SVAR PÅ SPØRSMÅL


Er du populær på skolen?

Når man kommer på ungdomsskolen, er det egentlig ikke noe som heter "populær" og "upopulær". Man finner sin egen vennegjeng, og er med de folka man trives med. 

sparer du til langt hår?

Hmm joda jeg gjør jo egentlig det, men det er ikke sånn at jeg bruker spesielle produkter for å få det nei. Det eneste jeg gjør er å aldri klippe håret, vet ikke om det er så særlig smart hah. Vil jo ha lengre hår, men er ikke noe jeg bryr meg så spesielt mye om. 

hvor vil du dra neste år?

det kommer vel ikke som et sjokk at jeg vil tilbake til usa, fordi jeg eelsker virkelig det landet. Men hvis du ser bort i fra det, vil jeg til Frankrike, Italia, Spania.. et helt enkelt sydenland, med varme og sol. Eller Maldivene!! 

Hvor mange land har du vært i tilsammen?

Det har jeg ikke tellingen på, men det er ikke så syykt mange. Du skjønner, hvis familien min finner et land vi liker, kan vi godt dra dit mange år på rad hahah. Jeg har feks. vært i Spania omtrent fem ganger, usa sju ganger og Italia to ganger. Så har jeg jo vært i Sverige, Norge og Danmark og slikt. Men tror ikke det er så mange fler land!

liker du hunder?

Jeg syns hunder er utrolig søte, meen hvis dere har følgt med på bloggen min en stund har dere kanskje merket at jeger dritredd for de. Var verre før, men det skal fortsatt masse til før jeg går bort å klapper en hund.

kan du lage en oppdatert hverdagsminkevideo snart?

jaa, det har jeg lyst til! Fler som vil at jeg skal lage det? :-) Kan prøve å få det til, hvis dere ønsker det.

Når kommer romvideoen?

Godt spørsmål. Jeg er så utrolig TREIG at det ikke skulle vært mulig engang. Speilreflekskameraet mitt er på reparasjon, så jeg vil vente til det er tilbake. Den jeg lagde for et par uker siden var filmet med iphone, som vil si at det var utrolig dårlig kvalitet.

Til dere som lurer bruker jeg mitt gamle speilrefleks kamera til å ta bilder med nå. Men det fungerer ikke å filme med det, siden mikrofonen er ødelagt + at skjermen blir helt svart. merkelignoe du lurer på til neste uke? 

MIN DAG

  -
 • 29.09.2014 kl:19:18
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heii folkens ♥

mandag igjen - som sagt 1000 ganger er det en ganske kjedelig dag for meg, hvor det ikke skjer stort. Men det er jo veeeldig deilig med en rolig start på uka. Ellers misunner jeg de som har høstferie nå, for meg er dette en såkalt helvetes uke. Har bla. naturfagsprøve imorgen, samfunnsfagprøve og spansk gloseprøve ++ hahha yes. Men vi får se positivt på det - da blir det enda deiligere med fri neste uke! optimisten lenaaa 

Nå er planen å ta meg et godt varmt bad imens jeg skal se på....... drop dead diva. Deet kom vel ikke som noe sjokk. Etter det  s k a l  jeg øve til naturfagsprøven som vi har imorgen. Avslutter dette innlegget med dagens antrekk, så blogges vi forhåpentligvis en gang til senere idag!

jakke sheinside tskjorte (som dere ikke ser) cubus bukse dr.denim skjerf cubus votter hjemmestrikka sko converse 

hva har dere gjort idag?

28.09.2014

  -
 • 28.09.2014 kl:19:01
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heei dere, og god søndag ♥

hos meg har den dagen vært akkurat slik en søndag skal være - jeg våknet sent, lagde meg en meget god frokost, satte meg under dyna med maten i hånda og så på drop dead diva. Er allerede på andre sesong, er virkelig helt hekta. Ser det forresten på netflix, hvis noen lurte på det :-) Ellers har jeg ryddet litt på rommet mitt, og klokka fire dro jeg på trening. Nå skal jeg ta meg et varmt bad, før jeg skal ut en tur ikveld. 

og dereee! Har startet å like noen av bildene deres på instagram, men dere må ha åpen profil for at jeg skal kunne gjøre det. Over halvparten av dere har låst profil, så enten må dere åpne den nå, eller så blir det vanskelig for meg å like bildene :((( hva har dere gjort idag?

