FAVORITE MOMENTS 2014

  -
 • 31.12.2014 kl:00:15
 • -
 • postet i: Diverse
 • -Jeg kjøpte ny mac: Etter å ha hatt MacBook Air'en min i to og et halvt år, bestemte den seg for å ta natta. Og siden jeg er blogger, og bruker pc hver eneste dag, måtte jeg kjøpe en ny. og da kjøpte jeg MacBook Pro med retina skjerm, som jeg er superfornøyd med! Den passer veldig godt til mitt bruk.

Storsjøcup: Jeg har vært på storsjøcup hver enste sommer de siste fem årene - enten for å spille selv, eller for å være med pappa og broren min. Storsjøcup er en fotballcup i Østersund i Sverige, som alltid er veldig bra. Og i år var ingen unntak. Her spiller vi fotball, og imelllom kampene finner vi på masse forskjellig. Koser meg såå masse på storsjøcup.

USA: Ahh, når jeg tenker tilbake på denne turen, føles det ut som en drøm. Usa er helt fantastisk, og jeg håper så mange som mulig får mulighet til å dra dit en gang. Jeg har vært der ganske mange ganger nå, og i år så var vi i Hawaii, Utah, New York og Boston. Denne turen må nok ha vært årets høydepunkt, hadde det så utrolig fint. Var der jo så lenge som 3 og en halv uke, så der fikk jeg lagd masse nye minner, og tilbringt masse kvalitetstid med familien.
Tenerife: Hadde enda en fantastisk fin ferie i sommer, og denne var i Tenerife, en øy litt utenfor Spania. Her var jeg med både søskenbarn, tanter, onkler og besteforeldre. Hadde en veldig fin og avslappende tur, og jeg fikk masse brunfarge!

Oppussing av rom: Helt siden Januar, har jeg styret masse med rommet mitt, og endret masse på det. Jeg fikk bla. nytt klesskap, new york tapet, masse nye småting.. Og i Oktober, ble jeg ferdig. Er ganske fornøyd med hvordan det ser ut nå, men det er selvfølgelig ting jeg fortsatt vil endre på. Men, ihvertfall så har rommet mitt endret seg veldig masse igjennom 2014.

Andre små hverdagsgleder: Kunne virkelig ikke skrive dette innlegget uten dette siste punktet! Alle de små hverdagsgledene, er jo nesten viktigst! Alle jentekveldene jeg har hatt med bestevennene mine, pakker i posten, det å vinne en fotballkamp - alt er så utrolig fantastisk. Jg har hatt det såå fint i 2014, og jeg ser veldig frem til 2015, som skal bli enda bedre.

Hva var det beste du opplevde i 2014?

HYTTEKOS ++

  -
 • 26.12.2014 kl:14:19
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei alle sammen,

håper dere har hatt ei fin jul så langt, det har i alle fall jeg hatt ♥ Dagene på hytta har egentlig vært veldig rolige, noe som er utrolig deilig og avslappende. Når jeg våkner om morgenen, tar jeg med meg dyna til tven, og setter meg under den å ser på julemorgen. Jeg syns julemorgen er utrolig koselig, og det er "tradisjon" å se på det. Etterhvert finner mamma frem frokost, så spiser hele familien det sammen. Så finner vi ut hva vi skal gjøre den dagen! Det står som oftest mellom disse tingene: dra på skitur, dra til bygda eller bare slappe av inne på hytta hele dagen. Så vi har hatt noen fine dager på hytta.

Ellers hadde jeg også en veldig fin julaften! Koste meg sammen med familien, med masse god mat og gaveåpning. Vi var også på en kort skitur tidligere på dagen, som ikke er min favorittdel av dagen hehe. Men jeg kom meg igjennom det! Vi avsluttet dagen med å se Notting Hill, som serriøst er verdens koseligste film. Elsker den filmen, anbefaler virkelig alle å se den. 

