LØRDAGSKVELDEN

  -
 • 30.11.2013 kl:23:40
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

 heisann folkens,

idaag har vært en utrolig fin lørdag! Startet dagen med en tur til byen sammen med mamma, for å kjøpe noen julegaver, og ikke minst kalendergaver. Gleder meg så utrolig mye til imorgen, når jeg kan åpne luke nummer 1, wii. Tenk at det allerede er jul, jeg får det ikke inn i hodet! Etter min å mammas koselige lille bytur, dro jeg til kotenghallen, og var der med noen venner. Såå dro jeg hjem, og spiste taco med familien ♥ ♥ suuperkoselig som alltid, eelsker familien min. 

Imorgen tidlig drar mamma til Las Vegas, og senere på dagen kommer Kristine og Amanda til meg! Noen av dere vet nok ikke hvem de er, men det er to norske youtubere! :-) Gleder meg utrolig mye, kommer til å bli skikkelig morsomt! Vi skal filme inn noen videoer, og bare kose oss sammen. Forteller mer om det imorgen, for nå må jeg nesten gå! Ha en fin kveld videre! Hva bruker du denne lørdagen til? 

THE YOUTUBE TAG


hva synes du om videoen?

UKENS SPØRSMÅL


Hva synes foreldrene dine om at du blogger?

De synes det er helt greit! 

Et bilde av hele familien din?

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Bruker du sminke til hverdags?

jaa, jeg har vel begynt med det nå. Men er ikke sånn at jeg ikke klarer å gå uten sminke, bruker vel sminke ca. 4 dager i uka, hahah :-) Når jeg bruker det bruker jeg bare litt concealer og maskara (dipliner, hvis jeg orker), lettere sagt ikke så mye. Har fått endel spørsmål om det i det siste, så daa var det avklart. 

Hvordan har du laget headeren din?

Redigerte sammen bildene i pixlr, men satt inn teksten og slike ting i picmonkey. Anbefaler begge redigeringsprogrammene utroolig mye, de er superenkle å bruke, og ikke minst gratis!

Kan du lage en julegavevideo etter jul?

Ja, det kan jeg! Har fått utrolig mange spørsmål om det i det siste, flere ganger om dagen. Kommer selvfølgelig til å gjøre det, er jo tross alt dere som skal lese bloggen min, og se på videoene mine!

Hvilket år er du født i?

2000, og bursdagen min er 29.Desember, nooe som vil si at jeg har bursdag om en måned idag! wihu

Hva er din beste, og dårligste karakter? Og i hvilke fag?

6 er den beste, som jeg har fått i naturfag, rle og spansk, og den dårligste er 4- i matte.

hvilken sesong er du på i pretty little liars?

Er på sesong 4, men har ikke sett på det på leenge nå. Vurderte faktisk å se en episode idag, meen jeg glemte det. Er så redd for å bli ferdig, serien er jo så braa, hahah. lena i et nøtteskall.

Har du masse lekser?

Tjaa, jeg har vel en normal mengde med lekser, men jeeg syns det er litt masse da heheh. Men jeg overlever, det er jo bare for mitt eget beste! :-)Noe du lurer på til neste uke?

MER JULEPRAT

  -
 • 29.11.2013 kl:20:41
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann folkens, 

Idag har vært en såå koselig dag! For det første er det jo helg nå, noe som er så deilig. Har vært så utrolig trøtt denne uka. Det første jeg gjorde da jeg kom hjem fra skolen var å hoppe i joggebuksa, og etter å ha slappet av en liten stund, bestemte jeg og mamma oss for å lage nissevinduu! Det er en tradisjon vi har, hvert eneste år. Er like koselig hver gang, og nå har jeg utrolig mye julestemning. Vi satte på julemusikk, pyntet vinduet, og etter det kom pappa hjem med pepperkake og julebrus til meg. Perfekt. Nå er jeg alene hjemme, og snaart skal jeg begynne å redigere en videoblogg, wihu.

Kommer forresten til å svare på ukens spørsmål senere ikveld, så er det noe dere lurer på? Svarer på det meste, så hvis det er noe du har på hjertet, er det bare å spørre nede i kommentarfeltet, så blogges vi senere idag, verdens herligste lesere! :-) Slenger med noen julebilder, slik at noen av dere også kan få litt julestemning. Ha en fin kveld videre! ♥

har dere pyntet til jul enda?

