UKENS SPØRSMÅL


http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png Er aalt for lenge siden sist ukens spørsmål nå - så derfor kjører jeg på med en nå! Kommer nok ikke til å bli en gang i uka, men jeg skal prøve å bli flinkere på å svare på spørsmåla deres.

Hvilken paryme bruker du?

Jeg er en type person som alltid glemmer slike ting som å ta på parfyme og slikt, men når jeg husker det bruker jeg enten den rosa fra ralph lauren, eller en av bodysplashene fra VS. 

Hvor mange ganger har du vært i USA, og hvor har du vært?

Jeg har vært i USA omtrent ti ganger nå, og jeg har vært litt rundt omkring haha. Jeg elsker å reise, og jeg er super takknemlig for at jeg har fått muligheten til å reise så mye, selvom jeg enda er et barn! Jeg har vært i ganske mange storbyer, som New York, Los Angeles, Boston, Florida osv, men jeg har også vært på mange steder ikke så mange vet om, som Salt Lake City, Champaign og slike steder. 

Har du filmer/serier du anbefaler nå til høsten?

Åh, ja! Er det en ting jeg er avhengig av å se på høsten, så er det serier. Akkurat nå ser jeg på teen wolf og modern family - det er to ganske forskjellige serier, men jeg digger begge to! Når det kommer til filmer liker jeg egentlig best å se på romantiske komedier, og alt annet enn skrekkfilmer. Jeg hater skrekk, og jeg har faktisk aldri sett ferdig en hel film av det før. Kan sikkert lage et innlegg med mine favorittfilmer og serier, hvis det er noe dere ville sett?

Når kommer innlegget om ansiktsmasken du lagde video om?

Shiiiittt det har jeg glemt helt haha. Men hvis dere fortsatt er interesserte kan jeg prøve å lage det til uka! Har jo også en rabattkode å dele med dere (om den ikke er utgått), så bare skrik ut hvis du vil se et mer utfyllende innlegg om den ansiktsmaska.

Har dere aldri drama i vennegjengen din?

Jo, det har vi selvfølgelig! Er alltid litt drama rundt omkring, men som regel ordner det seg tilslutt slik at alle blir venner  Er egentlig pisslei av jentedrama og alt rundt det, så jeg prøver å blande meg så lite som mulig opp i slikt.

Har du kjæreste?

Nei, det har jeg ikke! Får veldig mange spørsmål om akkurat dette haha, men jeg har nok ikke det neiii.

Får du bra karakterer?

Ja, det vil jeg si at jeg gjør! Jeg har fått to treere i løpet av hele ungdomsskolen, og resten av karakterene mine ligger på 4/5/6. Jeg har hatt 5 i snitt hvert eneste år, og selvom det er et veldig bra snitt, satser jeg på å løfte det litt i år.

Når starter og slutter du på skolen?

Jeg starter 0800 hver eneste dag (som er liitt tidlig spør du meg haha), og jeg slutter alt ifra halv to til kvart over tre. Såå det varierer litt hehe

Er du ofte i byen?

Tja, ikke veldig ofte, men jeg er der ikke sjelden heller. Nå i det siste har jeg vært der nesten hver helg, så ca. en gang i uka vil jeg si??

Hva gleder du deg mest til akkurat nå?

JUL!!! Jeg elsker jula mer enn noe annet, dere aner ikke. 

Kan du ha en sminke-kolleksjon?

Får dette spørsmålet omtrent hver dag, og svaret er nok fortsatt nei. Grunnen til dette er rett og slett fordi jeg ikke har noe system på sminka mi, og alt er egentlig bare et stort rot akkurat nå. Kan vurdere å lage det etterhvert, med det kommer nok ikke i nærmeste fremtid. 

Noe du lurer på til neste gang? 

MÅNEDENS SPØRSMÅL


Kan du lage et innlegg om håret ditt, og hvordan det er etter du farget det?

Ja, det kan jeg selvfølgelig!! Har faktisk tenkt å skrive et innlegg om det senere idag, hvor jeg forteller alt om hvordan det var, og om jeg er fornøyd og slikt. Så stay tuuuned - er det ikke det man sier i bloggverdenen? (eller var det kanskje det som var kult å si i 2012 hahah)

Kan du ha en room tour?

Jeg lagde en for ikke så lenge siden, og rommet mitt har ikke endret seg særlig mye siden det. Så er ikke vits å lage en ny en, men her er i alle fall den forrige jeg lagde:

 

Kan du ha "a day in my life"-video?

Ja, det kan jeg! Syns de er veldig morsomme å se på selv, for man blir mye mer kjent med personen. Det kommer nok ikke med det første, siden jeg har endel andre videoideer som jeg allerede har startet på, men det kommer nok en gang i fremtiden!!

Slutter dere tidlig på skolen, siden dere starter så tidlig?

Vi starter åtte eller kvart på ni hver dag, og vi slutter alt ifra halv to, til klokka kvart over tre. Så noen av dagene er veeldig lange og lange og slitsomme ja.Men vi har nok like mange skoletimer i uka, som alle andre 9ende klassinger!

Hvilke karakterer har du i norsk, engelsk og matte?

Jeg er litt usikker på hva jeg har i år, men ifjor fikk jeg 5 i både norsk og engelsk (skriftlig og mutlig), og i matte fikk jeg 6.

Hvor er sminkemappa di fra?

Den er fra lulu's, og den er serriøst verdens fineste. Jeg har den i en nude-rosa farge, som jeg faktisk er litt usikker på hva heter. Jeg kjøpte den på et parymeri for en god stund siden, men det går fortsatt an å få tak i de. Omtrent alle i Norge har den jo nå! Er huset ditt stort?

Hm jaa, det er nok ganske stort, men det er ikke sånn megadigert, haha. 

Hvordan har du blitt så flink til å redigere videoer, og hvordan gjør du det?

Først og fremst - tusen takk! Jeg har holdt på med youtube i snart tre år, så jeg har vel egenlig bare blitt flinkere med tiden. Alt er selvlært, og jeg gjør alt selv. Kommer ikke til å lage en video om hvordan jeg redigerer, selvom mange av dere vil det. Grunnen er fordi alle bør finne sin egen måte å redigere på, og ikke "kopiere" måten jeg gjør det på, hvis dere skjønner?? 

Hvilke butikker anbefaler du i USA?

Ah, det er super mange! Men mine favoritter er nok abercrombie, victoria's secret, forever 21, sephora, target (<3), hollister og de vanlige.

Føler du deg som en kjendis?

Nei, absolutt ikke! Føler meg som en helt vanlig 14 åring egentlig. Når folk kommer bort til meg, blir jeg veldig overrasket, og satt ut.

Hvilket redigeringsprogram bruker du til bildene dine på insta?

Jeg bruker afterlight, som jeg er skikkelig fornøyd med. Appen koster 7 kroner, men fyy det er verdt det. Bruker den omtrent hele tiden!!  Er du fornøyd med høyden din?

Tjaa jeg kunne godt vært et par centimeter høyere, men det er ikke noe jeg tenker over veldig ofte.

Er du ofte i Oslo?

Nei, veldig sjeldent faktisk! Skulle ønske jeg kunne vært der mye mer, for det er jo der nordic screens og slikt er, men forhåpentligvis får jeg dratt dit en tur i løpet av sommeren. 

Noe dere lurer på til neste gang?

MÅNEDENS SPØRSMÅL


Hei dere ♥ Fant ut at det var utrolig lenge siden jeg har skrevet et månedens spørsmål innlegg - snart blir det jo hvert halvår jeg svarer på disse spørsmåla, hahha. Så tenkte det var på tide nå!

Hva er planene dine for fremtiden?

Spørs hvor langt frem i tid du tenker, men uansett så er ikke jeg en veldig planlagt person, jeg er litt mer av den typen som tar ting som det kommer. 

Hvilken skostørrelse har du?

rundt 36,5 tipper jeg.

Har du en offentlig snapchatbruker?

Ja, jeg godtar kun folk jeg kjenner/vet om på min private snapchat, men jeg har en offentlig en som heter ytlena som jeg av og til oppdaterer. Er ikke ofte jeg svarer på snappene dere sender, for det kommer så utrolig mange - men jeg ser alle, og er utrolig takknemlig for alt dere skriver til meg. ♥

Kan du lage en ny sminkekolleksjonsvideo?

Har helt sikkert nevnt dette for dere før, men nei, det kan jeg nok ikke. Er ikke like interessert i sminke som jeg var før, og jeg har egentlig lagt bort all sminken min i en boks, som ligger gjemt et eller annet sted. Har selvfølgelig litt sminke i sminkebordet mitt også, men det er kun den jeg faktisk bruker.