VIXEN BLOG AWARDS

  -
 • 27.09.2014 kl:15:38
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

hei fininger ♥

Jeg vet ikke heelt om dere vet om dette, men nå for tiden er det en greie mellom oss bloggere, som kalles vixen blog awards. Man kan rett og slett nominere blogger til ulike katogorier (årets matblogg, årets skjønnhetsblogg osv. jeg tror f.eks. jeg hadde passet best under "årets ungblogg"??), å stemme dem videre i konkuransen. Tror virkelig ikke jeg kommer til å vinne, men hadde satt utrolig stor pris på om dere ville stemt på meg forde om hihi

Hvis du stemmer, kan du kommenterer instagram navnet ditt under på dette innlegget, så kan jeg godt prøve å like noen av bildene deres der! Vet mange vil jeg skal gjøre det, og det er det minste jeg kan gjør tibake etter all støtten dere gir meg hver eneste dag. loveyou ♥ trykk på sirkelen under for å nominere meg! 

 photo badge-nomineacuter-rosa1_zpsec3c33ed.gif

ANTREKK

  -
 • 27.09.2014 kl:14:23
 • -
 • postet i: Antrekk
 • -


bukse sheinside (her)tskjorte cubus cardigan h&m sko keds smykke forever21 øredobber gullsmed

hva syns du om antrekket?

ETTERLENGTET

  -
 • 26.09.2014 kl:23:26
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heei dere, eeendelig kom den etterlengtede helga. Har vært en lang og slitsom uke, med 4 prøver, og masse lekser. Så nå er det deiilig med fri eller hva folkenss. Har ikke så mange planer for helga, skal slappe av, muligens ta meg en tur til byen å være ute med venner. blir nok en fiin helg tenker jeg. Gjerne kom med tips under til ting dere vil jeg skal blogge om i helga, så skal jeg prøve å få til noe av det dere skriver! Ikke skriv videoer, for det kommer faktisk om ikke alt for lenge. så stay tuuned

ellers har jeg begynt å se på en serie som heter "drop dead diva", og herregud jeg elsker den. Drama, spenning og humor - alt i en serie, som passer perfekt for meg. Startet igår og er allerede på episode 9. Og med tanke på at hver episode er ganske lang, er det imponerdene. Skal vel se en til episode ikveld, før jeg tar en tidlig kveld. Anbefaler alle å se den serien (fins på netflix). Vi blogges imorgen søtiser ♥ 

wopss Photo Booth bildet fra nuet - det fungerer innimellom det også! noe spess du vil se på bloggen denne helga (og ellers)?

TJUE FAKTA

  -
 • 25.09.2014 kl:17:49
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

- jeg eelsker å bli pusa med. Det vil si å bli kosa med, på feks armene, ryggen osv

- jeg går sikk sakk, og ikke minst veldig fort (i følge vennene mine??)

- Jeg er omtrent 1.60 høy

- Jeg kan bli sittende å se på youtubevideoer i flere timer

- Når jeg startet å blogge, hadde jeg aldri trodd jeg skulle holde ut så lenge, og ikke minst oppnå alt jeh har fått til.

- Jeg er veldig opptatt av å få gode karakterer, men jeg orker aldri å øve til prøver osv. Jeg er av typen som blir skuffet av å få en 4er liksom.

- så når vi har en prøve, starter jeg å øve på morgenen samme dag prøven er på. ikke så veldig lurt haha, men av en eller annen merkelig grunn har jeg fortsatt toppkarakterer. 

- jeg er utrolig dårlig til å svare på mail, noe som er veldig dumt. 

- Jeg har ødelagt 4 iphoner..... så for øyeblikket har jeg faktisk ingen.

- Jeg gnisser tenner i søvne. av og til våkner mamma av det faktisk, selvom vi sover på to forskejllige rom.

- Jeg er UTROLIG pysete når det gjelder karuseller og berg og dalbaner.

- Ifjor og mange år før det, har jeg og pappa sett på jakten på kjærlighet. Det har liksom alltid vært vår greie.