GLEDER MEG TIL JUL

  -
 • 28.11.2013 kl:17:41
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann folkens!

fikk dessverre ikke tid til å blogge igår. Grunnen til det var skole, som vanlig. Har hatt norsktentamen denne uka, og masse vanlige lekser. Har også startet å øve til mattetentamen, som er om en liten uke. Vil virkelig ha en bra karakter på den prøven, så jeg må øve masse. Merker utrolig stor forskjell fra barneskolen til ungdomsskolen, føler mye mer press på meg nå enn før. Gleder meg så utrolig mye til jul, da kan jeg endelig slappe av. Uansett føler jeg alle sammen er i såå mye bedre humør enn vanlig når det nærmer seg jul, og det er så koseliig. På søndag er det jo faktisk 1.desember, og jeg klarer ikke vente! wii

Er så utrolig stressa for tiden, åh dere aaaner ikke. Føler jeg aldri kan slappe av, og være rolig. Har alltid noe som jeg må få gjort, og i tillegg er jeg alt for flink til å utsette ting til siste liten. Har egentlig ikke tid til å blogge nå engang, men hvis jeg ikke gjør det får jeg utrolig dårlig samvittighet. jeg har bloggen i bakhodet hele tiden, men noen ganger må jeg prioritere skole foran bloggen. Håper dere skjønner! Noen av dere tror jeg er en robot som kan blogge, redigere og lage videoer hele tiden. Men husk at jeg må kombinere alt dette med skole, fotball og ikke minst familien og venner. Så det blir ikke så mye tid til overs, men jeg prøver så godt jeg kan! :-)

Hva er dine planer for dagen?

NACHOS

  -
 • 26.11.2013 kl:21:34
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann,

idag hadde vi en kort skoledag, så etter skolen ble Mina og Nora med meg hjem, for å gjøre ferdig et prosjekt vi har på skolen, om New York. Vi dro innom butikken for å kjøpe inn til nachos, såå lagde vi det. Vi koste oss med det samtidig som vi skrev på prosjektet. Etter vi hadde gjort det ferdig , spilte vi bordtennis, og et fotballspill, noe som var utrolig morsomt, med myye latter. Nå sitter jeg med maccen i fanget imens jeg ser på disney channel, og drikker en kopp med varm kakao. Perfekt måte å avslutte en lang dag på, spør du meg.

Nå skal jeg øve litt på matte tentamen, som er om ca. en uke. Synes det er utrolig skummelt å tenke på, fordi matte ikke akkurat er mitt sterkeste fag. Men jeg kommer meg nok igjennom deet! Ha en fin dag videre verdens beste lesere ♥♥ hva har du gjort idag?

gotta love mondays

  -
 • 25.11.2013 kl:16:52
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann,

eendelig er den verste dagen i uka over. med verste mener jeg ikke den kjedeligste dagen med mest fag, men den tungeste dagen å komme seg igjennom, for min del. Hater følelsen av å våkne på mandagsmorgener, og det å ha 5 skoledager foran meg, før det enedlig blir helg igjen. Det har vel vært en helt grei mandag idag, men jeg har vært utrolig trøtt og sliten, as usual. var også hos tannlegen idag, og trakk enda en tann idag, som ikke gjorde ting så mye bedre. Men jeg kom meg heldigvis igjennom dagen, og nå sitter jeg under dyna, imens jeg ser på ♥disney♥ oog for dere som ikke skjønte det, ligger det en del ironi bak dagens overskrift. 

senere ikveld skal jeg på trening, noe som jeg gleder meg til. Men før den til må jeg gjøre litt lekser, så vi bloggezz

hva skal du gjøre idag?

ØNSKELISTE JULEN 2013

  -
 • 24.11.2013 kl:22:06
 • -
 • postet i: Juleprat
 • -

heisann folkens!