Hvor har du kjøpt klesskapet ditt?

Det har jeg kjøpt på IKEA, og det er et PAX-klesskap. Har svart på dette omtren en million ganger før, så det hadde vært greit hvis dere leter litt igjennom arkivet før dere stiller det spørsmålet :))) Men jo, jeg har deignet det selv (på ikea sine nettsider

Kan du legge ut en liste med akkurat hvilke deler du har på ditt skap?

Jeg aner ikke hva de forskjellige delene heter, så det blir nok litt vanskelig. Men det letteste for dere er nok å se på et bilde av skapet mitt, og bare herme etter det. For på nettsiden dems har de en egen "app", hvor man kan designe skapet. Da sier den hvilke deler og hvor mange man trenger av hver, når man er ferdig. Da kommer også prisen opp, så det er veldig enkelt å bruke :-)Hvilken farge skal du ha lundebydrakta di i?

Den har jeg i blå! Kan godt legge ut et bilde av meg med den på, hvis noen vil?

Når starter du på skolen?

På både mandager, tirsdager og onsdager starter jeg klokka 08.00 (som er ti minutter for tidlig for min del haha, men på torsdager og fredager starter jeg heldigvis ikke før 08.45. Det er utrolig deilig å starte så sent de to dagene, og få litt ekstra god tid på morgenen. Er det en ting jeg hater, så er det stress, og særlig stress om morgenen.

Kjenner du noen fra glittergirls?

Jeg har møtt både Nora, Hanna, Sara og Karoline før ja - og de er utrolig herlige jenter alle sammen!! 

Hvor er skinnjakka di fra?

Den har jeg fått sponset fra sheinside - og du finner den her. Er veldig fornøyd med både hvordan den ser ut og kvaliteten, så den kan jeg så absolutt anbefale på det sterkeste!

Noe dere lurer på til neste uke?

MÅNEDENS SPØRSMÅL


Har du noen gode nettsider man kan handle klær fra?

Jeg netthandler egentlig ikke så veldig ofte, men jeg elsker det uansett. Mine favoritt nettbutikker er nok sheinside.com, romwe.com og junkyard.no.

Har du noen tips til nye bloggere?

Jeg har skrevet et eget innlegg med tips, som du finner hvis du leter litt i arkivet. Men jeg har vel egentlig bare de vanlige tipsene: ta store, lyse og fine bilder, kvalitet over kvantitet, ha et ryddig design, og skriv bra. Ellers er det også fint å legge ut noen videoer inni mellom, ford et er veldig underholdene! (Note: hehe ta i bruk det siste tipset selv Lena :)

Er det mange som spør om å ta bilde med deg?

Tjaa, altså, det hender jo at det skjer, men det skjer ikke hver dag liksom. Det varierer også veldig - hvis jeg er mye i byen en periode, skjer det oftere enn perioder jeg omtrent bare er hjemme - det sier seg jo selv. Så jeg vil ikke si det er mange som spør, men det skjer jo! Syns serriøst det er verdens kosligste ting, når folk kommer bort å sier hei. Blir nesten litt satt ut, haha ♥ Og det er mye hyggeligere, enn folk som står å peker og hvisker. Da blir jeg veldig usikker hahaa

Hvordan er håret ditt etter at du farget det?

Jeg har hørt så sykt mange skrekkhistorier om folk som får helt ødelagt hår etter å ha farget det, men mitt er egentlig akkurat helt likt som det var før jeg farget det. Nå er det litt slitt, men det er jeg helt sikker på at det hadde vært uansett, om jeg hadde farget det eller ikke. Så jeg er veldig fornøyd!Er du mye på trondheim torg?

Hm, nei egentlig ikke. Er mye oftere på city syd, siden det er mye nærmere hjemme.

Hvor er tapeten på rommet ditt fra?

Den er fra mrperswall.com, og du finner direktelink til den HER. Jeg er utroolig fornøyd med den, syns den er veldig fin. De har også veldig mange andre fine tapeter der.

Har du handlet fra elf sine nettsider før? I så fall, hva synes du?

For omtrent to år siden, hadde jeg tiiidenes obsession med elf - bestilte serriøst derfra en gang i måneden, var helt frelst. Nå er det lenge siden jeg har brukt noe fra elf, men jeg kan forsikre dere om at det er en helt sikker nettside, og sminken er av veldig god kvalitet, med tanke på prisen. Det er selvfølgelig ikke like bra som chanel og mac, men det kan man jo ikke forvente. Elf er veldig bra, og jeg kan anbefale det!

Hva bruker du for å fjerne sminken?

Jeg vasker ansiktet med denne cleanseren fra simple når jeg dusjer, og den får bort absolutt alt. Både øyesminke og hudsminke. Og det beste av alt, er at jeg kan gni den i øynene, uten at det svir.Når skal du konfirmeres?

Jeg konfirmerer meg den 2.Mai, og til dere som lurer, gjør jeg det i kirka.

Og hvilken bunad skal du ha?

Jeg skal ha lundebydrakt, som jeg er ganske sikker på at omtrent ingen av dere vet hvordan ser ut. Men den er ganske lik grafferbunaden, som jeg tipper mange av dere har hørt om? Syns i alle fall bunaden jeg skal ha er veldig fin, og noe som er veldig gøy er at mamma også konfirmerte seg i den. Har sydd den inn, og renset den, og faktisk kjøpt alle søljene som trengs + sølvbelte. Så nå er jeg klar for konfirmasjon altså!!

Hvilken app bruker du til å redigere instagrambildene dine med?

Da bruker jeg afterlight, som jeg tror koster rundt7,- i app store. Men det er virkelig verdt det! Jeg har prøvd både pixlr appen, vsco (skjønte ikke hvordan jeg skulle bruke den haha???) og mange andre, men ender alltid opp tilbake på afterlight. Den anbefales virkelig altså!

Noe dere lurer på til neste gang?

MÅNEDENS SPØRSMÅL


Hva er din favoritt serie?

Jeg har utrolig mange, men hvis jeg bare skal nevne en, blir det nok gossip girl. Så på det for omtrent et år siden, og det er verdens beste serie. 

Vet læreren din at du har blogg?

Ja, jeg tror i alle fall noen av de vet det :-)

Koster det nye redigeringsprogrammet (Final cut pro) ditt penger?

Ja, det koster faktisk bort i mot 3000 kroner.. Det er utrolig dyrt, og jeg har ikke kjøpt det. Jeg bruker en "trial", som jeg lastet ned fra internett. Den går ut om 8 dager, så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre etter det. 

Hvor høy er du?

Jeg er 1.61! Trodde jeg var enda lavere, men målte meg hos helsesøster for en liten uke siden. Gjett om jeg ble overlykkelig da jeg fant ut at jeg var over 1.60 da, hahahHvor stort er rommet ditt?

Det er jeg litt usikker på, men det er ikke akkurat så veldig stort. Det er egentlig veldig lite.

Hvordan er porto og toll på sheinside?

Jeg aner ikke! Siden jeg bir sponset av sheinside, betaler de alt, og det eneste jeg gjør er å hente pakken på postkontoret. 

Hva heter du på instagram?

@lenaredmo

Hvor kjøper du mac produktene dine?

Jeg kjøper de fleste når jeg er i usa, men ellers kjøper jeg de i mac butikken. Her i Trondheim, er det en mac butikk på kicks på Trondheim Torg.Bruker du noe på leppene dine?

Som oftest ikke, men nå i det siste har jeg blitt avhengig av å ha et eller annet på de. Men da bruker jeg enten carmex, eller en annen leppomade fra eos. Leppene mine blir veldig fort tørre, på denne tiden av året.

Hvor er klesskapet ditt fra?

Det er et PAX klesskap fra ikea, som jeg har designet selv. Jeg designet det på ikea.no først (Trykk HER for å komme til hvor jeg gjorde det), og etter det kjøpte jeg alle delene i butikk. Ganske genial løsning, så får man akkurat det skapet man vil ha. Jeg er veldig fornøyd altsåå

Hvor har du kjøpt dior og diamant bildene på rommet ditt?

Jeg har laget begge to selv, faktisk!

Noe du lurer på til neste måned?

MÅNEDENS SPØRSMÅL


Edit: Jeg slutter med ukens spørsmål, og startet med månedens spørsmål istedet. Kommer til å ta litt fler spørsmål i hvert innlegg, og svare enda bedre og mer utfyllende. Høres det greit ut? :-) Også kommer disse innleggene omtrent en gang i måneden.

