SOMMER


Hva liker du best? sydenturer eller norsk sommer? jeg vet ikke helt, jeg mener - hvem liker ikke å dra til syden. Men samtidig, så er norsk sommer såå koselig, selv om den stort sett består av regn og 15 grader.

GOD HELG


heii allee ♥

dere aaner ikke hvor deilig det er med helg nå! Har ikke så mange planer denne helga, skal bare slappe av, og sove lengee. Idag var det en helt vanlig skoledag, og når jeg kom hjem satt jeg meg under dyna for å se på tv. Lagde meg også litt frukt, som smakte supergodt! For ikke så lenge siden kom jeg også hjem fra felini, som er en restaurant i nærheten hvor jeg bor. Bestilte som vanlig pizza margarita, som smaker like godt hveer gang! 

Nå har jeg akkurat tatt noen bilder, og når jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg rydde litt på rommet. Resten av kvelden skal jeg nok bare se på gossip girl, jeg er såå nærme slutten nå. 

 
god helg alle sammen! håper dere får en fin helg, uansett hva dere skal gjøre.

BAKEJENTEE


heisann alleee!

Idag etter skolen hadde jeg litt tid til overs, og da tenkte jeg - hvorfor ikke bake noe? Så etter en time eller to, bestemte jeg meg for a lage brownies, som står i ovnen nå. Gleder meg til å spise den! Ellers har jeg ikke gjort så veldig mye, annet enn det samme gamle. Må gjøre noen lekser ikveld, må virkelig skjerpe meg på den fronten! Har ikke vært så flink til å fokusere på skolearbeidet, men nå skal det bli anerledes!Fikk en kommentar før idag om at jeg blogger så dårlig, og jeg kan vel si meg mer eller mindre enig med det! men det hjelper ikke å si sånn, det drar vel egentlig bare blogginspirasjonen ned. Istedet kan dere fortelle meg hva dere vil ha mer av! Skal jeg vise dere mine favoritt mascaraer, eller favorittklær? Jeg vet dere vil ha videoer, men jeg har ikke tid til å filme hele dagen. Så hva vil dere se mer av på bloggen min? :-) 

OL PÅ SKJERMEN


heisann folkens,

idag har vært en superfin dag, slik som alle tirsdager er. Var utrolig varmt ute idag, så idag på skolen hadde jeg på meg converse, dongrijakke og et skjerf, uten å fryse! Det er tydelig at våren nærmer seg nå, og det er såå deilig! Det begynner også å lysne, noe som er bra for oss bloggere. Endelig slipper vi å løpe hjem etter skolen, bare for å rekke lyset!

Nå sitter jeg i sofaen med ol på skjermen, og vurderer å lage meg litt mat. Tror jeg går for en grilled cheese sandwhich, siden det smaker så godt! Om en drøy time skal jeg dra ned til kirka, på noen konfirmasjonsgreier. Og bare for å få det oppklart en gang for alle - Jeg skal ikke konfirmere meg før neste år, men jeg og noen av vennene mine, er flerårskonfirmanter, som betyr at vi slipper å ha så mange "møter" rett før selve konfirmasjonen. Vi startet rett og slett litt før alle andre, så det ikke blir så mye stress månedene før konfirmasjonen! Har fått endel spørsmål om det, så ville bare få det oppklart :-)

genser zara bukse dr. denim sko converse dongrijakke cubus klokke rue 21 skjerf cubus (sorry det er ikke acne, er jeg fortsatt en blogger?) :pP

hva synes du om outfiten?

THE LITTLE BLACK DRESSES
heisann, for ca. en uke siden bestilte jeg nyttårsball kjolen min fra nelly, og idag kom den endelig! Bestillte også en annen kjole, som jeg kan bruke på andre festligheter i julen. Er utrolig fornøyd med begge kjolene, og jeg gleder meg utrolig mye til å ta de i bruk! Dere får nok se de på engang litt senere. Jeg har forresten den førte kjolen i xs, og den andre i xxs.

her // herhva synes du om kjolene?