Siden det bare er 1 uke til første søndag i advent, og akkurat en måned til julaften idag, tenkte jeg det var på tide å vise dere hva jeg ønsker meg til jul, 2013. Dette er også veldig greit, for da kan de som faktisk kjenner meg, få et lite innblikk i hva de kan kjøpe. Men i tillegg til det, var det overraskende mange av dere som ville vite hva jeg ønsker meg. soo here u goo
Ønsker meg selvfølgelig mye, mye mer, men dette er øvert på listen! Ønsker meg blandt annet mer sminke, filmer, klær og slike ting, men det skjønner dere vel! forventer heller ikke å få alt dette, ikke i det hele tatt. Dette er bare en ønskeliste, av ting jeg gjerne kunne tenkt meg! :-) Ønsker du deg noe av det samme?

BEDRE BLOGGING FREMOVER

  -
 • 24.11.2013 kl:17:24
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heidann folkeens! 

Har dere hatt en fin dag idag? ♥ deet har i alle fall jeg! Vi våknet i dag morrest ca. klokka halv 11, og så spiste vi en good frokost. Så slappet vi bare av med musikk og dans, før vi så på cupfinalen, som ikke gikk helt som vi trønderne håpet på. Sakte men sikkert dro alle sammen, og da dro vi på fotballtrening. Nå sitter jeg ved middagsbordet, klar for å spise verdens beste søndagsmiddag, neemlig pølser hahah.

skal prøve å blogge mer idag, så vi snakkes vi! :-) Har store planer om å bli en mye bedre blogger framover, så stay tuuned! Kommer masse spennende innlegg, blandt annet ønskeliste, gavetips, videoer, anbefalinger, og mye mer. 

hva har du gjort idag?

BILDEDRYSS

  -
 • 24.11.2013 kl:01:06
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

her kommer eendelig bildene fra dagen. Nå skal vi legge oss, så god naaatt. ♥♥ vi blogges imorgen, med masse blogginnlegg. 

har du hatt en fin dag?

BYTUR OG OVERNATTING

  -
 • 23.11.2013 kl:20:20
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann folkens,

hvaa skal være dagen unnskyldning for sen blogging idag da tro hmm. Neidaa, men jeg vet at det har vært dårlig blogging i det siste, og jeg skal prøve å få det litt bedre. Idag har jeg vært i byen sammen med Tonje og Malin, noe som var superkodelig som alltid. Vi var å så rundt i alle butikkene, og dro deretter på starbucks. heerlig.

Nå derimot, er hele fotballaget hjemme hos meg, så skal vi sove over. Kommer til å bli veldig gøy, og masse styr. Men nå må jeg nesten gå, for å være litt sosial. Kommer et innlegg senere med noen bilder fra dagen, så vi bloggezz. loveu guysHva skal dere idag?

FOTBALL

  -
 • 22.11.2013 kl:19:24
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

har gledet meg utroolig lenge til denne dagen, og eendelig er den her. nemlig, dagen hvor flatås julecup eendelig begynner. Kommer til å bli en bra helg med masse fotball, hvis vi kommer videre, noe jeg virkelig håper (og tror) vi kan klare! :-) vi spiller faktisk vår siste kamp idag klokken 00.04, så er ganske spent på den kampen, hahah. eenten kommer jeg til å sove på banen, eller være utrolig overtrøtt, og være overalt hele tiden. Kommer uansett til å bli utrolig gøy! gleder meeg supermye. Blir som dere sikkert skjønner ikke mer blogging idag da, men det skjønner dere nok!

hva skal du gjøre ikveld?

INSPIRASJON

  -
 • 21.11.2013 kl:22:41
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

føler blogen min er utrolig deprimerende for tiden, skjer jo iiingen verdens ting. Føler jeg ikke har så mye positivt å komme med, og da tror jeg ikke det er så utrolig gøy å lese om meg og min hverdag. Sitter å ser på weheartit med et lite håp om å finne litt inspirasjon, men det er ikke så enkelt. deerfor tok jeg ut de fineste bildene og quotene som jeg fant, for å få litt mer variasjon og farger på bloggen. For det trengs, for å si det mildt. I helga skal jeg spille fotballcup, og forhåpentligvis får jeg motivasjon av det. 

hva liker du at jeg blogger om?

