WHATS ON MY IPHONE


Det ble egentlig en veeldig dårlig og kjedelig video, men siden den er såpass etterspurt, tenkte jeg bare å lage den uansett! Jeg håper i alle fall dere ble fornøyde :-) Hva synes du?

BLOGG


Hei dere,

nå som det nærmer seg jul med stormskritt (det er jo kun ti dager til julaften idag??), vil jeg gjerne ha noen mer julerelaterte innlegg her på bloggen, slik at dere kan få litt julestemning når dere klikker dere inn her ♥ Føler virkelig at jeg skylder dere bra blogging de neste ukene - gleder meg virkelig til juleferien, så jeg kan få prioritert bloggen 100%. Men jo, tilbake til det innlegget skal handle om - har dere noen tips til noen juleinnlegg jeg kan skrive fremover? Skriv masse tips i kommentarfeltet!!

FAV SONGS ATMHva er dine favorittsanger akkurat nå?

TIPS TIL Å FÅ BEDRE KARAKTERER


♦ Gjør leksene dine. Det sier jo egenltig seg selv at man får bedre karakterer av å gjøre lekser. Jeg har vært veeldig sløv på denne etter sommeren, men nå de siste ukene har jeg begynt å tenkt en ting: Bare gjør det. Mitt beste tips for å få motivasjon til det, er å tenke på fremtiden. Det jeg gjør den dag idag, har betydning for resten av livet mitt.

♦ Vær muntlig aktiv i klasserommet! Dette her er veldig smart, og nesten hver gang jeg har vippet mellom to karakterer i et fag, har jeg endt opp med den beste karakteren - nettopp fordi jeg er såpass mutlig aktiv i timene! Jeg rekker opp hånda så ofte som mulig, og griper hver eneste mulighet jeg har til å snakke. 

♦ Øv ordentlig godt til prøver. Jeg liker å skrive et sammendrag fra hele kapittelet vi har prøve i, og jeg leser gjennom det mange ganger. Ellers så får jeg mamma til å gå igjennom alle sidene sammen med meg, samtidig som hun stiller meg spørsmål. Man er aldri for gammel til å be foreldrene om hjelp til leksene - for meg er de i alle fall den beste leksehjelpen jeg vet om. 

♦ Gjør en innsats. Det sier jo egentlig seg selv, så jeg trenger vel ikke forklare så mye. Men det å faktisk jobbe litt, og bruke litt tid på skolen, vil jo gjøre at du oppnår bedre resultater. 

♦ Slutt å utsett skole, og prioriter andre ting før lekser. Dette er jeg veldig svak til, og jeg vet veldig godt at det er superenkelt å forskyve leksene til klokken ti på kvelden. Men prøv så godt du kan, å gjøre leksene så tidlig som mulig.

♦ Sett deg dine egne mål. Ikke sammenlign dine egne karakterer med alle andre sine. Noen kan få en femmer uten å jobbe noe for det, imens andre kan få en firer etter å ha pugget fler timer dagen før.

♦ Vis lærerne at du er interessert! de elsker at du viser at du er villig til å lære, og gjør arbeidet de gir deg ordentlig.

♦ Legg bort alt som forstyrrer deg. Når du gjør lekser, anbefaler jeg å legge både telefon, iPad, data og gud vet hva.. Jeg blir alltid veldig forstyrret av alle disse greiene, og hvis jeg ser jeg har fått en snapchat, klarer jeg ikke å la være å åpne den. Haha andre som kjenner seg igjen eller?

♦ Spis godt! Dette gjelder både på skolen og hjemme når du skal gjøre lekser. Man blir mye mer konsentret, og våken hvis man har litt næring i kroppen. Jeg liker å skjære opp litt frukt som jeg spiser samtidig, eller rett før leksene skal gjøres. 