SNØ SNØ SNØ


heisann!

Idag når jeg våknet, var absolutt alt hvitt ute, og jeg vet ikke om jeg er glad, eller lei meg for det. Tror virkelig snøen har kommet for å bli nå, men når jeg tenker meg om er det jo utrolig koselig. Følelsen av å sitte under dyna med en varm kopp med kakao imens det er iskaldt ute, er virkelig heerlig. Også nærmer jo julen seg med stormskritt nå, oog det er vel kanskje på tide å begynne å kjøpe julegaver snart? kjenenr jeg meg selv rett, kommer jeg til å løpe rundt uka før julaften, og kjøpe gaver da. noen andre som er sånn?

Nå skal jeg rydde litt på rommet (og resten av huset hahah), og pynte enda litt mer til jul. Skal også få spilt inn en videoblogg idag, så det blir bra!hva skal du gjøre idag?

UKENS SPØRSMÅL


hvilken mac har du?

macbook air, 13 tommer

Kan du ha videoblogger oftere?

Jeg prøver så godt jeg kan med mange videoer, men det er ikke alltid like lett å kombinere blogg og youtube med lekser, skole, venner og familie. I tillegg har jeg ikke så alt for mye motivasjon når det blir mørk klokka 4. Men som sagt, så prøver jeg så godt jeg kan, og bedre klarer jeg dessverre ikke :-)

Er du på topplisten, i så fall, hvilken plass?

jaa, det er jeg! Du kan se det selv ved å gå inn på blogg.no, men idag ligger jeg på 101.plass i hele norge, og 8.plass i trondheim. Er utrolig takknemmlig ♥♥

Når har du bursdag?

29.Desember 2000

Er du populær?

jeg ville vel ikke akkurat brukt ordet populær, men jeg har alle vennene jeg trenger å ha ja :-)

Er pretty little liars bøkene på engelsk?

de finnes både på norsk og engelsk! Jeg har lest de fleste på norsk, men synes det går heelt fint å lese engelsk også.

Hvilke blogger leser du?

Kan godt lage et innlegg om det, hvis fler av dere ønsker det! 

Kan du lage en oppdatert sminkekolleksjons video?

Jeg kan vel prøve på det engang, men før det må jeg rydde litt i sminken min, så det ser helt ok ut. fordii, for øyeblikket ser det sånn ut:


hva ønsker du deg til jul?

har planer om å lage et innlegg om det når det nærmer seg juletider, så stay tuuned

Hvor er putene på rommet ditt fra?

Har faktisk laget nesten alle selv. Hadde en periode i fjor hvor jeg var helt opphengt i å lage det, noe som jeg er glad for nå! Men de som ikke er laget selv, er fra bohus, kid osv.noe du lurer på til neste gang?

kosekveld


god kveld verdens fiiineste lesere!

Har dere hatt en fin lørdag idag? :-) For det har nemlig jeeg! Dro som sagt ned til byen en tur sammen med mamma, og der nede møtte jeg Erle og Nora, som hadde vært på kino. Vi gikk litt rundt i byen, som var superkoselig. Når jeg kom hjem spilte jeg litt sims, og spiste suuper god lasagne. Nå sitter jeg bare å slapper av imens jeg småredigerer på en videoblogg, og snart skal jeg hoppe opp i badekaret. En roolig, men fin lørdag ♥

 

hva har du gjort idag?

lykkelig


haallois

nå sitter jeg å smiler fra øre til øre, og deet er nemlig fordi vi fikk vår første karakter idag! Var utrolig nervøs, og troode jeg kom til å få 2 eller noe. MEN JEG FIKK 6 OG 5+! herreguud, det var så morsomt, klikka jo helt. Skriver forresten ikke dette for å skryte, er bare fornøyd med noe jeg har klart å oppnådd, for en gangs skyld! er gladere enn det jeg har vært på lenge nå, wii

om en liten time drar jeg, og noen venner, ned til byen på fridays for å feire. hahah noen av dere synes kanskje vi overreager litt, men er jo alltid hyggelig å dra ut sammen med venner! :-) hahah jeg klarte ikke la være, se på mei daaa. Hva skal du gjøre idag?

