PORTSMOUTH

  -
 • 30.07.2014 kl:17:44
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

lokal tid: 11:43

heei dere ♥

nå sitter jeg faktisk ute ved bassenget, og nok en gang er vi på et nytt hotell! Stedet vi er på heter Portsmouth, og det er utroolig fint her. Siden vi bor i en suite (en liten leilighet), har vi faktisk et privat basseng som vi deler med noen andre. Og her ligger vi nå! Føles nesten ut som om vi er tilbake i Hawaii - vannet er ikke like lyseblått, og stranda er ikke like hvit, men ellers er det heerlig. Tror vi bare tar en rolig dag her på hotellet idag. Vi bor på et spahotell, så klokka 1500 skal jeg faktisk få hodemassasje. hahah, føler det kommer til å bli liiitt kleint, men samtidig utrolig deilig. Vi skal også trene på treningssenteret her, og bare steke ved bassenget. Så det her blir nok en bra, rolig dag! Vi drar jo hjem allerede på Fredag, så disse siste dagene skal NYTES. 

sminket meg med en nyydelig utsikt idag hihi

hva har du gjort idag?

DAGEN

  -
 • 29.07.2014 kl:05:45
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

lokal tid; 23.44

heiaa igjen, idag har vært en ganske rolig dag, hvor det eegentlig ikke har skjedd så mye spessielt. våknet altfor tidlig (ifølge meg og jonas) av at mamma og pappa nærmest hadde fest på hotellrommet (hahaha??) såå da var det opp og stå. Mamma er ganske så opptatt av at vi skal komme oss opp i rett tid, for at jetlaggen skal bli så liten som mulig når vi kommer hjem. Kun to dager etter vi kommer hjem herfra skal vi jo til tenerife og være der med hele familien på mammas side - så det blir liiitt kjedelig for både dem og oss hvis vi skal sove til langt utpå dagen.

I hvertfall, så spiste vi frokost her på hotellet, og kjørte ut til et museum her i byen Springfield. der fikk vi se både malerier, skilpadder, skulpturer, historie.. ja, en god blanding av alt! Vi spiste lunsj på panera bread, og etter det har vi egentlig bare vært på hotellrommet og slappet av. Nå er det kveld her, så nå skal vi vel legge oss. Imorgen blir nok en lang dag, for da er planen å dra til six flags, som er noe lignende som tusenfryd. Jeg personlig er utrolig pysete på karuseller og sånn, men blir nok gøy å dit for å se!


noen raske bilder jeg har tatt ikveld. har du vært på tusenfryd før? hahaha 

BILKRÆSJ??

  -
 • 28.07.2014 kl:06:09
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

lokal tid: 23:52

heisann ppl, nåå skal jeg legge meg enda en gang gitt. Dagene går så fort! Nå er vi i alle fall ikke i New York mer. Vi sto opp tidlig idag, og gikk ut på Fifth Avenue (etter frokosten selvfølgelig). Vi hadde planer om å dra på abercrombie og nike store, og det fikk vi gjort! Kjøpte meg et par ting, som jeg er utrolig fornøyd med ♥ etter det tok vi en taxi ut til flyplassen for å hente en lånebil - og da skulle vi kjøre to timer for å komme oss til dette hotellet..

Meen denne bilturen ble fort lengre enn forventet. etter en times kjøring sov jeg, og jeg våknet brått av et dunk. Jeg var litt borte og trøtt, så jeg skjønte ikke så mye. Men tydeligvis, hadde en dame kræsjet inn i bilen vår bakfra da vi kjørte på motorveien. Vi kjørte ut til siden, og etterhvert måtte vi ringe politiet og alt mulig rart. heldigvis var det ingen skade skjedd på menneskene, siden begge bilene hadde kjørt såpass sakte (det var køø). Men begge bilene fikk en ordentlig bulk! Så etter en lang biltur som inneholdt både politi, bilkræsj, venting og flomadvarsel (??) kom vi oss "trygt" frem til hotellet. Har vært en lang og hektisk dag, så jeg tror hele familien ser frem til å finne senga nå.

har ikke tatt så mange bilder idag, såå slengte med noen jeg tok da jeg var i Utah.. meen hahah må vise dere dette bildet!! ↓bestemte meg for at jeg skulle ta bilde med han halvnakne fyren som står ved inngangen på abercrombie & fitch og viser seg frem, såå selvom det var utrolig kleint var det verdt det da hah. gøyyy å se tilbake på om noen år sikkert. har du hatt en fin dag da? ellrr har du også kræsjet med en dame i new york

GWT READY WITH ME


denne videoen filmet jeg før jeg dro til USA :-) hva synes dere om den?

