THOSE SUNDAYS

  -
 • 25.10.2015 kl:16:59
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Heldigvis er dagen idag mye bedre enn dagen igår - som jeg kort nevnte i forrige innlegg har jeg vært på vareopptelling idag! Det var faktisk ikke så ille, og siden vi ble ferdig før klokka 12, gikk det helt fint. Etter dugnaden har jeg egentlig bare slappet av her hjemme, og lest litt blader, sett på netflix og drukket limonade. Nå skal jeg snart spise http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png taco http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png til middag, før jeg faktisk rydde rommet. Er lenge siden det har sett så bomba ut som det gjør nå haha.. Ikveld blir det trening, noe som blir en fin avslutning på en bra søndag! Nyter egentlig bare den siste helgedagen idag, og lader opp til en ny uke. Det føles herrrlig

Ellers kommer det dessverre ikke video idag, fordi macen min ikke vil importere klippene pga. lite diskplass. Satser på at jeg klarer å ordne det til onsdag, men jeg beklager så mye! Hadde egentlig planer om å poste en night routine, men det får vel vente.

Hva bruker du denne søndagen på? Håper den har vært bra, og at dere får en fin uke!

GRÅ DAG

  -
 • 24.10.2015 kl:23:29
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei folkens,

dagen idag har egentlig vært veldig kjedelig, og jeg har gjort omtrent ingenting. Skulle egentlig dra til byen, men planene ble endret, og jeg har bare vært hjemme. Har fått laget nye lister på spotify da, som er veldig deilig. Nå er jeg utrolig trøtt, og jeg vil egentlig bare legge meg. Satser på en bedre dag imorgen, til tross for at jeg må stå opp klokka halv 9, fordi jeg skal på vareopptelling for fotballaget. Jaja, vi får gjøre det beste ut av det!!

Har du hatt en fin dag?

JEG SKAL TIL CALI


Ææh, jeg skal på språkreise!! Den 23.Juni drar jeg til Long Beach i California. Det føles helt uvirkelig, og det har ikke gått opp for meg at jeg faktisk skal reise. Jeg var der når jeg var rundt ti år gammel, men dette blir noe helt annet. Jeg reiser med EF, og jeg har lenge vurdert å dra språkreise -  JEG ER SÅÅ TAKKNEMLIG FOR AT JEG ENDELIG SKAL! Dette er helt klart en drøm som går i oppfyllelse. Man kan dra til mange andre destinasjoner med EF, men for min del passet cali midt i blinken. Det er jo ingen hemmlighet at jeg digger USA mer enn alt annet 

Dette kommer til å bli såå spennende, og jeg har faktisk ikke ord på hvor mye jeg gleder meg. Jeg kommer selvfølgelig til å oppdatere bloggen masse både før jeg drar og imens jeg er der, for herreguud jeg gleder meg såå mye!! Jeg ser for meg all shoppingen, turene, alle menneskene jeg kommer til å bli kjent med, og alle minnene jeg kommer til å få. Dette blir nok uten tvil de beste ukene i livet mitt. Akkurat idag er det 8 måneder til jeg drar, som er helt sjukt å tenke på. Om 8 måneder er jeg på vei til California!

Dette kommer virkelig til å bli en opplevelse for livet, og jeg kan ikke si nok hvor mye jeg gleder meg. Hvis noen av dere har lyst å dra på språkreise til Long Beach neste år (sammen med meg wiii), så får man 4000 kr rabatt om man bestiller før 30. Oktober. Trykk her for å lese mer om Cali, EF og språkreisen. 

Og ja - denne turen er sponset! Ville aldri fått denne muligheten uten dere, så tusen takk! http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png I love youuuu. Føler meg superheldig. Kommer selvfølgelig fler innlegg om dette de neste månedene, så hvis det er noe dere lurer på, er det bare å spørre i kommentarfeltet! 

Høres dette bra ut eller? Har du vurdert å dra på språkreise? Jeg er giraaa wææh

MY NAILROUTINE


Hva synes du om videoen?

HVORDAN PUGGE BEDRE TIL PRØVER

  -
 • 20.10.2015 kl:23:07
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

Nå er det jo ikke lenge igjen til juletider (bare to måneder, whaaat??), men før den tid vet jeg at mange av oss har en del prøver, fremføringer og innleveringer å komme seg igjennom. Derfor tenkte jeg det kunne passe bra med et innlegg som handler om hvordan jeg klarer å pugge på best mulig måte før prøver, og andre skoleting. 

1. Ta på deg noe komfortabelt. Uansett hva du skal gjøre, hjelper det alltid å ta på seg koseklær. Jeg klarer ikke engang tanken på å sitte å gjøre lekser i trange bukser og en ubehagelig genser - derfor finner jeg alltid frem joggisen! Det tar bare to minutter, og utgjør en veeldig stor forskjell spør du meg. 

