HAPPY HALLOWEEN

  -
 • 31.10.2013 kl:22:33
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisaann! Idag er det halloween, og for min del har det egentlig bare vært en helt vanlig dag. Når jeg var mindre var dette nærmest hellig, for gratis godteri sa man jo ikke nei takk til, halloo. Elsket og kle meg ut, og det var alltid heks jeg var. Føler nesten alle jenter har det sånn.

Idag derimot, har vel tankene mine bare surret rundt ovet at det er November imorgen. ærlig talt, nå er det bare en måned til vi begynner med ♥ julekalender ♥. Elsker julen mer en noe annet, føler alt er så mye koseligere da, og at alle folk er i bedre humør. Gleder meg som en liten unge

jeg hadde egentlig planer om å ta sånne skumle bilder med masse sminke, meen det ble det ikke tid til. derfor redigerte jeg bare noen upostede bilder, og prøvde å gjøre de litt skumle. hahah ikke at det ble så vellykket da, men bedre enn ingenting! :-) God natt, ♥ ♥wææ nå ble dere nok skikkelig redde a$$ XDXD

har du gjort noe halloweenrelatert idag? 

skolestress

  -
 • 30.10.2013 kl:20:25
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann!

idaag er det onsdag som dere sikkert vet, noe som betyr lang dag på skolen. Er sliten hele dagen, oog ikke i alt for godt humør. Har også masse lekser som må gjøres, og jeg vil egentlig ikke bruke fritiden min på det. Men det er vel sånn det er, og jeg vil nok takke meg selv for det når jeg blir større :-) Men det er så mye stress og press (hihih det rimaa), og man blir så utrolig sliten av det. Fler som føler det sånn? i tillegg haddde jeg gjort leksene for neste uke, såå jeg måtte starte helt på nytt idag. hahhah føler det er så tyypisk meg, sånn skjer alltid!

Uaansett, har jeg ikke gjort så mye morsomt idag heller. Lagde en 'quote' på veggen, som jeg synes ble passe fiint. jess intressant liv lena oki baivet forresten at noen av bokstavene er feil vei, men jeg synes det ble litt kult jeeg!


hva har du gjort idag?

MAKEUP CHALLENGE


Hva synes du?

BYTUR MED KLASSEN

  -
 • 28.10.2013 kl:16:08
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heii

idag har vært en utrolig fin dag, fordii på skolen var vi nemlig i byen. Vi var på vitensenteret, og på bibioteket, som var 100 ganger bedre enn å sitte inne på et klasserom med dobbelt time med matte, og holde på å sovne. Vi sluttet også to timer før, og det føltes så heerlig, virkelig. Noe av det beste jeg vet, er å slutte tidlig. det føles bare så heeerlig

Nå skal jeg gjøre litt lekser, og senere skal jeg på noen konfirmasjonsgreier i kira, ogsåå på trening. Det irriterer meg at konfirmasjonstimene er på samme dag som da jeg har fotballtrening, wæ. Jeg vil såå mye mer på trening, men jeg kan jo ikke bare la være å komme heller. oog for dere som lurer så er jeg flerårskonfirmant, som vil si at jeg starter nå, så det slipper å bli så mye stress rett før. Det er enda 2 år til jeg skal konfirmeres. 

hva har du gjort idag?

LITT SNIKK SNAKK

  -
 • 27.10.2013 kl:18:17
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hallo!

Idag har vært en ganske fin og "nyttig" dag, til tross for at det er søndag. Til vanlig ville jeg ha ligget i senga hele dagen å sett på pretty little liars, men jeg tok meg faktisk en tur ut. Dro til kotenghallen og var der en stund, før jeg dro hjem, hvor jeg er nå. Skal snart ta meg et godt, varmt bad, men før den tid skal jeg spise middag. Føles ikke ut som om jeg har spist på et år, jeg er så sulten nå, wæ.

