VIDEOBLOGG UKE 1


Kommer til å begynne å vlogge en god del mer, så dere får en enda nærmere titt på hvordan det er her - høres det greit ut? ♥ Håper i alle fall dere likte denne første videoen, selvom den kanskje ble litt rotete. Her er i alle fall en liten oppsummering av hva vi har gjort den siste uka! Hva syns dere?

SAN DIEGO


Lokal tid: 23.43

Hei! Idag var det opp tidlig, for idag har vi nemlig tilbringet hele dagen i San Diego! Dagene er så urolig innholdsrike, og jeg føler jeg har opplevd veldig mye forskjellig og nytt, hver eneste dag. Bare idag har vi vært på to forskjellige strender (begge var superfine!), men på grunn av overskyet vær fikk vi dessverre ikke solt oss så mye. Vi fikk også tilbud om å surfe på en av de, meen siden jeg er litt pysete valgte jeg heller å spise på restaurant haha. Etter det dro vi til Fashion Valley, som var verdens koseligste utendørs kjøpesenter, med butikker av alle slag. Vi fikk endelig dratt på abercrombie og hollister, hvor en del av oss svidde av litt penger heheh. Som jeg har nevnt - superinnholdsrike dager, og som vanlig er jeg suupertrøtt nå haha. Heldigvis får vi sove til klokken ti imorgen, noe jeg merker blir veeldig deilig ♥ Good night folkens, see yaaa!


See hva som lå på den ene stranda vi var på idag! Skikkelig kult at vi fikk gå så nærme de 

Ah, merker jeg skaper minner for livet imens jeg er her - hvis du vil lese mer om språkreise og har vurdert det selv, kan du trykke HER for å sjekke ut mer info ♥ Hva synes dere om bildene?

CALI THROUGH MY PHONE

Nå har vi vært her i nesten en uke, og herreguud så innholdsrike alle dagene er. Dagene er superlange, og føler vi har fått opplevd MYE på veldig kort tid. Tenkte bare det kunme være greit å vise dere noen bilder fra kamerarullen på mobilen min som er tatt - da får dere et enda nærmere, og mer personlig inntrykk på hvordan det er her! Hva synes du om bildene?

BEVERLY HILLSHva synes dere om bildene?

SCHOOL LIFE

Lokal tid: 23.34

Heey peepz - Idag har vi hatt vår første offisielle skoledag, som faktisk var overraskende gøy! Skal helt ærlig si jeg var liiitt skeptisk til skole i ferien, men det gikk mye bedre enn forventet. Trodde vi skulle sitte inne i et mørkt klasserom å gjøre oppgaver, men der tok jeg feil - det er mye prat, lek og moro. Vi fikk også tatt et par pauser, og med starbucks bare få minutter unna gikk det helt greit for min del. Har også fått solt oss litt idag, og jeg har allerede fått en del farge! Er litt solbrent, men har også blitt litt brun. Ellers har vi malt på t-skjorter idag, noe som var supergøy.  Nå skal jeg som vanlig legge meg, for imorgen blir det nok en spennede dag, med mer skole og en utflukt! Hihi, can't waait to tell you where I am going.. Vil noen gjette?

HOLLYWOOD


Hei igjen folkens! Da var enda en dag ferdig, og fysøren så fin denne dagen har vært. Idag sov jeg litt lengre enn de andre dagene, men jeg, Andrea og Sara startet likevel dagen med litt intervalltrening i noen trapper. Vi har planer om å gjennomføre en eller annen form for treningsøkt hver dag, så det blir spennende å se om vi klarer det. Har også facetimet med mamma, pappa og vennenne mine, noe som var suuperkoselig. Som jeg nevnte i gårsdagens innlegg, dro vi jo til Los Angeles idag, rundt klokka ett - der var det utrolig fint, og ikke minst varmt. Vi fikk sett på walk of fame, og shoppet litt på Victorias Secret, PINK, Sephora og andre kjente butikker.Hehe, liitt shopping da vettuu. Etterhvert tok vi bussen videre, å dro til The Grove som er ei kjent gate her i LA. Fikk shoppet litt der også, i tillegg til at vi spiste pizza på en italiensk restaurant. Etter å ha vært der et par timer, dro turen videre til et utsiktsted, hvor vi fikk sett Hollywoodskiltet, og en nyydelig utsikt over hele byen. Bare se bildene under! Vi kom tilbake på campus for en drøy time siden, og da fikk vi pizza i loungen. Kostholdet er ikke akkurat på topp her nede, men stemninga er det! (Noe som helt klart er viktigst, spørr du meg)