 

me in 60 seconds


hva synes du?

tuesday


Halloo people

Idag er det Tirsdag igjen, noe som betyr at vi starter kvart på ti, og slutter halv to. Er så utrolig deilig, og nå er det bare tre laange skoledager igjen før helg! Nå har jeg akkurat spist tikki masala (ok for å være ærlig liker jeg ikke tikki masala, såå mens familien spiser det, spiste jeg pitabrød), og nå tar jeg turen til fotballbanen, for å se på guttene i klassen spille fotballkamp. Været er ikke helt på topp idag, men blir nok bra uansett :-) Hva skal du gjøre idag?

braid


dette innlegget skulle blitt publisert for tre timer siden.


 

HEEELG ♥ ♥

heregud jeg er såå glad for t det er helg nå, har vært så utrolig sliten denne uka. Skal bli utrolig deilig å slappe av, men før den tid skal jeg på fotballkamp. Gleder meg, er over en uke siden sist! Senere idag kommer det forresten en videoblogg, som dere kan glede dere til! Er suuperlenge siden sistSEEE på babyhårene mine da, hahah. Ingen av vennene mine skjønner hvordan jeg overlever med å ha de i trynet hele tiden, men kan jo ikke akkurat klippe de av heller daa

hva skal du idag?

BDAY


helloooois

for øyeblikket ligger jeg i senga, å vurderer om jeg skal ta meg en joggetur, eeller bare ligge i senga resten av dagen. Ser dessverre ut som om det førstenevnte ikke blir noe av, meen vi får se! Idag har jeg egentlig vært ganske sliten helt siden jeg kom hjem fra skolen, 8 timer med skole gjør viiirkelig noe med humøret. 

Idag har også verdens beste Erlee bursdag, så gratulerer med dagen til deg ♥ Er utrolig glad i deg, å håper dagen din ble perfekkkkt. Eller forresten, så ble hun skadet i gymmen, meen tror hun har det fint nå da! Skal feire henne på Lørdag, som blir så bra!

noen av dine venner som har bursdag idag? ELLER DEG?

miss Italy


når jeg ser på disse bildene, frister det såå mye å ta nærmeste fly rett til Italia. var såå fint der, savner det alt for mye! Noen av dere som har vært i Italia, eller et annet spennende land? :-)

lenge leve tirsdag


hallooo

Idag har det vært sååå fint vær, så det første jeg gjorde nårjeg kom hjem, var å rive av meg hettegenseren og den svarte buksa, og ta på shorts og hettegenser. Nå sitter jeg ute i det fine været, med høy musikk på. Fra og med idag elsker jeg tirsdager, vi starter til og med klokka kvart på ti på skolen. wihuu, lenge leve Tirsdager

Snart drar jeg bort på fotballbanen sammen med erle og noen andre, for å nyte nyte været. Men før den tid må jeg gjøre lekseer.  tuusen takk for fine tilbakemeldinger på forrige innlegg forresten, dere er best ♥ hva skal du idag?

små gleder


heii

Daa var skoleåret i gang for real, og nå skal jeg snart sette igang med lekser. Høres såå rart ut å si lekser, har nesten glemt hva det er joo. om en time blir det fotballtrening, så nå føler jeg egentlig at hverdagsrutinene er på plass igjen. I alle fall nesten!

