beautiful

  -
 • 31.08.2013 kl:23:31
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

hellooo people! :-)

har vært en superfin dag idag, åhh jeg elsker lørdager, wii! Startet dagen med en liten bytur sammen med mamma, hvor jeg kun kjøpte noen småting, og ikveld har jeg vært på bursdag hos Erle! Var såå herlig, mange av de beste folka samlet på et sted, med mye latter og kooos ! Tenker jeg viser dere bilder fra bursdagen imorgen, når jeg har fått redigert de osv. Håper dere har hatt en like fin dag som meg! ♥

Har også trukket vinneren av konkurransen jeg hadde i samarbeid med personlig almanakk, så alle der ute som meldte seg på, bør sjekke mailen sin om noen få dager!Hva syns du om bildene?

no mirror makeup challenge


hva syns du om videoen?

braid


dette innlegget skulle blitt publisert for tre timer siden.


 

HEEELG ♥ ♥

heregud jeg er såå glad for t det er helg nå, har vært så utrolig sliten denne uka. Skal bli utrolig deilig å slappe av, men før den tid skal jeg på fotballkamp. Gleder meg, er over en uke siden sist! Senere idag kommer det forresten en videoblogg, som dere kan glede dere til! Er suuperlenge siden sistSEEE på babyhårene mine da, hahah. Ingen av vennene mine skjønner hvordan jeg overlever med å ha de i trynet hele tiden, men kan jo ikke akkurat klippe de av heller daa

hva skal du idag?

joggebuksedag

  -
 • 29.08.2013 kl:17:00
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

halloo!

I dag har vært den andre dagen på rad vi har hatt 8 timer skole, og nå er jeg SÅ klar for helg! Har ikke kommet inn i rutiner enda, på både lekse fronten oog døgnrytmen! Sitter jeg å hører på musikk, og nå snart skal jeg på trening! Er egentlig utrolig sliten, men det ordner seg nok etterhvert!

jaa, også idag tok vi forresten også klassebilde! ahah oog gjett hvem som ikke hadde fått med seg det da? jaa hehe ops det var meii. Hadde på meg tidenes styggeste klær, jogebukse og hele pakka. Jaja, shit happens anywayyyHva skal du idaag?

BDAY


helloooois

for øyeblikket ligger jeg i senga, å vurderer om jeg skal ta meg en joggetur, eeller bare ligge i senga resten av dagen. Ser dessverre ut som om det førstenevnte ikke blir noe av, meen vi får se! Idag har jeg egentlig vært ganske sliten helt siden jeg kom hjem fra skolen, 8 timer med skole gjør viiirkelig noe med humøret. 

Idag har også verdens beste Erlee bursdag, så gratulerer med dagen til deg ♥ Er utrolig glad i deg, å håper dagen din ble perfekkkkt. Eller forresten, så ble hun skadet i gymmen, meen tror hun har det fint nå da! Skal feire henne på Lørdag, som blir så bra!

noen av dine venner som har bursdag idag? ELLER DEG?

miss Italy


når jeg ser på disse bildene, frister det såå mye å ta nærmeste fly rett til Italia. var såå fint der, savner det alt for mye! Noen av dere som har vært i Italia, eller et annet spennende land? :-)

lenge leve tirsdag


hallooo

Idag har det vært sååå fint vær, så det første jeg gjorde nårjeg kom hjem, var å rive av meg hettegenseren og den svarte buksa, og ta på shorts og hettegenser. Nå sitter jeg ute i det fine været, med høy musikk på. Fra og med idag elsker jeg tirsdager, vi starter til og med klokka kvart på ti på skolen. wihuu, lenge leve Tirsdager

Snart drar jeg bort på fotballbanen sammen med erle og noen andre, for å nyte nyte været. Men før den tid må jeg gjøre lekseer.  tuusen takk for fine tilbakemeldinger på forrige innlegg forresten, dere er best ♥ hva skal du idag?

tanker


Har du noen gang følt deg helt alene? Har du noen gang hørt at du er verdiløs, ikke bra nok, stygg? Over 50 000 barn i Norge blir mobbet hver eneste dag. Det er et aalt for stort tall. 50 000. Tror nesten alle har blitt baksnakket, og der er ikke jeg et unntak. 

