CALI THROUGH MY PHONE

Nå har vi vært her i nesten en uke, og herreguud så innholdsrike alle dagene er. Dagene er superlange, og føler vi har fått opplevd MYE på veldig kort tid. Tenkte bare det kunme være greit å vise dere noen bilder fra kamerarullen på mobilen min som er tatt - da får dere et enda nærmere, og mer personlig inntrykk på hvordan det er her! Hva synes du om bildene?

BEVERLY HILLSHva synes dere om bildene?

SCHOOL LIFE

Lokal tid: 23.34

Heey peepz - Idag har vi hatt vår første offisielle skoledag, som faktisk var overraskende gøy! Skal helt ærlig si jeg var liiitt skeptisk til skole i ferien, men det gikk mye bedre enn forventet. Trodde vi skulle sitte inne i et mørkt klasserom å gjøre oppgaver, men der tok jeg feil - det er mye prat, lek og moro. Vi fikk også tatt et par pauser, og med starbucks bare få minutter unna gikk det helt greit for min del. Har også fått solt oss litt idag, og jeg har allerede fått en del farge! Er litt solbrent, men har også blitt litt brun. Ellers har vi malt på t-skjorter idag, noe som var supergøy.  Nå skal jeg som vanlig legge meg, for imorgen blir det nok en spennede dag, med mer skole og en utflukt! Hihi, can't waait to tell you where I am going.. Vil noen gjette?

HOLLYWOOD


Hei igjen folkens! Da var enda en dag ferdig, og fysøren så fin denne dagen har vært. Idag sov jeg litt lengre enn de andre dagene, men jeg, Andrea og Sara startet likevel dagen med litt intervalltrening i noen trapper. Vi har planer om å gjennomføre en eller annen form for treningsøkt hver dag, så det blir spennende å se om vi klarer det. Har også facetimet med mamma, pappa og vennenne mine, noe som var suuperkoselig. Som jeg nevnte i gårsdagens innlegg, dro vi jo til Los Angeles idag, rundt klokka ett - der var det utrolig fint, og ikke minst varmt. Vi fikk sett på walk of fame, og shoppet litt på Victorias Secret, PINK, Sephora og andre kjente butikker.Hehe, liitt shopping da vettuu. Etterhvert tok vi bussen videre, å dro til The Grove som er ei kjent gate her i LA. Fikk shoppet litt der også, i tillegg til at vi spiste pizza på en italiensk restaurant. Etter å ha vært der et par timer, dro turen videre til et utsiktsted, hvor vi fikk sett Hollywoodskiltet, og en nyydelig utsikt over hele byen. Bare se bildene under! Vi kom tilbake på campus for en drøy time siden, og da fikk vi pizza i loungen. Kostholdet er ikke akkurat på topp her nede, men stemninga er det! (Noe som helt klart er viktigst, spørr du meg)

Nå skal jeg legge meg, imens dere hjemme i Norge sikkert står opp snaart.. Good night lovies ♥ Hva synes dere om bildene?

LONG BEACH


// Lokal tid: 23.44

Hei dere! Da var nok en dag over, og herreguud så fint det er her. Blir bare mer og mer forelska i byen for hver dag som går - jeg elsker virkelig USA mer enn noee annet. Har også fått lånt en ledning til kameraet nå, så jeg får overført bilder fra kameraet!

Vi startet dagen med en tur på target for å kjøpe frokost, ettersom frokost bare er inkludert i hverdagene. Det var herlig å nyte subway, ute i sola! Idag var planen egentlig å dra til Los Angeles (inn til byen), meen på grunn av noe tull med bussene måtte vi utsette det til imorgen. Derfor dro vi heller ned til Downtown Long Beach idag, noe som var utrolig fint! Vi fikk spist god lunsj på et typisk amerikansk middagssted, og sett i en del butikker. Etter det dro vi ned på stranda, og tok noen fine bilder. Ikveld har vi kost oss med snacks, neglelakk, snakk og dans. Ellers har blitt utrolig solbrent i løpet av dagen, så nå må jeg smøre meg inn i aftersun før jeg legger meg, hehe ♥
Ser det ikke heerlig ut?

FRAMME I CALIFORNIA// Lokal tid: 22.19

Hei folkens! Da var jeg vel framme i California, og den første hele dagen er snart ferdig. Har hatt det veldig fint og allerede opplevd mye! Men een ting som er litt kjipt er at jeg har glemt ledningen jeg trenger for å overføre bilder fra kameraet til pcen. Skal prøve å få kjøpt det imorgen, men inntil videre må dere nøye dere med mobilbilder.. Tok egentlig veldig mange fine bilder idag, men får spare de til en annen dag! 

Idag har vi egentlig gjort ganske mye forskjellig. Vi startet dagen med å spise en god frokost (med supermye utvalg!), før vi fortsatte dagen med å få litt info og litt navneleker. Etter det dro vi på target, som har vært en av favoritt-butikkene mine i lengre tid. Det var såå fint å komme tilbake dit, haha. Deretter dro vi på skolen, og fikk vite klassene vi kom i. Derifra, dro vi på Seal Beach som var en utrolig fin strand. Det var dessverre litt overskyet imens vi var der, så soling får vi ta en annen gang - men fint var det! Nå skal det bli veeldig godt å finne senga ♥ Vi snakkes!

VITNEMÅLSUTDELING

    -
  • 21.06.2016 kl:14:30
  • -
  • postet i: Hverdag
  • -

// Språkreisen jeg skal på er sponset

Heei folkens! Wow, long time, no see? Nå er det evigheter side sist jeg har blogga, og grunnen til det vet jeg egentlig ikke. Har gått siste halvår av tiende, og jeg har egentlig bare levd litt mer i nuet, og fokusert på å være med vennene mine istedet for å blogge. Burde nok sagt ifra tidligere, men det ble som det ble. Merker egentlig at jeg har litt skrivesperre nå, og at jeg er liitt ute av bloggverdenen haha. Men det føles godt å være tilbake! Skal i alle fall blogge hver dag neste 4 ukene - så får jeg se hva som skjer etter det.

Hvordan går det med dere? Her i huset går egentlig alt i et - har vært et par late sommerdager de siste ukene, og igår hadde jeg faktisk vitnemålsutdeling. Veldig rart å tenke på at jeg er ferdig med ti års grunnskole. På torsdag drar jeg jo til California (!!) på språkeise, noe som blir helt sykt. Skal lage en pakk med meg-video, ettersom det er veldig etterspurt! Kommer til å blogge hver eneste dag når jeg er der nede, noe jeg tror kommer til å bli veldig bra. Jeg reiser med ef, hvis noen skulle lure, og du kan klikke HER om du skulle være interessert i å lese mer om det. Ellers håper jeg alle dere har det fint, også snakkes vi veldig snart ♥Noen bilder fra igår, kommer til å savne klassen min så ufattelig myee! Hvordan går det med dere?

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mars 2016hits