♦ Helt til slutt, vil jeg bare si noe som er utrolig viktig. Ikke forvent alt for masse av deg selv! Du skal ikke sitte med skole hele tiden, og innimellom er det helt greit å få en dårlig karakter. Alle har et liv utenfor skolen. Har du noen andre tips?

MATBLOGGERN


Jeg er en av de personene som er ganske så svak på kjøkkenet. Jeg har bla. klart å glemme å putte sukker i en kake - og det sier jo egentlig det meste hahahh. Men i det siste har jeg brukt litt mer tid på kjøkkenet, og jeg har funnet ut noe jeg liker utrolig godt:nam ser det ikke godt ut? ♥ Jeg har aldri vært noen stor fan av salat, men etter jeg prøvde denne "oppskriften", lager jeg det nesten hver eneste dag. Det beste av alt er at det er superenkelt å lage, og det tar toppen 10 minutter. Det du trenger er: isbergsalat, agurk, eple, cæsardressing og krutonger (jeg lagde mine egne ved å ta litt olje i pannen, og skjære opp en brødskive i små terninger. Jeg stekte dem på middels varme, til de fikk en fin og crispy overflate)

Det sier vel seg selv hva du gjør videre - Jeg kutter opp salaten, eple og agurken i passelige biter. Deretter legger jeg det på en tallerken, og jeg topper det med krutonger og dressing. Og da er salaten ferdig!!Meen jeg blir ikke helt mett av bare salaten, så på siden bruker jeg å ha en "grilled cheese sandwich". Ikke like sunt som salaten, men helt ærlig så bryr jeg meg ikke særlig mye. Det eneste jeg gjør er å ta to skiver, ta ost imellom og steke de i stekepannen på middels varme. Jeg har litt smør i pannen slik at det blir en sprø og gyllen overflate. Denne sandwichen smaker serriøst himmelsk med salaten, jeg lover.

Noen som tenker å prøve ut denne salaten?

VIDEOIDEER


♥ Hei dere, 

Noen av dere sier dere savner dere videoene mine, og dere spør stadig vekk når neste kommer. Helt ærlig aner jeg ikke, men jeg skal  p r ø v e  å få det til så fort som mulig. Meen hvilke videoer vil dere egentlig ha? Vet ikke om dere vil ha sminkevideoer, pratevideoer, routines.. dere skjønner greia tipper jeg? Så fyr løs med videoideer i kommentarfeltet, så skal jeg prøve å lage den mest ønskede videoen innen neste uke. Skyller dere såppass, siden blogginga mi ikke har vært heelt på topp i det siste. Prøver å skjerpe meg :)))

NOEN VIDEOIDEER???

BLOGGTIPS


Publiserte dette innlegget for omtrent 4 måneder siden, men siden jeg har fårr endel nye lesere, så tenkte jeg å reposte det hehe. Jeg får nemlig veldig ofte spørsmål fra dere om jeg har tips angående blogging, hvordan jeg havnet på topplista osv. Jeg sier ikke jeg er verdens beste blogger som vet om alt om hvordan man får fler tusen lesere, men her er i hvertfall mine tips! Føler dette er de "vanlige" tipsene å gi, meen siden så mange lurer på dette, så tenkte jeg bare å samle alt i et innlegg. 

- Vær deg selv. Grunnen til at jeg skriver dette først, er fordi det rett og slett er det viktigste. Ikke blogg om sminke bare fordi andre gjør det - blogg om ting som interesserer deg! Hvis du liker hester, kan du dele dine meninger med andre hestejenter. Jeg merker fort om den som skriver en blogg liker det den skriver om, eller om det bare er for å få mange lesere. 

- Aldri gi opp! det tar tid å bygge seg oppover, og ikke forvent å få 1000 lesere med en gang. Sett deg mål, og jobb sagt men sikkert mot det målet. Jeg husker enda gleden jeg fikk da jeg nådde 50 lesere. 

