B2SCHOOL HAUL


Hva synes du om videoen?

OVERNATTINGSTUR

  -
 • 25.08.2015 kl:23:30
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Heiaa folkens,

Akkurat nå sitter jeg nydusja i sofaen, helt utslitt etter de siste dagene. Fra igår til idag har vi nemlig vært på overnattingstur med klassen - noe som var utrolig gøy, men veldig slitsomt. Blant annet fikk jeg og Tonje hull i madrassen vår, så vi sov på bakken hele natta. I tillegg raste lavoen sammen, vi sølte syltetøy rundt overalt oog litt forskjellig haha. Etter mer enn et døgn med altfor masse sykling ( ca 24 km tilsammen!!), litt for mye turgåing og litt for lite søvn, skal det bli herlig å sove i sin egen seng igjen. God natt alle herlige, sov godt <3

Tok en del bilder, meen siden jeg ikke vet hvem som synes det er greit å bli lagt ut bilde av osv, dropper jeg det.

Hva har du gjort idag?

ENDELIG HELG

  -
 • 22.08.2015 kl:00:27
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei folkens (og god helg!!) ♥ Akkurat nå ligger jeg i senga, og jeg er veeldig klar for å legge meg. Etter bare en uke tilbake på skolebenken, er jeg helt utslitt haha, så det var deilig å få helg idag. vi har nemlig startet veldig rett på, med både lekser, fag og alt  annet skole bringer med. Har egentlig ikke gjort noe spesielt etter skolen idag - tok meg en dusj, lagde litt mat og ellers har jeg egentlig bare slappet av. Været er fortsatt (utrolig nok) veldig bra, og sola skinner hele dagen. Det er utrolig deilig, men veldig varmt.

Ellers er det også nytt design på vei, noe som jeg gleder meg såå mye til! Har hatt det jeg har nå altfor lenge, så det blir godt med litt forandring. Det er veldig vinteraktig, og jeg har jo hatt det heele sommeren haha. Nå begynner det jo nesten å bli vinter igjen, så kanskje jeg slipper å bytte igjen? Neida, men designet jeg har nå irriterer meg veeldig, så blir deilig med noe nytt. 

 

Hm, her ser dere noen av mine misslykkede forsøk på å ta bloggbilder idag haha.. Hvordan håper dere det nye designet blir?

BACK TO SCHOOL

  -
 • 17.08.2015 kl:21:51
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei folkens!!

Tror overskrifta jeg bruker i dette innlegget er den mest mainstreame i hele verden hahah.. Men joda, idag var det tilbake til skolen igjen! For min del begynte jeg jo i 10. klasse, noe som er litt skremmende, men samtidig helt greit. Vi startet rett på idag, og fikk bøker allerede i første time. Skulle gjerne hatt et par uker til med ferie, men alt godt må jo ta slutt, eller hva? Noe som i hvertfall gjør skolestarten tuusen ganger bedre er at det er så utrolig fint vær - 27 grader og sol slår virkelig ikke feil. Er nesten for varmt haha!! Slenger med noen mobilbilder fra den siste TIDEN: kommer virkelig til å savne ferien.

Nå har jeg planer om å lage en finere årsplan som jeg kan ha i permen min (for å få inspirasjon seff hehe ♥ ♥), og ellers skal jeg vel egentlig bare høre på musikk og slappe av. Hører på spotify's discover weekly liste, og jeg eeelsker den. Uansett, imorgen har vi faktisk turdag, noe som jeg gleder meg til. 

Håper forresten alle dere har hatt en fin første skoledag ♥ Gjerne legg igjen en kommentar hvor du forteller om din dag, det ville jeg likt å lese! Hvordan var deres dag?

HVERDAGSPRAT

  -
 • 10.08.2015 kl:20:01
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei igjen folkens!

Idag fikk jeg en fin start på morgenen, ved å lage en god frokost. Ellers har jeg egentlig hatt en relativt rolig dag - så en del gamle pretty little liars episoder, fordii jeg har nemlig kommet meg til der man må vente før man kan se mer. Haha utrolig kjipt egentlig, siden jeg elsker å se masse serie på en gang. Men samtidig utrolig spennede. Jeg har hørt rykter, og tror og håper(!!!) at episoden som kommer ut den uka her, er den hvor man får vite hvem A er. Klarer ikke vente, ææ. Vurderer å se enten prison break eller 90210 etter jeg er ferdig med pll, fordii det er så koselig å følge med på en serie. Men samtidig, så er det en veldig stor tidstyv..

Akkurat nå sitter jeg faktisk på verandaen, fordi endelig har sola kommet til trondheim også!! Er utrolig varmt ute, noe som føles herlig. Det er jo faktisk bare en uke igjen av sommerferien, noe som er helt sykt å tenke på. Denne sommeren har virkelig gått unna på et blunk. Føles ut som det var igår jeg var samlet med vennene mine, og vi feiret at det var 60 dager uten skole i vente. Haha jaja, alt godt må vel komme til en ende, eller hva?

Nå skal vi stikke en tur på IKEA, for å kjøpe en skjenk til gangen. Hva har du gjort idag?

 

EVERYDAY MAKEUP ROUTINE


Hei igjen folkens!

Dere har lenge spurt etter en hverdagssminkevideo, så endelig har jeg laget en! Dette er det meste jeg bruker - av og til nøyer jeg meg bare med litt concealer og øyenbryn :-)

Hva synes dere om videoen?

///

  -
 • 06.08.2015 kl:01:05
 • -
 • postet i: Outfits
 • -

Hei folkens - long time no see? 

Føles ut som det er utrolig lenge siden sist jeg har skrevet et ordentlig blogginnlegg, men samtidig, føles det ut som jeg gjorde det igår. Jeg vil virkelig blogge bra, men nå i ferien er jeg så utrolig urutinert, at ting går i glemmeboka hele tiden. 

Akkurat nå er jeg stuptrøtt, så nå skal jeg legge meg. ville bare gi dere en liten oppdatering, å si ifra om at bedre blogging kommer i fremtiden. Veldig snart, det tar bare litt tid å komme inn i rutiner igjen. Hvordan går det forresten med dere?Jakke fra SheIn (her) Skjerf fra Romwe (her) Bukse fra Gant Sko fra Toms

Hva synes dere om outfitet?

JEG TESTER ANSIKTSMASKE


Kommer til å skrive et mer utfyllende innlegg om denne når jeg har fått testet den mer :-) Da vil det også komme en rabattkode hvor dere får 30% rabatt på masken - så stay tuuned! Den er forresten fra https://maybeauty.no, hvis noen skulle lure! Hva synes dere om videoen?

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juli 2015

..............................................................Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 14 år fra Trondheim, og på denne bloggen kan du lese om bla. min hverdag, skjønnhet, du kan se forskjellige antrekk og av og til kommer det også videoblogger. Håper dere liker bloggen min! ♥


design av Tonjemthits