5 MUST HAVES PRODUKTER


Nå begynner det virkelig å bli en god stund siden sist gang jeg blogget om sminke - og med tanke på at bloggen min heter upmake (makeup med en liten vri), var det nok på tide. I tillegg tror jeg dere liker sminkeinnlegg ganske godt? Har i alle fall fått veldig god respons på de andre sminkerelaterte innleggene mine. Gjerne si ifra hvis dere liker disse type innlegg - så lager jeg gjerne fler!! 

Men, idag skal jeg i alle fall snakke om mine 5 "must haves" produkter akkurat nå. Jeg bytter veldig ofte ut produktene jeg bruker med nye, og jeg finner stadig vekk nye favoritter.Bare Minerals Original: Jeg har egentlig alltid vært noen stor fan av produktene til Bare Minerals. Vet ikke helt hvorfor, men før syns jeg bare de var veldig overvurderte, og jeg foretrekte å bruke andre ting. Men, de siste ukene har jeg blitt helt avhengig av denne pudderfoundationen! Den gir en utrolig fin glød til ansiktet, samtidig som den dekker ganske masse. Maybelinne master precise liquid eyeliner: Det siste halvåret, har jeg virkelig blitt avhengig av liquid eyeliner. Syns det er så fint, og føler meg nesten naken uten det. Det gir et mye mer åpent, og får vippene mine til å se mye fyldigere ut enn de egentlig er.Maybelinne fit me concealer: Kunne ikke lage dette innlegget uten å nevne mine all time favoritt-concealer. Har vært fast bruker av denne i over et år, og jeg tror jeg har brukt omtrent 10 tuber av den. Den dekker alt en concealer skal, og er veldig lett å jobbe med. Det fins nok bedre concealere ute på markedet, men med tanke på prisen på denne, og hvor lett den er å få tak i, er den helt fantastisk. Forresten, hvis noen lurer, så har jeg den i farge nr. 15. Den passer meg helt perfekt! Benefit hoola bronzer: Nå når det er midt på vinteren, er det ikke så veldig enkelt å holde brunfargen på plass for oss nordmenn. Så derfor er det greit å jukse litt! Jeg føler meg mye mer fresh hvis jeg har litt bronzer i kinna, og at ansiktet mitt får mye mer liv i seg.Simple face wash: Dette er ikke et sminkeprodukt, men tenkte å nevne den uansett, fordi det er den jeg bruker for å ta bort sminke. Jeg hater å bruke våtservietter, og jeg føler egentlig bare at det tar bort halvparten av sminken min, samtidig som det svir, og jeg blir helt rød i ansiktet. Men med denne ansiktsvasken slipper jeg å tenke på det! Med denne og litt vann, så er sminka borte etter 1-2-3. Jeg bruker denne i dusjen, fordi det er enklest.

Har dere noen samme "must haves" produktene?

NIVEA


hei dere!

rett før jeg dro hit til tenrife, mottok jeg en pakke i posten fra nivea - og den inneholdt disse fiine produktene dere ser under! Alle sammen vil nok bli godtbrukt her i tenerife, men hittil har jeg bare prøvd solkremen og lipbalmen. Begge to er utrolig gode, solkremen er en vanlig solkrem (haha??) som funker fint, men den har en praktisk sprayflaske så det ikke blir så mye kliss. Lipbalmen er utrolig god og myk på leppene, og lukter utrolig herlig. Har hatt den før også, så denne er en gammel og god favoritt. Kan godt fortelle dere hva jeg synes om de andre produktene etterhvert også, hvis dere vil? Jeg vet i alle fall at Dina har prøvd In shower body lotion (den hvite flaska til venstre på bildet under), og hun elsker den! Så satser på at jeg blir like glad i min hihi ♥

disse produktene kan kjøpes overalt egentlig, på h&m, cubus, matbutikker.. jaa, dere skjønner greia. Er litt usikker på prisen, vet bare at ingen av produktene koster over 100-lappen. Alle produktene lukter i alle fall utrolig godt, så jeg gleder meg til å prøve ut resten! har du testet ut noen av disse produktene?

// sponsede produkter, helt ærlige meninger. Jeg skriver dette fordi jeg VIL.