Inatt lå jeg jo også over hos Kristina, og det var suuperkoselig. Vi sovnet alt for sent, og siden vi våknet klokka 7, lå vi i senga å så på pretty little liars helt til klokka var ett. Er faktisk ferdig med sesong 3 nå, aand I dont know what to doo :((( Jeg vet at jeg kan se det over internett, men jeg synes det er såå mye bedre å se det på dvd. Spørs om jeg får starte på en ny serie i mellomtiden, har dere noen dere anbefaler? 

var forresten maange av dere som ville at jeg skulle legge ut et bilde av min nye iphone, og det skal jeg selvfølgelig gjøre! :-) Her ser dere den ved siden av to iphone 5, og min 5s i midten. Den er litt mer grå enn svart bak, soom dere sikkert ser. Hva har du gjort idag?

TODAYS

  -
 • 26.10.2013 kl:12:37
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

god morgen verdens beste lesere! ♥ Tenkte bare å stikke en tur innom bloggen for å si hei, før jeg drar til byen en tur sammen med mamma for å spise lunsj på fridays, og dra på starbucks, soom jeg sa igår. Etterhvert skal jeg også møte Kristina i der, og senere ikveld skal vi dra en tur til kotenghallen sammen med Tonje og Malin, for å se på noen fotballkamper. oooog etter det skal jeg natte over hos Kristina sammen med Tonje. Kommer til å bli en fiin Lørdag.

Igår når jeg var å så på iphone 5s, fikk jeg faktisk kjøpt det også! Var sykt happy, trodde ikke jeg skulle overleve. Er utrolig fornøyd med den, og angrer ikke et sekund. Jeg tok svart siden det var den eneste de hadde igjen, og i tillegg er jo det den orginale iphone fargen :-) Suuuperfornøyd, wii

har forresten tenkt til å ha outfits myye oftere på bloggen, synes dere det høres bra ut? Har det jo nesten aldri, men skal virkelig begynne å skjrepe meg på den fronten. Ha en fin dag!

 

Tank top fra vero moda, strikkajakke fra bik bok, skjørt fra brandy melville og sko fra din sko. Hva synes du om outfitet?

GOD HELG

  -
 • 25.10.2013 kl:17:03
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Heisann folkenzz yo hva skjera

sorrii for at jeg ikke blogget igår, men dagen var utrolig hektisk, og jeg hadde virkelig ikke tid til å sette meg ned, og blogge. Hadde lekser å gjøre, i tillegg til 4 timer trening på en dag. Såå når jeg kom hjem var jeg helt dø i beina, så alt jeg ville var egentlig bare sove, som dere sikkert skjønner :-) Men nå er det endelig helg, og det skal bli såå deilig å slappe av! Skal prioritere bloggen litt også, så det blir masse oppdateringer.

Planene for helgen er egentlig ganske enkle. Siden pappa og Jonas er borte, skal jeg og mamma ha en kosejentehelg, der vi blandt annet skal dra på fridays, starbucks og (forhåpentligvis) litt shopping. Senere idag skal jeg også dra å se på iphone 5s som kom ut idag, ææ. Telefonen min har virkelig blitt ødelagt nå, så det er vel bare å si hade bra til den. Får snapchats og kik meldinger hele tiden, men jeg kan ikke åpne dem :((( #riplenasmobil. Nå skal jeg se noen episoder med pretty little liars, så blogges vi senere ikveld!bukse fra dr.denim, hettegenser fra abercrombie and fitch, jakke fra cubus og sko fra din sko

hva synes du om outfitet?

ENDA EN HØSTDAG

  -
 • 23.10.2013 kl:22:51
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Heisann! Nå ligger jeg helt utslitt i senga med sovelista på, etter en lang dag. Vi hadde en vanlig og slitsom skoledag med masse fag, og når jeg kom hjem så jeg på et par episoder av pretty little liars, og dro på trening. Synes onsdager er en av de mest slitsomme dagene i uka, så jeg er glad for at den snart er ferdig, og at jeg kan ♥ ♥ sove ♥ ♥. 