Etter treninga SKAAAAL jeg sette meg ned å redigere en videoblogg, som kommer ut så raskt som mulig! Føler det er flere uker siden sist (oida når jeg tenker meg om er det faktisk det jaja)

♥ hihi, små gleder i hverdagen

hva skal du gjøre idag?

goo' vær i trånnjæm


hallooo 

Idag har det vært såå fint vær i Trondheim, så har ikke fått aalt for mye tid til å være på maccen. Føler virkelig at sommeren har startet på nytt nå, wii! Buut anyways, så jeg tilbringt hele dagen sammen med Erle. Vi har vært ute sammen med venner, og nå skal vi snart dra ned på fotballbanen, for å se på fotballkamp til guttene i klassen. Gleder meiii

nå kom akkurat Nora inn døra, og nå skal jeg redigere litt på en videoblogg, føør vi drar. Vi blogges senere ikveld, verdens fineste lesere ♥

jeppppp vi har farget tuppene på håret rosa xDxD hva har du gjort idag?

soon autumn


halloooo

Idag var vi på vår første tur med skolen i år, noe som var såå koselig! føler vi ble mye bedre kjent med hverandre (de vi ikke har gått på skole med før), noe som er braa. Nå er Nora hos meg, og om en veeldig liten halvtime drar vi på fotballtrening. Nåår jeg tenker meg om er det bare 8 minutter til vi skal dra, såå må begynne å skifte.

idag er det også veldig fint vær, som er utrolig deilig etter maaange dager med kun regn. Merker virkelig at det begynner å bli høst nå, det blir mørkt klokka 9, oog det er ikke like varmt lenger. Savner sommeren jeii (Seeelv om det er sommer enda men dere skjønner greia hahah)vi spiste det eneste jeg klarer å lage - vafler ♥ 

hva skal du idag? 

bloggpause?


god kveld!

Nå er det like før øynene mine lukkes igjen, etter en lang dag, Var helt greit på skolen, og når jeg kom hjem spilte jeg inn en videoblogg. Var supermorsomt å filme den, og troor jeg starter med redigeringen imorgen. Såå dro vi på fotballkamp, som vi taptee, 4-3. Var et surt tap, men det er vel sånn fotball er!

har forresten litt lite bloggmotivasjon for øyeblikket, lesertallet synker, oog jeg skjønner egentlig hvorfor. I tillegg så er været grått og trist, joe som ikke gir sæærlig mye motivajon. Vurderer å ta en rask bloggpause snart, som kun varer i 1-3 dager, bare for å slappe av litt, og lade opp til mer, og ikke minst bedre blogging. Høres det greit ut? :-)

hva har du gjort idag?

skoleee, here I come


Om noen timer sitter jeg på skolebenkenigjen, forhåpentligvis klar for et nytt skoleår, på ny skole. Har hatt en superfin sommer, og ser allerede fram til sommeren 2014! Idag har vært en veldig fin slutt på ferien, vi spilte årets første fotballkamp (og vi vant, wiii :D), og etter det tok jeg meg et langt deilig bad, etterfulgt av ansiktsmaske, og masse stellegreier. Har også pakket sekken, oog nesten funnet fram antrekket! (ok har egentlig ikke en aanelse om hva jeg skal ha på, hahaha ooops. egentlig er jeg ikke ferdig med å pakke sekken, men må virke litt organisert jeg og daa)

nå sitter jeg å ser på disney channel imens jeg spiser kveldsmat, og snart skal jeg gå ned å legge meg, før jeg må stå opp klokken 7 imorgen tidlig. Får det virkelig ikke inn i hodet, at jeg skal på skolen imorgen, soom dere sikkert har merket, hahah :-) 

penaanoe av det jeg skal ha i penalet mitt, siden noen lurte på deet!Lykke til på skolen imorgen da folkens! ♥

the last day


heei!