Hvordan er det å være blogger og youtuber i fordhold til skole og sånn? Syns du det er kleint? Snakker folk om deg, og peker på deg osv?

På skolen, merker jeg egentlig ingenting. Jeg er jo ei helt vanlig jente! Jeg syns ikke det er kleint, men hvis noen begynner å se på videoer av meg når jeg er i nærheten, syns jeg det er veeeldig kleint haha. Men nei, jeg merker nok ingen stor forskjell i hverdagen. Den eneste forskjellen er at jeg bruker et par timer om dagen på blogg og youtube, som andre jenter bruker på andre ting. Av og til når jeg er i byen merker jeg at folk snakker om meg, og peker og slikt ja, men det har jeg egentlig blitt vandt til nå.

Hvor lang tid tar det før du mottar pakken din fra sheinside? Har ventet lenge nå. .

Det tar ganske lang tid før pakkene fra sheinside kommer ja, og grunnen er nok at de sender helt ifra Hong Kong. Jeg har ventet opp til 4 uker på en pakke før, og ei vennine av meg har faktisk ventet så lenge som to måneder. Så det gjelder bare å ha tålmodighet, pakken kommer nok etterhvert :-)

Hva heter det nye redigeringsprogrammet ditt? Er det bra?

Det heter final cut pro x, og jeg er i alle fall veldig fornøyd. Men hvis man ikke driver med youtube og ikke interesserer seg særlig mye om videoredigering, er det nok litt for avansert, og ikke så nødvendig. Hvis man vil ha et redigeringsprogram for å redigere bursdagsvideoer i, holder imovie (redigeringsprogram som er på mac) og movie maker (redigeringsprogram som følger med windows pc) i massevis. Kan du lage en må gjøre video?

Nei, det tror jeg faktisk ikke. Jeg elsket å se på må gjøre videoer i 2012, men nå syns jeg egentlig de type videoene er ganske ekle. Man ser jo på at folk spytter ut mel, vann og masse andre ekle ting. 

Hva gleder du deg mest til med julen?

Det er jo jul nå, og jeg elsker egentlig alt med julen. Bare stemningen er helt fantastisk. Men litt mer konkret, så gleder jeg meg mest til å være med familien, all den gode maten - også kan jeg jo ikke glemme gavene da, hehe. Også har jeg jo bursdag i romjula, så det gleder jeg meg også til!!

Farget du øyenbrynene dine også, når du farget håret?

Nei, det gjorde jeg ikke. Jeg har alltid hatt ganske mørke øyenbryn, og jeg farget heller ikke det øverste håret. Denne hårfargen jeg har nå er nemlig min naturlige hårfarge, og det er denne fargen som vokser ut fra hodet mitt. Men håret mitt blir veeldig lett solbleket, så derfor blir det lyst av seg selv til slutt. Det er veldig deilig, så slipper jeg å styre med ettervekst osv. 

Kan du lage en julegavevideo?

Ja, det skal jeg prøve på! Husker jeg sa det ifjor også, men så ble det aldri noe av. Men i år skal jeg virkelig prøve!Hvordan får du så fine negler?

Først og fremst - tusen takk! Men jeg har nok ingen hemlighet, det går rett og slett på gener. Jeg har fått neglene mine fra pappa, og jeg lar de vokse ut, og klipper den formen jeg vil ha de. Ganske enkelt! Også tar jeg på neglelakk da, er sjeldent jeg går uten det.

Hvor kjøper du klærne du har fra abercrombie og hollister?

Dessverre fins det ingen abercrombie eller hollister butikk i Norge, så alt jeg har, er kjøpt i utlandet. Jeg har mest fra USA, men jeg kjøpte også en joggedress når jeg var i London. Men jeg vet at både a&f og hollister har nettbutikker, som jeg tror sender til Norge?? Er litt usikker faktisk.

Har dere noen spørsmål til neste måned?

UKENS SPØRSMÅL


Hvordan får du slike hvite rammer rundt bildene dine på instagram?

Jeg bruker appen whitagram.

Hvem er Fredrik?

Hahah, fikk så SYKT masse spørsmål om Fredrik etter jeg nevnte han en gang her på bloggen - men det skjønner jeg jo egentlig da. Fredrik er bestevennen min, og vi er ingenting mer enn det!! Var mange av dere som lurte på om vi var sammen, men da må jeg nok skuffe dere haha. 
Hva kostet sminkemappen din fra lulus, og hvor kjøpte du den?

Jeg kjøpte den på et pafymeri i Lillehammer faktisk, og jeg er liiitt usikker på hva den kostet. Men jeg tror den kostet rundt 400,- om jeg ikke tar helt feil?? 

Hvor er dior og diamantbildet på rommet ditt fra?

Jeg har faktisk laget begge selv! Er utrolig fornøyd med begge to, og de endte opp med å bli mye finere enn det jeg trodde de skulle bli. På diorbildet printet jeg ut logoen, og tegnet rundt bokstavene. Veldig enkelt! På diamantbildet brukte jeg teip, og lagde formen som en diamant. Litt vanskelig å forklare egentlig, men det er mye enklere enn det ser ut som. Kan kanskje prøve å lage en video om det en gang, hvor jeg viser dere hva jeg gjorde?

Hvilken strl er vaffeljakka di fra sheinside i? Og hvordan er stoffet?

Jeg har den i s, men jeg kunne godt hatt den i m. Husk at sheinside sender fra Asia, og størrelsene er ganske mye mindre der, enn de er her i Norge. Stoffet er slik som det er på alle andre vaffeljakker, det har vaffelstoff?? Vet ikke helt hva det kalles jeg, men jakka er i alle fall av god kvalitet!Når har du bursdag?

Jeg har bursdag den 29.Desember, så det er ikke lenge til nå!! Gleder meg så masse, herreguud.

Kan du filme hele huset ditt en gang?

Det syns jeg blir litt for privat, så jeg tror ikke det - syns det er nok å ha en romvideo!

Har du ask?

Ja, det har jeg! Der heter jeg Lenaredmo hvis noen vil følge meg. Hvis dere lurer på neon ting dere vil ha svar på med en gang, kan dere jo stille meg spørsmål der! 

Noe du lurer på til neste gang?

Q&A


Trener du mye?

Njaa, ikke alt for mye, men jeg trener jo litt. Har fire fotballtreninger i uka, + to dobbelttimer gym på skolen. Så tilsammen blir det vel omtrent 9 timer? Noe sånt i alle fall.

Kan du ha fler videoer?

Ja, jeg kan prøve det. Det tar veldig lang tid å lage videoer, så naturligvis kan jeg ikke ha en videoblogg annenhver dag. Men har en del videoideer fremover, så det skal nok komme fler videoer enn det har kommet nå i det siste!! Har vært veeldig svak på den fronten.

Hvilket program bruker du til å lage kollasjer?

Jeg bruker pixlr.com/express til omtrent alt av bilderedigering. Både farger, former og kontrastene i bildet endrer jeg der.

Fav. sang atm?

Jeg liker veldig mange sanger, men de siste dagene har jeg vært helt dilla på Selena Gomez sin nye sang - The heart wants what it wants. Den er såå fin!!

Hva syns du om dine venner?

Vi krangler selvfølgelig av og til, men slik er vennskap. Vennene mine er gode som gull.

Hvor mange ganger har du vært i usa?

Tror jeg har vært der sju ganger nå. Er ikke helt sikker, men jeg tror i alle fall det haha.

Går du på noen annen idrett enn fotball?

Nei, det gjør jeg ikke! Har prøvd masse forskjellig, som bla. svømming, ski og håndball. Men jeg endte rett og slett opp med fotball. 

Har du noen søsken?

Jepp, jeg har en storebror som heter Jonas :-) Han går førsteåret på videregående, som vil si at han er født i 98.Noe dere lurer på til neste gang?

Q&A


Har du direktelink til vaffeljakka di fra sheinside?

Direktelink til jakka her. Jeg eeelsker den, har brukt den omtrent hver dag helt siden den dagen jeg fikk den. 

Hvor selges dr.denim bukser?

Jeg kjøper mine hos carlings, men jeg vet de også fins på urban. De kan også kjøpes på nettet, fra bla. junkyard og nelly. 

Hva koster det for frakt på sheinside, og hva er leveringstiden?

Det er gratis frakt, og det tar opp til en måned før pakken kommer. Men det er heelt klart verdt ventetiden, for de har så mye fint der ♥ 

Kan du lage en new york guide?