SHOPPING I NEW YORK

  -
 • 27.07.2014 kl:06:56
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

lokal tid: 00:53

heii fine jenter (og gutterrr) ♥

idag har vært en utrolig fin dag. Vi sto opp tidlig å spiste en god frokost, før jentene og guttene delte seg. Jeg og mamma dro ned til Soho (som er en shoppinggate), og guttene dro på kino. Fikk gått innom utrolig mange av butikkene jeg ville innom, og jeg er utrolig fornøyd med alt jeg kjøpte! dette har vært en sånn typisk shoppingdag egentlig - vi gikk rundt i gatene et par timer, før vi tok en pause på starbucks, og deretter fortsatte vi med shoppinga. ikke så veldig mye mer å fortelle!

Ikveld var planen at hele familien skulle dra på en slik "night tour" med en turistbuss her, men for min og pappas del gikk de planene rett i dass (hahah tolk det som du selv vil). Så imens mamma og Jonas fikk se Manhattan fra Brooklyn siden, var jeg og pappa på hotellet og slappet av. kooselig det og da :-) Mamma tok i alle fall noen bilder for meg, som du kan se nederst i dette innlegget!liiiten jente oppdager verden

happy familyy på times square

en liiten sneakpeak på innkjøpene (iallefall butikkene jeg har vært på) fra idag.. har fått shoppet endel ja! 

hva syns dere om bildene?

STATUE OF LIBERTY

  -
 • 26.07.2014 kl:06:28
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

lokal tid: 00:28

hei alle fiine ♥nå sitter jeg inne på hotellrommet, snart klar for å hoppe til sengs. Håper forresten dere skjønner hvorfor det blir litt lite blogging nå, vil nyyte tiden så godt som mulig imens jeg er her i NY. føler jeg skriver dette i hvert innlegg, så tror og vet dere skjønner det nå :-) uaansett, tilbake til hva jeg har gjort idag! 

Vi sto opp utrolig sent, og kom oss faktisk ikke ut før klokka 1300. Planen var egentlig å stå opp tidlig for å jogge i Central park men deen planen forsvant så fort som den kom. Vi fikk spist en rask frokost, før vi tok buss ned til havna, hvor vi kjørte båt ut til Ellis Island, og The Liberty Island. På førstenevnte var det et stort museum om innvandrere som kom til USA i 1890-1950. Faktisk utrolig interessant, så hvis du noen gang drar til New York, anbefaler jeg virkelig å dra dit! Var også ekstra gøy, siden noen av mine slektninger var med på en av ferdene. Vi så Statue of Liberty på veeldig nært hold, og vi fikk også sett New York-skyline, som du ser på bildene under.

Så dro vi hjem, og da var kokka nærmere syv faktisk. da dro vi å spiste på en restaurant, og etter det var det en stk fortvila jente igjen - Lena hadde ikke fått shoppet noe idag!! så da vi dro innom sephora og et pharmacy på vei hjem, så jeg fikk kjøpt noen småting. Har vært en utrolig fin dag, og imorgen er den store shoppingdagen. Og til dere som lurer - ja, det blir innkjøpsvideo. Men den kommer sikkert ikke før om tre måneder :)))) hahah turistfamilie, + papzhva syns du om bildene?

NEW YORK

  -
 • 25.07.2014 kl:02:46
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

lokal tid: 20.36

♥ heei dere

for øyeblikket befinner jeg meg i New York, og herreguud som jeg har savnet denne byen. Er så fantastisk å være tilbake i favorittbyen min! Ord kan ikke beskrive det, det er bare så utrolig bra her.. Hotellet er nesten helt nytt - det er så fint her, og ikke minst raskt internett! Store, myke senger, 10-minutters gåtur til times square.. åh, det er bare så herlig å være tilbake.

vi kom hit tiidlig imorrest, og det eneste vi har gjort siden da, er egentlig bare å spise, sett en film på kinoen her oog så shoppet jeg og mamma litt. Ikke så veldig mye interessant akkurat. Nå skal vi bare legge oss, for å være uthvilte til morgendagen. Da har vi masse planer! igår natt fikk vi bare to timers søvn, så det skal bli godt å legge seg nå merker jeg. Håper alle sammen koser seg, uansett om du er i Stavanger, Alanya eller Texas. 

fornøyyyd ja


tok ikke så mange bilder idag - men lover å bruke kameraet mye mer imorgen! hvor i verden er du akkurat nå?