- Ha en fin header, et fint og ryddig design. Dette er slike "grunnleggende ting", som gjør bloggen mye finere. Ikke ha en neongrønn bakgrunn med rød skrift oppå, da får man bare vondt i øynene av å lese det. 

- Varier bloggingen din. Ikke blogg om det samme hele tiden. Jeg har noen perioder hvor jeg bare blogger om hverdagen, og da blir bloggen min veeldig kjedelig i lengden. Blogg om dine outfits, din favoritt sminke, innkjøp, kom med tips.. ja, slike ting. 

- Ta store, fine og lyse bilder. Du trenger ikke et speilreflekskamera for flere tusen kroner, hvis man bare har rett lys kan en iphone ta veldig bra bilder. Øving gjør mester! Kanskje man kan invistere inn et kamera etterhvert, men i begynnelsen funker det fint med telefonbilder. 

 

- Lag videoer. Det her er veldig inviduelt om du vil gjøre dette, men for meg blir en blogg 1000 ganger bedre om man lager vidoer inni mellom. Det trenger ikke være så ofte, men kanskje en gang i måneden? Sett deg foran et vindu for å få bra lys, og prøv å virke så naturlig som mulig. I starten var jeg utrolig klein og rar foran kamera, men med årene har jeg blitt 100% komfortabel! Så bare prøv deg fram, så går det nok bra etterhvert :-) 

Har du noen fler tips?

FASHION INSPO

Hva syns dere?

FAVORITT BYER I USA


- New York - 

Det kom vel ikke som et stort sjokk at New York blir nevnt først. Dette er favorittbyen min, og alt med den er så fantastisk. Shoppingen, maten, stemningen.. Bare følelsen av å være i New York, er ubeskrivelig. Hit skal jeg flytte en dag! Har faktisk startet å lage en New York - guide til dere, som kommer tidlig neste uke. - Boston - 

En ganske lik by som New York, bare litt roligere. Da vi var i Boston, tilbringte vi store deler av oppholdet i en vedig fin park. Der fikk vi bla. se suppeutdeling til de fattige, felles yoga, og et "broadway show". En meget fin og stilig by, med en fin stemning over hele byen.- Los Angeles - 

LA, LA... Los Angeles er jo en "kjendisby", og det ser man med en gang man kommer dit. Her finner man jo både Hollywood, Santa Monica, Venice beach, Walk of fame.. Lista er lang. En utrolig spennede by å oppleve, som anbefales på det sterkeste. Alle vil vel til Los Angeles og Cali, am i right?- Las Vegas - 

En by med liv! Jeg var 11 år når jeg var der, men jeg syntes det var en utrolig fin by. Vi bodde på et femstjerners hotell, og det var helt fantastisk. Jeg satt i vinduet og så ut, og jeg kunne sittet der i fler timer. Telte 76 limosiner på en halvtime, og det sier jo egentlig det meste. - Hawaii -

♥ ♥ ♥ Hawaii.. ahh, for en herlig øy. Hawaii består av fler hundre øyer, og jeg har bare vært på to av dem - Og Oahu, Honolulu er helt klart favoritten. Jeg vet ikke helt, men I Hawaii er alt så "hawaiisk". De som jobbet på flyplassen hadde på blomstrete skjorter, starbuckssugerørene var lysegrønne.. dere skjønner greia? På Honolulu fikk man alt - veldig bra shopping, skyskrapere, verdens fineste hviteste strand, med lyseblått vann. Også var det en veldig kul vulkan der. Det var helt klart verdt å reise i 27 timer for å komme til Hawaii, for det er nok det fineste stedet jeg noen gang har vært på.- Chicago - 

Ligner en del på både new York og Boston. En veldig fin by, med bra shopping, og hyggelige folk. Vet egentlig ikke helt hva mer jeg skal si om denne byen, annet enn at den er veldig fin.Hvilke av disse byene vil du dra til? Bildene er fra weheartit.