 

SELFIE IN DA MIRROR

  -
 • 20.11.2013 kl:19:42
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heiaaa

onsdag. allerede halvveis i uka. woow. Har vært en helt vanlig dag, hvor jeg ikke har gjort stort annet enn å være hjemme. Tok meg et godt varmt bad, og nå sitter jeg i senga med musikk på, imens jeg leser blogger. lettere sagt, nyter jeg livet. meen det varer dessverre ikke så lenge, for nå må jeg opp å gjøre lekser. matte. skal lage meg noe frukt og sjokomelk, så overlever jeg nok. Skjønner ikke noe av det vi har i matte for tiden, og snart begynner vi også med masse tentamener. Gleeeder meg til jul jeg, for å få en pause med alt skolestresset. 

er forresten utrooolig fint ute for tiden, det er perfekt vintervær. dumt jeg ikke rekker å ta bilder, siden det er så perfekt lys og alt. 

winter wonderland

  -
 • 19.11.2013 kl:16:47
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann,

nå sitter jeg godt plasset under dyna med Gulla ved siden av meg, disney channel på og maccen i fanget. herliig. Har ikke planer om å flytte meg herfra heller, med mindre jeg må. Er utrolig trøtt og sliten for tiden, og det er masse skolearbeid som må gjøres. Er også en del av dere som ikke skjønner at jeg ikke kan blogge og lage videoer heele dagen, og blir sure når jeg ikke blogger. Dere må huske at jeg har et liv utenfor bloggen også! :-) Flesteparten av dere skjønner nok det, men noen av dere må tenke litt på det.

det begynte også å snø idag, så nå er det helt hvitt ute (elleeer egentlig svart siden det er mørkt men dere skjønner xDxD) nå skal jeg fortsette å se på tv, vi snakkes senere! ♥♥ loveu guuuyshva skal du gjøre idag?

HVORDAN LAGE SMORES

  -
 • 17.11.2013 kl:21:20
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

heisann!

Endelig kommer det etterlengtede innlegget om "hvordan lage smores" det superenkelt, og jeg skjønner ikke hvorfor dere ikke bare søker det opp på google, men siden så utrolig mange av dere ville at jeg skal skrive det, kommer det nåå. Jeg vet ikke om vi gjorde det riktig engang, vi bare gjettet sånn ca hvordan det skulle gjøres. Men det makte i alle fall utrolig godt, så vi kunne ikke gjort det alt for feil. 

dette trenger du:

sjokolade

kjeks

marshmallowdet første du gjør er å finne fram en form, og fyller hele bunnen med sjokoladebiter. Deretter legger du marshmallow over sjokoladen, og setter det inn i ovnen på 180 grader. Når marshmallowene er gyllenbrune tar du smoresen ut fra ovnen, og voilá! såå enkelt var det hahah. bare å dyppe kjeksen oppi, og det smaker himmelsk. vi brukte forresten saltkjeks for dere som lurte på deet, men det smaker sikkert godt med andre kjekstyer og! Det er bare å prøve seg fram, å sjekke hva du liker best! skal du prøve dette?

SØNDAG

  -
 • 17.11.2013 kl:12:10
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

God morgen,

daa var det søndag igjen da gitt, noe som betyr skole imorgen. Kommer til å bli en ganske roolig uke, fordii jeg gjorde ferdig omtrent alle leksene i forrige uke, som er utrolig deilig å tenke på nå. Idag derimot, har jeg ikke så mange planer. Jeg må jobbe litt med to fremføringer som vi har imorra, og dra på trening ikveld. Ellers skal jeg bare slappe heelt av, og jobbe litt med bloggen, kanskje spille inn en video. Vi får see :-)

senere idag har jeg planer om om å lage et innlegg om hvordan man lager "smores", siden jeg fikk så utroolig mange forespørsler på det. Det kjempe enkelt, så se fram til deet! Nå skal jeg ta meg en dusj, hadebra peepz

slenger med et bilde jeg tok igår av sjakk, siden det er en del av det i Norge for tiden, hahah.

 

VAKKER

  -
 • 16.11.2013 kl:22:32
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

//sponset

vakker, er en utrolig bra skjønnhetsbok hvor de skriver om alt man trenger å vite om skjønnhet. Her får du 320 sider med masse fine bilder, og masse fakta om skjønnhet. Kan kjøpes her for 499,-

har du lest denne boken?