Jeg kan da ikke en dritt for at jeg ikka har verdens største pupper, verdens fineste rompe, eller så fint ansikt. Men hva  betyr egentlig det? betyr det at jeg ikke er bra nok? Jeg er meg selv, og det er det som teller. Og det er det som telles hos deg også. Vi to, vi er bra nok, akkurat som vi er

dere er alle så utrolig fantastiske. Det at du i det hele tatt gidder å bruke tiden din på å klikke deg inn på min blogg, betyr så utrolig mye for meg. Vet ikke hva jeg kan gi tilbake til dere. Å få høre at man er et forbilde til noen når man bare er 12 år, er helt uvirkelig. Du er fantastisk, akkurat som du er!

synes det er utrolig vanskelig å skrive om dette, som er et så alvorlig tema. Vet ikke helt hva jeg skal si. Måtte bare få ut mange store tanker i et 12-åring sitt hode. 

"the girl who laughs & talks alot, and seems very happy, is also the girl who cry herself to sleep"

små gleder


heii

Daa var skoleåret i gang for real, og nå skal jeg snart sette igang med lekser. Høres såå rart ut å si lekser, har nesten glemt hva det er joo. om en time blir det fotballtrening, så nå føler jeg egentlig at hverdagsrutinene er på plass igjen. I alle fall nesten!

Etter treninga SKAAAAL jeg sette meg ned å redigere en videoblogg, som kommer ut så raskt som mulig! Føler det er flere uker siden sist (oida når jeg tenker meg om er det faktisk det jaja)

♥ hihi, små gleder i hverdagen

hva skal du gjøre idag?

INSPIRATION
For øyeblikket sitter jeg å drømmer meg bort på weheartit. Alt er så perfekt der, helt feilfritt. Skulle ønske livet også var sånn, eller hva? ♥ I et perfekt liv, ville jeg sovet nå. hahah jajaa, whatevaaahh

goo' vær i trånnjæm


hallooo 

Idag har det vært såå fint vær i Trondheim, så har ikke fått aalt for mye tid til å være på maccen. Føler virkelig at sommeren har startet på nytt nå, wii! Buut anyways, så jeg tilbringt hele dagen sammen med Erle. Vi har vært ute sammen med venner, og nå skal vi snart dra ned på fotballbanen, for å se på fotballkamp til guttene i klassen. Gleder meiii

nå kom akkurat Nora inn døra, og nå skal jeg redigere litt på en videoblogg, føør vi drar. Vi blogges senere ikveld, verdens fineste lesere ♥

jeppppp vi har farget tuppene på håret rosa xDxD hva har du gjort idag?

konkurranse - personlig almanakk!


Hei alle sammen! Nå kommer eeendelig konkurransen jeg har snakket om, og en av dere kan vinne en personlig almanakk! det dere må gjøre for å være med i trekningen eeer:

1. Skriv navnet ditt i kommentarfeltet, sammen med epost adressen din, + navnet ditt på instagram

2. Lik Personlig Almanakk på facebook (www.facebook.com/personligalmanakk)

3. Følg personlig almanakk på instagram (@personligalmanakk), hvis du har.

Hvis dere lurer på hva jeg får for denne konkurranse, såå er det min egen almanakk, som e rlik den en av dere vinner. Det er jeg utrolig glad for, fordi de er såå fine, og ikke minst praktiske! Du kan designe de helt selv, på både utsiden oog insiden av almanakken. Du kan også legge inn egne treningslogger, egne kolonner for skole osv. 

En annen ting som er utrolig smart er at du kan velge startmåned selv, så det passer deg etter ditt behov! Jeg trekker vinneren om 5 dager, som vil si på Torsdagskveld, så fram til da er det baaare å kommentere under! :-) Og ja, jeg kommer til å sjekke om du har likt facebooksiden, og følgt de på instagram, så det ikke blir noe juksing!

lykke til alle sammen! 

Bytur

  -
 • 24.08.2013 kl:13:13
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Heisann!