Idag på skolen fikk jeg igjen naturfagsprøven vi hadde i forrige uke, og jeg fikk 6! tjoohei, ble superglad, med tanke på at naturfag ikke akkurat er mitt sterkeste fag. Det er så mange vanskelige ord, og noe av det verste jeg vet er å pugge. Jeg liker bedre å ta ting som det kommer jeej heheh. Nå er det vel ikke lenge til jeg skal legge meg, jeg må bare sjekke weheartit, og alle andre sosiale medier først. Eller forresteen, når jeg tenker meg om sluttet telefonen min å funke idag, så det ser ut som om jeg må legge meg med en gang da. Men det er nok til mitt eget beste daa righhhtt good lena NATTA

har du hatt en fin dag?

stay tuned

  -
 • 22.10.2013 kl:21:58
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Heisann! :-) Beklager for seen oppdatering idag, men hele dagen har gått i et, og jeg har ikke hatt tid til å sette meg ordentlig godt ned. aanyways, etter skolen idag ble jeg med Kristina hjem sammen med Tonje for å gjøre litt lekser, noe som var superkoselig, som alltid. Vanligvis ville jeg ha gjort lekser akkurat nå, så det var deilig å bli ferdig så tidlig! Etterhvert måtte jeg hjem, og fordi jeg skulle på trening, som jeg kom hjem fra akkurat nå. 

Var forresten mange av dere som ville at jeg skulle vise dere innkjøpene mine fra igår, men jeg lager heller en video med mine siste innkjøp. Føler det er flere år siden sist gang jeg hadde innkjøpsvideo, og deet er uvanlig! Kjøpte en del i helga når jeg var i Kristiansund også, så jeg har myee å vise dere. Stay tuuned, eller hva man bloggere sier, hahahHva har du gjort idag?

start på uken

  -
 • 21.10.2013 kl:19:31
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hallooo :-)

Idag var det mandag igjen, nooe som betydde skole igjen. Hadde en helt grei start på uken, ingen ting spesielt skjedde. Etter skolen dro jeg på trening, og om noen minutter skal jeg dra på city syd for å kjøpe meg vintersko (mest sannsynlig uggs), og ny jakke, fordii den jeg har fra før har fått hull i seg, og er i tillegg ikke så varm. Gleder meg til å få kjøpt nye vintergreier, så jeg slipper å fryse siden det er såå kaldt i trondheim nå, wææ.Hva har du gjort idag?

ukens spørsmål


Hvor kjøpte du starbucks koppen din?

jeg kjøpte min på starbucks i Chicago, og jeg trooor heller ikke du får kjøpt de på andre steder enn på starbucks, dessverre. 

Hva liker du best med vinteren?

Det som jeg synes er aller best ved vinteren, er helt klart jul, og ikke minst at jeg har bursdag! Også føler jeg at alle sammen blir så glade når det nærmer seg jul, og stemningen rundt folk bli mye bedre. Hahah jeg vet ikke jeeg

Hvordan bruker du å ha håret ditt til hverdagsbruk?

jeg bruker bare to minutter på håret mitt om morgenen, så som oftest bruker jeg hestehale, eeller så går jeg med det løst. wow very intresting leni

hvor mange lesere har du hver dag?

Det står på topplista på ca. 100.plass, men omtrent 600 hver dag. Det går ganske mye opp og ned, men nå i det siste har det holdt seg på så mange.

Leser du alle kommentarene du får?

ja, jeg leser hveer eneste en! Setter utrolig stor pris på dem, og selvom jeg ikke svarer på dem, så leser jeg dem! så tuusen takk for dere som kommenterer bloggen min, det hjelper virkelig på bloggmotivasjonen!

hva heter du på snapchat?

IAmCoolerThanU, jaddaa

kan du lage en video der du viser hva du går med en hel uke?

Har faktisk tenkt en del på det, så skal prøve det i nærmeste fremtid :-) Må bare planlegge litt først, så jeg ikke ender opp med å vise dere forskjellige typer joggebukser.Noe dere lurer på til neste uke?