MY EVERYDAY MAKEUP


heisann alle fiine ♥

har dere hatt en fin dag idag? det har jeg. er nesten umulig å ikke være i godt humør nå, når det bare er igjen et par dager igjen før sommerferie, den tingen vi har ventet på i et helt år. Husker fortsatt da jeg satt hjemme i stolen min, og satt ute å så på snøen legge seg - da kunne jeg bare drømme om sommer, men nå er den her faktisk! Er en helt fantastisk ting å tenke på, hihi

sminkemappe fra primark

Men, over til hva dette innlegget egentlig skal handle om - min hverdagssminke! Etter jeg la ut sminkevideo har jeg fått endel spørsmål om hvor alt er fra, så heer ser dere det. For noen er kanskje dette mye sminke, men jeg syntes egentlig jeg skal få bestemme selv hvor mye jeg bruker. Jeg går tross alt i åttende (snart niende), så dette er en heelt vanlig mengde sminke å bruke i denne alderen.1. øyenbrynspenn mac  2. brush elf 3. brush bare minerals 4. maskara bare minerals 5. dagkrem the body shop 6. brush bare minerals 7. eyebrow fix h&m 8. solpudder benefit 9. eyeliner h&m 10. pudder mac 11. concealer maybelinne 12. vippetang primark 13. leppomade baby lips 14. brush real techniques 

bruker du noe av den samme sminken? 


KYSSEKLARE LEPPER PÅ 1-2-3


heisann fine lesere ♥

noen av dere har kanskje planer om å kapre drømmegutten i sommer, eller kanskje er du bare på utskikk etter en liten sommerflørt? Uansett hva du foretrekker, er det viktig å ha kysseklare lepper i sommer :-) Derfor tenkte jeg å vise dere tre enkle steg, for å få myke lepper, og det beste av alt - det tar ikke lengre tid enn to minutter.leppeskrubb - dette er kanskje det viktigste steget av alle. jeg mener, hva er vitsen i å ta på lag på lag med leppomade, hvis du ikke har "rene" og friske lepper under? En skrubb vil ta bort all død hud, og ikke minst gjøre leppene ti ganger bedre. Hvis du ikke har en hjemme, kan du enkelt lage en med å blande litt sukker og olje. den du ser på bildet over er fra lush, og kan kjøpes på alle lush butikker.leppomade - jeg, er egentlig helt avhengig av å ha på leppomade på leppene. Jeg har en ved sofaen, en ved senga, en i penalet.... Jeg er rett og slett helt avhengig! De dagene leppene mine er utrolig tørre går jeg for en pleiende en, men de dagene jeg bare vil ha noe som lukter og smaker godt på leppene mine, går jeg gjerne for en eos, eller den rosa på bildet over. Den er fra en matbutikk i sverige, og den andre er kjøpt på flyplassen i London.leppestift - tilslutt, over til den artigste delen! nemlig leppestift. Her kan man egentlig gå for hvilken som helst farge man vil, eller så kan du bare droppe denne delen. Jeg bruker ikke leppestift så altfor ofte, men jeg synes fortsatt at det er utroolig fint!Over ser dere noen av mine favoritt leppestifeter: max factor star dust pink bobbi brown nude mac creme cup mac creme d' nude

har du noen leppeprodukter du anbefaler?

FAVORITT NEGLELAKKER


heihei deree

som de aller fleste av dere sikkert har fått med dere, er jeg helt avhengig av å ha på neglelakk på neglene mine hver eneste dag. Hvis jeg kjeder meg, er noe av det første jeg gjør å ta på neglelakk faktisk. Derfor tenkte jeg å vise dere mine favoritter i dette innlegget! Gjerne si ifra hvis dere liker slike "favoritter" innlegg, så skal jeg prøve å få til mer av det.

fra venstre: sinful colors, cream pink - essie, lovie dovie - OPI, alpine snow - h&m, want a lemon - h&m, serenity now.

hva synes du om neglelakkene?

ALT OM HÅRET MITT


heisann folkens!