Nåå sitter jeg å Kaja i bilen på vei til byen, for å dra på jentetur! Vi skal ikke shoppe så mye, men tror heller vi drar
på cafe for å spise lunsj. Har også fått kjøpt meg ny jakke og innesko iløpet av dagen. Er superfornøyd, så gleeder meg til å vise dere :-)

Senere idag skal jeg ut med venner igjen, noe som blir gøyy. Kommer til å bli en såå bra Lørdag idag!

Fooresten, hvis dere ser meg, må dere ikke være redd for å komme bort å si heiii! Hva skal du idag?

Kosekveld med Kajaa

  -
 • 23.08.2013 kl:23:05
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

halloooo ♥

nå ligger jeg vel plassert i senga etter å ha hatt en av de beste dagene på leenge. Har vært ute sammen med både gutter og jenter fra trinnet, som var sååå koseliii. Nå er Kaja her, som skal sove over inatt. Gleder meg, er aalt for lenge vi har vært sammen, bare vi tooo

ooog angående den konkurransen ble det ikke noe av idag, MEEEN imorgen kommer den. Veet hvor irriterende det er når bloggere ikke holder de de lover, men den kommer imorgen! Hååper dere tilgir meg, meen jeg har et liv utenfor bloggen også, oog idag ble det rett og slett ikke tid :-)

hahah jaa jeg har bart, hihi oops. hva skal du i helgen?

nattea finee

  -
 • 22.08.2013 kl:22:54
 • -
 • postet i: GodNatt
 • -

hallooo fine lesereee ♥

nå ligger jeg heelt utslått i senga etter å ha hatt en fin, men slitsom daag! Var på fotballbanen i over 3 timer idag (wii jeg elsker fotball), som var skikkelig morsomt. Fikk vært på trening, sett på fotballkamp oog spilt fotball ofc. Imorgen er det jo også helg, som skal bli såå deilig! Skal virkelig nyye de timene vi har med fri, can't wait

imorgen kommer det forresten en konurranse igjen, så det kan dere gleede dere til! Det du kan vinne er perfekt å ha nå som skolen har startet, noen som har en aanelse om hva det kan være? :-) 

NATTA FINEEE LESERE

soon autumn


halloooo

Idag var vi på vår første tur med skolen i år, noe som var såå koselig! føler vi ble mye bedre kjent med hverandre (de vi ikke har gått på skole med før), noe som er braa. Nå er Nora hos meg, og om en veeldig liten halvtime drar vi på fotballtrening. Nåår jeg tenker meg om er det bare 8 minutter til vi skal dra, såå må begynne å skifte.

idag er det også veldig fint vær, som er utrolig deilig etter maaange dager med kun regn. Merker virkelig at det begynner å bli høst nå, det blir mørkt klokka 9, oog det er ikke like varmt lenger. Savner sommeren jeii (Seeelv om det er sommer enda men dere skjønner greia hahah)vi spiste det eneste jeg klarer å lage - vafler ♥ 

hva skal du idag? 

alt og ingenting

  -
 • 21.08.2013 kl:16:29
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

må starte dette innlegget med å si tuusen takk for all "støtten" jeg fikk i forrige innlegg! de søøte kommentarene deres gjør dagene såå mye bedre, for å ikke nevne de laange meldingene dere skriver til meg på kik. Betyr utrolig mye, tuusen takk! Får mye mer inspirasjon, og til dere som er redde for at jeg skal slutte å blogge: Slapp av, er leenge til det skjer, trenger bare et par dager med pause!

idag etter skolen ble Erle med meg hjem, og det var såå koselig, er alt for lenge siden vi har hatt litt jentetid sammen! Vi lagde litt mat, og satt os ned, og snakket om alt og ingenting. Er noe vi jenter må gjøre av og til, bare få ut alle tanker. noen som kjenner seg igjen? :-) idag har jeg ikke så mange planer, skal bare slappe av, og sette bokbind på 100 bøker. Wish me luck (seelv om det er mamma som gjør det) jaja wish my momi good luck da eheh 

hva skal du idag?

bloggpause?


god kveld!