HOW TO; SPEILVENDTE BILDER


Idaag skal jeg vise dere hvordan dere får til å lage speilvendte bilder. Får omtrent daglige spørsmål om dette her, så nå har jeg prøvd så godt jeg kan å vise dere hvordan jeg gjør det. Det ble litt komplisert, men jeg håper at så mange som mulig skjønner hva jeg gjør!

1. Klikk deg inn på www.pixlr.com/express. 2. Klikk på layout 3. Velg den du ser jeg valgte her, med to ruter. 4. last opp det samme bilde i begge rutene 5. Ta bort mellomrommene mellom bildene, og gjør størreslsen på bildet passende.6. Trykk på den penselen i hjørnet av bildet. 7. Trykk på adjustments, og 8. velg rotate. 9. Velg disse pilene, for å gjør bildet speilvendt. 

Og daa sitter du igjen med et slikt bilde:håper dere lærte noe! Får veldig ofte spørsmål om hvordan jeg gjør dette. Det virker ganske vanskelig egentlig, men det er veldig lett når man kommer inn i det. 

Hvis det var noe dere ikke skjønte, kan dere kommentere det under. Skal hjelpe dere så godt jeg kan i kommentarfeltet!

NIVEA LIP BUTTER
♥ hei finee. idag tenkte jeg å vise dere disse to produktene, som jeg mottok for en god stund siden. Nemlig nivea lip butter i blueberry blush og vanilla & macademia. Nå som høste er her merker jeg at både hender og lepper blir tørre, og for det andrenevnte er disse produktene helt perfekte. Har jo prøvd lip butterne fra nivea før, og jeg har alltid elsket dem. Tror jeg har rundt seks stykker nå? 

Konsistensen på begge er helt like, men blueberry blush er favoritten min. grunnen lurer du vel på? Lukta. serriøst, det lukter  h i m m e l s k.  Dere vet smint dropsene som fantes da vi var små? (trykk her for bilde) Den lukter akkurat som de, og det bringer frem så mange fine minner hihi. Lukta må faktisk oppleves, kunne luktet på denne i fler timer. Liker forresten å påføre en av disse før jeg legger meg - da våkner man opp med silkemyke lepper. alt i alt er dette en vanlig lipbalm, som gjør det den burde gjøre. Det fins nok bedre der ute, men i fordhold til prisen (29,- elr 39,-??) funker de bra. kan kjøpes på h&m, cubus, matbutikker, vita osv. har du prøvd ut noen av disse før? 

BLOGGTIPS


jeg får ganske ofte spørsmål om jeg har noen tips til dere, angående blogging. Jeg sier ikke jeg er verdens beste blogger som vet om alt om hvordan man får fler tusen lesere, men her er i hvertfall mine tips! Føler dette er de "vanlige" tipsene å gi, meen siden så mange lurer på dette, så tenkte jeg bare å samle alt i et innlegg. 

♥ Vær deg selv. Grunnen til at jeg skriver dette først, er fordi det rett og slett er det viktigste. Ikke blogg om sminke bare fordi andre gjør det - blogg om ting som interesserer deg! Hvis du liker hester, kan du dele dine meninger med andre hestejenter. Jeg merker om den som skriver en blogg liker det den skriver om, eller om det bare er for å få mange lesere. 

♥ Aldri gi opp! det tar tid å bygge seg oppover, og ikke forvent å få 1000 lesere med en gang. Sett deg mål, og jobb sagt men sikkert mot det målet. Jeg husker enda gleden jeg fikk da jeg nådde 50 lesere. 

♥ Ha en fin header, et fint og ryddig design. Dette er slike "grunnleggende ting", som gjør bloggen mye finere. Ikke ha en neongrønn bakgrunn med rød skrift oppå, da får man bare vondt i øynene av å lese det. 

♥ Varier bloggingen din. Ikke blogg om det samme hele tiden. Jeg har noen perioder hvor jeg bare blogger om hverdagen, og da blir bloggen min veeldig kjedelig til slutt. Blogg om dine outfits, din favoritt sminke, innkjøp, kom med tips.. ja, slike ting. 