Siden jeg ganske ofte får spørsmålet om håret mitt (til tross for at det ikke er så spesielt), tenkte jeg bare å vise dere alle produktene jeg bruker, og samtidig svare på de flest stilte spørsmålene. Håper dere liker slike innlegg, for jeg bruker ganske lang tid på de! :-)

↓ Her ser dere hva jeg bruker i håret mitt når/etter jeg har dusja. Det varierer egentlig veldig hvilken shampoo & balsam jeg bruker, men disse to bruker jeg nå for tiden. Og som dere sikkert legger merke til, bruker jeg bare produkter med argan oil. Dette er fordi det er veldig bra for håret, og lukter helt himmelsk, ah. Define argan oil shampoo & balsam - uansett hvor mange shampooer og balsamer jeg prøver, ender jeg nesten alltid opp med disse to. De lukter utrolig godt, gjør håret supermykt og er utrolig lette å få tak i. Om jeg ikke husker feil, kan du til og med få tak i de på matbutikker? I alle fall de fleste! Er vel ikke så masse mer å si om de her, annet enn at de gjør jobben de skal. Er helt sikker på at jeg ikke er den eneste som bruker disse.

moroccanoil hårkur repair - moroccanoil har tre forskjellige kurer, og jeg har prøvd alle tre. Men sist gang jeg og mamma kjøpte, sa de at akkurat denne skulle passe hårtypene vår best. Det er en tjukk krem, som du fordeler jevnt i tuppene. Så lar du den virke i 5-10 minutter, før du skyller av og avslutter med balsam. Jeg er ikke noen frisør, men den gjør i alle fall håret godt og mykt, og gjør slitte tupper litt bedre. Denne bruker jeg ca. en gang hver uke, og kan kjøpes på frisørsalonger for 299,-

moroccan oil - alle har vel hørt om dette produktet, så jeg skal ikke si alt for mye om dette. men den lukter likt som alle de andre produktene jeg har snakket om, og er en hårolje som gjør håret sunt og friskt. Kan kjøpes hos frisørsalonger, og jeg er litt usikker på prisen. 

Jeg får også ofte spørsmål om jeg retter håret, og det gjør jeg ikke! Jeg gjør det kanskje en gang i måneden, hvis jeg har sovnet med vått hår (noe jeg gjorde i går), og det er kjempe bølgete. Da bruker jeg en billig rettetang fra coline, som er kjøpt på clas ohlson for 199,-. Den fungerer helt greit! Og de få gangene jeg krøller håret, bruker jeg denne krølltangen fra makestyle. Jeg elsker den!

Ellers gjør jeg ikke så mye mer - jeg bruker hårspray når jeg spiller fotball, for å få vekk småhårene. Og jeg har aldri farget håret mitt før, baare stripet det hihi. bruker du noen av de samme produktene?

HVERDAGSMINKE

bruker du noen av de samme produktene?

PINK FAVORITES


heisann alle!

Siden det er valentinsdagen idag, tenkte jeg å "feire" med å skrive et innlegg om mine rosa favoritter! Så rundt om kring på rommet mitt, og fant de beste prdouktene jeg har - som hadde fargen rosa! ♥negler og hender: Disse neglelakkene dere ser over, er mine absolutte favoritter av alle mine rosa neglelakker - og jeg har et par av de, som jeg har fått i løpet av året! Alle er lette å ta på, og ikke alt for stive i prisen heller. fra venstre: Sinful colors fusion neon, hm pink macaroon & kiko nail lacquer, i farge nummer 7. På dette bildet ser dere også en håndkrem fra l'occitane, som er utrolig god, og kan kjøpes på apoteket. Her er også en dip in - neglelakkfjerner fra maybelinne som er utrolig rask og effektiv, og tilslutt en "hand sanitizer" fra bath and bodyworks. parfymer: Pure daydream og pure seduction, er to lukteprodukter som er en mellomting imellom parfyme og body splash. De er fra Victoria's secret, og lukter supergodt! Jeg liker ikke ting som lukter alt for sterkt, og da er disse to helt perfekte. Det varier litt hvem jeg bruker, spørs hvem som loigger nærmest meg. I tillegg til at de lukter supergodt, ser de også supersøte ut, som er et stort pluss for meg! Jeg fant ikke akkurat disse her noen sted, men her ser dere blivakker.no sitt utvalg av victoria secret. De har ikke så mye, men jeg er sikker på at du finner noe du liker!sminke: disse to produktene fra mac, er to av mine mest brukte. Leppestiften er i fargen creme cup, og er utrolig myk og fin på leppene. Blushen er fra en kolleksjon, så jeg vet ikke om den kan fåes tak i mer. Men den er i alle fall i fargen sunday afternoon, og gir en utrolig fin glød i kinnene!Batiste dry shampoo: Denne er virkelig en livredder. Våkner jeg opp en dag med hint av fett hår, sprayer jeg denne i - og vips, så ser håret nyvasket ut! Den lukter blomster, og virker som magi. Jeg elsker dette produktet! Dette er bare en reisestørrelse, men jeg har en større også. Kan fåes kjøpt på vita, cubus osv.har du noen rosa favoritter? Happy valentines day!