- jeg elsker channing tatum ahh <333

- Jeg er den eneste i familien som har brekt noe, og jeg har brekt både tåa, armen og foten.

- favorittmaten min er taco, woho sykt spess

- jeg bruker nesten aldri facebook mer.

- favorittbladet mitt er "det nye".

- jeg skulle hatt regulering akkurat nå, men jeg nekter. Syns ikke jeg har så skjeve tenner jeg, hahhaha

- Jeg har ingen anelse om hva jeg vil bli når jeg blir stor, men det har jeg iingen grunn til å stresse med heller da. time will show hva jeg blir til etterhvert!

- Jeg bruker bare hvite sokkernoe du ikke visste?

NIVEA LIP BUTTER
♥ hei finee. idag tenkte jeg å vise dere disse to produktene, som jeg mottok for en god stund siden. Nemlig nivea lip butter i blueberry blush og vanilla & macademia. Nå som høste er her merker jeg at både hender og lepper blir tørre, og for det andrenevnte er disse produktene helt perfekte. Har jo prøvd lip butterne fra nivea før, og jeg har alltid elsket dem. Tror jeg har rundt seks stykker nå? 

Konsistensen på begge er helt like, men blueberry blush er favoritten min. grunnen lurer du vel på? Lukta. serriøst, det lukter  h i m m e l s k.  Dere vet smint dropsene som fantes da vi var små? (trykk her for bilde) Den lukter akkurat som de, og det bringer frem så mange fine minner hihi. Lukta må faktisk oppleves, kunne luktet på denne i fler timer. Liker forresten å påføre en av disse før jeg legger meg - da våkner man opp med silkemyke lepper. alt i alt er dette en vanlig lipbalm, som gjør det den burde gjøre. Det fins nok bedre der ute, men i fordhold til prisen (29,- elr 39,-??) funker de bra. kan kjøpes på h&m, cubus, matbutikker, vita osv. har du prøvd ut noen av disse før? 

AUTUMN

  -
 • 23.09.2014 kl:19:15
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Har så sykt høststemning for tiden, været her i trondheim skriker kakao, store skjerf, strikkagensere, vinrøde negler og fargerike blader. Som sagt før liker jeg egentlig høsten veldig godt, føler alt blir mye mer kosligere, og sakte men sikkert forbreder alle seg til vinteren, og ikke minst jul ♥ guud som jeg gleder meg til desember, jula er såå koselig!! Men er kanskje litt tidlig å glede seg nå - vi får ta høstferien først, som er om kun 10 dager.

har vært en relativt vanlig dag idag, unntatt at jeg faktisk lagde middag. Og da ble det seff taco, hva ellers liksom. Når jeg skulle rydde inn ting i kjøleskapet, ryddet jeg liksågodt hele kjøkkenet. Av og til ser huset vårt ut som en dass, om ikke verre hah. Nå skal jeg på trening, før jeg må øve på rle prøve ikveld. hva har du gjort idag? 

NEW IN: JACKET

  -
 • 22.09.2014 kl:21:13
 • -
 • postet i: sponset
 • -

strikka jakke fra sheinside, her.

JEG TRENGER DERES HJELP

  -
 • 22.09.2014 kl:18:19
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -hei dere ♥ håper alle har hatt en fin mandag så langt. Hittil har jeg egentlig ikke gjort så mye utenom det vanlige. Meen det er ikke det dette innlegget skal handle om! I det siste har jeg vurdert å bytte ut designet mitt - men samtidig er jeg veeldig usikker. Har hatt det jeg har nå en veldig god stund, men føler at bloggen trenger en oppdatering nå. Skal i alle fall bytte ut både profilbilde og header, som kommer ikveld/imorgen. Men mitt spørsmål til dere, er rett og slett: Syns dere jeg skal ha designet jeg har nå, eller bytte det ur å få et helt nytt et? Setter pris på om dere svarer, og gjerne fortell meg hvordan dere vil det nye designet skal se ut :D

COMEBACK

  -
 • 21.09.2014 kl:20:40
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heei dere,

nok en gang må jeg beklage for den dårlige blogginga mi - de to siste ukene har jeg vært itt fraværende, og nedprioritert bloggen. Joda, jeg har jo blogget - men det er korte, og dårlige innlegg som jeg har skrevet fordi jeg må. Men nå merker jeg det er godt å være tilbake, og denne gang på ordentlig. Kan jo fortelle dere litt om hva som har skjedd de siste dagene, føler det er evig lang tid siden sist hverdagsinnlegg.