Nå er vi på vei hjem fra hytta, og nå skal vi til Lillehammer, for å være der resten av jula. Nesten hele familien til både mamma og pappa bor der, så det slår aldri feil. Tiden fremover vil nok bestå av masse selskaper, mat og familie. Utrolig koselig! Ikveld skal vi på selskap til bestefar, og allerede den 5. juledag har jo jeg bursdag! Endelig blir jeg 14 jeg også, haha. Også kan vi jo ikke glemme nyttårsaften! Er såå masse fint å se frem til de neste dagene. Brr - da jeg tok disse bildene, var det nærmere 20 minusgrader ute.. Haha, fikk tidenes neglebitt da jeg kom inn. Bloggerproblemer altså

 Hva skal dere gjøre resten av jula? Gjerne skriv litt utfyllende, elsker å lese om dere ♥

LILLEJULAFTEN - VLOG


 

Jeg lagde en liknende video ifjor, og siden dere likte den så godt, fant jeg ut at jeg skulle lage en i år også ♥ Hva syns dere?

MÅNEDENS SPØRSMÅL


Edit: Jeg slutter med ukens spørsmål, og startet med månedens spørsmål istedet. Kommer til å ta litt fler spørsmål i hvert innlegg, og svare enda bedre og mer utfyllende. Høres det greit ut? :-) Også kommer disse innleggene omtrent en gang i måneden.

Hvordan er det å være blogger og youtuber i fordhold til skole og sånn? Syns du det er kleint? Snakker folk om deg, og peker på deg osv?

På skolen, merker jeg egentlig ingenting. Jeg er jo ei helt vanlig jente! Jeg syns ikke det er kleint, men hvis noen begynner å se på videoer av meg når jeg er i nærheten, syns jeg det er veeeldig kleint haha. Men nei, jeg merker nok ingen stor forskjell i hverdagen. Den eneste forskjellen er at jeg bruker et par timer om dagen på blogg og youtube, som andre jenter bruker på andre ting. Av og til når jeg er i byen merker jeg at folk snakker om meg, og peker og slikt ja, men det har jeg egentlig blitt vandt til nå.

Hvor lang tid tar det før du mottar pakken din fra sheinside? Har ventet lenge nå. .

Det tar ganske lang tid før pakkene fra sheinside kommer ja, og grunnen er nok at de sender helt ifra Hong Kong. Jeg har ventet opp til 4 uker på en pakke før, og ei vennine av meg har faktisk ventet så lenge som to måneder. Så det gjelder bare å ha tålmodighet, pakken kommer nok etterhvert :-)

Hva heter det nye redigeringsprogrammet ditt? Er det bra?

Det heter final cut pro x, og jeg er i alle fall veldig fornøyd. Men hvis man ikke driver med youtube og ikke interesserer seg særlig mye om videoredigering, er det nok litt for avansert, og ikke så nødvendig. Hvis man vil ha et redigeringsprogram for å redigere bursdagsvideoer i, holder imovie (redigeringsprogram som er på mac) og movie maker (redigeringsprogram som følger med windows pc) i massevis. Kan du lage en må gjøre video?

Nei, det tror jeg faktisk ikke. Jeg elsket å se på må gjøre videoer i 2012, men nå syns jeg egentlig de type videoene er ganske ekle. Man ser jo på at folk spytter ut mel, vann og masse andre ekle ting. 

Hva gleder du deg mest til med julen?

Det er jo jul nå, og jeg elsker egentlig alt med julen. Bare stemningen er helt fantastisk. Men litt mer konkret, så gleder jeg meg mest til å være med familien, all den gode maten - også kan jeg jo ikke glemme gavene da, hehe. Også har jeg jo bursdag i romjula, så det gleder jeg meg også til!!

Farget du øyenbrynene dine også, når du farget håret?

Nei, det gjorde jeg ikke. Jeg har alltid hatt ganske mørke øyenbryn, og jeg farget heller ikke det øverste håret. Denne hårfargen jeg har nå er nemlig min naturlige hårfarge, og det er denne fargen som vokser ut fra hodet mitt. Men håret mitt blir veeldig lett solbleket, så derfor blir det lyst av seg selv til slutt. Det er veldig deilig, så slipper jeg å styre med ettervekst osv. 

Kan du lage en julegavevideo?