IT'S ALL ABOUT NAILS!
heisann!

tenkte å ha et innlegg hvor jeg viser dere alle favoritt neglelakkene mine. Et slikt type innlegg tar ekstra lang tid å lage, men jeg tror de er disse dere liker best! Jeg har mange andre favoritter, men de her er de som blir brukt mest på denne tiden av året. På sommeren går det i litt mer pastell og neon farger.

Jeg er en av de personene som er helt avhengig av neglelakk, og det er veldig sjelden du ser meg uten noe som helst på neglene. Noen dager bytter jeg til og med neglelakk flere ganger om dagen!
Hva er din favoritt neglelakk?

HUDPLEIE


Heisann alle fiiine,

tenkte å vise dere produktene jeg bruker for å rense huden min, og for å holde den myk og ren. Jeg er veldig fornøyd med absolutt alle produktene, og det beste av alt - de er super billige, og kan fåes kjøpt overalt! Jeg vet ikke hvordan disse produktene passer for din hudtype, men for meg passer de helt perfekt. 

clinique & benefit eye cream ♥ disse øyekremene er veldig gode, og skal hjelpe mot mørke ringer under øynene. De gir en veldig fin refresh, og jeg føler meg mye mer våken når jeg tar det på. Det varier litt hvilken jeg bruker, siden jeg synes begge to er like gode. 

Simple face wash & clinique facial soap ♥ Disse produktene er for å ta bort rester av sminke, og gjøre huden din helt ren. Jeg bruker å vaske ansiktet i dusjen, fordi jeg synes det er den enkleste måten å gjøre det på. Jeg bruker først den fra simple, og deretter går jeg over med den fra clinique, slik at jeg er sikker på at jeg har fått bort alt av sminkerester. 

Neutral face cream ♥ denne ansiktskremen kjøpte jeg på en matbutikk i juleferien, og etter det har jeg brukt den hver eneste dag. Den er veldig fuktighetsgivende, og inneholder ikke noe parfyme. Den kostet nesten ingenting, så jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte denne! Jeg påfører den om morgenen og på kvelden.

garnier makeup wipes ♥ Jeg er en av de få som ikke liker simple sminkeservietter så godt, og derfor er disse perfekte for å fjerne sminke for meg! Er vel ikke så mye annet å si, enn at jeg virkelig elsker dem! Bruker du noen av de samme produktene?

favorite brushes


hallo!

Idag tenkte jeg at jeg skulle vise dere mine favorittbørster! Har en god del, såå vær forebredt på et laangt innlegg, hahah. Brukte ganske lang tid på det, so hope u enjoooy:Bare Minerals concealer brush - dette er en utrolig god børste, som får concealeren til å ha mye bedre dekkevne enn det den egentlig har. Den gjør det også veldig enkelt å pakke på produkt. Kan kjøpes her.

make up mekka shader brush - en helt vanlig kost, for å legge øyenskygge med. gir et jevnt resultat, og får masse produkt på børsten. Kan kjøpes her.

make up mekka blending brush - denne kosten er det egentlig ikke så mye å si om, annet en at den gjør jobben den skal. blender øyenskyggen fint, og stikker ikke. Kan kjøpes her.

Bare Minerals full coverage brush - denne børsten er utrolig god til å legge pudderfoundation (og pudder) med, og gir full dekkevne for alle produkter. Jeg kjøpte min i USA på en egen BareMinerals butikk, men kan kjøpes på nett her.

elf contouring brush - denne børsten er utrolig billig, men samtidig veldig god til å legge bronzer i tinningen, og på kinnbeina. Kan stikke litt, men det gjør ikke noe for min del. Kan kjøpes her.

kicks 203 foundation brush - Dette var en av de første kvalitets børstene jeg kjøpte, og den er like god fortsatt. Den gir et jevnt og fint resultat, det eneste minuset er at det tar ganske lang tid, men synes det er verdt det. Fåes kjøpt hos kicks butikker, men trooor den har fått et nytt design.