Ihvertfall, så har jeg klart å miste telefonen min! hahaha lang historie fortalt kort så mistet jeg den på gulvet i klasserommet, gikk til neste time uten å ta den opp og da jeg kom tilbake var den ikke der. Så den er nok stjelt, noe som er veldig kjipt. Så nå sitter jeg igjen med mammas gamle telefon, uten en anelse om hvor min egen er.

ellers, så har jeg vært på konfleir denne helga! Var utrolig koselig, og under ser dere noen bilder fra noe av det vi gjorde. Blandt annet satt jeg i kano, kjørte zipline, hang 17 meter opp i lufta, klappet en gris også var jeg vitne til to hester som parret seg eller kranglet eller lekte. vet egentlig ikke hahah. Alt i alt har det en utrolig koselig helg, med masse herlige folk og fine minner som jeg skal huske leenge ♥

den neste uka derimot, blir nok ikke så bra. Har matteprøve imorra, naturfagsfremføring på tirsdag, rleprøve på onsdag.... yee schoolife. men vi må jo gjennom det ikke sant?

håper dere får en fin kveld ♥

PERFECT
FALL OUTFIT

  -
 • 19.09.2014 kl:08:14
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

fall
hva syns dere om antrekket?

GJETTELEK

  -
 • 17.09.2014 kl:19:35
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

hvilken video tror dere jeg har filma idag? ;)))

FAVORITT HØSTLAKKER

  -
 • 16.09.2014 kl:16:32
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

sakte men sikkert nærmer høsten seg - noe som i hvertfall merkes her jeg bor. Om morgenen er det fuktig i lufta, og alt som er i katogorien planter er full av små regndråper, selv om det ikke har regnet den natten. Bladene begynner å endre farge, og noen har allerede falt på bakken. Elsker egentlig høsten, så jeg gleder meg til den kommer i gang på en ordentlig måte. Er så deilig å pakke seg inn dyna når det er kaldt ute, drikke kakao, bruke høstfarger og ikke minst - neglelakk!! så i dette innlegget har jeg tenkt til å vise dere mine favoritt høstlakker, for 2014. Nå er det på tide å rydde vekk de lyse pastellfargene, og finne frem de fine, og mørke høstfargene.

fra lavest tall til høyest: sinful colors black on black, sephora game on, opi alpine snow, china glaze spontaneous, opi malaga wine, ciaté fit for a queen, h&m serenity now

har du noen fine høstneglelakker å anbefale? :D

DAGENS PLANER

  -
 • 15.09.2014 kl:18:26
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

hei alle fine ♥

ny uke igjen! Mandager er egentlig en ganske kjedelig dag, hvor jeg som oftest ikke gjør så mye spesielt - men samtidig er det veeldig deilig å starte uka på en rolig måte. Har endel prøver og fremføringer de to neste ukene, men skal prøve å blogge så ofte og så bra som jeg kan. 

ellers SKAL jeg en tur på ikea idag eller imorgen (avhengig av at mamma kommer hjem i rett tid fra et møte hun er på), for å kjøpe inn det siste til rommet mitt. Har lenge hatt lyst til å lage romvideo, men vil liksom ha alt ferdig før jeg gjør det. Rommet har forandret seg masse etter sist romvideo! Når jeg ser på de gamle videoene mine, ser jeg at rommet så rotete ut når det var nyryddet til og med hahah. Men nå elsker jeg rommet mitt, siden det er så enkelt og greit. sitter å blogger i min lille krok hihihva har du gjort idag?

ANTREKK

  -
 • 14.09.2014 kl:21:18
 • -
 • postet i: Antrekk
 • -
genser sheinside (link her) jakke sheinside (finner ikke link) bukse dr.denim solbriller "rayban" sko toms

hva syns dere om antrekket?