Dalecup 2013

  -
 • 20.10.2013 kl:15:19
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heii,

Nå sitter jeg faktisk i senga mi hjemme, etter å ha hatt en fiin helg i Kristiansund. Siden vi spilte mot 14 åringer gikk det ikke så bra på kampene, men på den sosiale siden derimot - aalt jeg kan si er at jeg elsker fotballaget mitt, og gleder meg til neste cup! Som faktisk er om kun to uker, wii. Da skal vi ikke reise så langt som til Kristiansund, da skal vi sitte i bil i ca. 10 minutter for å komme til hallen, hahah. Men cup er cup :-)

så nå er jeg i alle fall hjemme igjen, og jeg savner det allerede. Resten av dagen har jeg ikke så mange planer, jeg skal vel bare ta det rolig, se på pretty little liars, ta et bad og legge meg tidlig, siden jeg er så utrolig trøtt. Vi blogges senere ikveld, verdens beste lesere ♥ ♥ ♥

hva har du gjort i helga?

kristiansund

  -
 • 18.10.2013 kl:20:44
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei alle blogglesereee :-) Jeg veet at bloggingen har vært litt dårlig i det siste, og det er fordi det har vært litt hektisk, og i tillegg er jeg er utrolig dårlig til å prioritere, wopsii. Men nå er jeg i alle fall i Kristiansund og om ca 10 minutter skal jeg spille fotballkamp, såå jeg har det litt travelt.

Før idag når jeg enda var på skolen i Trondheim begynte det faktisk å snø. Det var ikke akkurat glade jenter som så ut av vinduet, fordii det var snøstorm, wææ. Så det var deilig å komme seg bort fra winter wonderland, ahahah.

Hva har du gjort idag?

Say anything game I youtubere


her er en av videoene vi spilte inn når jeg, Amanda og Kristine møttes for å lage videoer, haha :-) Hva synes du om videoen?

TIRSDAG

  -
 • 15.10.2013 kl:14:44
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -


Heisann!

idag sluttet vi tidlig på skolen, noe som var utrolig deilig. Elsker tirsdager, for da starter jeg kvart på ti, slutter halv to og ingen planer etter det. Spiser også vafler til frokost, så det gjør ikke ting verre, hehe. Skal prøve å få gjort unna litt lekser idag, så det ikke blir så mye stress senere i uken.

i helga skal jeg forresten bort, på fotballcup i Kristiansund. Gleder meg utrolig mye, det kommer til å bli så bra! Skal vel starte å pakke smått idag, jeg føler jeg alltid er den personen som begynner å pakke ti minutter før vi dra, hahah. klarer ikke tenke på annet enn den cupen for tiden, wii so excited :-) er det forresten noen av dere som skal på den cupen?

hva skal du gjøre idag?

ny uke

  -
 • 14.10.2013 kl:16:35
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heeisann!

daa var det mandag igjen da folkens, og høstferien er over for i år. har vært en helt grei dag, har ikke skjedd så mye spesielt som er verdt å fortelle. HAr litt skolearbeid å gjøre idaag, og om en time skal jeg på trening. en helt vanlig mandag, med andre ord.

nå sitter jeg under dyna med sovelista på, og om ikke lenge skal jeg skifte til trening.håper dere har hatt en fin mandag, verdens herligste lesere! ♥ hihi det fortjener dere

hva skal du gjøre idag?

WHAT IF THERE IS NO HAPPY ENDING?

  -
 • 13.10.2013 kl:22:33
 • -
 • postet i: Foto
 • -

Hva synes du om bildene?

SISTE FERIEDAG

  -
 • 13.10.2013 kl:11:19
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

god morgen! Idaag er det søndag, som betyr skole imorgen. Synes ferien har gått alt for fort, og det hadde ikke vært helt feil med enda en uke fri. aanyways, så skal det bli deilig å komme hjem igjen også, å komme inni rutiner igjen. Om en liten time drar vi fra hytta, såå jeg ser fram til fem timer i bil jadda jess

igår var forresten en utroolig fin dag, hvor vi tilbragte mesteparten av tiden ute. Vi grillet pølser og pinnebrød, og senere på kvelden spiste vi taco til middag. Ble også ferdig med pretty little liars sesong 2 igår, og det var utrolig spennende, hahah herreguud. Nå må jeg vente i 4 dager (!!!!) før jeg kan se neste episode, fordii da kommer sesong 3 ut. Og jaa jeg vet at jeg kan se det over nettet, men jeg foretrekker det på dvd jeg. ja oki fint bra

Hva gjorde du igår?

night routine - cabin edition


Hva synes du om videoen?

fullt hus

  -
 • 11.10.2013 kl:16:22
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Heei!

