Flaks i uflaksen


Heei!

Nå sitter vi ute på en benk her i Lom, noe som er superkoselig. Vi har vært på bakeriet å spist, og nå er vi på en hyggelig plass litt ute i skogen. Nesten alle sammen går på stylter nå, men det er ikke noe morsomt, fordi alle er flinkere enn meg haha :(((

Også må jeg bare fortelle dere om noe skummelt som skjedde istad! Det har regnet inatt, meen det tenkte jo ikke jeg på da, såå jeg gikk oppå en kjempestor stein. Den var selvfølgelig suuperglatt, så jeg datt. Hvis jeg hadde vært uheldig kunne jeg faktisk ha brukket armen, wæ. Meen jeg var så heldig at jeg kom unna det med skrubbsår på albuene, og et litt ødelagt kamera (hadde kameraet i hendene, såå jeg mistet det ooopsi)

Hva skal du gjøre idag?

typisk hytteliv


heei,

her i Bøverdalen lever vi egentlig et heelt typisk hytteliv, noe som egentlig ikke er alt for spennende. Føler ikke dette kommer til å bli super spennende å lese om, men bedre enn ingenting da, hihi. Vi dro jo først på tur, og deretter dro vi rett inn til Lom, som er sentrum her. Der badet vi, noe som var superherlig. Såå dro vi hjem å spiste vi medisterkaker, som faktisk er favorittmaten min, naam. Så har egentlig vært en veldig fin dag idag! :-)

Oppi alt dette har vi også fått spilt endel yatzy. Så kort sagt, lever vi egentlig hyttelivet fullt ut. Det eneste som er litt dumt er at internettet ikke funker helt bra, men man kan jo ikke forvente alt av 2G nett heller, haha (ok hvaa er egentlig 2G nett??).

Hatt en fin dag?

så var det hyttelivet


hallooo!

ahh endelig fikk pappa til å få internett på maccen min, han og onkelen min har prøvd ca heeele dagen. Uansett, så er vi vel plassert på hytta, og nå skal vi på tur. haha jeg er egentlig ikke så glad i å gå på tur, men skal prøve så godt jeg kan å holde humøret oppe. 

Igår kveld var det veldig hyggelig, vi spilte yatzy og battleship, spiste pizza og kanelsnurrer. Vi gikk også en liten tur, som bare tok 20 minutter, som var ganske koselig (siden den var så kort hihi). Meen nå må jeg gå, fordi alle er klare og venter på meg. vi bloggesss

Hva skal du idag?

Ukens spørsmål


hvor tar du energien fra? jeg er også 00'er, men føler meg alltid så slapp?

det vet jeg egentlig ikke helt, er en ganske energisk person. Hahah men du må ikke missforstå helt, jeg er ikke såå gal som i videoene mine 24/7, meen filmer når jeg får et ekstra "kick" haha

Synes du det er kleint å snakke til kameraet når du lager videoer?

haha nei! Synes vel det i starten, men nå er jeg 100% selvsikker foran kameraet, og jeg elsker det!Hvor redigerer du bildene dine? 

redigerer de egentlig ikke, men hvis jeg gjør det, skjer det i iphoto eller pixlr.com/express.

Hvor langt kom dere i Storsjøcupen?

Vi gikk ut i semifinale i b-sluttspill.


Hvor lenge har du tenkt til å blogge?

Trives utrolig godt med å blogge, så tror jeg kommer til å fortsette en god stund til :-)

hvem er hun jenta på bildet?

Det er søskenbarnet mitt, Dina. Er utrolig mange som har spurt meg om det, oog jeg har vel egentlig bare glemt å nevne det haha


Blir du fort brun?