GÅRSDAGEN

  -
 • 23.07.2014 kl:19:52
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

startet på dette innlegget igår kveld, meen så var jeg for trøtt til å fortsette hahah. Så nåå tenkte jeg å fortelle dere hva jeg gjorde igår! Vi startet dagen med å dra på golf, og gjett hvem som fikk mest poeng? meg!! hahah, som altså vil si at jeg tapte. jajaa, har vel alltid tapt i golf - så helt ærlig var det ingen nedtur. Etter det dro vi til hotellet, og la oss ved bassenget for å sole oss og bade. 

etter det, dro vi på shopping! fikk ikke kjøpt meg så utrolig mye, men jeg er fornøyd med det lille jeg kjøpte. Inatt tar fly til New York, og nå er det 11 minutter til vi skal være ute av hotellrommet, så det vil si jeg har liitt dårlig tid nå hahah. så neste gang vi blogges er jeg enten i New York, eller på flyplassen. wææ gleder meg!gaammelt bilde fra tidligere i sommer.. har ikke tid til å laste opp bilder fra gårsdagen!

UPMAKE


 Lagde denne korte og enkle videoen til youtubekanalen min, siden 6000 mennesker abbonerer på den. tenkte bare å dele den med dere også :-) Håper dere liker den! Hva syns dere om videoen?

KVELDENS ANTREKK

  -
 • 22.07.2014 kl:07:25
 • -
 • postet i: Outfits
 • -skjorte old navy shorts pacsun sokker primark sko converse solbriller (mamma sine) revlon

hva synes du om antrekket?

MOAB

  -
 • 22.07.2014 kl:02:30
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann dere!!

åå får så utrolig dårlig samvittighet når jeg ikke blogger for dere, men igår hadde jeg ikke muligheten. Jeg droppet faktisk en treningsøkt sammen med familien, for å skrive dette innlegget. Vi bestemte oss for å dra til Moab, hvor pappa mente det var helt spesiell natur. Og det var det! Syns egentlig det er ganske kjedelig å se på sånne ting, men samtidig er det jo en del av familieferien. Så igår tidlig satt vi oss i bilen, og kjørte 4 timer, før vi kom fram til den lille landsbyen Moab. Vi dro opp i en nasjonalpark som het arches, og jeg må jo innrømme det - det var jo nydelig der. Idag tidlig dro vi til en annen nasjonalpark, hvor det var litt de samme greiene. Fiin natur, med kaktuser, røde fjell og sand. Ogsåå satt vi nesa tilbake til Park City, hvor vi er nå.Så nå er vi altså tilbake her, og planen for ikveld er ganske enkel. Vi slapper av, og drar ut å spiser en gang ikveld. Kan love dere at det kommer et innlegg til i løpet av kvelden, så det kan dere i hvertfal se frem til! Tipper alle sammen sover nå, men da kan dere i alle fall se det når dere står opp :-)

 

NATTAAA

  -
 • 20.07.2014 kl:09:03
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

lokal tid: 00.52

hei dere der ute ♥ Jeg er litt usikker på hva klokken er hos dere akkurat nå, men her er den langt over midnatt - kanskje på tide å slå av skjermen nå, og ta natta? Har i alle fall vært en utrolig fin dag! Vi startet den med å spise frokost, før vi dro ut på et fjell her. Vi fikk klatret litt (selvom jeg egentlig hater høyder), sett en film om OL, og litt forskjellig andre ting. Etter dette tok vi en lunsj på taco bell (tips: Hvis dere noen gang drar til usa, MÅ dere innom det. tacoen smaker himmel), før vi dro hjem og ordnet oss, og dro på et outlet her i nærheten. De hadde utrolig mange fine butikker der, og jeg fikk kjøpt meg masse fint som jeg gleder meg til å vise dere! Var heelt i hundre når jeg kom hjem hahah.

Som sagt skal jeg bare legge meg nå, så dagen er ferdig. skal bli deilig å legge seg nå, er ganske så trøtt. håper forresten at dere skjønner hvorfor det ikke blir så mange oppdateringer daglig, vil jo få mest mulig ut av denne turen. Bare ha det fint sammen med familien min ♥ er ikke ofte jeg får tid til å sette meg ned for å blogge, når vi gjør noen ting hele tiden! Men jeg prøver så godt jeg kan da.pose :pp

åh spiste verdens deiligste kveldsmat ikveld, bestående av oste sandwitcher, frukt, litt kaker og mac & cheese. NAm, gjett om jeg ble metthehe som vanlig må jeg ha med en liten sneak peak på innkjøpene mine daa. kan i alle fall si at jeg gikk liiitt "crazy" på abercrombie 

noen som gleder seg til innkjøpsvideo?