♥ ta store, fine og lyse bolder. Du trenger ikke et speilreflekskamera for flere tusen kroner, hvis man bare har rett lys kan en iphone ta veldig bra bilder. Øving gjør mester! Kanskje man kan invistere inn et kamera etterhvert, men i begynnelsen funker det fint med telefonbilder. 

♥ Lag videoer. Det her er veldig inviduelt om du vil gjøre dette, men for meg blir en blogg 1000 ganger bedre om man lager vidoer inni mellom. Det trenger ikke være så ofte, men kanskje en gang i måneden? Sett deg foran et vindu for å få bra lys, og prøv å virke så naturlig som mulig. I starten var jeg utrolig klein og rar foran kamera, men med årene har jeg blitt 100% komfortabel! Så bare prøv deg fram. 

 

hva synes du om tipsene?

TIPS TIL HVORDAN PUGGE BEDRE


det er vel ikke bare hos meg det er travle tider på skolen nå? Masse prøver, presantasjoner, fremføringer, øving... ja, dere skjønner greia. Noen av der er kanskje så heldige at dere er ferdig med alt, men det er nok enda mange av oss som sliter med motivasjonen til de siste prøvene. deerfor tenkte jeg å gi dere noen tips, som gjør det mye enklere og bedre å øve til slike ting.

1. Ta på deg noe komfortabelt. Uansett hva du skal gjøre, hjelper det å ta på seg koseklær. Kanskje en joggebukse, og en tskjorte? Det tar bare to minutter, og utgjør en enorm forskjell. Jeg hater å sitte å jobbe med lekser, mens jeg har på meg trange bukser og en ubehagelig skjorte. Så dette steget hopper jeg aldri over.

2. Ta av sminke. Jeg føler meg bare tusen ganger bedre uten sminke på, så derfor tar jeg det bare av. Enkelt og greit!3. Lag deg noe godt! dette hjelper også utrolig mye for meg. Du kan skjære opp litt frukt, ta deg noen kjeks & drikke et glass melk, eller spise restene fra gårsdagens middag. Det varier veldig hva jeg velger, men mat kan hjelpe deg med å holde deg våken, motivert og konsentrert. Du kan jo evt. sette av ti minutter til en matpause, eller småspise hele tiden? Gjør det på den måten som passer deg best!4. Legg bort telefonen. Dette er noe jeg er utrolig dårlig på selv. Jeg mener, hvem blir ikke fristet til å sjekke hvor mange likes de har påsitt nyeste bilde på instagram, eller den nye snappen fra bestevennen? Jeg liker å ta noen små pauser hele tiden, for å holde meg oppdatert. Hvis jeg jobber godt i et kvarter, setter jeg gjerne av 5 minutter til å sjekke sosiale medier. 

5. Ha på lav, rolig musikk. Dette er helt induvielt, og jeg vet det er mange som mister konsentrasjonen med musikk. Men jeg personlig, jobber faktisk mye bedre med litt musikk i bakgrunnen! Meen som sagt, så er dette opp til hver enkel person. Du kan jo sjekke hva som funker best for deg :-)6. Finn et behaglig sted å sitte. Hvis du skal skrive ned ting i en bok, er det nok best å sitte ved et bord. Men hvis du skal lage en powerpint, eller lese noe - så anbefaler jeg å legge deg under dyna, eller et sted du synes er komfortabelt. hvis jeg sitter for lenge på en stol kan jeg få vondt i ryggen, så dette fungerer veldig bra for meg.

Disse tingene nevnt over funker ikke for alle, jeg snakker bare ut fra egne meninger.Så det var egentlig alle tipsene jeg har! Håper alle sammen gjør en siste innsats på skolefronten nå, så alle kan ta sommerferie med god samvittighet. 

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015hits