Njaa, vanlig tror jeg? blir ikke brun etter 2 minutter i sola liksom, men etter en time får jeg i alle fall skille, haha. Men svaret er nei, ikke særlig.

kan du lage innkjøpsvideo fra Italia?

skal gjøre det når jeg kommer hjem, fordi jeg ikke har alle tingene nå. Det er forresten det samme med giveawayen, for dere som lurer på det :-)

Noe du lurer på til neste gang?

hytta idag


hallooo

idag skal vi dra oppover mot hytta til bestemor og bestefar, og jeg gleder meg! er alt for lenge siden jeg var der, så kommer til å bli superdeilig. Troor de har internett der, meen hvis de ikke har det kan jeg låne mamma sitt bredbånd, eller bruke 3G fra telefonen min, over til maccen. Så det blir null problem :-)

nå skal jeg prøve å forhåndsskrive et innlegg (som blir publisert imens vi er på vei), før jeg går ut å tar noen bilder. Vi blogges senere, verdens fineste lesere ♥hva skal du idag?

before i die - check

  -
 • 28.07.2013 kl:23:15
 • -
 • postet i: Diverse
 • -
føler meg utrolig heldig rett og slett. har du opplevd noe av det samme?

herlig


Hejj,

i skrivende øyeblikk ligger jeg langflat i sofaen stappmett av masse god mat. Er alltid like koselig å spise her hos bestefar, blir like overrasket hver eneste gang over hvor flink han er til å lage mat! Vi så også på fotballkampen, og herreguuud, to straffer, og et annulert mål! Eeer det mulig.

Før idag var vi jo på padling, noe som var supergøy. Jeg har egentlig aldri vært en båt-jente, men åååh så morsomt det var! Var ganske nervøs før jeg gikk oppi, men det var jo ikke skummelt i det hele tatt. i tillegg til å padle, grillet vi også hamburgere, som ikke var såå godt gjennomtenkt fra min side, siden vi skulle hit til bestefar med en gang etterpå. Men fikk spist litt av begge dele, så null problem. 

ok ikke spørr meg hva jeg gjør her, vil egentlig ikke vite det heller jeg ehehe

Hatt en fin dag?

gårs(dagen)


god morgen!

akkurat nå ligger jeg i senga etter å ha spist en goood frokost, og alle vi jentene ligger på hver vår mobil eller pc. Men nå skal vi dra ut til Mjøsa, og bade, være i båt og Kajakk. Gleder meg! Senere idag skal vi også dra å spise middag hos bestefar, og se på jentefinalen i fotball. Gleder meg skikkelig mye, hååper Norge vinner! (ok det var vel egentlig en selvfølge, meen måtte bare få det ut haha)igår kveld klokken 22.30 dro vi forresten å badet i mjøsa, og det var syykt kaldt. Var egentlig så kaldt at det ble varmt, tror jeg ble litt lam i kroppen. Ser forresten litt ut som et spøkelse på bildene under, wopsii. Når vi kom hjem, så vi også på en film, som var koseliiig. Ble derfor en ganske sen kveld, tror ikke vi sovnet før nærmere 02.30? 

Også forresten, skjønte dere overskrifta? hihi, ble liksom idag oog igår, i et ord. S-M-A-R-T

hva syns du om bildene?

sommeridyll


Hei!

var en superfin tur til  Næra idag, badet faktisk to ganger (so prooud), solte meg og spiste masse god mat. etterhvert kom også to av søskenbarna mine, og nå skal vi faktisk dra bort til dem, hvor jeg skal sove over idag. Gleder meg! :-) også så jeg verdens største stim full av med småfisk, tror jeg skremte bort halve Kina med hylet mitt, hahah.hva har du gjort idag?

gårsdagens antrekk

  -
 • 27.07.2013 kl:12:21
 • -
 • postet i: Antrekk
 • -

hallo!

Idag skal vi dra til Næra, som er et badested ikke alt for langt unna her hvor bestemor og bestefar bor. Er liiitt kaldere idag enn igår, men satser på at det er varmt nok til å bade :-) Mamma har også baket boller, som vi skal ha med, så ser virkelig fram til en fiin tur! Har ingen nye bilder nå, så slenger bare med gårsdagens antrekk:topp subtitled skjørt brandy melville sko toms

hva synes du om antrekket?

 

summerdays with family


hallo,

nå ligger jeg godt plantet i sofaen etter å ha hatt en kjempekoselig kveld sammen med familiemedlemmer fra både mamma oog pappa sin side. har spist salmalaks (pølse for min del) og heerlig dessert. Før idag var vi også en tur på Strandtorget, som er et kjøpesenter i nærheten, hvor jeg kjøpte meg en bok, itillegg handlet vi litt mat. Også har det det vært utrolig varmt idag, 27 grader!! 

