt, og jeg vet det er mange som mister konsentrasjonen med musikk. Men jeg personlig, jobber faktisk mye bedre med litt musikk i bakgrunnen! Meen som sagt, så er dette opp til hver enkel person. Du kan jo sjekke hva som funker best for deg :-)6. Finn et behaglig sted å sitte. Hvis du skal skrive ned ting i en bok, er det nok best å sitte ved et bord. Men hvis du skal lage en powerpint, eller lese noe - så anbefaler jeg å legge deg under dyna, eller et sted du synes er komfortabelt. hvis jeg sitter for lenge på en stol kan jeg få vondt i ryggen, så dette fungerer veldig bra for meg.

Disse tingene nevnt over funker ikke for alle, jeg snakker bare ut fra egne meninger.Så det var egentlig alle tipsene jeg har! Håper alle sammen gjør en siste innsats på skolefronten nå, så alle kan ta sommerferie med god samvittighet. 

PRØVEMUNTLIG

  -
 • 02.06.2014 kl:22:51
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

idaag kom den dagen jeg har gruet meg masse til i hele år, og jeg var ikke forebredt på den i det heletatt. kanskje like greit, så jeg slapp å grue meg fler uker i for veien. Jeg visste jo at det snart skulle skje, men allerede idag ble vi trekt opp til prøvemuntlig. Jeg nevnte det jo kort for dere igår også. hahaha høres ut som verdens undergang når jeg leser setningene over. Jeg ble i alle fall trekt opp i engelsk! Ville egentlig komme opp i alt annet enn det, men jeg gjør det beste ut av situasjonen. Det går nok bra, selvom de neste dagene kommer til å inneholde masse pugging, øving og skriving. imorgen har vi en vanlig og rolig dag på skolen, og den skal nytes. fiiinaa atm. har du blitt trekt opp til prøvemuntlig? eeeller kanskje den ekte muntlige eksamen?

CASUAL SUNDAY

  -
 • 01.06.2014 kl:23:23
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann dere ♥

denne søndagen har egentlig vært slik alle andre søndager burde være. Jeg har ryddet på rommet (føler jeg sier det hver dag hah???), sett på netflix og spist masse god mat. as usual, hehe. etterhvert dro jeg på trening da, og ikveld har jeg vært ute på pennyboard med Tonje og Mina. Har et "fake" et nå, så jeg har planer om å kjøpe et ekte et imorra. Jeg må bare overtale mamma og pappa først, men forhåpentligvis går det bra.ellers kan dere se frem til mye bedre blogging fremover - noe av det verste som blogger, er når man ikke blir fornøyd med noe man skriver, eller tar bilde av. Er ferdig med alle tentamner og slikt nå, så med en gang jeg blir ferdig med prøvemuntlig i neste uke, er jeg frii. Da skal jeg prioritere bloggen masse. Jeg gleder meg så dødsmye til sommeren. DET BLIR SÅ BRA! har så masse gøy å se frem til, som fotballcuper, familieferier til usa og tenerife, og selvfølgelig sene sommerkvelder med verdens beste venner. og når jeg tenker meg om, er det faktisk 1. Juni idag. wæ, folkens, det er sommer!

Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015 » Februar 2015

..............................................................Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 14 år fra Trondheim, og på denne bloggen kan du lese om bla. min hverdag, skjønnhet, du kan se forskjellige antrekk og av og til kommer det også videoblogger. Håper dere liker bloggen min! ♥


design av Tonjemthits