Det kan jeg sikkert klare å få til, hvis fler av dere vil det. Har jo vært der to ganger, og det er favorittbyen min -  så jeg kan endel om den. Det er bare å skrike ut i kommentarfeltet hvis dere vil se en New York guide! 

Hvilke artister er du fan av?

Jeg er egentlig ikke så veldig stor "fan" av noen spesielle artister, jeg liker masse forskjellig musikk, og omtrent alle sangene jeg hører på har forskjellige artister. Du finner spotify lista mi her, hvis du er mer intressert i musikken jeg hører på :-)

Kan du vise oss de siste innkjøpene du gjorde i usa?

Hmm det var det også ja. Husker ikke så mye av det jeg kjøpte, også er jeg litt usikker på hva jeg allerede har vist. Så det blir litt vanskelig dessverre.

Hvor ligger hytta di?

Hytta mi er i Trysil, men hytta jeg er på nå (som er bestemor og bestefar sin) er litt utenfor Lom. 

Følger du med på noen tvserier for tiden?

Jeg ser på drop dead diva, men jet had sett ferdig alle sesongene som fins på netflix. Har planer om å kjøpe sesong 5 når jeg kommer tilbake til Trondheim. Ellers har jeg startet på pretty little liars igjen, siden jeg aldri ble ferdig med det. Er ca. midt i første sesong. 

Når starter og slutter du på skolen?

Det varierer veeeldig. Tre dager i uka starter jeg klokka 8, og de to siste starter jeg kvart på ni. Jeg slutter på skolen tidligst klokka halv to, og senest klokka halv fire. De dagene vi starter 0800 og slutter klokka 1530 er tunge.

Hvilket redigeringsprogram bruker du til bildene på bloggen?

jeg bruker pixlr til det meste - lage collager, farger, speilvendte bilder osv. Men til tekst på bildene bruker jeg picmonkey!Er det slitsomt å blogge?

Til tider er det kanskje det. Hvis man ikke har inspirasjon, og føler alt man legger ut er dårlig, blir det veldig mye etterhvert. Man bruker jo et par timer på bloggen om dagen, så det er ikke lett - men vil ikke kalle det slitsomt heller. Alt i alt er blogg veldig tidskrevende, men utrolig gøy. Jeg får masse positivt ut av bloggen, og jeg tror jeg har vokst veldig mye på den.

Hvilken vinterjakke skal du ha i år?

Jeg tror jeg kommer til å ende opp med svea jakke i år. Har en avtale med mamma om at jeg skal vaske og rydde litt huset, samtidig som jeg lager middag to dager i uka nå i høst. Da får jeg sveajakke til vinteren! Tror jeg skal bestille min på junkyard, hvis noen lurte på det.

Hvor er klesskapet ditt fra?

Det er et pax klesskap jeg har laget selv, fra IKEA. Når jeg laget det hermet jeg egentlig bare etter auroramohn sitt haha, men jeg syns det er utrolig fint!!

Får du masse ting sponset via bloggen? Og hvordan får jeg sponsor?

Njaa, jeg får jo en god del. Har et par faste sponsoravtaler med bla. sheinside, så får jeg noen tilbud her og der fra andre merker/butikker. Enten så får jeg mail fra dem, eller så tar jeg intiativ og spør selv. Er veldig enkelt, det verste som kan skje er at de du spør sier nei. 

har du noen spørsmål til neste Q&A?

SVAR PÅ SPØRSMÅL


Er du populær på skolen?

Når man kommer på ungdomsskolen, er det egentlig ikke noe som heter "populær" og "upopulær". Man finner sin egen vennegjeng, og er med de folka man trives med. 

sparer du til langt hår?

Hmm joda jeg gjør jo egentlig det, men det er ikke sånn at jeg bruker spesielle produkter for å få det nei. Det eneste jeg gjør er å aldri klippe håret, vet ikke om det er så særlig smart hah. Vil jo ha lengre hår, men er ikke noe jeg bryr meg så spesielt mye om. 

hvor vil du dra neste år?

det kommer vel ikke som et sjokk at jeg vil tilbake til usa, fordi jeg eelsker virkelig det landet. Men hvis du ser bort i fra det, vil jeg til Frankrike, Italia, Spania.. et helt enkelt sydenland, med varme og sol. Eller Maldivene!! 

Hvor mange land har du vært i tilsammen?

Det har jeg ikke tellingen på, men det er ikke så syykt mange. Du skjønner, hvis familien min finner et land vi liker, kan vi godt dra dit mange år på rad hahah. Jeg har feks. vært i Spania omtrent fem ganger, usa sju ganger og Italia to ganger. Så har jeg jo vært i Sverige, Norge og Danmark og slikt. Men tror ikke det er så mange fler land!

liker du hunder?

Jeg syns hunder er utrolig søte, meen hvis dere har følgt med på bloggen min en stund har dere kanskje merket at jeger dritredd for de. Var verre før, men det skal fortsatt masse til før jeg går bort å klapper en hund.

kan du lage en oppdatert hverdagsminkevideo snart?

jaa, det har jeg lyst til! Fler som vil at jeg skal lage det? :-) Kan prøve å få det til, hvis dere ønsker det.

Når kommer romvideoen?

Godt spørsmål. Jeg er så utrolig TREIG at det ikke skulle vært mulig engang. Speilreflekskameraet mitt er på reparasjon, så jeg vil vente til det er tilbake. Den jeg lagde for et par uker siden var filmet med iphone, som vil si at det var utrolig dårlig kvalitet.

Til dere som lurer bruker jeg mitt gamle speilrefleks kamera til å ta bilder med nå. Men det fungerer ikke å filme med det, siden mikrofonen er ødelagt + at skjermen blir helt svart. merkelignoe du lurer på til neste uke? 

UKENS SPØRSMÅL


heei dere,

har tenkt til å spille inn spørsmålsvideoen imorgen, men inntil da tenkte jeg det var greit å ta noen av spørsmålene skriftlig. Men videoen kommer innen en uke, så bare vær tålmodig ♥ Hvis det er noe annet du lurer på, kan du stille spørsmålet under dette innlegget - så blir det kanskje med i neste ukens spørsmål!

Hvilken klasse begynte du i?

Jeg begynte i 9a.

hvor masse penger brukte du i usa?

det aner jeg ikke, og jeg har ikke planer om å finne det ut heller. Men jeg kjøpte jo masse fine klær og ting, så det ble vel endel etterhvert. 

hva er du mest fornøyd med av det du kjøpte i usa?

Det må nok bli micheal kors lommeboken jeg kjøpte - har ønsket meg en slik lenge, så det var utrolig fint å endelig kjøpe en. Til dere som lurer kostet den $128, men siden dette var en ting jeg har hatt lyst på så lenge, var det verdt det. Hvor lang tid tar det for deg før du får pakkene fra sheinside?

Det tar ganske lang tid, omtrent 18 dager tipper jeg. Men klærne sendes helt fra kina, og de er utrolig fine. Så igjen, så er det verdt ventetiden hihi

Hvilke butikker MÅ man gå innom i New York?

Du må ta turen innom Forever 21, Sephora, Abercrombie, Hollister, Topshop, H&M, Victorias Secret, Nike og American Eagle. KUnne ha nevnt mange fler, men disse er nok mine absolutte favoritter. 

Er du født i 00 eller 01?

FOR TUSENDE GANG så er jeg født i 2000. 

Hvilket hotell bodde du på i Tenerife?

Vi bodde på et resort, som het Sunwing Fanabe Resort. Siden vi var på chartertur (haha) hadde vi all inclusive, som vil si at vi fikk tre måltider om dagen der, i tillegg til at det var masse aktiviteter hele dagen rundt. Trening, show for både store og små, spill... dere skjønner greia. Ihvertfall, et utrolig fint hotell! 


♥ ♥ ♥ ♥

har du skype?

ja, det har jeg. Men jeg har valgt å holde den privat!

favoritt sommerminne?

Er så utrolig heldig, så jeg opplever nye ting hver eneste sommer. Så det bli vanskelig å bare velge et. syykt klisjé svar haha, men det er sant.

noe du lurer på til neste gang?

SPØRSMÅLSRUNDE


setter i gang en rask spørsmålsrunde, som jeg svarer på en gang i nærmeste fremtid. Så bare spørr om alt dere vil! noe du lurer på?

UKENS SPØRSMÅL


heei igjen dere!

Jeg fikk en kommentar idag som inneholdt ordene "ukens spørsmål" - husker jeg hadde dette omtrent hver uke før, men nå i det siste har det bare blitt heelt glemt bort. så nå tenker jeg det er på tide å få svart på noen spørsmål dere har stilt meg i det siste ♥ hvis det er noe mer dere lurer på, kan dere skrive det i kommentarfeltet. så svarer jeg kanskje på det neste gang!