Nå er det like før øynene mine lukkes igjen, etter en lang dag, Var helt greit på skolen, og når jeg kom hjem spilte jeg inn en videoblogg. Var supermorsomt å filme den, og troor jeg starter med redigeringen imorgen. Såå dro vi på fotballkamp, som vi taptee, 4-3. Var et surt tap, men det er vel sånn fotball er!

har forresten litt lite bloggmotivasjon for øyeblikket, lesertallet synker, oog jeg skjønner egentlig hvorfor. I tillegg så er været grått og trist, joe som ikke gir sæærlig mye motivajon. Vurderer å ta en rask bloggpause snart, som kun varer i 1-3 dager, bare for å slappe av litt, og lade opp til mer, og ikke minst bedre blogging. Høres det greit ut? :-)

hva har du gjort idag?

Vinner av giveawayen!


halloo! :-)

Da var det endelig på tide å trekke vinneren av giveawayen min, og må bare starte med å si at det var supergøy å se at såå mange ville bli med! Var faktisk 279 stk som meldte seg på, og det er gaanske mange, med tanke på at jeg ikke har aalt for mange lesere! Vinnerene ble trekt på random.org, så er heelt tilfeldig hvem som vant! Og vinnerne er...

MAREN OG NORAAA

så hvis du heter enten Maren eller Nora bør du sjekke mailen din om ikke alt for lenge, så kontakter jeg dere snart! :-) Og til dere som ikke vant - det kommer flere konkurranser om ikke alt for lenge! 

hva vil du ha som premie i neste giveaway?

tilbake i hverdagen

  -
 • 19.08.2013 kl:16:39
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

halloo!

Da var først skoledag over, og nå er det tilbake til hverdagsrutiner igjen. Var en ganske rolig skoledag idag, hvor vi bare fikk litt informasjon, ble kjent med hverandre og sånne ting. imorgen skal vi ha en kartleggingsprøve i matte, noe jeg gruer meg til. Men joda, det skal nok gå fiiint :-) 

Om en liten time drar jeg på trening, men før den tid skal jeg spise kyllingboller. Synes det er såå godt, så jeg gleder meii, hahah. ooog forresten, etter trening har jeg planer om å lage en videoblogg, så er det noen spesielle videoer du vil jeg skal lage?

hvordan har din dag på skolen vært?

skoleee, here I come


Om noen timer sitter jeg på skolebenkenigjen, forhåpentligvis klar for et nytt skoleår, på ny skole. Har hatt en superfin sommer, og ser allerede fram til sommeren 2014! Idag har vært en veldig fin slutt på ferien, vi spilte årets første fotballkamp (og vi vant, wiii :D), og etter det tok jeg meg et langt deilig bad, etterfulgt av ansiktsmaske, og masse stellegreier. Har også pakket sekken, oog nesten funnet fram antrekket! (ok har egentlig ikke en aanelse om hva jeg skal ha på, hahaha ooops. egentlig er jeg ikke ferdig med å pakke sekken, men må virke litt organisert jeg og daa)

nå sitter jeg å ser på disney channel imens jeg spiser kveldsmat, og snart skal jeg gå ned å legge meg, før jeg må stå opp klokken 7 imorgen tidlig. Får det virkelig ikke inn i hodet, at jeg skal på skolen imorgen, soom dere sikkert har merket, hahah :-) 

penaanoe av det jeg skal ha i penalet mitt, siden noen lurte på deet!Lykke til på skolen imorgen da folkens! ♥

ukens spørsmål


kan man bare få imovie og iphoto på mac?

Ja! eeller man kan jo sikkert laste det ned fra piratbay eller noe, men det skal man jo ikke gjøre daa. Så ja, du kan bare få imovie og iphoto på mac.

Hvor kjøpte du den grønne bikinien din du brukte i Italia?

Kjøpte den på cubus, men tror kaanskje de ikke selger den mer. hva heter du på instagram?

LenaRedmo

Hvordan får du tekstet på megashare.info?

Det går ikke, det er derfor jeg anbefaler dere å se det på netflix, eller kjøper programmet du skal se på dvd. du får myye bedre kvalitet, og i tillegg gjør du det lovlig, istedet for å streame det online. oog da får du også teksting.

hvor er den rosa strikkegenseren din fra?

Den er fra Zara, og er såå deilig. Kjøpte min i Italia i sommer, og har nærmest bodd i den siden! Håper virkelig dere finner den, fordi den er så fiiin! :-) 

tjener du penger på bloggen?