Ja, det skal jeg prøve på! Husker jeg sa det ifjor også, men så ble det aldri noe av. Men i år skal jeg virkelig prøve!Hvordan får du så fine negler?

Først og fremst - tusen takk! Men jeg har nok ingen hemlighet, det går rett og slett på gener. Jeg har fått neglene mine fra pappa, og jeg lar de vokse ut, og klipper den formen jeg vil ha de. Ganske enkelt! Også tar jeg på neglelakk da, er sjeldent jeg går uten det.

Hvor kjøper du klærne du har fra abercrombie og hollister?

Dessverre fins det ingen abercrombie eller hollister butikk i Norge, så alt jeg har, er kjøpt i utlandet. Jeg har mest fra USA, men jeg kjøpte også en joggedress når jeg var i London. Men jeg vet at både a&f og hollister har nettbutikker, som jeg tror sender til Norge?? Er litt usikker faktisk.

Har dere noen spørsmål til neste måned?

JULESTEMNING PÅ HYTTA

  -
 • 22.12.2014 kl:22:39
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei folkens ♥ Må starte dette innlegget med å takke for alle fine kommentarene jeg fikk etter jeg la ut innkjøpsvideoen igår - det betyr virkelig utrolig masse! Skal prøve å bli litt flinkere på videoer fremover, jeg vet at dere liker det veldig godt. Gjerne kom med videoforslag, det ville jeg satt veldig stor pris på! Uansett, nå er jeg og familien min vel plassert på hytta vår her i Trysil, og her skal vi være et par dager. Liker egentlig veldig godt å feire jul på hytta, det har på en måte blitt en liten tradisjon. Får skikkelig julestemning av det! Nå skal vi spise brødskive med julepølse til kveldsmat, før vi tar en rolig kveld. Vi blogges imorgen ♥

INNKJØPSVIDEO


JUL I T-TOWN

  -
 • 20.12.2014 kl:17:46
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei, 

Idag har vært en veldig fin dag så langt, for jeg har nemlig vært i byen sammen med mamma, for å kjøpe de siste julegavene. Det er så utrolig fint i Trondheim på denne tiden av året, det er julelys omtrent overalt. Det bobler av julestemning!! Manglet å kjøpe julegaver til både mamma, pappa og Jonas, men nå er jeg ferdig med alle sammen! Ah, det er utrolig deilig å få det bort fra skuldrene. Fikk også kjøpt meg litt sminke som jeg trengte - tror faktisk jeg lager en innkjøpsvideo etterpå, hvor jeg skal vise mine siste innkjøp. Den kommer nok ut i løpet av uka! Men nå skal jeg og familien på middagsbesøk til noen venner av oss, så vi blogges senere ♥ Håper dere får en fin kveld!Haha, her ser dere et mislykket forsøk på bloggbilder.. det er nemlig ganske flaut å stille seg opp foran alle, og posere hahah. 

Hva har dere gjort idag?

OUTFIT ++

  -
 • 19.12.2014 kl:23:01
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Heia folkens ♥

GOD JULEFERIE!! Dere aaner ikke hvor lenge jeg har ventet på å skrive de ordene. gud så deilig det er med ferie!! Skal virkelig nyte denne ferien, og sette av masse tid til familie, bloggen og avslappning. I skrivende øyeblikk sitter jeg oppe ved kjøkkenbordet, og spiser ferske smultringer som mamma og pappa har laget ikveld. Jeg elsker virkelig smulteringer, og for min del blir det egentlig ikke jul uten. Nå skal jeg se et par episoder modern family, og avslutte kvelden med et deilig, varmt bad. Fins virkelig ikke bedre måte å avslutte dagen på.

Ellers vil jeg takke alle som synes jeg kler den nye hårfargen min! Selv syns jeg det er veldig uvandt enda, haha. Komme rbedre bilder av "det nye håret" imorgen. Avslutter dette innlegget med en outfit fra tidligere i høst:genser sheinside (her) bukse dr.denim sko toms

Hva syns dere om outfitet?