SALT LAKE CITY

  -
 • 19.07.2014 kl:06:51
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

lokal tid: 22.44hallo alle sammen! føles ut som en evighet siden jeg oppdaterte dere sist, og det er det jo kanskje? Uansett, inatt dro vi fra hawaii (</3), og tiidlig idag morrest kom vi frem til salt lake city. Her skal vi være i en ukes tid, noe som blir superkoselig. Her er det fjell og natur, men samtidig er det litt shopping også. Idag har vi vært i dyreparken, noe som jeg egentlig synes er kjempegøy. Elsker å se på dyr! Ellers har vi bitt litt kjent i nærområdet, og vært på et museum. Vi har et utrolig fint hotellrom, og her skal vi sove i to netter. Etter dette har vi ikke planlagt så mye - de siste dagene i salt lake city blir nok brukt enten i byen, oppi fjellet, en mellomting.. noe sånt! Ser frem til mange fiine dager sammen med familien min ♥ hva skal du gjøre idag? (og ja, bilde øverst i innlegget er tatt i hawaii før vi dro)

SUNSET IN HAWAII

  -
 • 17.07.2014 kl:09:15
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ det er så utrolig fint her herreguud

FAVORITT KOSESETT

  -
 • 16.07.2014 kl:11:37
 • -
 • postet i: sponset
 • -


// sponset

sist gang jeg mottok en pakke fra sheinside, fikk jeg også dette utrolig fine settet. jeg liker det utrolig godt til å ha på etter jeg har dusja og før jeg legger meg. Rett og slett et lite kosesett! Man kan også bruke det ute i offentligheten, jeg hadde det feks på meg da jeg reiste til USA. Dette er et utrolig fint og mykt kosesett, som kan brukes sammen eller separat. HER finner du sheinside sin nettside med masse fine klær (jeg fant ikke direktelink til akkurat denne). Hva synes du om dette kosesettet? Jeg elsker det!

FIIIN DAG

  -
 • 16.07.2014 kl:11:26
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

lokal tid: 22.51

heihei dere! nå ligger jeg i senga, veeldig klar for å ta natta etter en lang og fin dag. Vis to opp i grei tid, spiste en nydelig frokost her før vi dro ned til bassengene. Fikk badet og solt meg et par timer, før vi dro opp på hotellet for å slappe av igjen. Hadde det veldig gøy ute, selvom jeg egentlig synes det er veeldig kjedelig å sole meg. Vil jo bli brun, men har virkelig ikke talmodighet til å sole meg! Men tror jeg har fått liiitt farge i løpet av de siste dagene da hihi.

Ikveld så dro vi på akvarium, som var ganske gøy. Vi så hai, fisk, skilpadder, og alle mulige slags dyr som lever i havet. Etterhvert dro vi til et kjøpesenter, og kjøpte noen ting, før vi avsluttet dagen med en middag på en restaurant. en kjempekoselig dag!
fornøyd etterpå jaa

ha en fin dag dere, nå tar jeg natta ♥

MAUI

  -
 • 15.07.2014 kl:08:01
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

lokal tid: 19.44

heisann dere! idag morrest sto vi opp tidlig, for å dra på flyplassen. Vi sa hade til Honolulu og Oahu, før vi tok en 25 minutters flytur over til naboøya som heter Maui. Vi kom hit i 12-tiden, og det hadde skjedd noe feil med hotellrom og slikt - så vi fikk ikke komme inn på rommet før klokka 4 i ettermiddag. Men nå er vi her, og rommet er SUPERFINT! det er nesten en hel leilighet, med to store rom & bad, kjøkken, stue... ja, dere skjønner tegninga. I tillegg er det ikke bare et lite basseng her, men et helt badeland. Ser virkelig frem til 3 netter/dager her, før turen går videre til Salt Lake City.

Avslutter innlegget med noen bilder fra dagen. Nå skal jeg og mamma ordne neglene, før vi tar en rolig kveld ♥ håper alle dere i Norge får en fin dag idag! Det er jo tiidlig på morgenen hos dere nå, om jeg ikke tar helt feil?


etter litt brannalarm, brent mat og alt mulig, fikk vi eendelig spist middag haha. Det var kjempegodt!

glaapia. hva syns dere om bildene?