da var siste feriedag godt igang, og nå prøver jeg å få det inn i hodet, at jeg skal på skolen imorgen. Vet virkelig ikke om jeg gleder meg, eeller gruer meg til morgendagen. Blir jo koselig med nye folk, nytt lokale og sånne ting, men samtidig så er jo sommerferien over :(((( Bare et år til neste gang Lena, dette klarer duu. Hahah var forresten syyykt dramatisk overskrift

imorgen trekker jeg forresten vinneren av giveawayen hvor dere kan vinne produkter fra benefit, så hvis dere ikke har meldt dere på enda, kan dere gjøre det her (link). Er forresten supermorsomt at så mange har meldt seg på!

hva skal du bruke den siste feriedagen til? ♥

skoleforbredelser


hallo! 

nå ligger jeg halvvåken i senga etter å ha hatt en fiin dag. Har kjøpt inn masse nytt til skolestart, kjøpt et nytt møbel til rommet, som jeg har ønsket meg såå lenge (↓), spist herlig mat og egentlig bare utnyttet de siste feriedageen så bra som mulig! 

Imorgen har jeg bestemt meg for å stå opp tidlig, fordi daa jeg blir trøtt på kveden, så da er det større sjangs for at jeg får sove. Teenkt da, er bare en dag til skolen begynner nå. Må virkelig prøve å få tilbake døgnrytmen, begynner å haste nåå! Imorgen skal jeg gjøe alt klar til Mandag, som å legge fram klær, ordne sekken osv. wii, er såå fornøyd! Har ønsket meg en sånn kommode (eller hvaa heteter det? hahah) i laang tid, og endelig er den miiin! Føler alle "beautygurus" på youtube, sæærlig de i USA, har en sånn til å oppbevare sminke i, så endelig føler jeg meg velkommen i det miljøet, ahah :-) Neidaa

hva har du gjort idag?

dagens planer


halloo! 

idag våknet jeg ganske tidlig, fordi søskenbarna mine, tante og onkel skulle på konfirmasjon. Derfor skal vi ikke bruke dagen sammen med dem, såå jeg har noen andre, spennende planer! :-)

Om en drøy halvtime drar jeg på city syd sammen med Mina og Malin, for å kjøpe inn til skolestart. Føler alle har gjort, og her kommer jeg da, i siiste liten hahah. Ca. klokka 3 kommer mamma å henter meg, så skal vi dra på ikea! Gleder meg såå mye, skal kjøpe et nytt møbel til å ha på rommet. igår laget jeg en inspirasjonsvegg på rommet mitt (↑) som jeg synes er såå søt ♥ printet ut noen bilder fra weheartit, og hengte de opp på veggen. hver gang jeg ser på den får jeg et kick med inspirason, hahah!

hva skal du idag?

nighty lovies'


god kveld!

Idag lå jeg egentlig bare rett ut på sofaen hele dagen, fram til søskenbarna mine kom. Da var det på med ordentlige klær og ordne meii, etter en hel dag med latskap, og kosebuksa på. mamma hadde laget pizza, og hennes hjemmelagde er såå god, takknemlig for dine kokkekunster momiii ♥ etterhvert lagde hun også muffins, wii

nå ligger jeg å Dina i hver vår seng, etter å ha hatt tidenes fotoshoot. ble ingeen bra bilder, men legger uten noen fordi #altforbloggen. Nå skal vi vel sove snart, så blogges vi mer imorgen! :-) Tror kanskje jeg tar turen til IKEA da, som jeg gleder meg vilt mye til! så inntil da sier jeg over og ut, knut (hahah måtte bare si det)

har du hatt en fin dag idag?

mini pannekaker - oppskrift


halloo! :-) Idag er det Fredag, og bare tre dager til skolen starter igjen! Wææ. Idag laget jeg også minipannekaker, og det har serriøst blitt min favoritt frokost. Såå godt! Legger oppskriften nederst i innlegget, så alle dere kan prøve de! Anbefales virkelig, de er sååå gode. 

idag skal jeg støvsuget heele huset, for å tjene litt penger, er nesten blakk for tiden, opss. Skal også dekorere rommet mitt litt, og kaanskje rydde i klesskapet mitt. for tiden er det helt stappfullt, og det ser virkelig ikke ut, hahah.

