SUNDAY MOOD

  -
 • 29.11.2015 kl:18:05
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

God 1.søndag i advent folkens!! Kan man egentlig si det? Uansett, så føles det herlig at jula nærmer seg - har virkelig ikke ord på hvor mye jeg gleder meg til ferie, og fri fra skole!! Dagen idag har i alle fall blitt brukt på å være på trening, og å se masse gossip girl. Ikke en veldig spennende dag, men det er vel slik søndager skal være?

Nå skal jeg svare på noen mails, før jeg må begynne å forebrede meg til tentamen. Vi har nemlig norsktentamen imorgen, og selvom det ikke er så veldig mye å øve på, skal jeg lese meg litt opp på temaet vi har fått utdelt. Synes egentlig norsktentamen er veldig greit - en kort dag hvor man kan spise hva som helst, og jobbe litt innimellom haha. Vurderer sterkt å bake en eller annen form for kjeks som jeg kan ha med meg imorgen, siden jeg ikke har kjøpt noe enda. Meen samtidig, vil jeg også pynte litt til jul på rommet mitt for å gjøre det koselig hahaha. Dilemmas everywhereee Cardigan her // Bukse her

Hva har dere gjort idag?

FAVORITE SHOES

  -
 • 28.11.2015 kl:22:18
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

Da jeg var i oslo for ca. tre uker siden, kjøpte jeg disse skoene på urban (som 90% av alle jenter har hahaha). Har brukt de hver dag siden da, og jeg har klart å holde de overraskende hvite?? Haha, som mange andre jenter synes jeg hvite sko er superfint, og de gjør virkelig et antrekk komplett! Uten tvil mine favorittsko denne høsten! Siden jeg har ullsåler inni de, kommer de nok til å bli brukt en del i vinter også. Hvilke sko har dere brukt i det siste? Hahaha litt spess innlegg, but i looove shoes 

JAKTEN PÅ BLACK FRIDAY

  -
 • 27.11.2015 kl:22:24
 • -
 • postet i: Samarbeid
 • -

// I samarbeid med Cuponation.no

Hei folkens!

Tenkte bare å stikke innom med et raskt tips - som de fleste sikkert vet er det Black Friday idag, og det er masse tilbud og salg på både sentre, butikker og nettbutikker. Jeg har ikke vært på shopping idag, fordi jeg ikke er særlig stor fan av å stå lenge i kø, med masse folk rundt meg. Det var ikke engang et alternativ å stå opp midt på natta for å shoppe, så da er jo nettshopping et veldig bra mulighet! På Cuponation kan du finne haugevis av rabattkoder, til mange av de mest kjente nettbutikkene. Hvem vil vel ikke få litt avslag på bestillingen sin? Synes virkelig denne siden er helt geniaaal.

I tillegg til dette, så har også en giveaway som pågår akkurat nå. Denne kaller de JAKTEN PÅ BLACK FRIDAY, hvor man kan vinne et gavekort på 1000 kr til en valgfri nettbutikk. 

Så jeg har laget en video, hvor jeg snakker om hva du må gjøre for å delta, som dere kan se her:

Hadde vært såå gøy om neon av dere hadde vunnet! Jeg har i alle fall meldt meg på, hihi.

Søk på "Black Friday Norge" på google, eller klikk HER for å bli med på jakten. Trykk på linken til Cuponation, bla litt lengre ned på siden, og følg instruksjonene derifra! Forklarer alt i videoen.

Har du shoppet idag, og skal du melde deg på konkurransen? 

EVERYDAY STUFF

  -
 • 27.11.2015 kl:00:18
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Heiaa jenterrr (og boyza)

Vanligvis burde jeg egentlig sovet nå, men siden vi allerede har fri nå, og ikke minst langhelg (!!!) er det greit likevel. Er det bare I Trondheim det er slik, eller har alle skolefri imorgen? Skjønner ikke hvorfor vi har fri, men jeg skal ikke klage altså. Er herlig å tenke at jeg kan sove så lenge jeg vil imorgen. Denne uka har egentlig vært veldig vanlig - har brukt en del tid på å øve på KRLE prøve som vi hadde idag, vært på trening og mer slike hverdagslige greier. Prøven gikk faktisk veldig bra, noe jeg er veldig glad for ettersom jeg øvde såpass mye i forveien. Vi har også tatt sprøyte idag på skolen, noe som gikk helt greit, selvom jeg kjenner det litt i arma nå haha. Men, er vel bedre med et lite stikk enn å få sykdommene or whatttt

Morgendagen skal i alle fall bli brukt på å få tatt en del ordentlige bloggbilder, og ikke minst få spilt inn et par videoer. Innimellom må man ha noen slike dager, særlig nå når det er mørketid og sola går ned klokka tre.. Uten tvil en bloggers verste mareritt haha. Nå skal jeg bare pusse tennene, og se ferdig Gossip girl episoden jeg er på nå. Good night my angels, vi snakkes imorgen http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Har dere fri imorgen? Og har dere noen plner for Black Friday elleeer??

CALI - SPØRSMÅLSRUNDE


Nå som det begynner å bli veeldig kaldt og masse snø ute, gleder jeg meg bare mer og mer til California i sommer. Tror egentlig ikke det kommer til å gå opp for meg at jeg skal dit før jeg faktisk setter meg på flyet, men ææh jeg gleder meg så mye. Har fått en del spørsmål om reisen, og derfor tenkte jeg at dere kunne stille spørsmålene her, slik at jeg kan svare så godt jeg kan! Jeg har jo ikke vært der enda, så har jo ingen erfaringer.. Men så langt har ef tatt veldig godt imot meg, og jeg er helt sikker på at jeg blir kjempefornøyd!!

