Svar på spørsmål om NY


Hei! daa var det på tide å svare på spørsmålene dere stilte meg om New York, og dette er bare del en. Hvis spørsmålet ditt ikke ble besvart, blir det nok det i del to! Meen med det sagt, gjenstår det ikke mer å si enn at jeg håper dere likte svarene! :-)


 Hva savner du mest fra byen?

Det der er et av de vanskeligste spørsmålene jeg noen gang har blitt stilt, hahah. Men tror det må være følelsen av å være der, å våkne opp til en utrolig vakker by, spise frokost på starbucks, å ha en perfekt dag. Også kan jeg ikke unngå å nevne shoppingen daa

Noe man må oppleve i New York?

Du kan jo ikke dra fra New York før du har vært i empire state building, for å se på utsikten over hele byen. Det er et helt utrolig syn.

Beste minne?

Det må helt klart være da vi satt i taxien fra flyplassen, og etter vi hadde kjørt i ca. et kvarter så jeg bare lysene fra alle bygningene, og jeg så hele byen. Det var helt fantastisk, og noe av det fineste jeg har sett. Det kommer jeg aldri til å glemme.

Favorittbutikk der?

Troor det må være forever 21, siden de har utrolig masse fint der, som ikke er alt for dyrt

Var du der tvillingtårnene har stått?

Ja, det var jeg! Synes det var utrolig trist, å se på alle navnene som sto gravert inn i noen steiner, som sto akkurat der tårnene sto. Og når jeg var der, tenkte jeg på hvor utrolig heldig jeg er, som har alle mine nærmeste hos meg!

Skal du dra dit igjen?

JAJAJA! Har allerede planer om hva vi skal gjøre neste gang vi drar dit, og forhåpentligvis blir det ikke så lenge til. Er også helt bestemt på at jeg skal bo der engang, det er så fantastisk. 

Er det like fantastisk der, som det ser ut i serier osv?

Ja, enda bedre faktisk. Det er helt magisk.

Hvor lenge var dere der?

I en uke :-)

Så du noen kjendiser?

Tjaa, ikke noen sånn suuperkjente, men møtte vokalisten i Kaizerz Orchestra, på 17. Mai, fordii han hadde konsert. Del 2 kommer om ikke aalt for lenge :-) Noe mer dere lurer på inntil da?

the city that never sleeps


Heisann!

I det siste har jeg fått en god del spørsmål om New York, hvordan det var der, shopping osv, såå derfor tenkte jeg å sette igang en spørsmålsrunde, hvor jeg svarer på spørsmål om byen. Kommer til å svare på video hvis det kommer inn nok spørsmål, så hvis det er noe du lurer på, er det bare å spørre nede i kommentarfeltet. Vet jo ikke alt om NY, meen siden jeg har vært der, og det er favorittbyen min, kan jeg en del, haha :-) Så med det sagt, er det bare å spørre om alt dere lurer på!Noe du lurer på?

Unposted from New York


wææ, miss it so much ♥ memories for life. Hva syns du om bildene?

New York 2013 - video


Ble en liten feil på slutten, men håper det går bra :-) Hva syns du?

Borte best, hjemme bra


HEISANN

Nå er jeg faktisk tilbake i Trondheim igjen, har helt glemt å fortelle det. Kom hjem fra flyplassen for ca. en time siden, etter en laaang reise. Savner New York såå mye, vil tilbake :( Meen uansett, senere idag skal jeg på trening, og deretter skal jeg til kirka på konfirmasjonsgreier. 

Legger ved noen bilder fra den siste kvelden ♥ Tenk at jeg ikke skal få se dette hver eneste dag mer, jeg vil tilbake!

Produkter jeg har brukt opp


Hva syns du? :-)

God naaatt


Heisann!

Tenkte egentlig ikke jeg skulle skrive sånn kjempemye nå, men har vært en veldig fin dag idag også. Vi startet dagen på empire state building, også dro vi til central park igjen. Nå har vi akkurat vært utenfor hotellet og tatt noen bilder. tenkte jeg skulle vise dere de litt senere, for har ikke tid til å legge ut så mange nå, for skal sove haha.Har vært utrolig varmt idag, superdeilig! :-) Har egentlig vært det hele uken, men har glemt å blogge om deeet. Får skikkelig sommerfølelse når det er så fint vær!NATTA ♥♥ Ok dere sover sikkert nå da, men dere skjønner greia sant? Fint

Filmstjerne


Haha jeg må bare fotelle dere noe sykt morsomt som skjedde idag. Jeg og mamma skulle på starbucks å spise frokost, ikke sant? Også var det en film som ble spilt inn rett utenfor, noe som vil si at jeg nå er filmstjerne.Nei, men jeg tror faktisk jeg ble med som statist. Også satser vi på at når de ser over filminga, så ser de meg, og syns jeg er helt nydelig. Så klarer de ikke glemme meg, Så de må ringe meg. også får jeg flytte til New York, og bo her. HVOR KULT HADDE IKKE DET VÆRT LIKSOM

Arkivbilder

Jeg klarer til og med å leke lei meg, haha.