VICTORIAS SECRET INNKJØP


 

igår tidlig bestemte jeg meg for å filme inn victorias secret innkjøpsvideoen min, så her er den! Kanksje jeg tar slike deler med innkjøpsvideoer imens jeg er her, istedet for en stoor når jeg kommer hjem. hva syns dere er best? Håper dere liker denne videoen, har brukt lang tid på både redigering og opplastning :-) hva synes dere om videoen? 

GÅRSDAGEN

  -
 • 13.07.2014 kl:18:39
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Heiaa folkens! Igår var en veldig fin dag. Tidlig på morgenen dro vi å spsite frokost, før vi satte oss ved bassenget for å slappe av. Etterhvert do vi opp på hotellrommet, tok en rask dusj, og snudde nesa mot forever 21! Fikk kjøpt meg en god del ting, og ja - det blir innkjøpsvideo fra usa, så stay tuuned (som alle sa i 2011 hah :))) Etter min og mammas shoppingrunde, tok vi en roadtrip til andre siden av øya, for å dra på et middagsshow. Hele familien sov under store deler av det, men det var jo bra! Var bare jetlagen som tok oss igår.. Selvom jeg for det meste var våken. Idag blir den siste dagen vår her i Honolulu, for imorgen drar vi til en annen øy her på Hawaii. Gleder meg til det også!

Ellers setter jeg veldig stor pris på at dere hjalp meg med hva jeg kan blogge om de neste dagene! Plukket med meg noen stikkord, som antrekk, video, masse bilder og slike ting. Ogg grunnen til at jeg ikke har så mange lesere er fordi mange av dere er i syden, så da blir dere automatisk utenlandske lesere :-) Som ikke vises på statistikken min. 

sånn går det altså når Jonas skal ta bilde av meeg hahah, og her er et bilde av meg og paps tok to tattoveringer igår :PPgårsdagens enkle outfit! tskjorte cubus shorts h&m sko toms solbriller primark ..ikke noe spesielt egentlig.

hva syns dere om bildene?

AT NIGHTIME

  -
 • 12.07.2014 kl:19:31
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

lokal tid: 07.06

hei dere! igår var også en veldig fin dag her i hawaii, og jeg koser meg!! vi dro tidlig på et minnested etter en ting som skjedde 2.verdenskrig her ved havna, og det var veldig trist, samtidig som det var veldig fint. Etter det dro vi tilbake til hotellet og lå oss ved bassenget. Vi slappet av, før vi på kvelden dro på stranda å så på fyrverkeriet. Det var utrolig fint! Dette var en rask oppsummering av gårsdagen, siden jeg har liitt dårig tid nå.

også er det noen av dere som ikke skjønner det jeg skriver helt øverst i innlegget (lokal tid) - det betyr bare hva klokken er her. Det er jo 12 timer tidforskjell, som vil si at klokka er 8 på morgenen her, imens den er 8 på kvelden hjemme i norge. Derfor er jeg trøtt om dagene, og våken om natta. Hvis dere skjønner tegninga? Nå har jeg endelig klart å komme inn i nesten helt riktig døgnrytme da, så det er bra.

ellers har lesertallet synket en del i det siste, og jeg skjønner jo eegentlig hvorfor. Så derfor lurer jeg på, om det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om imens jeg er her nede? :-) Selvom jeg er her og koser meg, kan ikke bloggen være dårlig!

PARADIS

  -
 • 11.07.2014 kl:18:15
 • -
 • postet i: Lykke <3
 • -

lokal tid: 06.08

igår var første dag her i Hawaii, og herreguud.. det er helt perfekt her. Tempraturen er veldig varm, men samtidig er det litt vind - som kjøler ned masse. Det er god mat her, for å ikke snakke om shoppingen. Hvem skulle trodd Hawaii hadde så mange bra butikker? Og stranda. Hvor skal jeg starte? Sanden var lysebrun med ingen steiner, og vannet var like rent og lyseblått som bassengvann. 

Så dagen igår gikk altså ut på å bli litt kjent i nærmiljøet. Vi fikk rundt i gatene, slappet av ved hotellets basseng, og gå en tur på stranda. Jeg fikk også brukt litt penger på victorias secret, så jeg gleder meg til å vise dere innkjøpene mine!idag er vi liiitt usikre på hva vi skal gjøre, men jeg skriver vel det i neste innlegg tenker jeg. Ha en fin dag, uansett hva du finenr på! ♥

NYE KOSTER

  -
 • 10.07.2014 kl:18:36
 • -
 • postet i: sponset
 • -

lokal tid: 06.09, jetlaag

Heisann dere! For en stund siden var jeg på postkontoret og hentet en pakke fra sheinside. Og som vanlig, er jeg superfornøyd! Denne gangen mottok jeg ikke bare klær, men også noen børster! og, som vanlig, er jeg utrolig fornøyd:dere tror kanskje dette er de kjente real techniques børstene? Vel, det er det ikke! Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har hatt lyst til å bestille real techniques koster fra nettet - men det som har stoppet meg hver gang, er prisen. Hver kost koster jo mer enn hundre kroner? Jeg har ganske mange koster fra før, så det å bruke mer enn 100 kroner på hver kost, var ikke noe jeg ville bruke pengene mine på. Så når jeg så disse kostene på sheinside, så kunne jeg ikke gjøre annet enn å klikke dem hjem. 