Hvor er genseren fra?

Den kjøpte jeg på forever 21 imens jeg var i usa. syns den er utrolig fin! Kommer nok til å bli brukt masse i høst/vinter.Hvor redigerer du bildene?

får dette spørsmålet veeldig ofte, og det eneste jeg har brukt på mine førti siste innlegg er pixlr/express. Finner aldri noen som fungerer like bra, og det er faktisk gratis. Utrolig mange fine filter, og masse kule effekter! Du finner det HER.

Kan du ha en oppdatert sminkekolleksjon?

Jeg har også blitt stilt dette spørsmålet et par ganger, men har vel egentlig aldri gitt et veldig klart svar. Men greia er, at jeg egentlig bare bruker samme sminke hver dag, og all den andre sminken min ligger bare i en skuffe, og alt er et stort rot. er av og til jeg prøver en ny look, men er rett og slett ikke så opptatt av sminke mer. Syns jo det er gøy å sminke meg og andre, men det er masse ting jeg prioriterer før det. 

hvor er sminkebordet ditt fra?

det er kjøpt på ikea!

hvor lenge har du blogget?

Det har jeg ikke heelt kontroll på lenger haha, men tror det er omtrent to og et halvt år? er i alle fall utrolig lenge!

hva gjør du når macen din blir full?

Jeg har en hardisk, som jeg overfører bilder og videoer til. Dette har skjedd utrolig mange ganger hos meg, så anbefaler virkelig å kjøpe en hardisk! tror det koster rundt 700 kr, men det er heelt klart verdt det. Macen blir omtrent god som ny etter jeg har tømt den, og det er så deilig. Har ikke så masse problemer med det nå etter jeg fikk min nye macbook pro, men når jeg hadde air husker jeg at det skjedde hele tiden - og det var utrolig irriterende! Så ja, jeg bruker en hardisk, og overfører det som tar opp masse plass (eller, pappa gjør det for meg daa)

hvordan ble du sponset av f.eks sheinside?

de sendte meg en mail, og spurte om jeg ville motta et par produkter. Jeg fikk velge meg to ting fra en spesiell link, og noen uker senere lå klærne i postkassen. Nå kan jeg velge fire ting hver gang, og velge fra hele siden. er utrolig glad for det, for sheinside har så utrolig masse fint! HER kommer du til sheinside. 

kan du lage et innlegg med en oppsummering av ALT du gjorde i usa? 

Hvis fler av dåre vil det, kan jeg godt lage et innlegg med masse bilder, og litt forklaringer :-) Høres det greit ut?

kan du vise oss dine spotifylister?

Har lenge tenkt på å lage et innlegg om det, men finner aldri ut hvordan jeg får til å kopiere linken fra spotify hahaha! Noen som vet deet? :D

håper dere likte svarene!

SPØRSMÅL OG SVAR


heisann ♥

daglig får jeg spørsmål om ting mellom himmel og jord, så i dette innlegget kommer jeg til å svare på alle de mest stilte, i et samlet innlegg. det er på en måte ukens spørsmål, meen med en liten vri hihi

hvor er tapeten din fra?

den bestilte jeg hos malebutikken som er nærmest oss, men de bestilte den fra en nettside som heter mrperswall.no. Hvis du søker på new york, så er jeg helt sikker på at du finner den! Tror prisen er rundt 2000 kr, så den er litt dyr - men for min del er det absolutt verdt det! 

hvor er skapet ditt fra, og er det likt som auroramohn sitt?

Jaa, det er ihvertfall ganske likt. Det er fra ikea, og er et PAX-klesskap, som vil si at du kan designe det selv. Jeg likte Aurora sitt så godt, at jeg bare lagde et som var omtrent helt likt. Hun har skrevet et innlegg om det, der det står alt du skulle trenge å vite! Det finner du her.skal du på noen fotballcup i sommer?

Jeg skal på skandiacup her i trondheim, og på storsjøcup i sverige (som jeg forresten nevnte i innlegget igår). Kanskje noen andre som også skal dit? 

Hvordan blir du sponset av sheinside?

det er to måter på bli sponset på - enten må du ta intiativ å kontakte dem selv, eller så kontakter de deg. Jo fler lesere du har, jo bedre sponsorer får man. Tror du bør ha rundt 600-700 lesere for at sheinside skal sponse deg, men det skader ikke å prøve! Sheinside folkene er utrolig hyggelige, og det er kjempeartig å samarbeide med dem!

Er du 00 eller 01?

Jeg er født i 2000, men jeg har burdag veeldig sent på året. 

Kan du ha en neglevideo?

hahah skjønner eeegentlig helt hva jeg skulle sagt eller gjort i en slik video, for jeg er egentlig veldig dårlig på neglegreier. Mange av dere lurer på hvordan jeg får så "fine" negler (tusen takk forresten ♥♥♥), men det eneste jeg gjør er å ikke bite dem. resten går egentlig bare på gener fra min kjære far. han har faktisk skikkelig fine negler hahahhHvorfor svarer du ikke på snapchat?

Skulle virkelig ønske jeg hadde klart å gjøre det, for jeg er virkelig utrolig takknemlig for alt dere skriver til meg. dere lyser opp hverdagen, og setter et smil på munnen min ♥ men hvis du vil ha svar må du nok heller sende meg en melding på kik, og hvis du ikke får svar den første gangen er det bare å spamme meg helt til jeg svarer! Spørs egentlig litt på hvordan humør jeg er i, om jeg svarer eller ikke.

du er bare 13 år, hvorfor bruker du så mye sminke?

jeg går snart i niende klasse, og jeg bruker ikke så mye mer enn alle andre. Jeg føler meg mye mer komfortabel med litt sminke på, og selvom det ser ut som jeg bruker utrolig mye, bruker jeg ikke så masse av hvert produkt. Det er forskjellig hvor mye sminke man vil ha på, og jeg synes den mengden jeg bruker er passe for meg. 

deet var alle spørsmålene jeg valgte å svare på nå, så jeg håper du likte dette innlegget! noe mer du lurer på til neste gang?

UKENS SPØRSMÅL


Hvilket valgfag har du?

Har svart på dette utrolig mange ganger, men for siste gang så har jeg spansk. Synes det er et helt greit fag, men det må en del pugging og lesing til. Man lærer jo tross alt et helt nytt språk!

Er du fornøyd med livet ditt?

Ja, det må jeg si! Har mange gode venner, verdens herligste famile og et tak over hodet og mat på bordet. Hva mer kan man ønske seg da?Kan du lage en video hvor du viser hvordan du redigerer en video?

Jeg får dette spørsmålet ganske ofte, men jeg tror nok ikke det. Det er veldig lett å finne ut de "grunnleggende" tingene i imovie, og hvis du bruker en halvtime på å se på how to - videoer, får du vite utrolig mye. Jeg er nemlig ingen ekspert på imovie!

Hvordan filmer du skjermen din? 

Jeg bruker et program som heter quicktime player, som er på mac når du kjøper det. 

tips å bli en bedre youtuber?

Jeg har vel de samme tipsene som alle andre, men ha godt lys, god kvalitet på videoene, varierende innhold og til sist og helt klart viktigst - vær deg selv!! ikke gjør ting som du ikke liker, bare fordi alle andre gjør det. snakk og gjør ting du interesserer deg om/for.

Ser du på jenter på nrk super?

Jaa faktisk, eller jeg gjorde det før. Hadde en periode på to dager hvor jeg så absolut alle episodene, men det begynner å bli en stund siden nå.

En ting som gjør deg glad?

Vanskelig å bare nevne en ting, for bare et smil fra en person du er glad i, gjør jo dagen hundre ganger bedre ♥ høres syykt klisje ut, men det jo sant da 

hvilken macbook har du?

Jeg har macbook air, som egentlig passer helt perfetk til mitt bruk! Skulle bare ønske den hadde liiitt mer lagringsplass til videoer ogsånn..har dere noen spørsmål til neste gang?

UKENS SPØRSMÅL


Når kommer innkjøpsvideoen, og pakk med meg videoen?

det er utrolig mange av dere som lurer på dette. Og begge deler kommer! Har hatt en utrolig stressende uke, med masse skole og treninger. 

Har du twitter?

nei, faktisk ikke. Syns egentlig det virker ganske gøy, men føler det er for sent å få det nå. I tillegg har jeg nok sosiale medier å holde styr på! :-)

Har du noen gang prøvd røyk, snus eller alkohol?