BRA FILMER PÅ NETFLIX

  -
 • 13.09.2014 kl:21:02
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

hei dere,

jeg veet hvor vanskelig det er å finne ut hvilken film man skal se på netflix, så derfor tenkte jeg å anbefale dere mine favoritter nå. Syns alle disse filmene er utrolig bra, så forhåpentligvis finner dere noen filmer dere liker. Kan også bruke denne lista selv, jeg er nemlig av den type person som kan se samme film 100 ganger. 

drama: mean girls, the sisterhood of the traveling pants, band slam, goal

jentekomedie: shes the man (dere måå se den), hot chick, bratz the movie :pp, LOL

komedie: we are the millers, you again, white chicks, the proposal

skrekk: (ser egentlig ikke på skrekkfilmer, men erle sa en til meg hahah) insidious

grinefilm: dear john, remember me

serier: gossip girl, pretty little liars, keeping up with the kardashians, new girl har du noen bra filmer å anbefale?

BUSY BEING A TEENAGER

  -
 • 13.09.2014 kl:10:47
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

hei dere! 

long time, no see? de siste dagene had gått i ett, og jeg har vært opptatt med å være tretten år. Vet ikke om det sier dere så mye, men noen stikkord som kan brukes i denne sammenhengen er drama og venner. Har vært opptatt med å stille opp for vennene mine, og ikke minst stille opp for meg selv. Det skal ikke være eltt å være jente i den alderen jeg er nå, men i det siste har det gått litt over streken. Er bare så lei av løgner og drama, og trengte en pause.

Men jeg har det jo bra da. Var nettopp en kråke som styrtet inn i vinduet mitt, så da er det vel sant. Det karpe diem sier, at "til og med en kråke gjør et svalestup i blandt". hm, rart å tenke på. hva er i det hele tatt et svalestup? skjønner ikke hvorfor jeg liker det ordtaket, bare gjør det. men nå er jeg i alle fall 100% tilbake på bloggen. Lover at det kommer tre innlegg i dag, så det kan dere se frem til. Skal satse litt mer på bloggen fremover, siden dette er noe jeg liker å drive med. vi blogges senere idag! :-)

DRØM SØTT

  -
 • 10.09.2014 kl:22:35
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

nå sitter jeg alene i sofaen, og hører på musikk ♥ livet altså. har vært en vanlig onsdag idag, med skole (dagens høydepunkt var at vi lagde boller i mat & helse) og ikveld spilte vi fotballkamp. Trodde det skulle gå bra, men det var en s-t-o-r skuffelse når vi tapte 4-2. Deet betyr at vi ikke kan vinne serien (med mindre vi har masse flaks da), så det var et ganske surt tap. menmen, slik er fotball! 

Nå har jeg nettopp tatt meg et varmt bad, og det er vel ikke lenge til jeg skal legge meg. utrolig kjedelig innlegg - men dette er en hverdagsblogg, og dette er hverdagen min. Grunnen til at jeg ikke blogget igår, var forresten fordi jeg var 3 timer i kirka. blir nok et par sånne kvelder, siden jeg konfirmeres i mai. wææ glede meg

god natt alle fine, drøm søtt ♥

REGULAR

  -
 • 08.09.2014 kl:18:50
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

hei dere, 

idag har vært en veldig fin dag hittil. Idag var jeg nemlig på tur med klassen, noe som aldri slår feil. Vi gikk til hestsjøen, så noen av folka i klassen bada faktisk. Jeg hadde verken med meg håndkle eller badetøy, så jeg droppa det (ikke det at jeg vurderte det heller). Alt i alt en veldig gøy tur, med herlige folk. Da jeg kom hjem tok jeg meg en rask dusj, før jeg lagde deilige vafler. Og etter dette, så ryddet jeg HELE kjøkkenet??? haha tro det eller ei, men jeg rydda faktisk. Vasket benker, kastet litt gammel mat og støvsugde gulvet. Mamma er nemlig i Praha denne uka, så når hun er borte tror jeg morinstiktet kommer frem hahahah. ellers har jeg ikke så mange planer for kvelden - kanskje tar jeg en tur på ikea ikveld, må bare få med meg pappa førstttt

hva er dine planer for dagen?