Jeg har en børste fra real techniques, og den er helt lik som disse fem. Og i og med at prisen på disse ligger på kun 150 kroner for alle fem, er disse børstene absolutt verdt å sjekke ut! Har prøvd noen av de, og jeg elsker dem allerede. Den ene kostene røyter litt, men det legger jeg egentlig ikke merke til. I dette setter får du med fem utrolig gode børster, som jeg gleder meg til å bruke fremover! Åå er så glad for at jeg endelig har noen nye børster i sminkesamlingen min ♥ Syns børster er så gode å myke hahah, faktisk en av favorittingene mine å kjøpe. HER finner du kostene, og HER ser du hele utvalget til sheinside på kostefronten. De har mange fine sett å velge mellom!

Hva syns dere om kostene? sponset innlegg, helt ærlige meninger

FREMME I USA

  -
 • 09.07.2014 kl:21:58
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

lokal tid: 12.52

heisann deree. nå sitter jeg på flyplassen i seattle, og her skal jeg sitte en god stund. Vi kom fram for ca. en time siden, og flyet til hawaii går ikke før om fire timer. Har allerede sittet tolv timer på fly idag, så en femtimers flytur til hawaii er ikke akkurat det verste. Er veeldig sliten og trøtt nå da, men det er jo ikke så rart - jeg sto jo opp klokken 4 inatt. Tror vi skal gå å finne oss en restaurant nå, så vi får spist litt, og kanskje sett på semifinalen i vm samtidlig. Vi får se, vi har jo god tid. Har vel ikke så mye mer å skrive, ville bare gi dere en rask update. Jeg har det fint!

oggg til dere som lurer haha så er ikke bildene under tatt idag. ha en fin kveld/dag/natt ♥

KLAR FOR AVREISE

  -
 • 08.07.2014 kl:20:58
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann deree ♥ 

nå sitter jeg på rommet mitt, ENDELIG er jeg ferdig med å pakke! Er virkelig vanskelig å pakke, Jeg skal jo så mange forskjellige ting: ni dager med "syden", en uke med fjell og familiekos, og litt over en uke med storbylivet. Tror jeg har pakket nok nå (hahahh fant akkurat ut at jeg ikke har pakket bikini... det var ikke såå lurt hahah), så da er vel alt klart til avreise i natt! Må stå opp klokka fire, men det stresser jeg ikke med - soving kan jeg gjøre på flyet. Gleder meg sånn! Blir nok en lang dag imorgen, for hele reisa tar 26 timer til sammen. Men det går fint, når det er både tv på flyet, og jeg har med bøker og elektronikk i sekken. Gleder meg sånn! 

har vel ikke gjort så mye annet enn å pakke idag, så dagen har ikke vært så veldig interessant. Tror jeg kommer til å oppdatere dere en gang i natt også (Hvis jeg ikke er stuptrøtt), og det kommer et innlegg imens jeg er oppi luften. Så blogging blir null problem de neste dagene :-)

TENKKKK AT JEG SNART ER I HAWAII :DD

SUMMER VACATION GIVEAWAY


I samarbeid med sheinside, har jeg vært så heldig å få lov til å ha en giveaway for dere! Kan nesten ikke huske sist gang jeg hadde en konkurranse for dere. I denne konkuransen kan vinneren få velge seg to ting/klesplagg fre denne siden HER. her er det bare sommer relaterte ting, så uansett hva du velger, vil det nok bli nyttig i sommer. 

Her er reglene:

1. Registrer deg på sheinside. Dette kan du gjøre HER (trykk). Du vil da få jevnlige mailer fra sheinside, om forskjellige tilbud og slike ting. 

2. Lik sheinside på facebook. Trykk HER for å gjøre det. Hvis du ikke har facebook kan du skrive det under.

3. Legg igjen epostadressen din i kommentarfeltet. Her er det viktig at du bruker den samme eposten som du bruker når du registrerer deg på sheinside sin nettside, så sheinside får kontaktet deg. 

