VIDEOBLOGG UKE 1


Kommer til å begynne å vlogge en god del mer, så dere får en enda nærmere titt på hvordan det er her - høres det greit ut? ♥ Håper i alle fall dere likte denne første videoen, selvom den kanskje ble litt rotete. Her er i alle fall en liten oppsummering av hva vi har gjort den siste uka! Hva syns dere?

SAN DIEGO


Lokal tid: 23.43

Hei! Idag var det opp tidlig, for idag har vi nemlig tilbringet hele dagen i San Diego! Dagene er så urolig innholdsrike, og jeg føler jeg har opplevd veldig mye forskjellig og nytt, hver eneste dag. Bare idag har vi vært på to forskjellige strender (begge var superfine!), men på grunn av overskyet vær fikk vi dessverre ikke solt oss så mye. Vi fikk også tilbud om å surfe på en av de, meen siden jeg er litt pysete valgte jeg heller å spise på restaurant haha. Etter det dro vi til Fashion Valley, som var verdens koseligste utendørs kjøpesenter, med butikker av alle slag. Vi fikk endelig dratt på abercrombie og hollister, hvor en del av oss svidde av litt penger heheh. Som jeg har nevnt - superinnholdsrike dager, og som vanlig er jeg suupertrøtt nå haha. Heldigvis får vi sove til klokken ti imorgen, noe jeg merker blir veeldig deilig ♥ Good night folkens, see yaaa!


See hva som lå på den ene stranda vi var på idag! Skikkelig kult at vi fikk gå så nærme de 

Ah, merker jeg skaper minner for livet imens jeg er her - hvis du vil lese mer om språkreise og har vurdert det selv, kan du trykke HER for å sjekke ut mer info ♥ Hva synes dere om bildene?

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mars 2016hits