A CHANGE

  -
 • 17.12.2014 kl:22:39
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -æææ, ser dere hva jeg har gjort med håret mitt eller? Jeg var så lei av det jeg hadde, så idag så dro jeg til frisøren (Studio K nede i byen) for å stusse håret, og for å farge det! Var veldig usikker på hvordan det ville bli, og om jeg ville passe det - men jeg ble utrolig fornøyd!! Trengte virkelig en forandring, og jeg tror det blir lysere igjen til sommeren. Akkurat slik jeg ville ha det ♥ Hva syns dere?

JULEFOREBREDELSER

  -
 • 16.12.2014 kl:21:44
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Idag dro jeg rett på city syd etter skolen, for å kjøpe julegaver sammen med Erle og Ida. Nå mangler jeg bare å kjøpe til mamma, pappa og Jonas, men jeg kan i alle fall krysse av alle vennene mine. Er veldig fornøyd med alle gavene jeg kjøpte, føler virkelig jeg fikk kjøpt fine gaver i år, som vennene mine vil settte stor pris på. Istedenfor å kjøpe masse småting som de aldri kommer til å bruke, har jeg kjøpt ordentlige ting, som jeg vet vil komme i smak.

Ellers var det en veldig fin dag på skolen idag, hvis man ser bort ifra prøven i mat og helse. Vi så på film, og var på julegudstjeneste. Merker virkelig at jeg begynner å komme inn i julestemning nå, er jo bare en uke til julaften snart! Nå skal jeg ta meg et varmt og godt bad, før jeg skal pakke inn de siste gavene. Vi blogges imorgennnEr du ferdig med julehandelen for i år?

MANDAG

  -
 • 15.12.2014 kl:16:10
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei alle fine ♥

Idag sluttet vi tidligere enn vi vanligvis gjør, fordi vi fikk avspasere. Vet egentlig ikke helt hvorfor, men det er alltids deilig å slutte tidlig, eller hva? Har egentlig ikke gjort så masse spennende da, men har fått svart på litt bloggmail, som jeg har utsatt alt for lenge. Så det var deilig å få det bort fra skuldrene! Nå skal jeg ordne meg litt mat, før jeg skal sette meg under dyna å se på modern family. Har ingen spesielle planer idag, bortsett fra å øve til en viktig mat og helse prøve jeg har imorgen. Gleder meg til jeg blir ferdig med den, da har jeg så og si ferie!!

Så må jeg takke alle sammen for gode tips i innlegget under! Hver gang jeg mangler motivasjon, så hjelper dere alltid. Tusen takk, det betyr mer enn dere vet at dere leser bloggen min.  Hva er deres planer for dagen?

BLOGG

  -
 • 14.12.2014 kl:23:41
 • -
 • postet i: tips
 • -

Hei dere,

nå som det nærmer seg jul med stormskritt (det er jo kun ti dager til julaften idag??), vil jeg gjerne ha noen mer julerelaterte innlegg her på bloggen, slik at dere kan få litt julestemning når dere klikker dere inn her ♥ Føler virkelig at jeg skylder dere bra blogging de neste ukene - gleder meg virkelig til juleferien, så jeg kan få prioritert bloggen 100%. Men jo, tilbake til det innlegget skal handle om - har dere noen tips til noen juleinnlegg jeg kan skrive fremover? Skriv masse tips i kommentarfeltet!!

NOE Å SE FREM TIL

  -
 • 13.12.2014 kl:16:11
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei alle fine ♥

Håper dere har hatt en fin dag så langt, og har funnet på noe gøy. Jeg har ikke gjort så masse som er verdt å fortelle, annet enn å dele ut kataloger for fotballaget. Vi skal nemlig til Barcelona i høstferien 2015, så vi må tjene så masse penger som mulig. Gleder meg utrolig masse, det blir så herlig å dra til Spania med fotballaget mitt!! Ah, gleder meg, ser virkelig frem til det. Ellers har det kommet snø i Trondheim idag, noe jeg egentlig er veldig glad for. Det blir jo ikke noen jul uten snø!

Nå er planen å dra til kotenghallen med Ida, så får vi se hva annet jeg finner på ikevld. Vi blogges senere, verdens beste lesere ♥Hva er dine planer for kvelden?