HØST I LUFTA

  -
 • 05.09.2014 kl:20:49
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

hei, endeliiig så kom den etterlengtede helga. guud, så deilig. slutta 15.15 idag, så etter å ha tatt meg en dusj og ordnet meg, dro jeg på felini med familien, og spiste pizza ♥ mmm, pizza smaker aldri feil. så har jeg sett et par (mange) episoder med new girl, og nå sitter jeg plantet i sofaen med pappa. Vi ser på et program som heter "the hit", som faktisk er ganske gøy. ikke en veldig spennede fredag, men veldig avslappende og deilig. Avslutter innlegget med noen bilder, så blogges vi senere!

hvis noen av dere har tærfobi beklager jeg hehehva syns dere om bildene?

XLASH

  -
 • 04.09.2014 kl:19:49
 • -
 • postet i: sponset
 • -

hei dere,

idag da jeg kom hjem fra skolen lå denne herligheten i posten. Det er et vippeserum fra merket xlash, som faktisk er markedets mest solgte. Har aldri prøvd noe lignende før, så dette skal bli veldig spennende! Etter 2-4 uker skal man kunne se at øyevippene har blitt både lengre og fyldigere. Jeg kan ikke anbefale det til dere enda (for jeg har jo ikke prøvd det), men når jeg har prøvd dette en stund, kommer jeg helt klart med en ny oppdatering. I tillegg er xlash laget av 100% naturlig vekstnæring, som er et stort pluss. og utrolig kult! Gleder meg masse til å teste ut dette fremover.

Jeg vært så heldig å få lov til å dele ut en rabattkode til dere, som gir dere 100,- avslag på vippeserumet. Trykk her, eller skriv "LENA" som rabattkode. Vanligvis koster xlash 499,- men med denne rabattkoden koster den bare 399,-. Rabattkoden slutter å funke Søndag 14. September. 

noen som har prøvd et lignende produkt før?

FALL OUTFIT

  -
 • 03.09.2014 kl:19:18
 • -
 • postet i: Antrekk
 • -genser forever 21 bukse dr.denim skjerf cubus lommebok michael kors hårbøyle glitter sko toms

hva syns du om antrekket?

KOSEKVELD

  -
 • 02.09.2014 kl:21:55
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

hei dere!

Nå er jeg faktisk utrolig trøtt, så forhåpentligvis er det ikke lenge før jeg kommer meg til sengs. I dette øyeblikket ligger jeg (tross alt) i senga, å ser på new girl. Så på dette endel før, men ble aldri ferdig med første sesong. Så det er utrolig godt å catche up" på det igjen. Kan virkelig anbefale det - en morsom og fin tv-serie som fins på netflix. En vennine anbefalte det til meg, så da vil jeg anbefale det videre! godt med slike rolige kvelder av og til, har vært mye ute de siste dagene. Godt å slappe av litt nå!

ellers, til dere som startet på skolen idag etter en lang streik - håper jeg dere hadde en fin første skoledag idag ♥ og til dere andre som ikke har hatt streik, håper jeg dere også har hatt en fin dag hihiliker du slike kosekvelder, når ingenting spesielt skjer?

WANTIES

  -
 • 01.09.2014 kl:23:02
 • -
 • postet i: Wants
 • -


♥ grå genser her ♥  blå genser her ♥ jakke her ♥

♥ leopard genser her ♥ blå bukse her ♥ palmegenser her ♥

ååh, har sittet å drømt meg bort i sheinside hele kvelden. De har fått inn såå masse fint nå til høsten! En av disse tingene over er faktisk på vei hjem til meg nå - guud som jeg gleder meg. hva syns dere om klærne?

MANDAG

  -
 • 01.09.2014 kl:18:31
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

hei dere!

idag har vært en helt vanlig dag - og nå er klokka allerede halv sju? startet dagen med å forsove meg faktisk, men jeg rakk skolen fint. det var jo enda godt, ikke det lureste å starte skoleåret med en annmerkning. Ellers gikk dagen helt vanlig, og når jeg kom hjem lagde jeg meg god mat, imens jeg gjorde litt bloggarbeid. Nå skal jeg ut en tur med Andrine, så får vi se hva vi finner på. Vi blogges senere ikveld!hva gjør du denne mandagen? veldig kjedelig innlegg, lover å komme emed et mye bedre ikveld! 

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015hits