Ellers er det utrolig morsomt å se at dere likte videoen sammen med mami og papi, har fått en utrolig respons. Synes det er så gøy! :-)N-A-MMeg og søskenbarnet mitt, Christina :-)hva syns du om bildene?

mamma og pappa svarer på spørsmål


hahahah hva syns du? 

lazy summerdays


heisann,

idag har vært enda en fin sommerdag. Kom fram til Lillehammer klokken halv to, og da dro vi rett opp til tante, onkel og søskenbarna mine her på Gjøvik. har vært veldig morsomt, vi har vært på en liten strand, og jeg bada faktisk (you better be proud of me dad), spist kjempegod grill middag med norske jorbær til dessert, og slappet av i sola. I tillegg var det superfint vær, egentlig aalt for varmt. Er egentlig ikke så mer å si, annet at dette her er norsk sommer på sitt beste ♥

også må jeg bare take for at akkurat du leser bloggen min, er så utrolig hyggelig med alle de fiiine kommentarerne dere legger igjen, og i det hele leser bloggen min! Ligger på topplista over hele Norge nå for tiden, og det betyr så utrolig mye for meg!hatt en fin dag?

tog


hei!

må starte dette innlegget med å si at jeg ikke er helt kreativ på overskrifter for tiden, oppsi. nå sitter jeg faktisk på tog på vei til bestemor. vi sitter også på barnevogn, så her sitter jeg å hører på mange små fugler som plystrer og prinsesser synger, Askepott feat. Demi Lovato - drit bra remix. nå skal jeg redigere en videoblogg (JAA det er spørsmålsrunde videoen), som jeg skal prøve å få ut så fort som mulig!

ellers sitter jeg å spiser lefse, nøtter og drikker solo, og snart skal vi faktisk av toget, og gå på en buss, fordii det er noe tekniske problemer, haha jeg vet egentlig ikke jeeg.

hahah, tenk at det går ann å laste opp bilder daa, er faktisk overraskende raskt internett!

Hva skal du idag?

fin sommerdag


Heei,

Idag har vært en utrolig fin sommerdag, føler virkelig jeg har utnyttet den for fullt! var også heerlig på hestsjøen idag, med godt vær, og fiiine mennesker. 

Når jeg kom hjem (for ca en time siden) såå bestemte familien seg for å ha en "treningsøkt". Haha tror vel egentlig det eneste vi fikk trent var latteren, var sykr morsomt. Er såå glad for at jeg har en så snill, og ikke minst morsom familie, som jeg kan gjøre alt med! :-)

normale folk

hva har du gjort idag?

alene i solen


heei,

nå har kristina akkurat dratt, og for øyeblikket sitter jeg alene ute i solaa alene, haha. Men jeg skal snart på hestsjøen sammen med noen venner, som jeg gleder meg til :)))) Skulle egentlig vært klar nå daa, men er alltid sein jeg. Bra timing

også forresteen, så synes jeg at dere har blitt litt dårligere til å kommentere nå i det siste, for sååå mye mer inspirasjon når dere kommenterer! føler egentlig jeg blogger litt kjedelig for tiden, eller hvaa?

hva skal du idag?

filmkveld


heeeisann,

føler egentlig at jeg bør sove nå, meen yolo haha (står faktisk det på genseren jeg har på meg, foor et sammentreff). Men uansett, så ligger Kristina over her ikveld, noe som er superkoselig :-) Vi har bare spist litt snacks, og sett på film, som snart er ferdig nå. Tidligere idag var vi også en tur på city syd, som var skikkelig morsomt med myyye latter!hva har du gjort idag? 

mornings


God morgeen!