Ser du en framtidig superstjerne i meg eller? (Plis si ja)

Nailpolish heaven


Heisann!

Nå blogger jeg fra telefonen min, er nemlig på neglesalong. Mamma får massasje og ansiktsmaske nå, så da må jeg vente. Er for liten til det jeg :-( Men jeg har det helt fint altså, hehe. Er sikkert 500 neglelakker her, og jeg får lov til å prøve alle, wii :D også er det såå fint her, så jeg koser meg jeg hahah.

Senere idag skal vi til 5th avenue og shoppe, også skal vi opp i empire state of building. Vi får se hvordan det går, jeg har egentlig litt høydeskrekk, men jaja. YOLO, er det ikke det man sier.

Lenaredmo på instagram, siden jeg hele tiden får spørsmål om det :-)

central park
Det var helt uvirklig i central park, mye bedre enn på flim. Bare følelsen av å være der, var helt fantastisk. Hva synes du om bildene?

Hipp Hurra i New York


Halloooo

Hadde egentlig tenkt å blogge igår, men siden vi kom hjem så sent orket jeg ikke, sovnet med en gang istedet haha. Kommer forresten også en videoblogg idag! :-)Igår var vi jo på 17.Mai feiring, og som sagt feiret jo vi her, i den Norske sjømannskirka. Var utrolig morsomt, det var mange norske her! Vi fikk pølse, is og solo, også etter det var det konsert i kirka, med Kaizers Orchestra sin vokalist. Jeg fikk sitte helt frammerst, fordi jeg var barn, og han var kjempeflink live!Sånn ser jeg ut når jeg er starstrucked hvis noen lurte på det

Også måtte vi jo gå i tog, så der gikk vi jo da, en haug med mennesker i New York, og ropte hipp hurra. Det var til og med et korps der. Så sikkert veldig smart ut.Hipp hurraaaa

På kvelden dro vi på litt shopping, også dro vi på teater, og så The lion king. Var et kjempefint teater, og var egentlig ganske morsomt, selv om jeg sovnet midt inni daaa. men HALLLOOOOO jeg var jo jetlagged.Hva gjorde du igår? :-)

gårsdagen


Jada, bra Lena. Klarte å glemme å publisere dette, så det ble skrevet for ca. 3 timer siden! :-)


 Heisann hoppsann alle små spretter

hahaha ok jeg vet ikke helt hvor det kom fra, me er lei av å bare si hei ok greit

Tenkte egentlig jeg skulle fortelle dere om gårsdagen nå, men jeg må jo starte med å gratulere alle med dagen! :-) Håper dere får en kjempefin dag, vi skal i en norsk kirke her tror jeg, og feire. Vi har faktisk med oss flagg og greier, så det blir bra!

Meeen, over til gårsdagen. Vi startet med å ta en turistbåt til frihetsgudinnen. Jeg er egentlig redd for å sitte på båt jeg, men mamma og pappa fikk meg med, og det er jeg såå glad for. Frihetsgudinnen var kjempefin. I tilegg fikk vi også se hele byen fra båten.

Når vi var på båten, skulle mamma ta bilde av meg og pappa, men hun ville heller ta bilde av en kinadame :-( Hahah. Så da ble det ikke noen bilde da.

Etter det, dro vi å spiste lunsj, og deretter var det shopping, johooo. Skal lage innkjøpsvideo til dere som lurer, siden så mange vil ha det! Legger ved noen bilder fra shoppinga igår:

Også avsluttet vi dagen på friday's :-)

I skrivende stund sitter jeg og spiser vannmelon og sjokolade. Er jo gankse lenge til resturanter åpner, så må få i meg litt næring så jeg ikke detter sammen, haha. Hva synes du om bildene?

 

Dagens planer i New York


Heisann!

GUESS WHO'S IN THE USAAAA? Ok alle klarte sikkert å gjette det, har liksom sagt det i en hel uke nå. Hadde egentlig tenkt å blogge igår når vi kom fram, men var skikkelig trøtt, så det var nok best vi droppet den haha. Nå er klokka halv seks på morgenen her, så vi skal vel snart ned å spise litt frokost. Dagen splaner blir vel å bli litt kjent med byen, shoppe litt og bare se litt. Wiii, gleder meg så mye!

Ellers er det bare helt utrolig nydelig her, mye finere enn på bilder du ser. Igår når vi tok taxi til hotellet fra flyplassen, og vi så New York for første gang.. Jeg trodde jeg drømte, helt sant. Var det fineste jeg har sett i hele livet mitt.

Var mye finere enn dette, men det gikk ikke å ta bilde av hele byen igår, var for mørkt.

Og forresten, hvis du vil følge meg i gjennom dagen kan du følge meg på instagram @LenaRedmo. Kommer til å oppdatere med masse bilder igjennom dagen! :-)

Whats uppppp in Norway?

Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015 » Februar 2015

..............................................................Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 14 år fra Trondheim, og på denne bloggen kan du lese om bla. min hverdag, skjønnhet, du kan se forskjellige antrekk og av og til kommer det også videoblogger. Håper dere liker bloggen min! ♥


design av Tonjemthits