Nei, det gjør jeg ikke! er bare de som ligger over 20.plass på blogg.no som gjør det.

kan du lage innkjøpsvideo fra Italia?

njaa, kanskje. Husker ikke heelt alt jeg kjøpte, og masse er sikkert til vask osv. Men har planer om å lage en innkjøpsvideo fra sommeren, så i den vil jo mesteparten av det jeg kjøpte være med! :-)

hvor mange land har du vært i?

Det aner jeg ikke, men tror ikke det er såå mange. Når vi først finner et land vi liker, drar vi dit maange ganger, år etter år. Har jo vært i f.eks. USA 6 ganger, og Spania ca. 4 ganger! Også har jeg jo vært i Sverige, Danmark oog Norge da :-) 

noe du lurer på til neste gang?

the last day


heei!

da var siste feriedag godt igang, og nå prøver jeg å få det inn i hodet, at jeg skal på skolen imorgen. Vet virkelig ikke om jeg gleder meg, eeller gruer meg til morgendagen. Blir jo koselig med nye folk, nytt lokale og sånne ting, men samtidig så er jo sommerferien over :(((( Bare et år til neste gang Lena, dette klarer duu. Hahah var forresten syyykt dramatisk overskrift

imorgen trekker jeg forresten vinneren av giveawayen hvor dere kan vinne produkter fra benefit, så hvis dere ikke har meldt dere på enda, kan dere gjøre det her (link). Er forresten supermorsomt at så mange har meldt seg på!

hva skal du bruke den siste feriedagen til? ♥

skoleforbredelser


hallo! 

nå ligger jeg halvvåken i senga etter å ha hatt en fiin dag. Har kjøpt inn masse nytt til skolestart, kjøpt et nytt møbel til rommet, som jeg har ønsket meg såå lenge (↓), spist herlig mat og egentlig bare utnyttet de siste feriedageen så bra som mulig! 

Imorgen har jeg bestemt meg for å stå opp tidlig, fordi daa jeg blir trøtt på kveden, så da er det større sjangs for at jeg får sove. Teenkt da, er bare en dag til skolen begynner nå. Må virkelig prøve å få tilbake døgnrytmen, begynner å haste nåå! Imorgen skal jeg gjøe alt klar til Mandag, som å legge fram klær, ordne sekken osv. wii, er såå fornøyd! Har ønsket meg en sånn kommode (eller hvaa heteter det? hahah) i laang tid, og endelig er den miiin! Føler alle "beautygurus" på youtube, sæærlig de i USA, har en sånn til å oppbevare sminke i, så endelig føler jeg meg velkommen i det miljøet, ahah :-) Neidaa

hva har du gjort idag?

dagens planer


halloo! 

idag våknet jeg ganske tidlig, fordi søskenbarna mine, tante og onkel skulle på konfirmasjon. Derfor skal vi ikke bruke dagen sammen med dem, såå jeg har noen andre, spennende planer! :-)

Om en drøy halvtime drar jeg på city syd sammen med Mina og Malin, for å kjøpe inn til skolestart. Føler alle har gjort, og her kommer jeg da, i siiste liten hahah. Ca. klokka 3 kommer mamma å henter meg, så skal vi dra på ikea! Gleder meg såå mye, skal kjøpe et nytt møbel til å ha på rommet. igår laget jeg en inspirasjonsvegg på rommet mitt (↑) som jeg synes er såå søt ♥ printet ut noen bilder fra weheartit, og hengte de opp på veggen. hver gang jeg ser på den får jeg et kick med inspirason, hahah!

hva skal du idag?

nighty lovies'


god kveld!