2. Ta av sminke. Dette er jo litt i samme katogori, men jeg føler meg i alle fall tusen ganger renere og freshere uten gamle sminkerester på. Derfor tar jeg det bare av! Jeg liker også å sette opp håret, slik at det ikke kommer i veien.

3. Lag deg noe godt! Det å ha noe å småspise på imens man jobber, hjelper utrolig mye for meg. Det varier veldig hva jeg velger, men mat hjelper meg med å holde meg både våken, motivert og konsentrert. 

4. Legg bort telefonen. Dette er noe jeg er utrolig dårlig på selv, så i det siste har jeg faktisk fått mamma og pappa til å ta telefonen min, imens jeg øver. Tro meg, jeg vet hvor fristende det kan være å sjekke snapchat, eller instagram istedet for å lese naturfag eller gjøre matteoppgaver, men det må gjøres!

Ta noen små pauser. Jeg vet at noen mener man blir ukonsentrert av å gjøre dette her, men for min del er det superviktig for meg å ta noen pauser innimellom. Grunnen til det er fordi hvis jeg ikke gjør det, blir jeg bare skikkelig lei og gretten. F.eks. hvis jeg jobber godt og effektivt i en halvtime, kan jeg sette av 5 minutter til å oppdatere sosiale medier, eller noe i den duren. 

5. Ha på lav, rolig musikk. Dette er helt individuelt, og jeg vet det er mange som mister konsentrasjonen med musikk. Men jeg personlig, jobber faktisk mye bedre med litt musikk i bakgrunnen! Meen som sagt, så er dette opp til hver enkel person. Du kan jo sjekke hva som funker best for deg?

6. Finn et behagelig sted å sitte. Hvis du skal skrive ned ting i en bok, er naturligvis best å sitte ved et bord. Men hvis du skal lage en powerpoint, eller lese noe - så anbefaler jeg å legge deg under dyna, eller et sted der du synes det er komfortabelt å sitte. 

7. Finn den puggemåten som fungerer best for deg! Hvis du lærer best av å gjøre oppgaver gjør du selvfølgelig det, men hvis du lærer bedre av å kun lese, kan du gjøre det. Jeg anbefaler også å variere litt hvilken øvingsmetode du bruker, så slipper man å bli alt for lei av en enkelt en. 

Disse tingene nevnt over funker ikke for alle, jeg snakker bare ut fra mine egne erfaringer. Det som fungerer for meg, fungerer kanskje ikke for deg! Har du noen andre studietips å komme med?

UKENS SPØRSMÅL


http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Er aalt for lenge siden sist ukens spørsmål nå - så derfor kjører jeg på med en nå! Kommer nok ikke til å bli en gang i uka, men jeg skal prøve å bli flinkere på å svare på spørsmåla deres.

Hvilken paryme bruker du?

Jeg er en type person som alltid glemmer slike ting som å ta på parfyme og slikt, men når jeg husker det bruker jeg enten den rosa fra ralph lauren, eller en av bodysplashene fra VS. 

Hvor mange ganger har du vært i USA, og hvor har du vært?

Jeg har vært i USA omtrent ti ganger nå, og jeg har vært litt rundt omkring haha. Jeg elsker å reise, og jeg er super takknemlig for at jeg har fått muligheten til å reise så mye, selvom jeg enda er et barn! Jeg har vært i ganske mange storbyer, som New York, Los Angeles, Boston, Florida osv, men jeg har også vært på mange steder ikke så mange vet om, som Salt Lake City, Champaign og slike steder. 

Har du filmer/serier du anbefaler nå til høsten?

Åh, ja! Er det en ting jeg er avhengig av å se på høsten, så er det serier. Akkurat nå ser jeg på teen wolf og modern family - det er to ganske forskjellige serier, men jeg digger begge to! Når det kommer til filmer liker jeg egentlig best å se på romantiske komedier, og alt annet enn skrekkfilmer. Jeg hater skrekk, og jeg har faktisk aldri sett ferdig en hel film av det før. Kan sikkert lage et innlegg med mine favorittfilmer og serier, hvis det er noe dere ville sett?

Når kommer innlegget om ansiktsmasken du lagde video om?

Shiiiittt det har jeg glemt helt haha. Men hvis dere fortsatt er interesserte kan jeg prøve å lage det til uka! Har jo også en rabattkode å dele med dere (om den ikke er utgått), så bare skrik ut hvis du vil se et mer utfyllende innlegg om den ansiktsmaska.

Har dere aldri drama i vennegjengen din?

Jo, det har vi selvfølgelig! Er alltid litt drama rundt omkring, men som regel ordner det seg tilslutt slik at alle blir venner  Er egentlig pisslei av jentedrama og alt rundt det, så jeg prøver å blande meg så lite som mulig opp i slikt.

Har du kjæreste?

Nei, det har jeg ikke! Får veldig mange spørsmål om akkurat dette haha, men jeg har nok ikke det neiii.

Får du bra karakterer?