Det har ikke skjedd så veldig mye spennende idag, men det er ikkee n god nok grunn til å ikke blogge, hahah. Ganske tidlig idag dro vi ut på en liten tur, noe som eegentlig ikke er min favorittaktivitet, men jeg kom meg igjennom det daa. Nå skal jeg ha en rask styrketrening med meg selv, oog resten av dagen går vel bare bort på å slappe av, og ikke minst se på pretty little liars. 

I løpet av dagen har også søskenbarna mine kommet, og siden bestemor og besefar er her også, betyr det at her er det fullt hus, med folk fra alderen 0-70 :-) hihi, synes det er superkoselig jeg daHva har du gjort idag?

hyttelivet

  -
 • 10.10.2013 kl:22:59
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Halloo!

Dagen idag har vært en skikkelig typisk hyttedag, har sett maange episoder med pretty little liars, meen når klokken nærmet seg halv fem bestemte vi oss for at vi måtte komme oss litt ut i det fiine været, og få noe ut av dagen. Derfor dro jeg, Jonas og søskenbarnet mitt på fotballbanen her, og spilte litt fotball. 

Nå driver jeg på å redigerer noen videoer fra igår til dere, er faktisk ferdig med to allerede. Meen de kommer ikke med en gang, må fordele de litt utover, haha. Håper forresten dere har hatt en nydelig dag, setter utrolig stor pris på at dere leser bloggen min! ♥ 

 

vlog: møter Kristine og Amanda


 

Hva synes du om videoen?

herlig dag

  -
 • 10.10.2013 kl:00:24
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Heisann!

Idag har vært en av de beste dagene i løpet av ferien, det var utroolig koselig å møte de norske youtuberne! for dere som ikke klarte å gjette hvem det var, var det Amanda og Kristine! Vi fikk filmet inn masse videoer, og ikke minst blitt bedre kjent! Det var såå hyggelig

nå er jeg faktisk på hytta, og nå er det ikke lenge før jeg skal sove. Etter en fem-timers biltur blir man ganske trøtt, såå jeg sier natta for min del, hahah :-) Hvis internettet godtar det kommer det også en vlog fra idag til dere imorgen, så det kan dere glede dere til!

Hva har du gjort idag?

spennende

  -
 • 09.10.2013 kl:11:07
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

God morgen!

idag våknet jeg 1 minutt før vekkerklokka ringte, og etter å ha ligget litt i senga sto jeg opp å laget meg en god frokost. Etter det så jeg på en episode med pretty little liars, som ble ferdig akkurat nå.

om en time drar jeg ned til byen for å møte to norske youtubere, så skal vi lage noen videoer sammen! Gleder meg utrolig mye, noen av dere som klarer å gjette hvem jeg skal møte? :-) Vi har i alle fall planlagt dette en god stund nå, så skal bli morsomt!

Hva skal du gjøre idag?

ukens spørsmål


Hvilket kamera har du?

Har sagt dette et par ganger før, men jeg har canon eos 600d.

leser du mye?

Nei, egentlig ikke. Meen hvis jeg finner en bok jeg liker utrolig godt (feks. pretty little liars bøkene, de er SÅ bra), leser jeg ganske ofte. Men er sjeldent tiden strekker til, såå det blir ikke så mye lesing for min del

Har du acne skjerf?

Nei, det har jeg ikke! Synes det er utrolig fint, og selvfølgelig ønsker jeg meg det, men for min del synes jeg det blir litt drøyt å betale 800 kr for et skjerf, når et som er helt likt koster 200 på bikbok, hahah. Men som sagt, så er det utrolig peent

Har dere hytte?

jaa, vi har hytte i trysil. som vi drar til imorgen kveld faktisk, haha :-)

synes du det er irriterende når blogglesere snakker til deg på kik?