Nå skal jeg legge meg, imens dere hjemme i Norge sikkert står opp snaart.. Good night lovies ♥ Hva synes dere om bildene?

LONG BEACH


// Lokal tid: 23.44

Hei dere! Da var nok en dag over, og herreguud så fint det er her. Blir bare mer og mer forelska i byen for hver dag som går - jeg elsker virkelig USA mer enn noee annet. Har også fått lånt en ledning til kameraet nå, så jeg får overført bilder fra kameraet!

Vi startet dagen med en tur på target for å kjøpe frokost, ettersom frokost bare er inkludert i hverdagene. Det var herlig å nyte subway, ute i sola! Idag var planen egentlig å dra til Los Angeles (inn til byen), meen på grunn av noe tull med bussene måtte vi utsette det til imorgen. Derfor dro vi heller ned til Downtown Long Beach idag, noe som var utrolig fint! Vi fikk spist god lunsj på et typisk amerikansk middagssted, og sett i en del butikker. Etter det dro vi ned på stranda, og tok noen fine bilder. Ikveld har vi kost oss med snacks, neglelakk, snakk og dans. Ellers har blitt utrolig solbrent i løpet av dagen, så nå må jeg smøre meg inn i aftersun før jeg legger meg, hehe ♥
Ser det ikke heerlig ut?

FRAMME I CALIFORNIA// Lokal tid: 22.19

Hei folkens! Da var jeg vel framme i California, og den første hele dagen er snart ferdig. Har hatt det veldig fint og allerede opplevd mye! Men een ting som er litt kjipt er at jeg har glemt ledningen jeg trenger for å overføre bilder fra kameraet til pcen. Skal prøve å få kjøpt det imorgen, men inntil videre må dere nøye dere med mobilbilder.. Tok egentlig veldig mange fine bilder idag, men får spare de til en annen dag! 

Idag har vi egentlig gjort ganske mye forskjellig. Vi startet dagen med å spise en god frokost (med supermye utvalg!), før vi fortsatte dagen med å få litt info og litt navneleker. Etter det dro vi på target, som har vært en av favoritt-butikkene mine i lengre tid. Det var såå fint å komme tilbake dit, haha. Deretter dro vi på skolen, og fikk vite klassene vi kom i. Derifra, dro vi på Seal Beach som var en utrolig fin strand. Det var dessverre litt overskyet imens vi var der, så soling får vi ta en annen gang - men fint var det! Nå skal det bli veeldig godt å finne senga ♥ Vi snakkes!

LATE NIGHT DREAMING


 
// I samarbeid med EF - education first

kommer fortsatt ikke over at jeg skal på språkrise til California i sommer - og det nærmer seg med stormskritt! Vi er allerede i Mars, og før vi vet ordet av det, drar jeg!! Tror det blir en veldig ny og spennede opplevelse, som kommer til å bli et minne for livet. Det kommer til å bli helt magisk, og ord kan ikke forklare hvor mye jeg gleder meg!! 23. Juni kan ikke komme fort nok...

HVOR HADDE JEG DRATT OM JEG VANT 10.000 KRONER SOM JEG KUNNE BRUKT PÅ SPRÅKREISER?


BLI MED I KONKURRANSEN HER: www.ef.com/stipend

BEKLAGER for at denne videoen er litt forsinka - hadde problemer med macen, og det kan jeg nesten ikke gjøre noe med.. Må bare legge meg flat, fordi jeg haater å skuffe dere. Men her er den hvertfall - bedre sent enn aldri, eller hva? Hva synes dere om videoen?