make up monki face brush - denne brøsten kom i en pakke som jeg kjøpte på MakeUpMekka for ca. 1 år siden. Er en av de mykeste børstene jeg har prøvd i hele mitt liv, og jeg bruker den til blush, og av og til pudder. Finner ikke settet på nettsiden, så kan hende det ikke selges mer.

har du prøvd noen av de samme børstene?

eye makeup


heei,

nå tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om sminke igjen,for å variere bloggingen min litt :-) Har prøvd å bruke produkter som er lett å få tak i, og i tillegg ikke er alt for dyre. 1. Jeg startet med å legge litt øyenskygge. Jeg tok den lyse fargen over hele øyelokket, og deretter tok jeg den mørkebrune fargen helt ytterst på lokket, og blendet fargene sammen med blendingkosten. Jeg synes dette paletten har to veldig fine farger, og er veldig enkelt å ta med seg rundt. Jeg kjøpte mitt i usa, men du får nok  tak i det i Norge også. Mitt er i fargen Indian Summer.

2. deretter tar jeg denne dipliner fra h&m, og legger en ganske tykk strek langs øyevippekanten., før jeg vinger den litt ut. Du kan droppe dette steget, hvis du vil at looken skal være enda mer naturlig. Jeg synes denne eyelineren er ganske bra, til å være såpass billig. 3. ogsåå krøller jeg øyenvippene mine med en vippetang, og tar på maskara (hadde på litt fra før også, men tok på litt mer) og da er du ferdig! Dette er en superenkel look, som ikke tar noe lang tid i der hele tatt! Her ser du det ferdige resultatet:hva synes du om looken? Vil du ha fler sminkeinnlegg? :-)

sminkefavoritter


Heisann, 

tenkte jeg skulle vise dere noen av mine sminkefavoritter akkurat nå. Dere kan gjerne si ifra hvis dere liker slike innlegg som det her, så kan jeg begynne å ha det litt oftere. Har i alle fall brukt veldig lang tid på det, så håper dere blir fornøyde! :-)

Maybelinne new york the rocket maskara

ahh, dette er serriøst verdens beste maskara. Den er veldig tilgjegelig, og i tillegg den er superbillig. Man får utrolig masse volum og lengde av denne, og dette er helt klart min favoritt maskara. jeg kjøpte min i New York, men den kan kjøpes i Norge, på h&m, Cubus, vita ++ 99,- eller 129,-

Mac lipstick - costa chick

Alle leppestiftene fra mac er egentlig favorittene mine, men akuratt denne fargen er virkelig noe for seg selv, og bare helt nydelig. Den har en utrolig myk og deilig konsistens, og lukter herlig vaniljekjeks (haha). Leppestiften kan kjøpes på mac butikker for 180,-

Maybelinne new york fit me concealer

Dette har vært favoritt concealeren min i snart et år. Den dekker utrolig bra, sitter veldig lenge hvis du tar et tynt lag pudder over, og striper seg ikke i løpet av dagen. Den har også en veldig grei pris. Kan kjøpes hos h&m, cubus, vita ++ Den koster ca. 99,-

Mac fix + spray

Dette er et utrolig smart produkt, og hvis du skal kjøpe noe fra mac, anbefaler jeg virkelig denne på det sterkeste. Sprayen kan brukes som en base, en siste "finish" & hvis du rett og slett bare treger en oppfriskning. Jeg kommer til å bruke denne utrolig mye i sommer, for å føle meg litt mer fresh i varmen.  Har brukt den veldig mye allerede, og jeg tror faktisk dette er mitt beste "sminkeprodukt". Kan kjøpes hos mac butikker. er litt usikker på prisen her.

Lush mint julips lipscrub

Er egentlig ikke så mye å si om denne, annent enn at den skrubber leppene utrolig godt, og er veldig oppfriskene på leppene. tar du denne på leppene, skrubber, tar den av, og går over med en lipbalm - får du verdens mest perfekte lepper. Kan kjøpes hos lush butikker til ca. 99,-

Noen av de samme produktene du liker? Skal jeg ha slike innlegg oftere?

makeup


Hva syns du?

perfect home spa


hvor ofte tar du deg noen timer til å bare pleie deg selv, og ha litt kvalitetstid med deg selv? ♥ Idag bestemte jeg meg for å finne mine favorittprodukter, og bruke de alle sammen samtidig, og ha et lite hjemmespa! Var helt magisk, og særlig når jeg ikke er helt i toppform. Var superdeilig, anbefales på det sterkeste!