SKOLELEI

  -
 • 10.12.2014 kl:22:23
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Har faktisk aldri vært så klar for juleferie som det jeg er nå. Er så utrolig lei av alt som heter skole, prøver, innleveringer og ikke minst tentamener. Mangler heldigvis "bare" mattetentamen og m&h prøve nå, før jeg så og si får ferie. Ord kan ikke beskrive hvor skolelei jeg er. Lover at jeg skal komme sterkere tilbake på bloggen i juleferien, men akkurat nå har jeg faktisk ikke tid eller energi til å blogge. Men det skjønner dere.THE CHRISTMAS TAG


 

Lagde en video til en collabkanal her om dagen, så tenkte bare å dele den med dere! Hva syns dere om videoen?

OVERSKRIFT

  -
 • 08.12.2014 kl:22:07
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Har prøvd å starte dette innlegget 1000 ganger nå, men jeg finner aldri riktig måte å starte det på. Beklager virkelig for den dårlige bloggingen de siste dagene, ukene, månedene. Bloggen har virkelig blitt nedprioritert, og for å være helt ærlig, har det egentlig bare vært slitsomt å blogge i det siste. Jeg har følt alt jeg har skrevet har blitt feil, og alle bildene jeg har tatt, har blitt dårlige. Vet egentlig ikke helt hva som skjer. Har så utrolig masse å gjøre for tiden, at jeg ender opp med å gjøre absolutt ingenting. Jeg stresser hele tiden, men gidder ikke gjøre noe med tingene jeg stresser over. Hva er det fornoe da?

Men jeg håper dette bare er en periode. Det er som oftest slik, fordi jeg har jo hatt den samme følelsen mange ganger. Jeg må bare dra meg selv i nakken, og huske hvorfor jeg startet å blogge. Jeg må huske hva jeg vil oppnå. Og ikke minst hva jeg har oppnådd.

Vet egentlig ikke helt hva jeg prøver å få ut av dette innlegget. Ville vel egentlig bare skrive litt til dere. Vil bare si at jeg er utrolig lei meg for den dårlige blogginga, og at jeg skal prøve å skjerpe meg. Men jeg lover ingenting. Har bla. nynorsktentamen allerede imorgen, og på fredag kommer den verste tentamenen av alle - matte. Har ikke begynt å øve til noen av de. Prioriteringer, hva er det?

Akkurat nå skjønner jeg egentlig ikke så mye. Akkurat nå er jeg bare en litt forvirra jente, på 13 år. Gleder meg til jueferien jeg! Jaja, vi snakkes vel

MINE SOSIALE MEDIER

  -
 • 04.12.2014 kl:23:26
 • -
 • postet i: Diverse
 • -

Hei dere, nå skal jeg ha enda et innlegg hvor jeg viser dere mine sosiale medier. Flesteparten av dere vet nok hva jeg heter på de forskjellige stedene, men jeg får veldig ofte spørsmål om det. Så da var det like greit å samle alt i ett innlegg! Du kan gjerne kommentere hva du heter på på feks. instagram, så kan jeg like noen av bildene dine hvis du har åpen profil :-) Bruker noen ganger å gjøre det til dere som kommenterer bildene mine, så dere vet jeg har sett dem.

Instagram - Lenaredmo er den vanlige brukeren min, også har jeg en annen "privatbruker", som jeg ikke deler navnet på her. 

Snapchat - Jeg godtar bare folk jeg kjenner, men jeg heter lenaredmo der også. Kan godt lage en offentlig snapchat hvor jeg godtar alle, og legger ut snaps på mystories ganske ofte, hvis det er noe som høres interessant ut?

Spotify - Jonasrømo. Og ja, jeg deler spotifybruker med broren min! :) Men alle listene hans er på privat, så det er bare mine som er offentlige.

Kik - Lenaromo. Er ganske lite aktiv på kik for tiden, men det hender jo at jeg sjekker innom der av og til. Får alltid kjempesøte meldinger av dere der, og det er jeg veldig takknemlig for!! Er ikke alltid jeg rekker å svare alle sammen, men husk at jeg leser alt jeg får, og at det betyr veldig mye for meg ♥ 

Youtube - Lenaredmo. Gjerne abboner på kanalen min, slik at du kan se videoene mine før de kommer ut på bloggen!