HINT HINT


Hei dere,

Tenkte bare å stikke innom for å fortelle dere at det kommer en veldig spennede video imorgen, som jeg gleder meg masse til å poste!! Tror den kommer til å falle i smak hos veldig mange av dere, for det er en type konkurranse! Den kommer nok ut på kvelden en gang, men ææh jeg gleder meg til å poste den. Hva tror dere premien er? Hint: videoen er i samarbeid med ef (de jeg drar på språkreise til California med).Gleder du deg?? Det gjør jeg!!

// I samarbeid med ef

SVAR PÅ SPM OM CALI


Hei folkens! Her er svarene på spørsmål om california - og de andre videoene er på youtubekanalen min, lenaredmo. Bloggen blir litt nedprioritert nå, siden jeg bruker hele måneden på youtube.. Glemmer ofte å publisere videoene her også!!

Men hva synes dere om svarene? Mer dere lurer på?

CALI - SPØRSMÅLSRUNDE


Nå som det begynner å bli veeldig kaldt og masse snø ute, gleder jeg meg bare mer og mer til California i sommer. Tror egentlig ikke det kommer til å gå opp for meg at jeg skal dit før jeg faktisk setter meg på flyet, men ææh jeg gleder meg så mye. Har fått en del spørsmål om reisen, og derfor tenkte jeg at dere kunne stille spørsmålene her, slik at jeg kan svare så godt jeg kan! Jeg har jo ikke vært der enda, så har jo ingen erfaringer.. Men så langt har ef tatt veldig godt imot meg, og jeg er helt sikker på at jeg blir kjempefornøyd!!

Så bare fyr løs med spørsmålene, så svarer jeg om et par dager 

Ah, California dreaming... Noe du lurer på om språkreisen min?

JEG SKAL TIL CALI


Ææh, jeg skal på språkreise!! Den 23.Juni drar jeg til Long Beach i California. Det føles helt uvirkelig, og det har ikke gått opp for meg at jeg faktisk skal reise. Jeg var der når jeg var rundt ti år gammel, men dette blir noe helt annet. Jeg reiser med EF, og jeg har lenge vurdert å dra språkreise -  JEG ER SÅÅ TAKKNEMLIG FOR AT JEG ENDELIG SKAL! Dette er helt klart en drøm som går i oppfyllelse. Man kan dra til mange andre destinasjoner med EF, men for min del passet cali midt i blinken. Det er jo ingen hemmlighet at jeg digger USA mer enn alt annet 

Dette kommer til å bli såå spennende, og jeg har faktisk ikke ord på hvor mye jeg gleder meg. Jeg kommer selvfølgelig til å oppdatere bloggen masse både før jeg drar og imens jeg er der, for herreguud jeg gleder meg såå mye!! Jeg ser for meg all shoppingen, turene, alle menneskene jeg kommer til å bli kjent med, og alle minnene jeg kommer til å få. Dette blir nok uten tvil de beste ukene i livet mitt. Akkurat idag er det 8 måneder til jeg drar, som er helt sjukt å tenke på. Om 8 måneder er jeg på vei til California!

Dette kommer virkelig til å bli en opplevelse for livet, og jeg kan ikke si nok hvor mye jeg gleder meg. Hvis noen av dere har lyst å dra på språkreise til Long Beach neste år (sammen med meg wiii), så får man 4000 kr rabatt om man bestiller før 30. Oktober. Trykk her for å lese mer om Cali, EF og språkreisen. 

Og ja - denne turen er sponset! Ville aldri fått denne muligheten uten dere, så tusen takk! http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png I love youuuu. Føler meg superheldig. Kommer selvfølgelig fler innlegg om dette de neste månedene, så hvis det er noe dere lurer på, er det bare å spørre i kommentarfeltet! 

Høres dette bra ut eller? Har du vurdert å dra på språkreise? Jeg er giraaa wææh

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mars 2016hits