Nei, det har jeg aldri gjort!

Hvilket språk har du på skolen, og liker du det?

Jeg har spansk, og jeg synes det er helt ok. Det er selvfølgelig andre fag jeg liker bedre, men det blir artig å kunne snakke spansk når man er på ferie i land som Spania og Tenerife. I tillegg kan jeg og broren min snakke sammen, uten at mamma og pappa skjønner noe av det hahah

Hvordan får du sponsorer?

det er mange forskjellige måter å få sponsorer på. Du kan enten kontakte nettsider du liker selv, eller så kontakter de deg. Jeg blir kontaktet av andre på mail, og hvis tilbudene høres interessante ut, svarer jeg ja. Men det er jo slik at jo fler lesere du har, jo bedre sponsorer får du.Hvor ofte klipper du håret?

Det varier veldig. Av og til kan det gå bare 2 måneder mellom hver gang, men som oftest går det 3-6 måneder mellom hver gang jeg er hos frisøren.

Hvor får du inspirasjon fra?

Føler dette er et ganske så "mainstream" svar på dette spørsmålet, men jeg får det rett og slett fra alt jeg ser rundt meg. Det kan være alt fra mennesker jeg ser når jeg går til skolen, til blomstene på kjøkkenbordet. Men jeg får hovedsaklig mest inspirasjon fra andre bloggere - de dagene jeg ikke har noe å blogge om, finner jeg gjerne ideer på bloggene jeg leser. 

Hvilke blogger leser du?

Jeg lagde et innlegg hvor jeg skrev om det for en stund siden, så hvis du leter litt i arkivet finner du det nok! 

Hvilket kamera hadde du før du begynte å blogge?

Jeg hadde canon eos 1100d, som funket helt greit. Jeg husker jeg solgte alle lekene mine for å kjøpe det, og da det endelig ble mitt var jeg superfornøyd! Det er et veldig bra "nybegynnerkamera", men til mitt bruk passer canon eos 700d myye bedre, hvor det er en såkalt flip screen & trådløs fjernkontroll.Var du flau over bloggen din i starten?

JAAA hahaha. Dere aner ikke hvor sykt flau jeg var. Bare noen leste bloggen min imens jeg var i samme rom, måtte jeg løpe ut å gjøre noe annet. Det kan mamma og pappa skrive under på! Og hvis noen satte på en video, brukte jeg alle kreftene mine på at de skulle skru den av.

Nevn fem ting du gleder deg til.

- 17.Mai

 - Miley Cyrus konsert, 28.Mai 

- Storsjøcup, 1.Juli

- Hawaii, 9.Juni

- Tenerife, 5.Augustnoe du lurer på til neste gang?

UKENS SPØRSMÅL


hvorfor fikk du canon eos 700d, når du hadde canon eos 600d som nesten er helt likt?

mitt gamle kamera var veldig slitt, og ikke minst ganske gammelt. Det ville ikke slå seg på hele tiden, og kvaliteten på filmene jeg tok, ble veldig dårlig. Det er sant at de er veldig like, bare at det jeg har nå er hakket bedre.

Hvor lenge har du spilt fotball?

tror jeg har spilt fotball i ca. åtte år. Litt rart å tenke på!

Kan du lage innkjøpsvideo da du kommer hjem?

har fått utrooolig mange spørsmål om det, og svaret er selvfølgelig ja! Tror jeg lager to deler, en med sminke, og en med klær. Høres det bra ut?

Hvor mange sidevisninger har du per dag?

det varierer veldig, men omtrent 1600.

Er du 00 eller 01?

Jeg er født i 2000, men har bursdag den 29.desember. Så jeg er nesten 01er hahah, men jeg er jo 00er.

Hvorfor svarer du aldri når noen sender deg snap?

jeg får utrolig mange snaps fra dere, noe som er superkoselig! Jeg prøver å svare av og til, men hvis du vil snakke med meg, er det bedre på kik. Der heter jeg lenaromo, hvis noen skulle lure! :-)

Hvor på banen spiller du (fotball)?

Jeg spiller egentlig litt overalt, men jeg er hovedsaklig høyreback. deet var alt jeg rakk å svare på nå! noe du lurer på til neste gang?

 

UKENS SPØRSMÅL


hvilket kamera har du?

canon eos 700d! Er dødsfornøyd med det, og til dere som lurer har jeg brukt det siden julaften, fordi jeg fikk det til julegave fra mamma og pappa. Før, brukte jeg canon eos 600d, som nesten var helt likt.

kan du lage oppdatert sminkekolleksjon?

jeg tror nok ikke det - jeg lagde jo en slik video for en stund siden, og helt ærlig har jeg ikke fått så mye mer sminke etter det. Så det er nok ikke så mye vits!

Har du hørt om Hønefoss før?

Ja, det har jeg! Har aldri vært der før, men har lyst til å dra dit en gang.har du noen bloggetips?

jeg kan sikkert lage et innlegg om det, hvis flere av dere er interesserte?

Hva er dine 3 favorittfilmer?

Jeg har sett på såpass mange filmer, at jeg ikke bare har tre favoritter. Men jeg liker veldig godt alle filmene med Jennifer Anitson, hun er virkelig en flink skuespiller! Favoritten min er nok "just go with it", som er utrolig gøy. 

Hvor har du kjøpt olajakken din?

Den kjøpte jeg på sommern 2012, så jeg tror ikke den selges lenger. Men hvis dere skulle lure, så kjøpte jeg den på cubus, i barneavdelingen faktisk :-) Men nå har jeg klipt den opp til en vest, siden den begynte å bli for liten.Hva er det beste med å ha blogg?

Det er utrolig masse, men det aller beste er nok dere. Det er jo på grunn av at dere leser bloggen min, at jeg orker å bruke så mye tid på den! Det at dere kommenterer innleggene mine betyr utrolig mye for meg, tusen takk ♥

kan du bytte design snart?

ja, har planer om å gjøre det litt før sommeren nå. Har jo hatt det jeg har nå utrolig lenge, så skjønner hvis dere blir litt lei av det etterhvert!

kan du ha pakk med meg-video til london, og innkjøpsvideo når du kommer hjem? 

jaa, det skal jeg prøve å få til! i alle fall den siste nevnte. kan hende jeg lager pakk med meg når jeg skal til usa istedet, men vi får se!

Noe dere lurer på til neste gang?

UKENS SPØRSMÅL


Er foreldrene dine skilt?

Jeg fikk utrolig mange spørsmål om dette etter "25 fakta om meg" - videoen, siden jeg nevnte at jeg hadde bodd alene med pappa i et halvt år. Jeg skjønner mange trodde det, men svaret er nei. mamma og pappa har vært gift i over 20 år, og det ser ut som det blir 20 år til. Høsten 2012 bodde mamma og broren min i USA, men siden pappa måtte være hjemme pga. jobben, var jeg også hjemme. Men vi dro dit de bodde tre ganger på det halve året!

Hvilket årskull er du?

00, nullnull, nullnuller, 00er 

Kan du lage en hårvideo?

Er det en ting jeg aldri har mestret, så er det hår. Jeg er utrolig dårlig til å ordne meg på håret, så med tanke på hvor mange der ute som er tusen ganger bedre enn meg, er det nok bedre hvis du søker det opp på youtube. der kan man lære mye!

Hvor ofte trener du?

jeg spiller fotball 3 ganger i uka, i tillegg til cuper og kamper. 

Hva syns du om folk som kommer bort til deg å spørr om å ta bilde?

Jeg synes det er superkoselig! Det er mye bedre enn de som stirrer og hvisker, imens de peker på meg. 

Har du noen venner som er født i 01?

Ja, det har jeg :-)

Hvordan blir man sponset?

Det finnes mange forskjellige måter å bli sponset på. Jeg blir som oftest kontaktet av et firma, og etter litt mailer får jeg velge meg ut ett/flere produkt. Men man kan alltids kontakte et firma selv også! Og selvfølgelig: Jo fler lesere, jo bedre sponsing blir det.

Hvor høy er du?

Jeg målte meg faktisk for noen dager siden, og da fant jeg ut at jeg er 1.57. Med andre ord, så er jeg ikke så høy hahahDet var ikke så mange spørsmål denne gangen, men jeg håper dere likte svarene selvom. Noe dere lurer på til neste gang?