En annen ting som er viktig å få med seg, er at du bare kan velge forskjelige ting. Du kan ikke ta to kjoler eller to bikinier - da må du ta en kjole og en bikini. Håper dere skjønner, og liker denne giveawayen! :-) Hvis du ikke skal på ferie i år, får du kanskje sommerfølelsen av å se på denne siden med masse fine sommerklær. 


her ser dere favorittingene mine:


solbriller her bikini her strandkjole her 

husk å kommenter epost adressen din i kommentarfeltet for å være med i trekningen! lykke til allesammen ♥

EN SOMMERDAG

  -
 • 07.07.2014 kl:16:25
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann ♥

idag har vært en typisk selvpleiende dag. Jeg rakk ikke å ta mitt lille minispa igår, så derfor gjorde jeg det heller idag. Satt på en ordentlig jentefilm imens jeg tok et varmt og godt bad, kuret håret og skrubbet kroppen. Jeg har også tatt på neglelakk på både tær og hender, så da er i alle fall den delen på plass. Om bare 2 døgn er jeg på vei til Hawaii, og det føles helt uvirkelig. Husker da det var igjen 136 dager til avreise, men nå er det kun to dager igjen til det skjer. wii gleder meg sånn

nå skal jeg ta turen til postkontoret for å hente en pakke som jeg har ventet på lenge nå. Gleder meg til å vise dere hva jeg har bestilt denne gangen! Ellers kommer det faktisk en giveaway senere ikveld, for å feire at det virkelig er sommer nå. Noen som gleder seg? :-)

SCREENSHOTS

  -
 • 06.07.2014 kl:19:12
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann alle fiine ♥

nå sitter jeg faktisk ute på hverandaen, hjemme etter en fin uke i sverige (som jeg fortalte om i sist innlegg, hvis du ikke har sett det enda). Hittil har jeg ikke gjort så mye idag, vi spiste en utrolig god hyttefrokost før vi kjørte hjemover til Trondheim igjen. Var deilig å endelig komme hjem, etter en lang biltur, som for det meste bestod av soving, godterispising og musikk. 

har ingen planer resten av dagen egentlig. Skal ta det helt rolig, redigere en videoblogg som jeg spilte inn før idag, og bare slappe av. Må også starte å tenke på hva jeg kan ta med meg til USA. Kanskje jeg tar meg et lite minispa engang i kveld, fordi jeg merker at det trengs. Vakse ansiktet ordentlig, og kure håret med en god hårkur. Vi får se hva de neste timene bringer!

og her er grunnen til overskrifta! her er noen screenshots fra videoen jeg driver å redigerer akkurat nå. Noen som kan gjette hvilken video det er? 

hint: reise

TILBAKE

  -
 • 05.07.2014 kl:23:09
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

nå kjenner jeg det kribler i fingrene, fordi det er over en uke siden jeg skrev et blogginnlegg sist. skrivesperre. Jeg må ta en pause. Jeg vet ikke helt om dere fikk med dere at jeg dro på storsjøcup på mandag, men nå er jeg i alle fall hjemme igjen. Det har vært en fantastisk uke med latter, grining og herlige jenter. Vi kom i B-sluttspill etter masse uflaks i gruppespillet, og idag tidlig ble vi slått ut av et lag i semifinalen. Var ganske så kjipt, men det gikk bra. Jeg har hatt en så utrolig fin uke, og tro det eller ei - men jeg kommer til å savne det iskalde klasserommet vi sov i, kantinematen, sjokomelka som smaker 100 ganger verre enn oboy og lange dager på grønt underlag. // mobilbilder fra uka 

Det er sant at det er masse følelser innblanda ved fotballen. Jeg har grått av både vinn, tap og slitenhet. Dette er en cup hvor det skapes utrolig mange minner, som varer for resten av livet. Håper jeg i alle fall. Men det som skal være sikkert og visst, er at Kattem Jenter 00 har spilt en utrolig bra storsjøcup, og vi gleder oss masse til neste år. Jeg har hatt det så fint.


nå har vi tatt en mellomstopp i åre på hytta til noen venner av oss, før vi drar hjem imorgen. Men familien vår har ikke tid til å slappe av - allerede på onsdag går turen videre til Hawaii, hvor vi er klare for å dra på nye eventyr :-) bildene under er fra en spasertur vi tok tidligere ikveld, og nå ser vi på fotballkamp. Heia costa ricaa wii

håper at dere har likt innleggene som har komt imens jeg var borte. Har vært godt med en pause fra bloggen, men nå er jeg tilbake igjen. 


hvordan går det med dere da? såå artig å lese om ♥

BLOGGTIPS

  -
 • 03.07.2014 kl:14:00
 • -
 • postet i: tips
 • -

jeg får ganske ofte spørsmål om jeg har noen tips til dere, angående blogging. Jeg sier ikke jeg er verdens beste blogger som vet om alt om hvordan man får fler tusen lesere, men her er i hvertfall mine tips! Føler dette er de "vanlige" tipsene å gi, meen siden så mange lurer på dette, så tenkte jeg bare å samle alt i et innlegg. 