Så bare fyr løs med spørsmålene, så svarer jeg om et par dager 

Ah, California dreaming... Noe du lurer på om språkreisen min?

I´M BACK

  -
 • 22.11.2015 kl:22:45
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei igjen folkens!

Er evigheter siden jeg har skrevet sist blogginnlegg nå - men nå er det skjerpings! Synes egentlig blogginga gikk veldig bra, før det skjedde endel personlige ting som har gått veldig mye utover meg (..og bloggen). Men dette her er noe jeg vil holde på meg, så jeg gir meg ikke så lett  Skal virkelig prøve alt jeg kan å få til dette her nå, fordi blogging er jo egentlig supergøy. Bare gi meg litt tid, så ordner det seg etterhvert!

Ellers har det skjedd en del siden sist - jeg har blant annet vært i oslo på nordic screens, spilt fotballcup og drevet en god del med skole. Har gått litt nedover på sistenevnte i det siste nå, men endelig begynner jeg å få gode arbeidsvaner igjen!! Er deilig å se at arbeid gir resultater. Det har jo også kommet snø nå, noe jeg synes er bra ooog dårlig haha. Alt er jo så lyst og fint, men brrr så kaldt det er! Og for å ikke snakke om alle sminkeskillene som vises i alt lyset hahaha. 

Nå ligger jeg nydusja i rent sengetrekk, og er veeldig klar for å ta natta. Har dessverre ikke tatt noen bilder med kameraet i det siste, så disse får duge enn så lenge. Hva har dere gjort i det siste? Har virkelig savnet å skrive, så det er herlig å være tilbake! http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png I love youuu og good night

SMAKER PÅ AMERIKANSK GODTERI


Hva synes dere om videoen?

EN VANSKELIG TID

  -
 • 05.11.2015 kl:17:59
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

Dette her er nok det vanskeligste og mest personlige innlegget jeg har skrevet på bloggen så langt. Jeg sitter med Nora og Erle på hver min side, og tankene surrer rundt i hodene våre. Som dere kanskje har merket, så har ikke ting vært helt på topp i det siste. 

Hvor skal man egentlig begynne? Det har vært vanskelig å vite hva man skal gjøre i en situasjon som denne. Imorgen, flytter en av våre beste venniner til en annen by. Når en person som har betydd så mye, og vært med oss hver eneste dag plutselig forsvinner fra hverdagen på en slik måte. Håper dere respekterer og skjønner at vi ikke kommer til å nevne årsakene til at hun flytter, fordi det er en personlig sak. 

Også er det noe vi vil si til deg: Du betyr utrolig mye for oss, og vi kommer til å savne deg veldig mye. Du er en sjenerøs, snill, omtenksom, flink og herlig jente, som vi setter utrolig stor pris på. 

Vi har alltid har ønsket det beste for deg, og vi vil at du skal vite at vi alltid kommer til å være her for deg. Vi ønsker deg lykke til, og vi håper du kommer til å trives. Vi sees.Med vennlig hilsen, 

Erle, Nora og Lena. 

Jeg vet at dette er er et litt anerledes innlegg, men det er skrevet til ei spesiell vennine. 

PAKKE I POSTEN

  -
 • 04.11.2015 kl:21:45
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -Igår mottok jeg en pakke fra junkyard, og ææ så mye fint den inneholdte. Elsker å få pakker i posten, og idag spilte jeg inn en video hvor jeg viste alt jeg fikk. Er superfornøyd, og kommer til å poste den så fort som mulig! Vet der er veldig lenge siden sist video nå, men for tiden føler jeg at ingen av videoene mine blir bra nok. Enten er fokuset helt på bærtur, eller så er lyset heelt på trynet.

I tillegg til dette, så føler jeg at jeg ikke klarer noe på skolefronten for tiden. Dere aaner ikke hvor mye det suger, og jeg hater når det er slik. Vet det endrer seg igjen veldig fort, men akkurat nå føles det veldig kjipt. Hvordan går det med dere for tiden da? Håper dere har det fint!

SKRIVESPERRE

  -
 • 02.11.2015 kl:20:01
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei dere! 

Nå har jeg prøvd å skrive dette innlegget i lengre tid, men av en eller annen grunn får jeg det ikke til. Dagene flyr avgårde, og plutselig er det over en uke siden jeg har blogget?? Hater virkelig når det skjer, for jeg har virkelig prøvd å forbedre meg på blogginga den siste tiden.. Men sånn skjer, og det er ikke så mye jeg kan gjøre med det nå, unntatt å prøve å skjerpe meg de neste ukene.

Neeei haha dette innlegget her fungerer bare ikke, så hvorfor ikke fortsette med å fortelle om min uinteressante dag - dagen har vært veeldig uproduktiv (?), og det eneste jeg har gjort er å se litt for mye på netflix (new girl ses. 4 kom nemlig ut igår!!), og spist rester av halloweengodiset som var igjen fra lørdagen. Hadde dere det forresten fint på halloween? Det hadd i alle fall jeg! Var egentlig bare med et par venniner, og vi spiste masse god mat og koste oss. 

Tjaa what are you doing this week??? 

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015hits