Det varier litt, hvis du bare sier at du liker bloggen min osv. går det fint, og vi kan godt snakke litt, men når noen sender melding hele tiden kan det bli litt slitsomt i lengden. Også varierer det fra hvilket humør jeg er i daaFavoritt klesplagg i kleskapet ditt?

Blir litt mye å vise alle tingene nå, men hvis flere av dere vil, kan jeg jo lage et innlegg om det? :-)

Kan du ha en oppdatert romvideo og sminkekolleksjon?

Ja, jeg skal ha det så snart som mulig, jeg må bare rydde litt først!

Hvor er sminkemappen din fra?

fikk utrolig mange spørsmål om den etter "whats in my makeup bag" videoen, og den er fra lulus! Jeg kjøpte min på et parfymeri for ca. 400 kr

Noe du lurer på til neste gang?

 

små hverdagsgleder

  -
 • 07.10.2013 kl:22:05
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

♥ høre favoritt sangene dine ♥ venner & familie ♥ sjokolade ♥ weheartit ♥ joggebukser ♥ fotball ♥ frukt ♥ mat generelt ♥ å bli kalt vakker ♥ få 6'er på en prøve ♥ kjærlighet ♥ når favorittbloggeren din har skrevet et innlegg ♥ quotes ♥ et enkelt smil fra en person du er glad i ♥ hva gjør deg glad?

pretty little liars

  -
 • 07.10.2013 kl:14:42
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -God morgen!

Inatt sov Nora og Kaja over, meen Kaja måtte dra ganske tidlig fordi hun skulle til byen. Nå er Erle, Frida og Nora her, og vi ser vi på pretty little liars. Troor vi blir sittende her helt jeg skal på trening klokka halv seks, fordi det er SÅÅ spennende. hahah herreguud

Senere idag har jeg planer om å lage enda en videoblogg, så derfor lurte jeg på om det er noen spesielle dere vil jeg skal lage? Helst end er jeg kan snakke, fordii det har vært få "snakke"videoer i det siste! :-)

hva skal du gjøre idag?

høst sminkevideo


hallooo!

Grunnen til at jeg ikke har blogget idag er fordi jeg har spilt inn, og redigert ferdig denne sminkevideoen til dere! Fant ut at det var en stund siden sist videoblogg, så jeg håper dere liker den! ♥

Hva synes du om videoen?

STARBUCKS

  -
 • 05.10.2013 kl:22:44
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

halloo!

har vært en veldig fin og vellykket dag idag, og fikk smakt starbucks igjen! Fikk flashbacks fra new york, som får emg til å tenke på hvor mye jeg savner den byen. Går nesten ikke en dag uten at jeg tenker på det, wææ. tok tl og med starbucks koppen hjem, så nå skal den vaskes så jeg kan bruke den om og om igjen. jessjadda very good lena

etter vår lille bytur dro alle sammen opp til meg, for å se på pretty little liars. Har ikke sett på det på lenge, aand now I am obsessed again. Har liksom på følelsen at hele morgendagen kommer til å gå bort for å se på det, men jajaa

hva er din favoritt starbucks?

princess breakfast

  -
 • 05.10.2013 kl:11:49
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

God morgen!

Våknet veldig tidlig idag, noe som var superdeilig. Etter jeg hadde sett på tv i noen timer, sto mamma opp, og lagde verdens beste frokost til meg ♥ Måtte vaske badet for det da, men det er såå klart verdt det. Pannekaker og frukt er det beste jeg kan få til frkost, NAM

om en liten time drar jeg til byen en tur sammen med noen venner, for å dra på starbucks. Sist gang jeg og mamma skulle dit hadde det nemlig ikke åpnet hahah, men nåå har det. Gleder meg utrolig mye, har ikke vært på starbucks på lenge, sist gang var da jeg var i New York
hva skal du idag?

Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015 » Februar 2015

..............................................................Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 14 år fra Trondheim, og på denne bloggen kan du lese om bla. min hverdag, skjønnhet, du kan se forskjellige antrekk og av og til kommer det også videoblogger. Håper dere liker bloggen min! ♥


design av Tonjemthits