UKENS SPØRSMÅL


heisann alle sammen!

idag hadde jeg planer om å skrive svarene på ukens spørsmål, men siden mange av dere liker videoer bedre enn innlegg, tok jeg det bare på video idag. Jeg filmet med photobooth, så kvaliteten kunne nok vært bedre, men jeg håper dere uansett likte den! Kanskje jeg kan bli litt flinkere på å svare på video? :-) Jeg vet ikke helt hva dere liker best, så gjerne si ifra i kommentarfeltet. 

noe du lurer på til neste gang?

UKENS SPØRSMÅL


forhåndsspublisert innlegg


Hvilken mac har du?

jeg har macbook air, men siden den ikke fungerer, bruker jeg imaccen nå. Skulle slette bilder fra macbook airen, meen så klarte jeg (eller pappa) å slette hardisken samtidig. wihoo great work, og det verste av alt er at det har skjedd en gang før også. 

Hvor gammel er broren din?

Han er 15, og blir 16 om et par måneder. Han er altså født i 98!

Kan du ha må gjøre video?

Jeg synes egentlig det er ganske ekkelt å se på folk spytte ut mel og smør i en bolle, så jeg troor ikke. Men man vet aldri!


Hvilke blogger leser du?

Jeg har fått en del slike spørsmål i det siste, så jeg skal lage et eget innlegg om det snart!

Når pleier du å legge deg?

aaltfor sent! Det varirer veldig, men i ukedagene er jeg ikke i seng før 23.00-23.30.

Var du flau over bloggen din i starten?

Ja, jeg var utrolig flau i starten. Bare når noen leste bloggen min når jeg var i nærheten, sparket jeg de nesten ut av rommet. Men heldigvis har det blitt myye bedre med tiden, og nå kunne jeg ikke brydd meg mindre! Det er selvfølgelig litt småkleint hvis vi står i en ring og en av vennene mine tar på en gammel video, men slik er det jo bare.

Hvilket merke er toalettmappen din fra, og hvor kjøpte du den?

Tolettmappen min er fra lulus, og jeg elsker den! Den er stor og romslig, og har plass til alt jeg trenger. Jeg kjøpte min på et parfymeri, men den kan også kjøpes på nettet. Bare søk det opp!
Når startet du med sminke?

i starten av 8.

Hva snakker dere om rundt middagsbordet?

Det varier veldig! Vi bruker ofte å planlegge litt, og ellers snakke om ting som faller oss inn der og da.

Hva heter du på snapchat?

iamcoolerthanu

Spiser du middag hver dag? Siden du skriver at du skjærer opp frukt osv.

jeg spiser middag omtrent hver dag ja, men etter skolen er jeg så utrolig sulten at jeg måå lage meg noe mat. Så enkelt og greit som det :-) Men det er jo også noen dager jeg dropper middagen, siden jeg er mett fra den lille "lunsjen" min.


noe du lurer på til neste gang?

NOE DU LURER PÅ?


hei,

nå hatt ukens spørsmål, og  det var egentlig veldig fint å ha det, siden da fikk dere svar på nesten alt dere lurte på! Derfor tenkte jeg å ha et innlegg nå, hvor dere kan spørre om hva enn du måtte lure på. Før hadde jeg ukens spørsmål omtrent hver uke, men det har rett og slett blitt glemt den siste tiden. 


noe du lurer på?

UKENS SPØRSMÅL


Har du noen bøker du anbefaler?

Leser ikke så utrolig mange bøker, men en av de få jeg har lest, og synes er utrolig bra, er serien pretty little liars. Det er ni bøker, og jeg har faktisk lest alle (som skjer sjeldent!).

Hvilke serier ser du på?

For øyeblikket ser jeg bare på pretty little liars, men vurderer å starte på gossip girl når jeg er ferdig med det! :-) Er det noen av dere som har sett gossip girl, og er det verdt å se på det? 

Hva gleder du deg mest til i jula?

Åh, det er så utroolig mye! Alt er så utrolig mye koseligere enn til vanlig, og føler alle mennesker er ti ganger gladere enn man er til vanlig. I tillegg har jeg jo også bursdag, så det gleder jeg meg selvfølgelig utroolig mye til!

Hvor kjøper du klærne dine?

kjøper de for det meste på de vanlige klessbutikkene, som bik bok, h&m, cubus osv.

 Hva ønsker du deg til jul? 

Har skrevet et innlegg med min ønskeliste, som du kan lese heer

Hva blir du inspirert av?

Jeg blir inspirert av utrolig mye, men for det meste fra we heart it, andre blogger, og ikke minst alt og alle rundt meg. 

Noe du lurer på til neste gang? får jeg nok spørsmål blir det video, så kjør på! :-)

UKENS SPØRSMÅL


Hva synes foreldrene dine om at du blogger?

De synes det er helt greit! 

Et bilde av hele familien din?

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Bruker du sminke til hverdags?

jaa, jeg har vel begynt med det nå. Men er ikke sånn at jeg ikke klarer å gå uten sminke, bruker vel sminke ca. 4 dager i uka, hahah :-) Når jeg bruker det bruker jeg bare litt concealer og maskara (dipliner, hvis jeg orker), lettere sagt ikke så mye. Har fått endel spørsmål om det i det siste, så daa var det avklart. 

Hvordan har du laget headeren din?

Redigerte sammen bildene i pixlr, men satt inn teksten og slike ting i picmonkey. Anbefaler begge redigeringsprogrammene utroolig mye, de er superenkle å bruke, og ikke minst gratis!

Kan du lage en julegavevideo etter jul?

Ja, det kan jeg! Har fått utrolig mange spørsmål om det i det siste, flere ganger om dagen. Kommer selvfølgelig til å gjøre det, er jo tross alt dere som skal lese bloggen min, og se på videoene mine!

Hvilket år er du født i?

2000, og bursdagen min er 29.Desember, nooe som vil si at jeg har bursdag om en måned idag! wihu

Hva er din beste, og dårligste karakter? Og i hvilke fag?

6 er den beste, som jeg har fått i naturfag, rle og spansk, og den dårligste er 4- i matte.

hvilken sesong er du på i pretty little liars?

Er på sesong 4, men har ikke sett på det på leenge nå. Vurderte faktisk å se en episode idag, meen jeg glemte det. Er så redd for å bli ferdig, serien er jo så braa, hahah. lena i et nøtteskall.

Har du masse lekser?

Tjaa, jeg har vel en normal mengde med lekser, men jeeg syns det er litt masse da heheh. Men jeg overlever, det er jo bare for mitt eget beste! :-)Noe du lurer på til neste uke?

ukens spørmsål


Hvorfor bodde moren og broren din i usa imens du og pappaen din bodde hjemme i Norge?

Fikk en del reaksjoner på det jaa, men det var rett og slett fordi de var på et utvekslingsår, og pappa hadde arbeid å gjøre hjemme i Norge. Så derfor bodde jeg hjemme med pappa, for å holde han med selskap :-) Men iløpet av et halvt år var vi der 3 ganger, så vi var å besøkte dem ganske ofte!

Hva er din beste og dårligste karakter?

Den beste er 6, og den dårligste er 4-.


Hvorfor valgte du MacBook air, og ikke MacBook pro?

Det var vel egentlig ganske tilfeldig, men fordi den var så enkel og lett, og ikke minst super enkel å reise med, siden den er så liten å kompakt, falt valget på den. 

Hvordan lærte du å sminke deg?

Jeg lærte det av å bruke meg selv som sminkedokke, rett og slett. I starten var det litt opp og ned imellom rosa og grønn øyenskygge, men etterhvert fant jeg ut hva som så best ut på meg. Så øving gjør mester jenter!

Hva er målet ditt med bloggen?

Drømmen er jo selvfølgelig å komme høyere opp på topplista en dag, men det er det vel for de fleste bloggere. Men jeg synes det er utrooolig koselig å få tilbakemeldinger på det jeg gjør!

Hvor får du bakgrunnene dine du har på maccen fra?

Det er Aurora mohn som har laget alle mine bakgrunner, og det er den første linken som kommer opp når du søker på "aurora mohn bakgrunner"

Kan du ha et innlegg hvor du viser hva du ønsker deg til jul?

Jaa, det kan jeg selvfølgelig! skal prøve å få det ut i løpet av uken, så stay tuuned

Hvor i USA har du vært?

Har vært ganske mange steder i USA opp igjennom årene, tror jeg ca. har vært i 25 av 50 stater nå. Noe som står på "bucket listen" min, er å være i alle statene før jeg dør, og deet skal jeg klare! Men sist gang jeg var der, befant jeg meg i New York. For en heerlig by

 

noe du lurer på til neste uke?

ukens spørsmål


Hvor kjøpte du starbucks koppen din?

jeg kjøpte min på starbucks i Chicago, og jeg trooor heller ikke du får kjøpt de på andre steder enn på starbucks, dessverre. 