Idag lå jeg egentlig bare rett ut på sofaen hele dagen, fram til søskenbarna mine kom. Da var det på med ordentlige klær og ordne meii, etter en hel dag med latskap, og kosebuksa på. mamma hadde laget pizza, og hennes hjemmelagde er såå god, takknemlig for dine kokkekunster momiii ♥ etterhvert lagde hun også muffins, wii

nå ligger jeg å Dina i hver vår seng, etter å ha hatt tidenes fotoshoot. ble ingeen bra bilder, men legger uten noen fordi #altforbloggen. Nå skal vi vel sove snart, så blogges vi mer imorgen! :-) Tror kanskje jeg tar turen til IKEA da, som jeg gleder meg vilt mye til! så inntil da sier jeg over og ut, knut (hahah måtte bare si det)

har du hatt en fin dag idag?

mac fix +heisann, nå tenkte jeg at jeg skulle ha en anbefaling, siden det er aalt for lenge siden sist! Fordi en leser hadde såå lyst til at jeg skulle skrive om mac fix+, så skal jeg gjøre det :-)

Mac fix+ er et skikkelig multitasking produkt. Den kan brukes som en base før du legger sminke, gjøre pigmenter om til faste øyenskygger, gjøre øyenskygge om til eyeliner og som en siste finish på sminken din, for at den skal sitte lenger. Hver eneste gang jeg tar på denne, får jeg en oppfriskning med en gang, og føler meg 100x freshere! 

var også noen som lurte på om det vits i å kjøpe den om man ikke bruker hudsminke, og ja, det er det virkelig! Den er utroolig god å bruke om sommeren, når du er varm og svett, som en liten "refresh". er såå deilig, og disse var til stooor hjelp til meg i sommer, spesielt da jeg var i Italia!
som dere sikkert ser, har jeg jo to stykker, så det er vel et tegn på at jeg liker de? :-) kjøpte den lille i new York for ca. 60 norske kroner (den er snart tom), og den store kjøpte jeg i Italia for ca. 147 norske kr. har du noen gang prøvd mac fix+? 

mini pannekaker - oppskrift


halloo! :-) Idag er det Fredag, og bare tre dager til skolen starter igjen! Wææ. Idag laget jeg også minipannekaker, og det har serriøst blitt min favoritt frokost. Såå godt! Legger oppskriften nederst i innlegget, så alle dere kan prøve de! Anbefales virkelig, de er sååå gode. 

idag skal jeg støvsuget heele huset, for å tjene litt penger, er nesten blakk for tiden, opss. Skal også dekorere rommet mitt litt, og kaanskje rydde i klesskapet mitt. for tiden er det helt stappfullt, og det ser virkelig ikke ut, hahah.

♥ 1 egg 

♥ 40 g mel

♥1/2 ts bakepulver

♥ 1/2 dl melk

♥ litt smør eller olje til å steke

Noen som skal lage pannekaker til frokost imorgen? ♥

koselig dag


heei!

Har hatt en sååå fin dag idag sammen med Kaja, vi har snakket om alt, oog spist tacosalat i det fiiine været, som serriøst smakte himmelen. Vi laget også milkshake, noe som tilsvarer at jeg har vært et matvrak idag, tihi. Men det er verdt det herreguud. er enda et år til sommerkropp-styret kommer ut på ny, så det er leenge til jeg må bekymre meg om det :-) 

nå kom jeg akkurat hjem fra trening, og snart skal jeg hoppe opp i badekaret. Føler det er evigheter siden jeg har tatt meg tid til et godt, varmt & herlig bad, så endelig får jeg tid til deet :-) gleder meiise på twinsa

har du hatt en fin daag? ♥

princess breakfast


haallo!

idag tidlig når jeg våknet, visste jeg at dette skulle bli en såå fin dag. Sola skinte, og det var nesten ikke en sky på himmelen. Hahah skal ikke skrive en bok altså, men det er aalt for lenge siden vi har hatt så fint vær i Trondheim! Bestemte meg deretter for å lage kjempegod frokost, og i det øyeblikket jeg spiste, følte jeg meg som en prinsesse, wiii. Så godt med minipannekaker, nammmm

snart kommer Kaja hit, og vi skal vel egentlig bare være litt ute på verandaen, og koose oss. skal også på trening senere idag, noe som jeg gleder meg til, har like bra kondis som en snegle nå, ahah uff

hva skal du idag? :-)

Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015 » Februar 2015

..............................................................Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 14 år fra Trondheim, og på denne bloggen kan du lese om bla. min hverdag, skjønnhet, du kan se forskjellige antrekk og av og til kommer det også videoblogger. Håper dere liker bloggen min! ♥


design av Tonjemthits