♥ Vær deg selv. Grunnen til at jeg skriver dette først, er fordi det rett og slett er det viktigste. Ikke blogg om sminke bare fordi andre gjør det - blogg om ting som interesserer deg! Hvis du liker hester, kan du dele dine meninger med andre hestejenter. Jeg merker om den som skriver en blogg liker det den skriver om, eller om det bare er for å få mange lesere. 

♥ Aldri gi opp! det tar tid å bygge seg oppover, og ikke forvent å få 1000 lesere med en gang. Sett deg mål, og jobb sagt men sikkert mot det målet. Jeg husker enda gleden jeg fikk da jeg nådde 50 lesere. 

♥ Ha en fin header, et fint og ryddig design. Dette er slike "grunnleggende ting", som gjør bloggen mye finere. Ikke ha en neongrønn bakgrunn med rød skrift oppå, da får man bare vondt i øynene av å lese det. 

♥ Varier bloggingen din. Ikke blogg om det samme hele tiden. Jeg har noen perioder hvor jeg bare blogger om hverdagen, og da blir bloggen min veeldig kjedelig til slutt. Blogg om dine outfits, din favoritt sminke, innkjøp, kom med tips.. ja, slike ting. 

♥ ta store, fine og lyse bolder. Du trenger ikke et speilreflekskamera for flere tusen kroner, hvis man bare har rett lys kan en iphone ta veldig bra bilder. Øving gjør mester! Kanskje man kan invistere inn et kamera etterhvert, men i begynnelsen funker det fint med telefonbilder. 

♥ Lag videoer. Det her er veldig inviduelt om du vil gjøre dette, men for meg blir en blogg 1000 ganger bedre om man lager vidoer inni mellom. Det trenger ikke være så ofte, men kanskje en gang i måneden? Sett deg foran et vindu for å få bra lys, og prøv å virke så naturlig som mulig. I starten var jeg utrolig klein og rar foran kamera, men med årene har jeg blitt 100% komfortabel! Så bare prøv deg fram. 

 

hva synes du om tipsene?

SVAR OM MAC

  -
 • 02.07.2014 kl:16:00
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

betalte du den selv?

jeg betalte 10 000 selv, og pappa betalte 1990 kr. 

hva kostet den?

Til sammen kostet den 11 990 kroner.

Hvor mye lagringsplass har den?

den har plass til 256 gb, som er dobbelt så mye som jeg hadde på den gamle macen min.Har du 13 eller 15 tommer?

den er 13 tommer, syns nesten 15 blir litt for stort for meg. Min forrige var også 13 tommer, så det er det jeg er vandt til.

bortskjemt!!

Jeg vil få det klart nok en gang, at jeg betalte 10 000 selv. Pappa betalte "bare" 1990, så det kan man se på som en liten sommergave. Er utrolig takknemlig, og denne macen er noe jeg kommer til å bruke hver dag - så jeg vil nok ikke kalle meg selv bortskjemt.

Hvem liker du best av din gamle air, og din nye pro?

Jeg vet egentlig ikke helt enda, jeg har jo ikke hatt den nye så veldig lenge enda. Begge to har både fordeler og ulemper - det jeg hatet med airen var at det var så lite lagringsplass. Men samtidig, så er den jo veldig lett å ta med seg rundt. Proen har mye bedre lagringsplass, men er litt tungere. Men begge to er utrolig gode og fine pcer!merker du forskjell på de to macene?

ikke enda, fordi jeg har jo ikke hatt de så lenge. Men siden denne har retina skjerm, er kvaliteten på skjermen veeldig bra. Men det er vel den eneste forskjellen jeg har merket hittil, hvis man ser bort i fra vekta.

håper dere fikk svar på det dere lurte på! :-)

Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015 » Februar 2015

..............................................................Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 14 år fra Trondheim, og på denne bloggen kan du lese om bla. min hverdag, skjønnhet, du kan se forskjellige antrekk og av og til kommer det også videoblogger. Håper dere liker bloggen min! ♥


design av Tonjemthits