Idag har jeg ikke så mange planer, meen skal prøve å komme meg ut en tur, siden det er sool! Men er egentlig skikkelig kaldt, hahah. Norsk sommer på sitt beste ♥ skal prøve å få spilt inn en rask videoblogg idag, som kommer ut om ikke aalt for lenge. Er forresten en veldig spennede video, som jeg tror mange av dere vil glede dere over :-) 

ellers skal jeg også prøve å printe ut noen bilder idag, så jeg kan lage en liten kollasj på rommet mitt, med både personlige bilder, oog bilder funnet på weheartit. 

hva skal du idag?

yellow


Hallooo!

Idag dro jeg en tur bort til Kaja, etter en laang diskusjon om hvem som skulle dra til hvem, siden ingen orket hahah. Meen så superhero som jeg er, fløy jeg over til henne. vi lagde først vaffler som spiste ute i sola, og etter det bare slappet vi av, med myye latter. Var like koselig som alltid! :-)fineste Kajaa ♥

Nå sitter jeg faktisk nede i kjellern, jeg aaner ikke hvorfor. ser egentlig bare på weheartit bilder, og hører på sommerspillelista mi ♥ Kort sagt, så nyyter jeg livet! legg forresten merke til min sykt awesome genser på bildene under.#swagchlling with mah bff, ya know

hatt en fin dag?

2 år


for akkurat to år siden ble det som vi trodde var uvirkelig, til virkelighet. Idag er det to år siden uskyldige mennesker, mistet livet. Men det er også to år siden, Norge beviste at kjærligheten er størst av alt. Jeg kondolerer virkelig, og sender masse varme tanker til alle mennesker som sitter igjen med vonde minner etter denne dagen, både de etterlatte og de pårørende.

Jeg husker dagen det skjedde som om det var igår. Jeg var i usa. På CNN, en av verdens største nyhetskanal, handlet det om lille Norge. Jeg skjønte ikke hvor alvorlig det var, jeg var bare ei lita jente på ti år. Men jeg satt på hotellrommet, helt tom. Hva har skjedd, tenkte jeg. Jeg var redd for at det aldri skulle bli det samme å bo i lille, trygge Norge. Men vi har bevist hverandre, at kjærligheten er størst av alt.

"Hvis en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan skape sammen". På dager som denne, viser Norge at vi når vi står sammen, kan ingenting slå oss ned. Hvil i fred alle engler, dere er dypt savnet.

siste dagen


hallo,

idag er dagen hvor vi skal dra hjem, tiden har gått alt for fort! Vi drar fra hotellet om en drøy halvtime, så går flyet ca. klokken 5 til Amsterdam, før vi drar videre til kalde Trondheim. wææ i don't wanna go hooome. Har utnyttet de siste timene sol nå, og nå står pakkingen på for fullt..

anyways, tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hva jeg gjorde på Fredag, for daa dro vi nemlig til Padova! Padova er en by som bare lå 20 minutter unna der vi bodde, og det var såå fint der. Vi var først inne i ei kirke, før vi shoppet en god del. Fikk kjøpt mye fint, så har planer om å lage innkjøpsvideo når jeg kommer hjem! :-) 


på kvelden bestemte jeg og Dina oss for å nattbade, soo we did. Vannet var overraskende varmt, og det var egentlig sykt herlig!hva syns du om bildene?

Update


Hallo!
Begynner å bli en god stund siden sist nå, og det beklager jeg virkelig for! Men nå er vi iallefall på et spahotell litt utenfor Milano. Tidligere idag måtte vi si farvel til slottet, og det var så trist at jeg kunne begynt å gråte haha :( en uke har gått superfort, where did the time goo

Blogger bare fra telefonen nå, er nemlig ute å soler meg for øyeblikket. Skal komme med et mye bedre innlegg litt senere ikveld, der jeg forteller hva vi gjorde igår, ville bare komme med en liten oppdatering. Så vi blogges senere ikveld :-)

idyll


heisann :-)

idag har vært en superbra dag, åhh jeg elsker Italia. Vi slappet egentlig bare av ved bassenget, før vi bestemte oss for en spontan tur til dyreparken. var supergøy, elsker dyr (selv om jeg er livredd for de haha). Når vi kom var klokken 8, og da hadde vi bestilt mat, slik at de som jobber her skulle lage middag til oss. Og det - det var så utrooolig godt! var blandt annet pizza, lasagne, rostbiff, kylling, verdens beste sjokoladekake & mer.

igår var vi på et badeland her, som var deeeeilig. Fikk jobbet endel med brunfargen, og badet! så pysete som jeg er tok jeg ingen sklier da, men herlig forde :-) Nå skal jeg spille en runde med yatsy, før jeg skal sove ♥

so many animals :oo

hva har du gjort idag?