Ask - Lenaredmo. Som jeg skrev i forrige innlegg - greit å ha ask, slik at alle som lurer på noe kan få svar på spørsmålene sine.Hva heter du på insta?

UKENS SPØRSMÅL


Hvordan får du slike hvite rammer rundt bildene dine på instagram?

Jeg bruker appen whitagram.

Hvem er Fredrik?

Hahah, fikk så SYKT masse spørsmål om Fredrik etter jeg nevnte han en gang her på bloggen - men det skjønner jeg jo egentlig da. Fredrik er bestevennen min, og vi er ingenting mer enn det!! Var mange av dere som lurte på om vi var sammen, men da må jeg nok skuffe dere haha. 
Hva kostet sminkemappen din fra lulus, og hvor kjøpte du den?

Jeg kjøpte den på et pafymeri i Lillehammer faktisk, og jeg er liiitt usikker på hva den kostet. Men jeg tror den kostet rundt 400,- om jeg ikke tar helt feil?? 

Hvor er dior og diamantbildet på rommet ditt fra?

Jeg har faktisk laget begge selv! Er utrolig fornøyd med begge to, og de endte opp med å bli mye finere enn det jeg trodde de skulle bli. På diorbildet printet jeg ut logoen, og tegnet rundt bokstavene. Veldig enkelt! På diamantbildet brukte jeg teip, og lagde formen som en diamant. Litt vanskelig å forklare egentlig, men det er mye enklere enn det ser ut som. Kan kanskje prøve å lage en video om det en gang, hvor jeg viser dere hva jeg gjorde?

Hvilken strl er vaffeljakka di fra sheinside i? Og hvordan er stoffet?

Jeg har den i s, men jeg kunne godt hatt den i m. Husk at sheinside sender fra Asia, og størrelsene er ganske mye mindre der, enn de er her i Norge. Stoffet er slik som det er på alle andre vaffeljakker, det har vaffelstoff?? Vet ikke helt hva det kalles jeg, men jakka er i alle fall av god kvalitet!Når har du bursdag?

Jeg har bursdag den 29.Desember, så det er ikke lenge til nå!! Gleder meg så masse, herreguud.

Kan du filme hele huset ditt en gang?

Det syns jeg blir litt for privat, så jeg tror ikke det - syns det er nok å ha en romvideo!

Har du ask?

Ja, det har jeg! Der heter jeg Lenaredmo hvis noen vil følge meg. Hvis dere lurer på neon ting dere vil ha svar på med en gang, kan dere jo stille meg spørsmål der! 

Noe du lurer på til neste gang?

CHRISTMAS IS COMING

♥ herreguuud jeg gleder meg sånn til jula starter ordentlig!! Noen andre eller?

TENTAMENSTIDER

  -
 • 01.12.2014 kl:17:06
 • -
 • postet i: Hverdag
 • -

Hei folkens,

beklager for det korte fraværet mitt, men for tiden har jeg helt ærlig null bloggmotivasjon. Vet aldri hva jeg skal blogge om, og føler alt jeg skriver blir feil og dårlig. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det heller. Men uansett, så ønsker jeg dere en god 1.desember ♥ (hvis det er det man sier??) Idag hadde vi norsktentamen, som vil si at 1/4 er ferdige. Gleder meg såå masse til å bli ferdig med alt tentamenstresset! Vi har engelsk allerede på torsdag, så har vi matte og nynorsk tentamen neste uke.

Ellers skal jeg ikke gjøre så masse spesielt idag - tror kanskje jeg skal på city syd en tur, for å kjøpe noen små ting. Håper dere får en fin dag videre!

Har du hatt tentamen enda?

Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015 » Februar 2015

..............................................................Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 14 år fra Trondheim, og på denne bloggen kan du lese om bla. min hverdag, skjønnhet, du kan se forskjellige antrekk og av og til kommer det også videoblogger. Håper dere liker bloggen min! ♥


design av Tonjemthits