FREDAGSKOS

  -
 • 15.11.2013 kl:20:22
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann folkenz,

idag er det endelig fredag, og det føles såå herlig. Har ikkeså mange planer i løpet av helgen, skal vel stort sett slappe av, og lade opp til enda en skoleuke. Ukene flyr avgårde nå, og før vi vet ordet av det er det faktisk juuul! Tenker ikke på annet for tiden, gleder meg såå mye. 

Nå skal jeg bare fortsette å høre på musikk, og rydde litt på rommet. Men før den tid skal jeg skifte til ♥ joggebukse ♥, har serriøst gått med stram dongribukse helt siden jeg kom hjem fra skolen, og det er såå ubehagelig. Tror rett og slett jeg har glemt å skifte, hahah jaja sånn kan det gåå. Etter jeg er ferdig med å rydde rommet mitt, skal jeg bare ta en rolig kveld sammen med famiien, med godis og tvkoos. Er deilig å bare slappe av med familien innimellom, istedet for å være ute heele tiden.

For dere som bryr dere gikk forresten prøvene idag superbra! Fikk selvfølgelig alt jeg ikke hadde øvd på på prøvene, men ellers gikk alt bra :-) 

hva skal du gjøre ikveld?

SKOLESKOLESKOLE

  -
 • 14.11.2013 kl:18:08
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

torsdag. en dag til, så er det helg. gleder meg utrolig mye til det, men før den tid har jeg to stooore prøver jeg må i gjennom, i tillegg til to presentasoner som må være ferdig til neste uke. skolestress, hele tiden. Tenk at jeg skal leve med dette de neste tre årene, og jeg er på det minste trinnet. Etter 3 måneder på ungdomsskolen, skulle jeg ønske jeg hadde satt mer pris på barneskolen. Det er ikke det at jeg ikke trives på ungdomsskolen, men det er så masse lekser, prøver og innleveringer. 

men nok om skolee! nå skal jeg starks dra på trening, for å komme meg bort på andre tanker :-) Men når jeg kommer hjem derimot, må jeg grave meg ned i spanskboka. Ellers er livet mitt supert for tiden. hva er dine planer for dagen?

ONSDAG, 13 NOVEMBER

  -
 • 13.11.2013 kl:20:24
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann folkens,

idag har vært en fin, men slitsom dag. Ble ferdig med alle leksene for resten av uka på skolen idag, og på slutten av dagen hadde vi tidenes verste gym, så jeg subbet hjem og satt meg under dyna med en gang. Deretter tok jeg meg et varmt bad, og satte meg for å se på tv. Nå skal jeg øve litt på spansk og RLE, som vi har prøve i på fredag. Føler jeg har nogenlunde kontroll over det vi har i RLE, men jeg gruer meg allerede til å åpne spanskboka, for å finne ut alt jeg ikke kan. for det er myye

Grunnen til at denne dagen har vært så slitsom, er pågrunn av at formen ikke er på topp for øyeblikket. Har utrolig vondt i halsen, og blir fort sliten. Men det er vel sånn det skal være rundt denne tiden, hahah. Uansett har vi laang skoledag på onsdager, som ikke gjør ting så mye bedre.

men nå må jeg nesten dra, fordii spansken venter. ønsk meg lykke til folkens, tror jeg trenger det.hva har du gjort idag?

JENTEDAG

  -
 • 12.11.2013 kl:18:55
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisaaann

idag etter skolen bestemte jeg og noen venner for å prøve å lage noe som heter "smores". så derfor dro vi innom butikken på vei hjem for å kjøpe inn alt vi trengte, og mekket det sammen når vi kom hjem. Resultatet ble faktisk utrolig bra, og det smakte utrolig godt. Er nok ikke noe av det sunneste du kan få i deg, men det jeg liker så godt med vennegjengen min, at vi ikke kunne brydd oss mindre om kosthold osv. Høres ikke heelt bra ut, men det er såå deilig hahah.

etter vi hadde spist oss mette på det, gjorde vi lekser, noe vi fortsatt gjør. Er snart ferdig med alle for hele uka, og det er såå deilig.


hva har du gjort idag?

ukens spørmsål


Hvorfor bodde moren og broren din i usa imens du og pappaen din bodde hjemme i Norge?