Ja, det vil jeg si at jeg gjør! Jeg har fått to treere i løpet av hele ungdomsskolen, og resten av karakterene mine ligger på 4/5/6. Jeg har hatt 5 i snitt hvert eneste år, og selvom det er et veldig bra snitt, satser jeg på å løfte det litt i år.

Når starter og slutter du på skolen?

Jeg starter 0800 hver eneste dag (som er liitt tidlig spør du meg haha), og jeg slutter alt ifra halv to til kvart over tre. Såå det varierer litt hehe

Er du ofte i byen?

Tja, ikke veldig ofte, men jeg er der ikke sjelden heller. Nå i det siste har jeg vært der nesten hver helg, så ca. en gang i uka vil jeg si??

Hva gleder du deg mest til akkurat nå?

JUL!!! Jeg elsker jula mer enn noe annet, dere aner ikke. 

Kan du ha en sminke-kolleksjon?

Får dette spørsmålet omtrent hver dag, og svaret er nok fortsatt nei. Grunnen til dette er rett og slett fordi jeg ikke har noe system på sminka mi, og alt er egentlig bare et stort rot akkurat nå. Kan vurdere å lage det etterhvert, med det kommer nok ikke i nærmeste fremtid. 

Noe du lurer på til neste gang? 

NO-MAKEUP MAKEUP LOOK


Hei folkeens, i dagens video viser jeg dere hvordan jeg omtrent sminker meg hver dag, i tillegg til at det er en veeldig naturlig look, som nesten ikke vises engang. Det er grunnen til navnet hvis noen skulle lure, haha. Hva synes dere om videoen?

GOD HELG!!

  -
 • 16.10.2015 kl:19:10
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Endelig heelg!! ♥ Selvom denne uka har gått kjempefort, er det alltid deilig med to dager fri. Hadde en naturfagsprøve idag som jeg hadde gruet meg til hele uka - så gjett om det var deilig å bli ferdig med den. Planene for denne helga er egentlig bare å slappe av med venner, og hvis jeg kjenner meg selv rett, kommer jeg nok til å dra en tur til byen imorgen også. Vi får se hva som skjer, men jeg skal i alle fall slappe av, noe som blir herlig! Nå skal jeg dra på butikken sammen med Erle, og planen er å slappe av med netflix og litt godis. Bra start på helga! Hva skal du gjøre denne helga?

FALL INSPIRATION

  -
 • 15.10.2015 kl:18:14
 • -
 • postet i: Diverse
 • -INFORMASJON


Hva synes dere skal skje med kanalen i Desember?

FALL OUTFIT

  -
 • 14.10.2015 kl:18:27
 • -
 • postet i: Antrekk
 • -Cardigan Lindex Skjerf Cubus Bukse dr.Denim Genser Bik Bok Joggesko Nike Lommebok Michael Kors Solbriller ??

Jeg er egentlig ganske glad i høsten - det å sitte inne å spise nybakte boller og drikke kakao mens det regner ute, er virkelig heerlig. Fargene ute blir også såå fine, bare se på det bildet rett over her! Ah, men det beste av alt, er helt klart klærne. Jeg elsker store, gode cardigans, og jeg syns det er mye lettere å finne fine klær på høsten, enn på sommeren. Joggebuksa og hettegenseren er fortsatt også en stor favoritt, som jeg bruker omtrent hver dag. Gjerne si ifra hvis dere vil ha fler outfits fremover - både med joggis, eller med vanlige bukser.

Liker du høsten? 

HØSTFERIEN MIN

  -
 • 11.10.2015 kl:17:07
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei folkens!

Æh, nå er det allerede 13 dager siden sist jeg blogget. Har ikke rørt macen min på en uke, for som sikkert de fleste av dere har fått med seg, har jeg vært i Barcelona i høstferien! Har hatt det så utrolig fint, og det siste jeg tenkte på imens jeg var der, var å blogge. Var nesten ikke på telefonen heller, fordi jeg hadde det så utrolig fint akkurat der og da. Var der med fotballaget mitt, og denne uka har helt klart vært den beste i løpet av dette året. Vi kom hjem på fredag, og tida her hjemme har egentlig blitt brukt til å slappe av. 

Men, imorgen er det tilbake på skolebenken igjen! Føler meg ikke heelt klar for å dra tilbake dit igjen, men alt godt må jo komme til en ende - såå det blir nok sikkert helt greit. Føler egentlig de neste månedene er veldige mørke, kalde og kjedelig.. men så komme jo desember, og alt blir x1000 ganger bedre igjen!!

Hva har du gjort i ferien?

PS: Er forresten liiitt usikker på hva som kommer til å skje med bloggen fremover - den går fort i glemmeboka, og jeg skjønner det ikke er så gøy å følge med på en blogg som blogger 4 ganger i måneden. Kommer enten til å ta en pause hvor jeg kommer til å fokusere mer på youtube, men hvis ikke må jeg virkelig skjerpe meg veldig. Men jeg kommer i alle fall ikke til å slutte å blogge! 

Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015hits