Har du hatt hjemmespa før?

5 skjønnhetstips


♥ Vaselin - Bruk vaselin! Vaselin kan virkelig brukes til nesten alt, tørre hender, øyevippepleie, tørre føtter, leppepleie etc. Et kjempe smart og billig produkt, og veldig praktisk! Og det beste av alt er at det så billig, koster ca. 30,- på matbutikker. Hvis du vil se en video om 50 forskjellige måter du kan bruke vaseline på, trykk her.

♥ Blank neglelakk - legg litt blank neglelakk etter du har tatt på neglelakken din! Dette vil ikke bare gi en ekstra shine til lakken, men vil også få lakken til å holde et par ekstra dager!

♥ Vask alltid av sminken din før du legger deg. Ikke så veldig orginalt, men dette er faktisk utrolig viktig.♥ Vann - drikk masse vann! Jeg er selv utrolig dårlig til dette, men man skal drikke så mye vann som mulig! Er utrolig viktig, og når man drikker mye vann får man faktisk finere hud, og mindre kviser. Dette er bra for både hud, hår og negler!

♥ Og sist, men ikke minst - smil! Det synes jeg er det beste du kan gjøre, og et smil er noe av det vakreste man kan se på jenter, og det er jeg helt sikker på at guttene synes også :-)

Har du noen skjønnhetstips?

I sminkemappa


Hvis du lurer på noe med farger, eller hvor jeg har kjøpt noe av det, så kan dere bare spørre nede i kommentarfeltet, så skal jeg svare så kan jeg kan der! Hva syns du? :-)

Mine favoritt YouTubere!


♥ MacBarbie07 

♥ Zoella

♥ JLovesmac1

 

♥ MollyAnne

Noen av de samme YouTuberne du liker? 

Sminkekolleksjon


Hei! Utrooolig mange av dere vil ha sminkekolleksjon, så imorgen tidlig før vi drar på hytta, tenkte jeg å filme inn den. Men, jeg har bare et lite problem. Jeg vet ikke helt på hvilken måte jeg skal filme det på. Noen går igjennom nesten hvert sminkeprodukt, noen legger bare på litt musikk og går raskt igjennom det mens andre lager flere deler, så man får sett nøye på hvert produkt. hvordan vil dere jeg skal gjøre det? :-)

Hvordan vil du at jeg skal filme inn sminkekolleksjon? Nå forventer jeg at dere faktisk svarer, for dette er den mest etterspurte videoen min haha! :-)

 

CoverBrands pakken!


Hei!

Tenkte ENDELIG å vise dere coverbrands pakken min. Uff, har hatt bildene på Macen lenge, har bare ikke orket å lage innlegg. Laat. Men bedre sent enn aldri, ikke sant? ?Tangle Teezer: En kjempebra børste! Lugger ikke i det hele tatt. Det eneste minuset med denne er at det tar ganske lang tid å børste i gjennom hele håret.  Men ellers er denne en av de beste børstene jeg har prøvd. Jeg bruker å børste håret med en vanlig børste først, så går jeg over med denne etterpå. Og designet er jo helt nydelig da. Og den freshe rosa fargen topper det hele! Perfekt å ha i veska. Den koster 149,- som den helt klart er verdt!

 

 

Barry M Leppestift: En dødskul leppestift! Du fikk vel litt sjokk når du så fargen? Slapp av! Den blir rosa/rød på leppene. Jeg synes fargen er kjempefin. Jeg har ikke et bilde av at jeg har den på. Men hvis dere følger med på l0ve, så har vel hun noen bilder du kan se fargen på. Prisen på denne er også veldig lav, tror den koster 115,- noe som ikke er mye for en så kul leppestift. Det er jo helt magisk! Jeg mener, den er grønn, men så blir den rosa/rød på leppene! Jeg er sjokkert jeg. 

Jeg er kjempefornøyd med dette, og kommer helt sikkert til å bestille fra coverbrands mer. Det tok 7 dager før den kom til meg. 

Hva synes du? Har du bestilt fra CoverBrands før?


- Lena ♥

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015

..............................................................Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 14 år fra Trondheim, og på denne bloggen kan du lese om bla. min hverdag, skjønnhet, du kan se forskjellige antrekk og av og til kommer det også videoblogger. Håper dere liker bloggen min! ♥


design av Tonjemthits