Hva liker du best med vinteren?

Det som jeg synes er aller best ved vinteren, er helt klart jul, og ikke minst at jeg har bursdag! Også føler jeg at alle sammen blir så glade når det nærmer seg jul, og stemningen rundt folk bli mye bedre. Hahah jeg vet ikke jeeg

Hvordan bruker du å ha håret ditt til hverdagsbruk?

jeg bruker bare to minutter på håret mitt om morgenen, så som oftest bruker jeg hestehale, eeller så går jeg med det løst. wow very intresting leni

hvor mange lesere har du hver dag?

Det står på topplista på ca. 100.plass, men omtrent 600 hver dag. Det går ganske mye opp og ned, men nå i det siste har det holdt seg på så mange.

Leser du alle kommentarene du får?

ja, jeg leser hveer eneste en! Setter utrolig stor pris på dem, og selvom jeg ikke svarer på dem, så leser jeg dem! så tuusen takk for dere som kommenterer bloggen min, det hjelper virkelig på bloggmotivasjonen!

hva heter du på snapchat?

IAmCoolerThanU, jaddaa

kan du lage en video der du viser hva du går med en hel uke?

Har faktisk tenkt en del på det, så skal prøve det i nærmeste fremtid :-) Må bare planlegge litt først, så jeg ikke ender opp med å vise dere forskjellige typer joggebukser.Noe dere lurer på til neste uke?

ukens spørsmål


Hvilket kamera har du?

Har sagt dette et par ganger før, men jeg har canon eos 600d.

leser du mye?

Nei, egentlig ikke. Meen hvis jeg finner en bok jeg liker utrolig godt (feks. pretty little liars bøkene, de er SÅ bra), leser jeg ganske ofte. Men er sjeldent tiden strekker til, såå det blir ikke så mye lesing for min del

Har du acne skjerf?

Nei, det har jeg ikke! Synes det er utrolig fint, og selvfølgelig ønsker jeg meg det, men for min del synes jeg det blir litt drøyt å betale 800 kr for et skjerf, når et som er helt likt koster 200 på bikbok, hahah. Men som sagt, så er det utrolig peent

Har dere hytte?

jaa, vi har hytte i trysil. som vi drar til imorgen kveld faktisk, haha :-)

synes du det er irriterende når blogglesere snakker til deg på kik?

Det varier litt, hvis du bare sier at du liker bloggen min osv. går det fint, og vi kan godt snakke litt, men når noen sender melding hele tiden kan det bli litt slitsomt i lengden. Også varierer det fra hvilket humør jeg er i daaFavoritt klesplagg i kleskapet ditt?

Blir litt mye å vise alle tingene nå, men hvis flere av dere vil, kan jeg jo lage et innlegg om det? :-)

Kan du ha en oppdatert romvideo og sminkekolleksjon?

Ja, jeg skal ha det så snart som mulig, jeg må bare rydde litt først!

Hvor er sminkemappen din fra?

fikk utrolig mange spørsmål om den etter "whats in my makeup bag" videoen, og den er fra lulus! Jeg kjøpte min på et parfymeri for ca. 400 kr

Noe du lurer på til neste gang?

 

ukens spørsmål


hvor redigerer du videoene dine?

Har svart på dette utrolig mange ganer, meen redigerer de i imovie, som kun finnes på mac.

Har du kjæreste?

Nei, det har jeg ikke!

Er du høyre eller venstrehendt?

førstenevnte :-)

Hva er favorittfaget ditt på skolen?

hmm, troor det må være gym, spansk eller naturfag. 

Bruker du sminke på skolen?

Hmm, vanskelig å svare på. Bruker det av og til når jeg orker å har tid, meen som oftest bruker jeg det ikke. Det er rett og slett fordi jeg ikke har tid på morgenen, oog er for trøtt til å vaske det av om kvelden :-)

Hva heter du bestevennene dine?

Har ganske mange, men de aller nærmeste er nok Kaja, Erle, Kristina, Tonje oog Nora.Når legger du deg, og når står du opp?

Det varierer veldig fra når jeg legger meg, men det blir som oftest rundt 23.00. Burde vel egentlig legge meg mye tidligere, men får ikke tid før da. oog jeg står opp klokken 06.45 - 07.00

Hvor kjøper du flest klær?

På alle de vanlige butikkene, som bik bok, cubus, h&m osv. Men når jeg er i utlandet, liker jeg å handle på forever 21, bershka og slike steder :-)

Leser du alle kommentarene du får?

ja, det gjør jeg! Leser hver eneste en, og det betyr utrolig mye for meg at dere tar dere tid til å skrive så masse fint til meg! ♥ Dere er verdens herligste lesere, og det er saaant!

Noe du lurer på til neste gang?

ukens spørsmål


Leser du alle kommentarene du får?

Ja, jeg leser hver enste en, og selvom jeg ikke svarer på alle, så betyr de så utrooolig mye for meg ♥ når jeg har en dårlig dag leser jeg bare igjennom kommentarene deres, verdens herligste lesere er dere!!

Hvor kjøpte du #followme t-skjorten din?

Kjøpte den på Vero Moda for 99,-. Men jeg er ikke heelt sikker på om de selger den enda, men er bare å ta turen innom nærmeste vero moda der du bor, å sjekke :-)

Hvilket kamera har du?

Har canon eos 600d, som er et kamera jeg virkelig anbefaler på det sterkeste! Tar utrooolig fine bilder, i love ittt

Har du toms? 

Jaa, det har jeg :-)

Hvilke butikker i New York anbefaler du?

åhh, det er mange! Men hvis jeg skal velge ut mine favoritter, blir det nok forever 21 (SOM HAR FEM ETASJER), topshop, sephora og lush! Er selvfølgelig mange fler også da, men de nevnte er de absolutte favorittene! Hvis noen av dere skal til New York bør dere virkelig glede dere, fordi det er himmelen der, helt serriøst.

Hvem liker du best av one direction og Justin bieber?

hmm, ganske vanskelig å svare på egentlig. Er ikke enten belieber eeeller directioner, men hvis jeg måtte valgt den jeg likte best, hadde det nok blitt Justin BIeber. Men hører like mye på sangene til 1d da, såå som sagt litt vanskelig å svare på

Har du iphone, og i så fall, kan du lage whats on my iphone tag?

ja, jeg har iphone 4 (som for øyeblikket er utrolig knust), meen er ikke så sikker på om jeg kan lage whats on my iphone tag. Synes egentlig ikke det er så utroolig spennede å se på slike videoer jeg, føler alle sammen kun har instagram, snapchat og facebook (det inkluderer også mejj)Noe du lurer på til neste gang?

ukens spørsmål


kan man bare få imovie og iphoto på mac?

Ja! eeller man kan jo sikkert laste det ned fra piratbay eller noe, men det skal man jo ikke gjøre daa. Så ja, du kan bare få imovie og iphoto på mac.

Hvor kjøpte du den grønne bikinien din du brukte i Italia?

Kjøpte den på cubus, men tror kaanskje de ikke selger den mer. hva heter du på instagram?

LenaRedmo

Hvordan får du tekstet på megashare.info?

Det går ikke, det er derfor jeg anbefaler dere å se det på netflix, eller kjøper programmet du skal se på dvd. du får myye bedre kvalitet, og i tillegg gjør du det lovlig, istedet for å streame det online. oog da får du også teksting.

hvor er den rosa strikkegenseren din fra?

Den er fra Zara, og er såå deilig. Kjøpte min i Italia i sommer, og har nærmest bodd i den siden! Håper virkelig dere finner den, fordi den er så fiiin! :-) 

tjener du penger på bloggen?

Nei, det gjør jeg ikke! er bare de som ligger over 20.plass på blogg.no som gjør det.

kan du lage innkjøpsvideo fra Italia?

njaa, kanskje. Husker ikke heelt alt jeg kjøpte, og masse er sikkert til vask osv. Men har planer om å lage en innkjøpsvideo fra sommeren, så i den vil jo mesteparten av det jeg kjøpte være med! :-)

hvor mange land har du vært i?

Det aner jeg ikke, men tror ikke det er såå mange. Når vi først finner et land vi liker, drar vi dit maange ganger, år etter år. Har jo vært i f.eks. USA 6 ganger, og Spania ca. 4 ganger! Også har jeg jo vært i Sverige, Danmark oog Norge da :-) 

noe du lurer på til neste gang?

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015hits