♥ 1 egg 

♥ 40 g mel

♥1/2 ts bakepulver

♥ 1/2 dl melk

♥ litt smør eller olje til å steke

Noen som skal lage pannekaker til frokost imorgen? ♥

koselig dag


heei!

Har hatt en sååå fin dag idag sammen med Kaja, vi har snakket om alt, oog spist tacosalat i det fiiine været, som serriøst smakte himmelen. Vi laget også milkshake, noe som tilsvarer at jeg har vært et matvrak idag, tihi. Men det er verdt det herreguud. er enda et år til sommerkropp-styret kommer ut på ny, så det er leenge til jeg må bekymre meg om det :-) 

nå kom jeg akkurat hjem fra trening, og snart skal jeg hoppe opp i badekaret. Føler det er evigheter siden jeg har tatt meg tid til et godt, varmt & herlig bad, så endelig får jeg tid til deet :-) gleder meiise på twinsa

har du hatt en fin daag? ♥

princess breakfast


haallo!

idag tidlig når jeg våknet, visste jeg at dette skulle bli en såå fin dag. Sola skinte, og det var nesten ikke en sky på himmelen. Hahah skal ikke skrive en bok altså, men det er aalt for lenge siden vi har hatt så fint vær i Trondheim! Bestemte meg deretter for å lage kjempegod frokost, og i det øyeblikket jeg spiste, følte jeg meg som en prinsesse, wiii. Så godt med minipannekaker, nammmm

snart kommer Kaja hit, og vi skal vel egentlig bare være litt ute på verandaen, og koose oss. skal også på trening senere idag, noe som jeg gleder meg til, har like bra kondis som en snegle nå, ahah uff

hva skal du idag? :-)

mornings


hallooo dere

Har ikke skjedd så mye intressant idag, sto opp veldig sent, snakket med noen blogglesere på kik (er utrolig koselig å snakke med dere! ♥), og spiste good frokost, with a twist. Du skjønner, klarte ikke bestemme meg om jeg skulle ha nugatti eller toast, sååå jeg tok begge deler jeg. hahah ok, det der var ikke morsomt engang

senere idag kommer det et innlegg om maccen min, fordiii mange av dere ville det. så hvis det er noe du lurer på om den, er det bare å spørre i kommentarfeltet, så skal jeg svare så godt jeg kan :-)

noe du lurer på om maccen min?

going to dreamland


God kveld folkens! Nå ligger jeg godt plantet i senga, med nattalista på, og klar for å ta kvelden. Må prøve å få døgnrytmen på plass igjen, siden det bare er seks dager til skolestart. Er helt sykt å tenke på, sommerferien har gått aalt for fort. Kvelden harvært helt vanlig egentlig, var en liten tur på city syd istad, for å kjøpe noen greier. Ikke så mye spennende, tihi

også må jeg avslutte dette innlegget med å si hvor mye det betyr at akkurat du leser bloggen min, dere aaner virkelig ikke hvor glad jeg blir! de fiiine kommentarene deres gjør hver eneste dag 100 ganger bedre, selv på en mørk en :-) Føler meg utroolig heldig! Husk forresten å melde dere på giveawayen min, hernatta folkens, vi blogges mer imorgen! ♥

home


Hei dere! Nå er jeg hjemme igjen, etter å ha hatt et fint døgn på Savalen fjellhotell. Var drittvær hele veien hjem, og det var ikke noe bedre her hjemme. Det regner og blåser, såå idag er en perfekt dag til å bare slappe av, spise god mat og se på film. Og holde seg inne, ikke minst! 

nå skal jeg sette en ferdigpizza inn i ovnen, og deretter sette meg ned med en film. Troor jeg skal se spring breakers, men er ikke sikker. Ellers må dere nyte dagen, uansett hvor dere er, så blogges vi senere idag! :-)
hvordan er været der du bor?

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015hits