Fikk en del reaksjoner på det jaa, men det var rett og slett fordi de var på et utvekslingsår, og pappa hadde arbeid å gjøre hjemme i Norge. Så derfor bodde jeg hjemme med pappa, for å holde han med selskap :-) Men iløpet av et halvt år var vi der 3 ganger, så vi var å besøkte dem ganske ofte!

Hva er din beste og dårligste karakter?

Den beste er 6, og den dårligste er 4-.


Hvorfor valgte du MacBook air, og ikke MacBook pro?

Det var vel egentlig ganske tilfeldig, men fordi den var så enkel og lett, og ikke minst super enkel å reise med, siden den er så liten å kompakt, falt valget på den. 

Hvordan lærte du å sminke deg?

Jeg lærte det av å bruke meg selv som sminkedokke, rett og slett. I starten var det litt opp og ned imellom rosa og grønn øyenskygge, men etterhvert fant jeg ut hva som så best ut på meg. Så øving gjør mester jenter!

Hva er målet ditt med bloggen?

Drømmen er jo selvfølgelig å komme høyere opp på topplista en dag, men det er det vel for de fleste bloggere. Men jeg synes det er utrooolig koselig å få tilbakemeldinger på det jeg gjør!

Hvor får du bakgrunnene dine du har på maccen fra?

Det er Aurora mohn som har laget alle mine bakgrunner, og det er den første linken som kommer opp når du søker på "aurora mohn bakgrunner"

Kan du ha et innlegg hvor du viser hva du ønsker deg til jul?

Jaa, det kan jeg selvfølgelig! skal prøve å få det ut i løpet av uken, så stay tuuned

Hvor i USA har du vært?

Har vært ganske mange steder i USA opp igjennom årene, tror jeg ca. har vært i 25 av 50 stater nå. Noe som står på "bucket listen" min, er å være i alle statene før jeg dør, og deet skal jeg klare! Men sist gang jeg var der, befant jeg meg i New York. For en heerlig by

 

noe du lurer på til neste uke?

kjedelig mandag

  -
 • 11.11.2013 kl:17:55
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heiaa folkens,

idag var det mandag igjen. bla bla, mer skolestress. fant også ut idag at det bare er 6 uker igjen av dette året, noe som er litt sykt. Snart er det endelig jul. og et nytt år. 2014. heh, det er så rart å tenkte på. Har planer om at det skal bli det beste året i livet mitt, men det er jo sånn jeg har det hvert eneste år. Men av en eller annen grunn har jeg på følelsen at det vil skje et eller annet stort iløpet av 2014. Jeg vet ikke hva, men det er noe. 

idag var en helt grei skoledag, siden vi dro til byen. skjedde ikke så mye der, som er verdt å fortelle. anyyways tenkte jeg å svare på ukens spørsmål senere ikveld, så hvis dere lurer på noe spesielt kan dere spørre i kommentarfeltet :-) nå skal jeg lage ønskeliste med ting jeg ønsker meg til jul, wii gleder meeg! På grunn av all snøen som er ute nå, har jeg fått utrolig mye julestemning.  
idag tidlig var det forresten et utrooolig fin himmel, så jeg kunne ikke gjøre annet enn å ta bilde av den. ♥ hva skal du gjøre idag?

FARSDAGEN

  -
 • 10.11.2013 kl:21:58
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann,

idag er det farsdag, som forhåpentligvis alle sammen har fått med seg. Har hatt en utrolig fin dag sammen med familien min, og i tillegg til det har jeg vært ute en tur sammen med noen venner. Det begynte også å snø idag, noe som betyr at det er helt hvitt ute nå. Meeen uansett, tilbake til farsdag..

Er utrolig takknemlig for at jeg har pappaen min som akkurat min pappa, for jeg synes han gjør en super jobb! :-) Han støtter meg igjennom absolutt alt, og er utrolig snill mot meg. Kunne virkelig ikke ønsket meg en bedre pappa, han er helt heerlig. Ifjor bodde jeg alene med han et halvt år (fordi mamma og Jonas bodde i USA), og da føler jeg vi kom mye nærmere hverandre. Plutselig måtte jeg gjøre jenteting sammen med han, wææ. hihi iluuv u daddycool.

nå skal jeg ta på meg ny neglelakk, og ta en rolig kveld. Håper dere har hatt en like fin dag som meg, god natt ♥♥

hvordan har du feiret denne dagen?