Summer haul


hva syns du om videoen? :-)

Historie-intressert liten pike


Hei,

Idag har vi hatt enda en roolig dag ved bassengt, har bare slappet av. Har faktisk også spilt inn spørsmålsrunden sammen med mamma og pappa, tror det ble helt greit. Men må bare si det, var litt kleint også da, eheh. 

senere idag skal vi på en slags omvisning i slottet, noe jeg gleder meg såå mye til. Synes historie er utrolig spennende, og jeg har på følelsen av at dagdette stedet har skikkelig mye hemmeligheter på lur, så gleder meeeg! ♥

hva skal du idag?

ukens spørsmål


Hvor gammel er broren din?

Han er 15, altså 98'er :-)

Hva liker du best med fotball?

ahh where should i beginnn. Neidaa, synes egentlig bare det utrolig morsomt og spennende. Er så mange følelser, blod, svette, tårer og ikke minst glede. Hadde ikke tenkt å skrive et dypt innlegg nå da hahah, men syns rett og slett det er så utroolig gøy!vil du hete Lena, eller vil du hete noe annet?

hmm, altså det hadde jo vært litt morsomt å hett noe annet, meen føler liksom at jeg bare er Lena (??) Så vil egentlig ikke hete noe annet jeg

Går Kaja i klassen din?

Jaa, det gjør hun! 

Hvilket kamera har du?

canon eos 600d, eelsker det kameraet!

Er du god til å synge?

Jeg er liksom den fødte opera sangeren, omg. neei ok, for å være heelt ærlig er jeg ganske dårlig haha. Jeg synger hele tiden da, meen dere vil ikke høre meg synge, for å si det sånn ahah. Så svaret er altså nei!

Når har du bursdag?

29.Desember

kan du ha en konkurranse snart?

ja! Har faktisk kjøpt inn ting her i Italia som jeg skal gi bort i giveaway! Har tenkt på det superlenge nå, og siden jeg har over 750 abonenter på youtube og over 200 lesere på bloggen min hver dag! :D Så det kommer, wiii

noe du lurer på til neste gang?

Venezia


Heei,

ble en sen oppdatering idag, noe som egentlig ikke var meningen, meeen ble egentlig ikke tid før nå, og det er jo bedre sent en aldri :-) Uansett, idag har vi vært i Venezia, noe som serriøst er verdens fineste by (etter new york daa). Istedet for vanlige bilgater så er det veier av vann, så man må liksom kjøre båt istedet for bil. K-U-L-T

Nå sitter vi i stuen å ser på film, mamma mia for å være helt presis. Skal legge bort maccen nå, så vi blogges litt senere ikveld. Skal svare på ukens spørsmål, så hvis det er noe dere lurer på, kan dere spørre nå :-) Slenger med noen av maange bilder fra dagen:

Hahah vi måtte kjøpe oss hatt idag, for å ha et minne fra venezia. følte meg liiiiitt som en gammel dame egentlig, meen den er jo litt kul da! 

hva syns du om bildene?

bilder fra kvelden


hva syns du om bildene?

deilig dag


hallo,

idag har vært en veldig fin dag hittil. Vi bestemte oss for å ta en rolig dag idag, å bare slappe av ved bassenget, og spise god mat. Er  ganske slitennå, etter en laang dag i solen, men har vært superdelig. Senere ikveld skal vi ut å spise, også skal vi sikkert se en film etter det, akkurat som igår :-) Har forresten skrevet to innlegg før idag, meen så glemte jeg å publisere de (er det muulig hahah), så beklager for sen oppdatering! Men må jo nyte de dagene jeg har her da.sånn her ser det ut her vi bor, såå fint! ♥hva  har du gjort idag?

underwater


hva syns du om bildene? :-)

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015hits