INNKJØPSVIDEO


Heia folkens - jeg vet denne videoen skulle kommet igår (og at det ikke kom noen video på søndagen), men jeg har hatt så siiiinnsykt dårlig internett, som gjorde det umulig å laste opp. Det sto at det tok 10 357 minutter og slikt... da sier det jo seg selv at det ikke funker. Men nå er videoen endelig her! Bedre sent enn aldri, er det ikke det man sier?

Hva synes du om videoen?

BERLIN

  -
 • 18.07.2015 kl:00:20
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei folkens!! Etter to dager i Berlin, har jeg nesten forelsket meg i denne byen - for guud den er superfin!! Ingenting slår New York, men Berlin har nok en god andreplass. Det er en utrolig fin by, med masse forskjellig å se. 

Så ja, de to dagene vi har vært her så langt, har vært veldig brae. Vi har shoppet en del (skrik ut hvis dere vil ha innkjøpsvideo!!), vært på en memorial for holocaust fra andre verdenskrig, sett Berlinmuren og gått litt rundt. Jeg er faktisk utrolig interessert i krigshistorie og hva som skjedde under 2.verdenskrig, så slike museum passer midt i blinken for meg. Imorgen er den siste hele dagen her, så da skal vi faktisk i dyreparken (hahha), og sikkert shoppe enda litt mer. Nå skal jeg legge meg, slik at jeg blir uthvilt til morgendageen. God natt folkensss <3Har nesten ikke tatt noen bilder imens vi har vært her, men her ser dere noeen haha. Har du vært i Berlin før?

JEG SMAKER PÅ TYSK GODIS


Hva synes dere om videoen?

UPDATE

  -
 • 15.07.2015 kl:16:41
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei folkens!

Beklager vireklig for at det er å lenge siden sist oppdatering - vi har vært på et hotell i en by som heter Binz her i Tyskland, og internettet har vært helt krise tregt. Tok ca. en time å laste opp et bilde, og det er for dyrt å bruke 3G. Derfor ble det litt vanskelig å oppdatere dere.. Så jeg beklager virkelig! Skal prøve å gjøre opp for det da, og blogge bra de neste dagene!
Nå er vi i hvertfall fremme i Berlin, og her skal vi tilbringe de neste fire dagene. Ser veldig frem til det! Vi bor på utrolig fint 5-stjerners hotell midt i byen, som passer utmerket godt for meg!! Blir nok noen fine dager med både shopping, sightseeing, museum og slike ting. Binz var en utrolig fin by, hvor vi fikk opplevd strandlivet, og slappet av litt - i mens her skal vi nok få litt mer byliv. Gjerne si ifra hvis dere vil se en vlog fra da vi er her!
Det kommer også videoblogg ikveld, så det kan dere se frem til! :-) Hvor i verden er du akkurat nå?

VLOG: GØTEBORG


Hva synes dere om videoen?

ROADTRIP

  -
 • 09.07.2015 kl:17:03
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Heia folkens,

nå er jeg faktisk tilbake i Sverige igjen! Vi skal nemlig kjøre litt rundt omkring i Norden de neste ukene, fordi broren min skal på danacup. Nå er vi snart fremme i Gôteborg, og der skal vi være i to dager. Vi har kjørt i ca. 9 timer idag, så gjett om jeg er lei av å sitte i bil!! Etter dagene i Sverige kjører vi videre til Berlin, hvor vi skal sove på et femstjerners hotell i fire dager. Har aldri vært i Berlin før, så det blir nok spennede! Har hørt masse fint om byen.

Så er det jo danacup, før vi drar tilbake til Norge får å være litt hos bestemo og bestefar, og på hytta deres.Er hele tre uker til jeg skal hjem - så det blir nok masse artig å blogge om, imens vi er her!

Hva har dere gjort idag? 

2 BREAKFAST IDEAS


Hva synes dere om videoen?STORSJÖ

  -
 • 07.07.2015 kl:02:05
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei folkens!!

Nå er det virkelig en stund siden sist - og det beklager jeg veldig for. Som dere sikkert vet var jeg på storsjøcup i Sverige forrige uke, og etter jeg kom hjem lørdag kveld, har dagene bare flydd avgårde. Jeg hadde det i alle fall utrolig fint på cupen, og jeg gleder meg allerede til vi skal tilbake neste år. Den uka det er Storsjøcup, er alltid et av høydepunktene i løpet av et år! Har det alltid morsomt der.

Uka bestod av masse fotball (naturligvis), men det var også mye latter og kos. Fikk møtt mange nye mennesker og kost meg masse på den sosiale delen. Vi kom til B-sluttspill, og røyk ut i kvartfinalen, hvis noen lurte.

Slenger med noen bilder fra uka, så kommer det et litt bedre innlegg imorgen - fordi nå er jeg stuptrøtt!!

Hva synes du om bildene?

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015

..............................................................Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 14 år fra Trondheim, og på denne bloggen kan du lese om bla. min hverdag, skjønnhet, du kan se forskjellige antrekk og av og til kommer det også videoblogger. Håper dere liker bloggen min! ♥


design av Tonjemthits