morning routine


husk 720p!

hva synes du om videoen?

tankefull

  -
 • 09.11.2013 kl:22:41
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

god kveld folkens,

idag har vært en superfin dag. satt i over en time å så på et program som handler om elefanter, og det var faktisk utrolig interessant. Begynte nesten å gråte når den ene elefantungen døde, det sier liiitt om hvordan jeg er. Gråter utrolig lett. aner ikke hvorfor jeg skriver dette, følte bare jeg måtte dele det med noen. Selvom jeg allerede har sagt det til familien min

etter det dro jeg ut og tok noen bilder, som dere kan se resultatet av under. det var utrolig fint lys ute, og da får jeg såå mye motivasjon. I tillegg fant jeg igjen fjernkontrollen min som har vært borte altfor lenge nå, og livet som blogger ble plutselig 1000 ganger lettere. Tror jeg har mistet 4 fjernkontroller til sammen nå, må virkelig skjerpe meg på den fronten. Jeg må egentlig bli flinkere til å passe på alt jeg har. 

ikveld har jeg vært en tur på city syd med mamma, og sett på film med familien, og siden ingen i familien orket å lage mat idag, spiste vi på McDonalds. Men jeg liker det sånn jeg. hva har du på hjertet idag?

MORNINGS

  -
 • 09.11.2013 kl:12:05
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

god morgen folkens,

idag våknet jeg alt for tidlig, og etter det fikk jeg bare ikke sove igjen. det er så typisk meg, i hverdagene klarer jeg ikke stå opp, og i helgene er jeg lys våken klokken 7. Idag har jeg ikke så mange planer, men jeg finner nok på noe etterhvert. Nå sitter jeg bare under kosepleddet mitt, hører på musikk, og blogger. i tillegg ligger katten ved siden av meg, så bedre kan det ikke bli.

ellers driver jg på å redigerer en videoblogg, som mest sannsynlig kommer ut i løpet av dagen. ha en fiin dag videre!  ♥

hva skal du gjøre idag?

BURSDAG

  -
 • 08.11.2013 kl:23:54
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

den følelsen man har når man går hjem med fra skolen på fredager, er helt utrolig. det å vite at du har to dager foran deg hvor du kan gjøre akkurat hva du vil, er så deilig. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre denne helgen, men jeg vet at jeg har hatt en utrolig fin start på helgen idag, som jeg tilbringte med verdens herligste jenter. Idag feiret nemlig Malin bursdagen sin, og selvom vi ikke var så mange, var det superkoselig. Etter vi hadde snakket lenge om spøkelser og ånder, ble vi så redde at vi måtte se på en barnefilm, soom var shrek. haha yess vennegjengen i et nøtteskal.

nå skal jeg pusse tennene, og deretter legge meg. er utrolig trøtt, etter en laang og slitsom dag. vi blogges mer imorgen!♥tonje, meg og kristina.

hva har du gjort idag? hva skal du gjøre i helgen? ♥♥ nightyy

dagens antrekk

  -
 • 07.11.2013 kl:17:02
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

heisann

nå er det mørketid igjen. Når jeg kommer hjem fra skolen har det allerede begynt å mørkne, og når klokka er 5 er det helt stappmørkt ute. det er så utrolig upraktisk, særlig for oss bloggere. Jeg må ut med en gang etter skolen, for å rekke lyset. Men på den positive siden, er alt utrolig koselig om vinteren. særlig når det er iskaldt ute, og man kan sitte inne å kose seg med en varm kopp kakao, imens du slapper av under dyna. høres skikkelig klisjé ut, men det jo sant da. 

idag har vel egentlig vært en helt vanlig torsdag, så det er ikke så mye å fortelle, annet enn at jeg skal på trening nå.

etter innlegget igår med innkjøp fikk jeg spørsmål om hvor absolutt alt var kjøpt, hahah. så bestemte meg for å hs på alt idag, slik at jeg kunne ta bilde av det, så dere ser litt bedre enn igår. er utrolig fornøyd med alle tingene, de er så fiine.bukse fra carlings (dr.denim), genser fra bik bok, skjorte fra vero moda, og sko fra din sko, som vanlig. Hva syns du?

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015hits